Full fart

2011-08-31 @ 16:18:43
På morgonen vart de0t klippning under tiden towe va på dagis,vart klippt en rejäl bit men så skönt:) Det växer ut som sagt och så vart det lite mer frisyr.
När jag hämta henne på dagis vart det varma mackor till lunch sen drog vi till mjölby där vi mötte på karin en snabbis då hon fick the sims spelet,sen mötte vi på helena då vi skulle köpa ett par vinterskor av henne. Men attans så passa de inte då det va snygga. Så blir och leta vidare vinterskor eller så köper vi nästa månad på skopunkten då en annan behöver skor med.
Efter de visiterna så drog jag och towe till simhallen vart 40min bad och lek och hon älska ruchikanan de hade(hur det stavas). Hon skulle åka hela tiden och plumsa i vattnet. I början va hon lite feg för att släppa mig men där efter kom hon igång med att göra kaffekoppen och spotta vatten m.m.

Efter badet åkte vi en sväng till affärn då vi köpte varsin glass för att njuta oss med men attans vilken osis, towe somna i bilen med glassen i handen. Hahaha då måste hon va riktigt trött. Så vart glass på bilbarnstolen och på hennes byxor.Men men sånt som kan ske.

Nu blir det göra egen hemmagjord pizza och så har vi god kebabsås som jag köpte från lundby hemköp.
Sen blir det titta på lite tv och ta det lugnt och -imon blir det nog lite stressig morgon då jag börjar klockan 6 så måste åka halv sex senast.


Surt

2011-08-31 @ 08:55:05
Fick inte hela min lön suck, så tjatar och tjatar på chefen!!!
Åker till mantorp och klipper håret idag hoppas det blir bra.
Towe är på dagis och va väldans lite barn idag. Rozanna va hemma idag med nicole då rozanna kände av foglossning jätte mycket. Så får hoppas de värkarna är nåt annant än foglossning.
Det är ju beräknat nu på lördag så får väll se,mysigt men en liten <3

Idag blir det åka in till mjölby en stund och göra lite ärende, sen ska jag förbi karin en snabbis.
Ska även försöka hälsa på pappa nog,towe gillar ju fiskarna och titta på.

Imorse va towe på jätte bra humör hon vakna och va så glad och ville äta frukost och ta på sig kläder och borsta tänder och gå till dagis med snabba steg. Om varje dag kunde gå så smidigt:)
Imorgon jobbar jag genom att åka med på taxi så jag hoppas att towe är med i svängarna och vill gå upp så hon kommer till dagis kl6.
Har även tandläkarundersökning imon kl.10,se vad de säger om min visdomstand.




Kåldolmar

2011-08-30 @ 21:04:03
Hemmagjorda kåldolmar här hemma vart det idag:) Vart ett gäng så nu kan man frysa även ner dem. Men fy fan va dålig i magen jag vart idag vet inte om det beror på de eller om man håller på att bli sjuk för har spykänsla med men inget som kommit än. Bara en massa toabesök så har en anning ont i magen.

Towe har vart på dagis och när jag hämta henne så lekte de uta och gjorde gegamoja i en hink och gjorde små kakor i handen. Så fin hon va:) Men huvudsaken hon har kul på dagis så får hon bli hur skitig som helst.
Finns tvål och vatten.

Idag va jag i mantorp kolla efter klipptid med rozanna men fanns då inget idag så imon fanns det på morgonen så ska dit då. Vi virra även runt en stund i mantorp för att hita frisör men de va inte lediga på morgonen.
har tänkt och klippa håret tappert men ha det långt ändå.


Ne nu blir det bada towe sen ska jag se om min chef kommer med pengar iag då han prata om att komma förbi idag.

Kan inte!

2011-08-30 @ 09:30:16
Det är mycket som är kan inte och så tappar towe orken att äns försöka och tjurar ihop för det minsta.
Men det är väll den åldern det är lite så. Men man får uppmuntra henne att hon kan:)

Idag möte jag på rozanna med do0ttern på morgonen. Det regna idag så vi åka bil upp till dagis ihop.
Vi tänkte d0ra 0till mantorp citygross under tiden barnen är på dagis. Tänkte kolla om det fanns klipptid att klippa sig. Tror det blir tappert men att ha det långa håret kvar.

Annnars väntar jag ännu på min lön suck vilka chefer man ska ha oturen med. Hoppas det blir bättre nästa gång.
Fått mitt schema nu så det blir kanoners men blir att towe börjar kl 6 på dagis om mornarna men nu ska man man väll få mer tid på dan att kunna få leka med towe och äta familje middag ihop.<3

20sep0tember är förskolan s0tängd se om tommy kan ta pappa dag för towe. så hon slipper gå i mjölby den dagen.

Ne ska dra mig hej svejs

tripp

2011-08-29 @ 18:33:17
Vart i linköping gjort ärende sen även skrivit på anställningsbevis:) KAnon b0ra schema 3 veckor f0ramåt inget och klaga.
Köpte idag kritor till svart tavla man ritar på och plastsax så towe får aktivera sig lite.

Är jätte trött av dagen så nu på kvällen blir det ta det lugn,ska även testa taxikläderna jag fick idag se om de passar.

Loppis

2011-08-29 @ 07:53:29
Va igår på loppis gick bra för min del, 1700 hade jag samanlagt när jag kom där ifrån och 300 av dem va växelpengar som jag sålt för här om dan. Men idag va det en granne här trojan hon ville titta i mina lådor med så är ju kanon:9 Sen ska en ha dvd filmer för 160:-,the sims säljs till karin för 80:-. Så det kommer in lite pengar.
Har köpt ett par vinterdäck av tommys pappa för 400 så de e helt nya och passar till min bil:)
Kom man und0an billigt och bra.
Annars ska det förnyas lite delar i min bil,kolla igår lite men är bara tändkablarna som är dyra men nu har jag sån tur att jag hittat ett par nya på tradera till min bil för halva priset:)
Så kommer nog hamna under tusenlappen med allt jag behöver till bilen sen kommer den va prima då det ska bara bytas lite smått så det inte kommer in fukt i  fördelarlocket,de0t är därför bilen ahr ryckt lite när det är fuktigt ute.

Idag blir det dagis för lille towe 8,30-11,30 sen ska jag till ams under tiden. Sen ska jag till linköping senare när jag hämtat towe. Så slipper man stressa hemåt.

