snorigt

2014-01-30 @ 23:35:00
hela familjen är hemma o snorar.. hade feber imorse o fryser nu till o från så hoppas att ibumetimen hjälper så man kan sova inatt. Vill även orka med lördag när kryssningen är.Imon åker barnen igen till sin pappa så hoppas lämningen inte blir allt för svår. kommer sakna de men det ska gå bra o nästa vecka är det ju fullt ös med jobb och intro pass på natten.

söndag

2014-01-26 @ 06:59:41
Jaha 1h fick man sova mer denna morgon. Imon börjar jobb veckan igen, nämligen på dagis. Fick en hel vecka på en och samma avd så det ska bli kalas det:) Annars ska man väll försöka baka idag lite muffins o kladdkaka till towes kalas för det är ju bara och frysa ner tills dess.

/hanna

Fredag-vabb

2014-01-24 @ 22:13:30
Daniel är hängig o snorig. towe har haft hosta. vart en sväng till Linköping för o köpa vinterskor till towe då hennes börjst bli trånga.


Towe vart himla nöjd med skorna så hoppas de kommer va bra. Daniel har vart pipplig hela dan och inte velat äta ordenkligt, hoppas det vänder snart. En annan har börjat få så ont i magen av yoghurt, risgrynsgröt, mjölk. Så tror jag får börja köra laktos:/ Men i mat har jag inte märkt något annorlunda. Saknar min bejb med.. så himla jobbigt att alltid säga hej då på fredagar när man vet att man inte ses förens nästa fredag. Men nu längtsr man ju som bara den då man ska på kryssning med Helena,patrik o per. Dessutom kommer ju Hoffmaestro som liveband till båten:)

natti natti

Grekisk restaurang

2014-01-23 @ 07:56:15
Haft underbar vecka med jobb och avsluta igår kväll med middag på en grekisk restaurang med per.




Inte lätt att hålla kilorna borta, dags och börja tänka på det kanse.. *host host*
Med tanke på att per fick för sig att göra egen hemmagjord chokladsås till glass.
Gud så bortskämd man blir...


Idag blir det åka hem från per då en annan ska jobba ikväll och på em har jag bvc med towe. 5års kontrollen.. undra vem som är mest nervös?
Imon kommer mina barn hem så skönt att få ha en hel vecka igen med mina hjärtan♥

Pang!!!

2014-01-22 @ 17:46:47
Jahopp krock krock sa de i en framryckta på en annans bil som jag backa på.. Kan inte mer än skratta i hur onödigt det va. Men men sånt som händer!! Någon gång ska det ju ske eller va säger ni? 
Annars blir man rätt trött på allt annat omrunt sig men tack för Goa tiden med dottern idag efter jobbet. Mc dolnas och skridskoåkning:)
Towe hade svårt med balansen men va så duktig för och va första gången så fixa hon med sin envishet att åka lite. 




Annars är man skit trött och ont i huvudet o känner sig hängig. Vill inte bli sjuk nu. Så dåligt samvete över att jag är och har vart denna vecka tråkig och gnällspik för att man mår skit. Ne nu ska det vilas..




Sjuk

2014-01-21 @ 21:30:25
Blä för att va hängig, ha ont i huvudet och må allmänt kass. Men dete. Tur man haren. Karl som gör kvällsmaten ugnspannkaka och även fixat Ipren.

Lillemannen Daniel är hemma i feber hos hans pappa och det gör ont i mamma hjärtat att inte va där hos han. Men hoppas han blir frisk snart. 





Överraskad

2014-01-21 @ 21:20:52
Gud så skönt och få maten serverad på bordet efter jobbet, de va precis de min kille gjorde igår. Potatismos,fisk och sallad. Mums filli babba:) snacka om att bli överraskad. Med tanke på att fisk är inte den maträtten han skulle välja. God mat och sällskap vart det iallafall igår och somna som en stock, mätt och belåten.