Kolla igår på en film som va  - you must go   (komedi)  Skulle va komedi men va helt oki va lite rolig i början men sen va det dåligt slut som de flesta filmer har tyvärr.
Ne nu blir det dra och göra sig ordning så vi hinner med allt. Ska gå idag med rozanna till dagiset samtidigt så blir kul se towes reation att nicole ska dit med samtidigt.

Motala

2011-08-27 @ 21:33:07
Va en sväng i motala idag hälsa på minna,fick smörgåstårta himla gott men towe åt påläggen det va godaste hon tyckte. Räkorna gick bäst ner.
Annars köpte vi en frukkorg med lite frukt till henne som inflyttningspresent,va uppskattat.
Towe fick ett par hello kitty strumpor som va lite tjockare och ha i stövlar eller skor när det blir lite kallare.

Sen va vi på maxi en snabbis som sluta med att towe va bajsnödig så va bara handla det viktigaste och springa in på toan med henne.
Hemma vart det smulpaj med jorgubbar himla gott men mättande.

Tackar för bilen som jag fick tillbaxs med ny fläktrem himla snyggt. Den behövdes bytas såg man allt. Sen så va bilen när på att bli stående en rem som behövdes bytas men den bytte han men behöver byta alla fyra kablarna till motorn och så rotor men blir några hunra lappar som far iväg men då funkar bilen förhoppningsvis kanon ett bra tag. Sen ska servas med men rozannas kille kunde göra det.Bara se hur tiden finns då de ska få liten knodd när som. Guld värd att han kunde kolla på bilen:) tackar!

Imorgon ser det ut som att signe inte orka riktigt med på loppisen och rozanna kunde hänga med bara vädret vill va bra så åker vi. Har redan flera som intresserade av att komma och titta på kläder jag har.
Så låter lovande:)

Ne ska ta och kolla på någon film i sovrummet och slappa.
Natti natti

ledsen

2011-08-27 @ 13:00:11
Prata med en tjej som skulle köpa lite strumpor till bebis. Visa sig att hon hade mist sin son när han va 9månader och några dagar.Ush va hemskt och va med om det vart jätte rörd av att de alla bilder hon lagt ut det va från början till slut.
Tanken och bara om jag skulle mista towe skulle göra så mitt liv rasade hon är en del av mig kan inte tänkte mig utan henne.
Hon är mitt käraste och allt<3

Annars himla besviken på omogenhet som ska få alltid genom sin vilja som jag trodde! kan inte respektera och ge tid till en att smälta gå sakta framåt. Ne då ska man istället glömma allt och bara bli som det vart förut. Himla lustigt då verka det inte va så stor grej av att du såra mig med allt du sagt till mig. Ne då får du väll va omogen och skita i allt som du säger då är man inte så viktig.

Tackar för de kompisar man har, få bra äkta vänner<3

Väntar hemma på att tommy ska komma hem så ska jag åka iväg mot motala till minna och se hennes nya lägenhet:)
Hej svejs

Städa

2011-08-27 @ 09:53:47
Om man skulle ta en sväng med snabeldraken här hemma.. Tror det kan behövas och även lite skurande då towe spotta ut godis igår på golvet som vart lita klibbigt. (så himla glad i det *host host*)
Prata idag med signe på morgonen, vi prata om att åka på loppisen imon på väster och sälja lite. Det tror jag kan bli kanon om vädret vill hålla i sig:)
Men återstår se imon hur det blir av det.

Vakna morse redan vid 4 och satt uppe en stund tills tommy åkte till jobbet sen försökte jag somna om så vakna jag 8 sen när towe vakna.
Vet inte varför jag inte kunde sova längre,men min nacke är då bättre,skönt det.

Tro inte att jag är en boll som stutsar tillbaxs när du vill !!!!!!!!!!

Loppis

2011-08-26 @ 22:42:41
Loppis i motala väster på söndag se om man ska dit istället och stå,de ve ratis och stå där men en nackdel inga bord då får man ha filt istället. Men återstår se hur vädret e då.
Imon blir det åka till minna en sväng,blir och ta tommys bil efter jobbet dit då min bil ska undersökas lite.
Rozannas kile skulle byta fläktrem och sen se lite vad felet e på bilen då han rycker lite och oftast när det vart fuktigt ute.

Natti natti towe sover för fulla muggar,tommy tittar på tv själv e jag skit trött så ska sussa kudde.

Promenix

2011-08-26 @ 18:38:30
Vart en liten promenix med rozanna och barnen. Vart glas vi åt nere vid änderna och så mata vi dem.
Idag har jag sålt iväg lite barnkläder och en tavla. Så vart 160+130 sen har jag sålt iväg här om dan för 300.
Så lite allt blir det,annars åker resten till backluckeloppisen jag fundera på att åka på onsdag.
Så man får lite mer plats i förrådet,dessutom synd att kläderna ska ta plats när andra kan ha nytta av dem.

Nu blir det ta lite kort på resten av barnkläderna jag har kvar och lägga ut. Jobbigt men det ger nog resultat hoppas jag.

Fick tid till tandläkarn nästa vecka för undersökning, skönt att det vart på ledigheten så man slipper ta ledigt. Sen så vart det på fm och då e ju towe på dagis så blir kanon om hon inte ska hänga med. Återstår och se...


Räkningar

2011-08-26 @ 07:58:09
Dags och betala lite räkningar här hemma då så det e klart.
Annars har jag själv fått så himla ont i nacken av sängen vet fan inte hur jag sover 2 nätter i rad jag ont i nacken när jag vaknar.
Idag blir det hålla sig inne se hur towe e med bajsandet,annars ska jag nog försöka lägga ut lite mer barnkläder och leksake,Har inte kommit halvvägs än med det.

hej svejs

Magsjuka?

2011-08-25 @ 21:56:35
Towe är lös i magen bajsat 3 ggr redan vattnigt. Inte kul tror vi stannar hemma imon ser vad det blir av det.
Så min sista dag på jobbet vart idag dessto värre tyvärr så får åka till linköping på måndag lämna kläder,nyckl0ar och kvitto.

Här vart det kinamat på kvällen för min del,towe fick lite kyckling och pommes och så tog hon ris av mig.
Tommy åt kebabtallrik så alla skulle vi ha olika:P

Natti natti allihop,nu ska det mysas med min käraste,towe sover i sin säng redan. <3<3<3<3

Djur

2011-08-25 @ 09:57:59
Towe härmar olika djur här hemma och ska leka hund eller katt för det mesta något nytt hon har fått för sig:)
Annars är hon jätte duktig att gå på toa när hon vet att hon är kissnödig och då plockar hon fram pottan. Det svåra hon är att säga till när hon är bajsnödig men det gör då inget om det blir olyckor. Hon ska ju bli bekväm med det först. Har frågat henne om hon vill ha blöja när hon ska bajsa för hon springer bakom soffan eller sätter sig under bordet när hon är bajsnödig. Men ingen blöja vill hon ha, hon bara skrattar när vi frågar om hon vill ha blöja. Det är bebisar som har säger hon.

På dagis går det jätte bra och frågar man henne va de gjort på dagis berättar hon. De har målat rätt mycket med händer och fötter på dagis det gillar hon. Så hon tjatar här hemma och få måla men tur att vi har lite målafärger och pensel.
Vi har många som är duktiga på att teckna i släkten så vem vet om hon ärvt det. Hon skulle göra en gubbe här om dan och det vart en rund ring med en liten rund mun och två ögon som va runda ringar. Så duktig hon är<3

Här hemma har vi försökt rensa lite a towes kläder och saker se om det är nån som nappar på att köpa det.¨

Ska åka till jobbet nu imorgon är det sista dagen. Längtar nu till ledigheten att kunna hitta på lite mer saker.
hej svejs

Morrn

2011-08-24 @ 07:57:42
Onsdag och bara 3 arbetsdagar kvar längtar till ledigheten:)
Ska försöka åka bada med towe någon dag i simhallen men försöker unvika så mycket som möjligt då hon har sin eksem och det blir inte bättre av kloret.
Men hon är riktigt duktig på att våga när det gäller och bada. Hon vill helst att man släpper henne och att hon har puffar på sig.

Vakna halv åtta idag tackar för det:) Utvilad lite mer än vanligt, har en del kvitton och sätta mig och reda ut suck men ett måste sen så tänkte jag väll försöka gå en liten promenad eller cykla ner till affärn med towe.
Det hinns nog tills det är dags och åka till jobbet.

Towe har börjat och skoja mycket om saker eftersom som tommy gör det ofta med towe så nu vet hon va det är och tycker det är jätte kul och säger - mamma jag skoja bara!
Sen skrattar hon jätte mycket eller flinar.
Min lille busfrö<3

Prata igår med min nya chef, nya schemat är på g nästa vecka och så skulle han se om jag kan ta mina helger till dagspass. Vore lättast annars blir det inte mycket och sova om man ska jobba kväll eller natt och tommy jobbar och jag har towe då. Men på nåt sätt löser det sig.
Så nästa vecka blir det skriva på kontrakt,få schema,kläder m.m.

Saknar ibland otroligt mycket till gamla tiden för att göra saker annorlunda men har det himla bra nu med. Men önska bara att vissa personer fanns kvar i livet. Saknar er så<3 Kommer alldrig glömma er då ni finns i mina tankar hela tiden.

Tidiga mornar

2011-08-23 @ 06:49:21
Här är man uppe med tuppen kl 6 med towe hon är hur pigg som helst0 en annan är som en zombie förstår inte hur det här ska gå när jag ska börja jobba tidigat vissa mornar.
Men man kommer nog in rätt fort i rutin.
Towe kör lite charader här hemma, byter om olika klänningar och kjolar och säger: -Titta mamma! Bell
(då e hon prinsessan bell från skönheten och odjuret.) Klänningen gillar hon allt mer mer nu den hon fick av signe,malte och jörgen.

Igår kom jag tänka på att towe är ju redan 2½ går ju jätte fort tiden att snart är hon 3 år och troligtvis byter avdelning till våren för nu är hon nästan störst på sin avdelning. Bara massa småtingar.
Omkring oss finns det inte heller så många små längre heller,så man känner att tiden for iväg när man ser de små växa som bara den.

Idag blir det jobb 12-20 tråkig tisdag brukar inte hända så mycket inom taxi då.

Strul

2011-08-22 @ 21:58:19
Gps funkar inte och så kan jag inte ladda mobilen i taxibilen tror någon säkring har gått så vilken otrolig rolig vecka det kommer bli:/
Men men man lär sig mycket med adresserna:)

Idag har vi fått erbjudan köpa en opel vectra men ingen bil jag gillar så där värst mycket så skippar det nog.
Inte så snygg i modellen vill ha mer någon vento eller golf.
Nu på kvällen blir det myspys med älskligen,fick veta idag att de måste jobba 5 lördagar i rad, tråkigt värre men men på nåt sätt puzzlar vi det ihop med veckan och att det går med towe, det är tur att man har snälla vänner och släkt som vill hjälpa till.

Älskar min familj<3

Ny vecka

2011-08-22 @ 08:50:34

Ny arbetsvecka måndag-fredag sen byter man jobb så himla gött:) Ska idag till ams för att lämna in lite papper om nystartsjobb så towe ska till dagis lite tidigare.

I helgen va  jag på loppis med signe och hitta en del till hösten och vinter. Towe har växt till sig otroligt. Overoll 60:- stl.100  Stövlar stl.25 20:-

 Regnkläder fodrade till hösten 80:- stl. 98 otroligt att de sitter perfekt så såg stort ut så hoppas hon kan ha dem i hösten som sagt.

 Pippidocka som är favoriten här hemma bättre än snuttefilt tillomed:P
40:-

Annars vart det basplagg som byxor,tröjor m.m. men tog lite större stl. 104 uppåt men de i 104 satt bra redan nu så min lille tös växer aldeles för fort.
Men annars va vi vi på föräldraträff igår men vart himla liten grupp men barnen hade kul ändå.
Sen så cykla jag med towe till öbe och träffa emelie och villiam. De sprang som galningar och va lite trosiga imellanåt i affärn. Men towe har börjat lyssna allt mer på mig i affärn.
Efter att vi hade handlat så gick vi till lekparken som barnen fick leka en stund,men oj va towe hade otur där,ramla antingen från gungan eller från sandlådan. Så hon va väll för trött då hon va himla tyst och sur när vi skulle cykla hemåt.
Möte minna och nån kompis som va ute och åkte i någon subaru himla fin bil,vill ha:P
Men towe skulle inte hälsa men en anna stod där ett tag och prata med dem. Men sen efter det cykla vi hemåt och tommy fick komma ut och ta towe då hon va så himla trött,hann bara ta av henne kläderna hemma sen somna hon som en stock.
Så hon sov från halv sex till halv sju nu på morgonen,otroligt.
Men på natten skrämde hon livet ur mig när hon kom in till oss när jag skulle öppna dörren för att gå ut mot köket.Men hon somna om så va bara lite vatten hon ville ha.

Idag har jag fått så jag nästan tuppar av lustigt tror det har med blodtryck eller nåt men den brukar va bra på mig. Känns som jag är vaken men kan itne reagera. Läskigt.
Ska försöka äta lite så kroppen kommer i ordning lite mer så jag orkar idag. Idag jobbar jag 12-20 ingen rolig dag då måndagar brukar va himla sega.

100% Busunge

2011-08-20 @ 08:29:06
Kom hem till en glad liten tös hemma men när man kom in i hennes rum vart man ett stort leende av att hon är inte lite för go, hon hade nämligen ritat på golvet med tusch och ritat täcket och alla gosedjur som hon har. Jiippii hej va bara tvätta av dem,som tur gick det bort på gosedjuren men frågan är vilken kvalite de är nu.
Man kan ju bara inte bli arg en annan va ju lika dan,undra när det kommer att hon ska klippa håret på barbie,för det e väll nåt ni känner igen? Fick körklara vad som gällde med tush men tror vi ska plocka bort det ett tag nog.

Annars vart det egen panerd snitzel,pommes och sås till mat,riktigt gott.Hade köpt grönsaker och dip till kvällen men det orka inge av oss.
Towe somna utan protester efter mat och film. Vi alla tre titta på dumbo som verkar va en favorit nu.

Idag ser det ut och bli tråkväder men men gör mig inget vi ska ju på loppis inne ändå:)
Raimo skulle ha towe en stund under tiden jag går egen tid på loppisen och liten lunch med signe.
Men bara bra för towe och träna på att va hos andra med. Är ju bara nån h och skulle hon inte vilja va där då är det inte all välden om hon hänger med loppisen.

Tommy va röksugen igår som bara den och tyckte jag kunde ge honom en cigg men sen ångra han sig och sa att inte köpa nåt. Kanon!
Han ska klara det<3
Vart äppelpaj på beställning igår så den ska väll göras idag,ska bli gott.

Idag ska tommy få baslåda och slutsteg hoppas det är nåt och ha, men han får ju det gratis så bara ta imot det.
Ne nu blir det göra sig ordning.

Fredag:)

2011-08-19 @ 08:51:34
Familjemys får det blir på kvällen<3
Idag jobbar man 11,30-19,30.

Sen har man ledigt helgen och så kommer man ju ha upptagen helg som vanligt:P
Annars jobbar jag nästa vecka måndag-fredag sen är jag arbetslös en vecka men det gör mig inget då jag inte haft någon semester i sommar så blir och ha ledigt en vecka med aktivitetstöd. Skönt va lite hemma med:)
Sen börjar man med taxibil,ska blir riktigt kul få ha lite mer och göra om dagarna.Desstovärre lite mer stress men men..

Här hemma har man sålt löpmaskinen bort har då ingen motivering till den så varför ha den hemma då?
Annars så har towe blivit föräskad i en film. Dumbo heter filmen. Hon garvar jätte mycket åt en mus som rammlar i en hink och hickar hela tiden och så kommer det bubblor.
Hon är för go våran lille tös. Älskar min familj så inte orden räcker till<3

hej svejs

BVC

2011-08-18 @ 10:23:38
Idag va det 2½ års kontroll, va så nervös över om hon skulle va blyg men oj va hon sprang in till rummet och så skulle hon börja kolla på en tavla de hade med massa figúrer på. Det mesta va från disney och så skulle hon säga alla hon kände igen och o va snopen hon på bvc blev att hon kunde så många.
Så hon sa att hon va som en 4 åring.

Men sen had ehon en påse med saker så hon kunde alla saker men när hon tog fram en mugg så sa towe kaffe. Så sa hon att hon skulle lägga mugen på tallriken och sen skeden i muggen. Va då inga problem.Sen så fick de sparka boll,hoppa,mäta och väga.
Hon va idag 90cm oc vägde 14,1kg. Så hon hade gått upp 2kg på ett halvår och växt 6 cm. Med vikten sa de att hon borde va lite längre men det gjorde inget som hon vägde eftersom det va bra och ha lite extra när hon blir sjuk så det finns nåt och ta av.

Men hon bedömde att towe va tidigt för sin ålder och kan absolut de saker som man sa kunna redan vid 3 år. Så nästa kontroll kommer när towe är 4 år.


Idag vart jag himla snopen med på morgonen, hade tänkt och åka bil på morgonen men ne då då skulle vi gå en promenad tyckte tommy. Så det vart det,sen handla vi lite efter bvc på coop.
Tommy har börjat nu med vanlig tuggummi så har gått väldigt bra med att sluta röka. Duktig han är min älskling. Stolt som bara den. Han har inte vart på bästa humör de andra dagarna men nu imorse är han som vanlig. Skönt det! Trodde det berodde på mig nåt..

Nu blir det göra ordning sig för jobbet börjar halv tolv-åtta. Igår fick jag köra thomas och hans folk till berg med taxi så det va roligt träffa honom en stund.

Tack signe för att ni finns alltid när man behöver prata av sig nåt. <3
Längtar till helgen få lite egen tid med signe. Vi ska till motala till loppis. Barnen blir väll hemma som det ser ut nu så jag och signe får lite egen tid med. Sen så på söndag får ju barnen leka ändå, då är det ju föräldraträff här i skänninge.

Mitt i veckan!

2011-08-17 @ 07:35:15

Onsdag, det va på tiden känns som dagarna går så himla segt här hemma.
Towe väcker mig mellan 7-halv åtta här hemma. Igår somna hon kvart över sex och sov tills kl 7 på morgonen.Så hon är nog utvilad.
Inatt drömde jag om en sak och jag hoppas verkligen att det får mig tänka på hur jag vill ha det med mitt liv med towe och så.
Ställa lite krav:P

Ne idag blir det jobba 11,30-19,30 vart himla sega dagar med lite jobb men det är tur att man har lite folk och prata med.

Igår fråga jag en kille om han ska träffa en tjej snart, jo det ville han ju men han vill  träffa någon lugn tjej och så sa jag att - skulle du accepter nån som har redan barn eller inte.
Då sa han att han vill att hon inte har några barn, han vill ju ha själv barn omkring 30 med en tjej som inte har några alls.
Då sa jag om det splittrar så ska inte du träffa nån alls eftersom du har barn då?
Då sa han jo.. men då sa jag att du får ju tänka på en tjej roll med om hon har barn man kan ju nämligen få en kille och även barn med den som det inte va tänkt. Så då finns det många tjejer som har barn och är ensamsteånde. Så är då inget och va rädd att träffa nån som har barn. Man ska inte va så kräsen om man vill träffa någon.
Då hade han inte mycket och säga tillbaxs. 

Towe tittar på nallepuh här i sovrummet med mig,har tänkt nu och umgås med lille tösen<3
Imorgon är det bvc,se hur det ska gå:)
 

Pengar

2011-08-16 @ 10:28:32
Allt kretsar pengar hur en familj kan leva och ha sin livsstil men det är då inte allt.
Jag har då min familj och de kommer alltid komma först. Jag jobbar hellre bättre tider och har mer tid med min familj.
Towe är 2½ nu och hon behöver både mig och tommy för sin utveckling. Tycker det är viktigt att hon ska få se och uppleva mycket.

Även vänner är viktigt  för att man ska må bra och jag har hellre bra,få vänner än många falska som snackar skit bakom äns rygg.
När man får barn man märker vilka som är äns kompisar och stannar kvar hos än. Även om det sker nåt i omkretsen är nåt som vänner ska finnas kvar beroende på situationer.
Men en vän ska finnas alltid för en när man behöver den.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tisdag

2011-08-16 @ 08:04:37
Ja då har gick det undan med jobbet:) Lovley.
Min gamla chef skulle säga upp mig så det e bra så nu är det inga problem att börja på taxibil 1 Sept.
Men visa sig att jag kommer börja med schema 5 sep eftersom det blir mitt i en vecka jag slutar. Då kommer jag bli ledig 1-4 september. Men gör då inget, om jag minns rätt är ju borensberg marken så då kan man hitta på lite.
Men det kommer jag göra vilket fall,kan ju inte sitta hemma och uggla i 4 dagar.:p

Igår gick det bra på dagis, towe hade vart ute och lekt när tommy hämta henne hem. Men dynsur va hon med att de inte såg regnkläderna som jag hade med till henne.
Ska ta med mig stövlarna med så hon har där borta.
Allt på dagis flöt på med att hon kissa på potta,åt bra och lekte bra.
Så en olycka här hemma va det ända men annars allt kanon bra. Så duktig min plutt<3
Sen så slockna hon direkt efter dagis så hon kommer nog behöva sin halvtimme och sova på dagis. Men får se idag hur det går, tar väll lite tid innan hon kommer in i rutin.

Idag blir det jobba 12-20 och så ska towe va på dagis 11-15.
Annars händer itne så mycket mer än att jag e skit trött men det får man va:)

Dagis- Vardagsrutiner

2011-08-15 @ 11:03:29
Dagis börjar idag för lille tösen, hon va blyg liten stund men sen gikc det ju jätte bra:)
Själv åkte jag till mjölby för att kolla upp med handen jag fick en tid, visa sig att jag ska gå en behandling nu i 3 månader med handledsskydd. Ovant och köra bil med den men det går allt. Kommer nog få några frågor om det på jobbet men men bättre ha den och slippa ha stickningar och domningar i handen.
Tack rozanna för sällskapet, vart ju kanon med tiden och allt då våra döttrar va på dagis samtidigt och så kunde du göra ditt lilla ärende.

Idag blir det hoppas på bra skeded inför nya jobbet, längtar:)
Sen så fasen va jag är nöjd med bilen, billig i drift och duger kanon till att pendla med. Räkna ut min bensinförbruktni8ng på bilen då ligger han 0,5-0,6 kan inte bli mycket billigare.

Ne nu idag blir det och jobba kommer uppdatera under kvällen om det orkas. Hej svejs.

Jobb

2011-08-14 @ 08:35:08
Nu har jag sökt jobb i motala och linköping taxibil. Fanns halvtid i motala och heltid i linköping. Självklart6 går jag med på att jobba i linköping så nu hoppas jag på måndag att6 allt6 annat reder ut sig med arbetsförmedlingen nystartsjobb för det nya jobbet. Får ju lika mycket lön på den nya jobbet + att jag kan tjäna mer om det går bra någon månad med långa och bra körningar så man får hoppas på det bästa.
Men mitt mål med att byta jobb är att kunna umgås mer med familjen hemma och få mer vardagstider eller nätter på vardagen sen va ledig antingen på dagen eller helgen.
Men det blir bra det här. Hade gärna jobbat kvar på mitt gamla jobb mat24 om tiderna gick och ändra lite. Går nämligen inte sluta tidigare än 8 för resturangerna öppnar halv tolv och då hinner jag itne få ihop mina timmar. Så nu blir det andra tider och jobba. Som det ser ut så ska jag börja antingen 1 sept eller 5okt.
Längtar:)

Igår dela vi på en familjepizza alla tre men den mätta oss mer än vad vi trodde då det vart över en del men det går ju värma dagen efter, inte lika gott men det går ner.
Sen fick towe välja en film hon ville a6tt vi skulle t6itta på. Hon hade lite svårt och välja så jag satte på prinsessan och grodan och gud va den filmen va populär:) Hon ville se grodorna hela tiden. Första gången hon ser den filmen. Men det va kul och bara tillägna towe egentid från hela familjen<3

Annars har tommy vart lite som ett åskmoln här hemma men hoppas det vänder. Det är så att i torsdags så fick han för sig att äta nikotin tuggummi och ska sluta röka. Det vart som en chock för en annan men så duktigt av honom att kunna hålla sig fast vid tuggumina. Han  tänkte kör6a de i 1-2 v sen ska han börja med vanlig tuggumi.
Igår fråga han om han lukta någonting rök om ringrarna och det gjorde han inte. Alltså redan en förbättring<3
Hoppas det kan hållas men det tror jag nog när ha ser att inte lika mycket pengar rycker iväg till ciggen och att han inte luktar rök. Han lär väll inte hosta heller röka hosta.

Idag blir det jobba, nästa vecka börja jag jobba måndag-fredag. Ska imorgon till mjölby vårdcentral på morgonen så towe ska till dagis redan halv nio se hur pigger hon e. Men det ska nog gå då hon börjat vakna halv åtta om mornarna,blir lagom då.

Hej svejs

Sova?

2011-08-11 @ 22:05:08
Kan inte sova här är det för tyst utan towe här hemma. Men ska upp och jobba imon så måste försöka somna snart så man orkar.

Undra vem som styr hemma med allt,får väll ingen syl i vädret!!
Ska man tycka synd eller inte? Knappast.

:)

2011-08-11 @ 17:05:46
Fasen så gött:) Är på dunder bra humör gemfört mot igår:P
Weeii längtar,vill att dagarna ska rulla på snabbt nu.

Städmani

2011-08-11 @ 14:36:53
Måste bara städa ser för stökigt ut hemma:P
Så hä hemma har man tvättat fönster i vardagsrummet,bytt gardiner och så har jag städat i hela lägenheten.
Pust va jobbigt och har ont i magen nu men va ju bara tvungen och göra det så man slipper tänka på det i helgen.
Ne nu blir det att ta det lugnt, se när rozanna hör av sig så ska hon få en påse med kläder till nicole och så ska hon köpa overallen som towe hade när hon va liten.
Skönt och bli av med lite här hemma:)

Ringde imorse till laila men ingen liten tös som ville prata hon hade fullt upp hos laila. Saknar min lille tös men får se henne imorgon éfter jobbet. Laila ville ju passa på och ha henne nu när hon är ledig sen börjar hon ju i skolan och då kommer inte tiden finnas så mycket.


Ne nu blir det sätta sig framför tv:n och vika lite tvätt. Hej svejs

Skor

2011-08-10 @ 16:26:58
Nya skor har towe fått idag av laila:)
Annars har det bara regnat för det mesta här i skänninge och motala. Så vi va och handla en sväng och så va jag ett tag hos laila med towe.
Towe vart kvar över natten saknar min lille tös redan men det går bra. Hon gillar ju umgås med mimmi så mycket. Dessutom sulle ju krille och jonna hälsa på. Krille är en favorit då hon pratar om honom ofta när hon ser honom på kort:)
Hon säger ofta: towe gillar krille
Så söt av henne.

Ne nu blir det filmtittande här hemma och vila ut sig. Ska till jobbet på fredag och helgen. Det kommer gå bra, behöver annat och tänka på och även träffa lite folk.

Sjukling

2011-08-10 @ 08:25:31
Verkar som towe börjar bli sjuk igen eller det märks att vädret har förändras då towe blir mer hostig på mornarna och själv är jag med hostig och fryser och har mig.
Tror vi ska börja med inhalatorn nu igen. Brukar bli framåt hösten den åker fram igen, tycker så synd om stumpan att hon ska må bra under sommarn men resten av åren får hon lida med hostan och blir sjuk ofta.

På tommys jobb ska de börja jobba övertid lördagar skönt att det finns jobb.
Det tråkiga att de ska göra det i 6 veckor så det blir lite mindra tid för oss och umgås det är väll det träliga men jag och towe får försöka hitta på nåt kul då.

Nu till frulle vart det pankakor här hemma,går och göra det och frysa in så är det smidigt och ta fram när man ska ha. Brukar ha i frysen så är det bara plocka fram vid frulle eller mellis.
Rensat kamerna lite här bjuds det på lite bilder.

 Towe älskar springa av sig på gräsmattan

 Towe



 Nicole och towe springer

 Cyklar
 Towe vilar

Så rolig towe är,när hon tittar på mummin så sjunger jag med och och towe säger direkt, Mamma inte sjunga!
Då börjar hon själv och sjunga.
Så man får inte sjunga utan hon som kan bäst<3

Nu blir det umgås med min lille tösa.<3

Uppdatering

2011-08-09 @ 20:33:13
Vart lite städ hemma och så kom rozanna över en sväng,towe har lite svårt o dela med sig sina saker men efter stund gick det bra. Towe och nicole lekte hela tiden ute med varann, sprang efter varann och towe skulle hålla henne i handen, va så sött. Vi va en sväng till öbe och towe skulle lukta på shampoo som en annan brukar göra:P
Annars så orka hon gå nästan hela vägen från öbe hemåt. Duktigt gjort min lille tös. 

Towe har kommit in i rutin att somna vid halv åtta-åtta, skönt få egentid på kvällen och så är towe utmattad på morgonen.




Tandläkarn

2011-08-09 @ 10:56:32
Vart hos tandläkarn riktigt billigt då jag fick remiss till linköping för att ta bort visdomstanden. Så 30:- är väll inget och klaga på:P
Annars är man skit trött då jag försov mig imorse av att telefon hade lagt av men då får jag skylla mig själv som ine orka sätta mobilen på laddning igår. Så vakna klockan åtta så hade 20 min på mig att göra oss ordning och fa in till mjölby då jag lämna av towe hos sin farmor.
Men kom bar 5 min försent så det gjorde inget som tur då hon ropa in mig ungefär samtidigt som jag kom in.
Så då får man se när man får tid att åka och dr ut tanden.

Idag fundera jag på att åka ner till affärn och köpa grejer till att baka nåt.Va länge sen man baka nåt så vore gott om man kan då baka bra:P
Inte alltid man har den talangen i sig.

Laila prata om att ha  towe nån dag då hon är ledig va så länge sen hon va där. Så får se om det blir dagis imon eller om hon åker till laila.
Imorgon kommer sotarn då de har rutin varje år att rensa så bara gå upp tidigt imon och va vaken när de kommer.

Ne nu blir det ta och umgås med towe och se vad dagen erbjuder.

Lek och bus

2011-08-08 @ 17:35:41
Vart idag en sväng till signe då vi gick till föräldraträffen. Vart liten grupp men skönt de,då snacket flöda på:)
Barnen lekte bra och så vart det sen en sväng ner till vattnet i borensberg då vi skulle mata änderna men det kom inga.
Men barnen va på bra humör ändå.
Efter lille träffen så gick vi jag och towe med signe och va en stund hos dem. Där efter åkte vi hem och träffa rozanna och hennes dotter som fick leka med towe. De verka komma överens med varann.
Kul och lär känna lite folk, hennes dotter går ju nämligen i samma förskola och avd som towe. Men att man inte lagt märke till det innan.

Nu blir de laga lite mat och så blir det lugn kväll då tommy verkar slutkörd efter första jobbdagen. Det tar tid innan man vänjer sig.
Imon blir det tandläkarn för mig,hoppas de drar ut min visdomstand så man sliter ha besvär med den.
Under tiden går towe va hos sin farmor men det brukar funka bra det så inget man är orolig över.

Tackar för en trevlans dag med alla inblandade. :)

Vardag

2011-08-08 @ 08:32:30
Vardagen rull på igen som vanligt, semestern är slut och själv har jag ledigt måndag och tisdag denna vecka så då är towe ledig oxå.
Idag verkar det bli riktigt bra väder så vi åker till borensberg och träffar signe och barnen. Sen ska vi på föräldaträff ihop till en lekpark i borensberg. Så blir riktigt kul:)
Själv har ma fått ett sår då jag satte plåster på det med snyggt mumin plåster då jag inte hade nåt vanligt hemma. Men självklar fick ju towe "aj aj" med och skulle ha lika fint plåser:P
Så sa hon a malte ska titta på det. :)  Vilka ider hon har den lille tjejen.

Towe har blivit jätte mycket för att rita och pussla här hemma och kan jätte lätt nu 12 bitar och så ska hon träla sig med de större som är 16 bitar me de brukar hon få ihop efter många om och men.
När hon ritar ska hon rita så runda cirklar och så säger hon vem hon ritar och ofast ritar hon laila säger hon.
Sen pratar hon för fulla muggar och sjunger.

Ne nu blir det göra oss ordning så vi hinner med allt som det tänkt innan vi far till borensberg.
Älskar dig tommy och towe ni är mina hjärtan och får mitt liv och va helt och rulla på.<3

vilken dag!

2011-08-07 @ 11:15:55
Tur att du helena va vaken inatt och va till sällskap.
Tackar för det.
Mår inte bra idag så är hemma från jobbet. Hoppas att man mår bättre imon om man kan gå på föräldraträffen men det återstår och se.
Tack alla ni som finns omkring mig som stöd.<3
Så jobbigt när nån ska lämna än när man inte är förberedd. Men livet går framåt ändå.

Idag blir det lugn dag med familjen,tråkigt väder ute.
Hej svejs.

Lördag

2011-08-06 @ 17:45:28

Min helg kommer gå lite för segt då ja ligger hemma sjuk. Tur att man har så bra sambo som städat och fixat mat här hemma <3

Hör av mig när man mår bättre

Frulle

2011-08-06 @ 09:01:25
Risgrynsgröt var det på beställning av towe och det gick ner och så ville hon ha hjortkorv jag köpte på marken då man själv skulle ha det på mackan.
Igår kom jag hem vid 1 på natten då jag jobba ill 12 fick ihop mina 8h så idag är jag lite små seg men själv vakna jag halv nio och towe vakna lite efter mig.

Redan lördag,dagarna går ju förbi än med ett rus! Men skönt det, på måndag och tisdag är man ledig så måndag blir det borensberg träffa signe och hoppas på vetigt väder så man kan träffa de andra föräldrarna.
Tisdag fundera jag på om man skulle ta och åka till simhallen med towe,hon älska vekligen att bada. Finns ju minisim i hennes ålder men alltid vart fullt i grupperna och så ve jag  inte riktigt om mitt schema kommer va regelbunde. Men eftersom jag börja halv tolv som tidigas så skulle fm passa jätte bra. Ska kolla upp det nog.

Ne nu blir de umgås här hemma med <3

Mjölby

2011-08-05 @ 15:22:02
Vart en sväng idag på banken sen även hos pappa. Towe fick en glass och va jätte blyg i början men det släpte fort då hon skulle busa med morfar och praktikanten som va där.
Fiskar va alltid jätte kul och se tyckte hon och så fanns det ju en fisk som likna nemo den gilla hon. Men till slut fick alla de oranga fiskarna namnet nemo:P

När vi kom hem vart det pizza och så köpte vi pasta och köttfärssås till towe men de dög då inte. Hon har blivit så dålig på att äta. Så va bara någon mackaron som slank ner.
Hoppas matlustin kommer tillbaxs,tror att vädret påverkar en del.

Ne nu blir det göra sig ordning för jobb. Hej svejs.

Tack för att ni mina vänner finnas och prata med, ni vet vilka ni är<3

Ont!

2011-08-04 @ 18:01:58
Ont i fötterna av 3 gångers promenad på marken *pust*

Vila nu och imon blir det jobb på em-kvällen :) Ska bli skönt än att sitta på dan i värmen.
Vart idag lite köp av bröd,gurka,korv och så fick man gå sväng med emelie,tommys mamma,minna och raimo.
Trevligt träffa lite folk.

Orka idag äta i värmen så idag blir det lite nudlar så man får i sig nåt och towe älskar nudlar och suga i sig som spagetti.

Hej svejs hoppas ni haft det bra, nästa vecka är man ledig måndag och tisdag så då ska man träffa signe och gå med henne på föräldraträff i borensberg med lite fika:)

Härligt!

2011-08-04 @ 09:10:04
Härligt väder så gött:)
Väntar på tommys mamma så ska vi gå ner till marken sen på em kommer minna, se även om mimmi kommer med vore kul.
Se om jag själv ska ha egen tid med de där nere eller om man ska ta med towe. Återstår och se.
Vill ju åka någon karusell om jag får med de.

Towe leker här hemma med barbie och så fråga jag vad de heter så sa hon lilla och rosa.
Vilka namn:P
Men hon som får bestämma men tror hon döper de efter färgerna de har på ögonen och kläderna. Hehhe

Ne nu blir det gå ut i det härliga vädret.



Älskar mina älsklingar<3

Skänninge marken

2011-08-03 @ 22:13:47
Lätt och svara på blobb kommentar när ingen lägger upp sin länmk eller blogg så man kan svara.. Ja ja!!

Idag åkte jag från jobbet på dan så det va riktigt bra gjort då jag fick min vilja fram sen på kvällen insåg jag:)
Så idag ringde signe upp mig när hon va påväg till marken så självklart ville jag och towe göra sällskap med signe och vilgot.
Dagens inköp:

*Ballong my little ponny till towe
* Chips
* Remmar
*Memo spel (loppis)

Tack för en underbar marknadstitt med er och så fick towe åka bil (karusell) men först va hon glad och skulle verkligen åka sen vart hon ledsen efter några varv men vilket fall testa hon och han som körde karusellen han stanna direkt när jag sa att hon va ledsen. Men gick ju bra.
Sen körde jag på chokladhjul och va ett nr för att vinna en stor chokladlåda. Attans vilken osis men kan ha bättre tur imon.

Sen va jag idag på backluckeloppis i linköping där hitta jag leksaks kassaaparat till towe och så 2 barbie de är då favoriter här hemma.

Nu är man hemma och vi har ätit,towe somna direkt efter maten och ballongen va viktig och ha med in till sängen.

Sen säger jag herregud vilket folk som tar givet hur en annan tänker! Nu får man inte tänka längre utan en annan tänker hur man ska tänka.. Hahhaha
Men skönt att den personen slipper bekymra mitt liv längre den visa sitt inre för allt och alla hur en håller på.



Nu!

2011-08-03 @ 08:47:46
Då har jag sagt mitt, upp till dig och göra nu hur du vill ha det.

Onsdag

2011-08-03 @ 07:58:11

Skänningemarken idag men idag skippar vi inget shopping sug heller för den delen.
Sen så idag blir det åka till mjölby till banken och sen till bilverkstaden som jag va här om dan med min bil.
Sen blir det jobba,varm dag,skänninge marken är idag så tror knappast vi har nåt och göra med maten och taxi.
Men tur att man har andra taxichafförer och prata med så tiden fördrivs.

Denna månad kommer ska jag till vårdcentralen med handen, towe ska på 2½ års kontroll,towe börjar på dagis igen (ska bli jätte kul för henne och leka av sig, dessutom pratar hon om några barn som finns på hennes dagis, här hemma.)
Annars blir det jobbmånad,brukar aldrig hända nåt speciellt i aug, hoppas att vädret håller i sig.

Igår va det inpulsiv åk för anna oich janne och barnen till skänninge då de va ute och åkte, så de fick mina två påsar med massa tjejekläder efter towe.
Skönt och bli av med det dessutom fick jag liten slant för det. :)

Har massa frågor i huvudet på mig som rör mig om hur det kommer bli med jobb,boende,towe. Jag är då inte orolig för nåt men det e mer min framtida plan hur den kommer bli.
Men vi har ju tid på oss:)

Roligt att inte våga prata med mig och be om ursäkt. Du vill väll inte inse dina fel. För du gör ju aldrig fel enligt dig själv..

Ne nu ska jag umgås med towe min älskling<3  Tommy får sova ut lite då en annan fått sova ut nu de andra dagarna då man även sovit liten tupplur på dan. Vart helt utmattad och trött det tar på äns kropp..

Förlåtelse

2011-08-02 @ 18:31:11
Man finns alltid för att lyssna och en förlåtelse finns hos en att ge och även ta imot det är aldrig försent.
Man kanse borde ta vara på vissa än att bara va osams. Hoppas tiden ger till sig ett nytt försök.
Jag är då inte osams men bara besviken att få höra nåt så tråkigt så du vet om du får nån gång lusten att ge en ursäkt och tänka till vad du sa som såra mig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu blir det åka och handla mat och träffa chefen en snabbis och få min lön:)
Att det ska va så stäligt ibland med löner och överföring och banker. Allt ska klicka in för att det ska funka.
Imon blir det jobb 11,30-19,30.

Längtar till torsdag då blir det skänninge marken:)

...

2011-08-02 @ 11:18:29
Gilla läget...komplicerat och vilken tajming.

jahopp.

2011-08-02 @ 08:39:23
Idag blir de se om emelie kunde ses, villiam va nämligen lite sjuk igår så får se om han mår bättre idag.
Annars blir det se om man ska storhandla.

Själv trodde jag skulle åka in igår till vårdcentralen för hade så jäkla ont i magen men de avtog sen.
Men idag mår man prima.
Älskar alla mina hjärtan<3

1 Aug

2011-08-01 @ 22:25:37
Redan 1 aug otroligt vad tiden har gått under sommarn har jag då inte haft semester men haft en bra sommar ändå.
Detta har hänt:

*Vilgot föddes
*Towe har börjat prata otroligt mycket
*Vi har vart i kolmården
*Vart på börlyckegård
*Besökt valla med signes familj
* Firat jonna som tog studenten
*Sålt bilen och även köpt en annan

Så det har hänt mycket i omgivningen men bara kul det och nu inväntar vi hösten är så mysigt när löven börjar ändra färg och faller ner och så fyller jag ju 25 åräven i september.
Hade tänkt och fira genom att gå ut och festa nog med kompisar men jag avstår nog det. Blir nog försöka gå ut och äta eller gå på bio eller nån aktivitet. Det återstår och se:)
Fyller ju en vardag som kommer vilket fall firas med min familj<3 men nån dag blir det umgås med litet gäng bara tänka på mig själv lite.

I höst/vinter hoppa även att vi kommer hitta nåt större boende skulle va skönt och även hus och hyra vore inte fel.Men det återstår och se vad som dyker upp. Är ju då ingen bråska men lite närmare jobbet vore inte så helt fel.

Fasen vad jag är glad, nu ska det göras ordning för litet bad och så blir det nog någon film.
Fick idag bankkortet, så det va ett posetivt besked:)

Måndag-ny vecka

2011-08-01 @ 10:04:57
Svullen i magen jobbigt men bara åka och jobba och så har jag även några ärende med chefen och fixa till. Men det ska gå bra:)

Hoppas mitt bankomatkort kommer idag känner mig så handikappad utan det. Va ju så att jag skulle ta ut pengaroch så fick jag inte mitt kort tillbaxs så litar inte härdan efter på bankomaten i skänninge.
Men på ett sätt bra att jag får nytt då mitt ship på kortet va lite slitet.

Ne nu blir det gå och slänga lite skit i grovsoppningen då jag rensa förrådet här hemma så vart det en del och slänga.
Fundera ta bilen till dörren och last in så man får med sig allt. Ska ju ändå dra till jobbet snart.

hej svejs

Äventyr

2011-08-01 @ 00:11:26
Idag kände jag mig inte riktigt för att åka iväg men det vart då inte flygvapenmuseumet utan vi far till börlyckegård. Det va då mysigt och gå i lantlig miljö och njuta av god fika som va hemmagjord. Vart blåbär/jorgubbs paj med glass. Mums:)

Vi hade med oss morötter till djuren de som tyckte bäst om de va kaninerna. Towe sprang omkring efter hönsen när vi skulle fika men de kom under vårat bort då de sprang fritt, det va jätte kul tyckte towe.
Va ju en bit och åka dit men det va värt det mycket trevligare ställe än valla.
Vi betala 20:- /person för att få liten rundtur sen fick vi gå hur mycket vi ville omkring och klappa och se djuren.

       

Uppskattad verkligen av oss alla tre denna lille trippen hit. Towe ville knappt åka hem och prata i bilen om djuren så vi sa att vi får åka dit en annan dag eller ta en liten tripp nästa år.

När vi kom hem vart det en sväng med towe till väder då det va så varmt.
Towe ville få med mig och bada hela tiden men själv tyckte jag det va lite för kallt för min del.
 

Nu på kvällen vart den en förrådsstädning och nu kommer man in där iallafall:) Sen är det otroligt mycket barnkläder till tjej som jag ska bli av med se om nån vill ha de eller om det blir och skänka bort det. Orka sälja iväg det.
Sen så va det dags och se vad man hade för kul i förrådet och towe hjälpte till en del:P Men det va bara roligt:)
Nu på kvällen blir det glo på film med älsklingen<3 Sen sussa kudde så man orkar jobba imon.
natti natti