Ny vecka

2014-01-20 @ 07:26:37
Åter igen måndag men energin är på topp:) 
Killen åkte till jobbet och en annan ska söka lite jobb och försöka fördriva tiden. Jobbar em.-kväll idag men det funkar ju med:) 
Nu längtar man tills det ska bli februari så det blir Ullared och party kryssning. Gud vad jag mår bra och älskar mitt liv med aktiviteter och en underbar pojkvän. Detta trodde man inte att det skulle ske men nu har jag haft turen att hittat en kille som är lika galen som jag, om inte värre:p. Han är då min prins <3







Söndag

2014-01-19 @ 16:19:31
Bilfärd på morgonen till Signe o barnen där man har umgåtts då killen har jobbat. Otroligt skönt komma iväg och få prata av sig lite då man va på väldigt dåligt humör imorse. Kan då inte alltid förstå på folk som kan såra än mer än vad man tror. Tråkigt är det men hoppas det löser sig med tiden o att personen accepterat mina val. 
Är i alla fall otroligt glad över de som finns omkring mig. <3

-------------------------------------------------------------------
Va i veckan och shoppade loss två vårjackor en till Towe och en till Daniel så nu längtar jag efter våren. 
 Daniels jacka

Towes jacka

Towe klagar lite på sina Vinterskor som vi köpte i höstas, ungen växer:) Men va gör det när mamma Hanna älskar shoppa;) Ment rökigt behöva köpa Vinterskor när vintern är över snart. 

Stress stress...

2014-01-07 @ 17:23:04
Vakna på morgonen av att larmet väckte än kl6 men lite snooz gör väll inget:) vaknar upp 5 min efter av snooze o tror att mobilen ska snooza igen.. Men va fan vaknar kl 6:47!!! 
-per! när ska du va på jobbet?
-kl7
- mm då är det bråttom kl är 6:47 o vi måste upp nu!
Stress genom lägenheten och kläderna flyger på, osminkad o va bara och köra per till jobbet. Prick kl7 va vi utanför hans jobb. *Pusta ut* nehe.. Stressad bland all trafik och skulle hinna hem till per o äta frukost och sminka mig.
Hann o sminka mig och göra mig ordning men frukost vart det att äta i bilen.
2 smörgåsar o stressad till mantorp på lite jobb.
Tack och lov att det är bara jobb till kl13. 

När man kom hem till per va det o åka fixa biobiljetterna till ikväll på hunger games:) 
Sen va det dags o fixa med lite ärende som fick än o va en anning irriterad.. Ska denna dag sluta bra?
Det återstår o se..
Saknar nu bara karl som kommer hem till middagen. Sen blir det umgås o gå på bio❤️

Saknar mina pluttar små💞💞




Bingolotto

2014-01-05 @ 19:42:54
Spelat bingolotto idag  med jenny och gustav. Ingen vinst vart det men en trevlig kväll med fika och sällskap:)


Energi

2014-01-05 @ 08:53:16
Per åkte jobba igår kväll så en annan fick försöka va sysselsatt men det va då inga problem. Trevligt besök av hans syster fick man så vi titta på film och umgicks. The heat och känn ingen sorg va filmerna och kan verkligen rekomendera the heat om man gillar komedi. 
Fruksallad och glass fick man unna sig till kvällen som gjorde susen så nu kör vi en ny vecka med att va nyttig. Ska försöka hålla mig lite mer nyttig under veckorna.
Vart fick man all energi igår? Städa och rensa igår när tiden skulle flyta på lite mer på natten.. Är man lite korkad då? 
Så kl halv fyra tyckte jag o per att det va dags och lägga sig:)
Men självklart vaknar man ju tidigt på morgonen och känner ingen trötthet.. 

Ne nu blir det gå upp
Hej svejs


Bio

2014-01-04 @ 08:03:20
Igår va man på bio med jenny,gustav o fillan. Vi kolla på hobbit, vilket va en bra film men den hade även lite förmycket mellanprat så höll på att somna. 
Men va den värd pengarna? Jo det va det absolut:) Himla bra grafik och när vi såg den på 3d så vart man ju lite förvånad över att det skulle se så riktigt ut. 


------------------------------------------



Annars har man haft en bra dag men lite jobbigt är det och ha pappavecka för barnen.
Man saknar de så otroligt mycket men att ha egentid är då lyx. Det va länge sen.
När jag har min vecka att va barnledig så kan jag ju passa på att jobba lite mer och umgås med de jag vill. Att ha så mycket tid med per och vännerna nu känns helt underbart. Den tiden man har nu o va med alla runt omkring fanns inte då.

//moi



Torsdag - Jobbdag

2014-01-02 @ 06:39:43
Godmorgon
Här ligger man i sängen men mina två älskade barn som kommit in inatt. 
Imorgon är det fredag och då ska de åka till pappa och ha sin pappa vecka. 
Lite jobbigt är det, men lite saker händer det ju i veckan som kommer.
Blir att umgås med ❤️ och imon ska jag på bio med jenny o gustav. Så tror dagarna flyter på. 




2013 genomgång

2014-01-01 @ 11:16:35
Januari:Föräldraledig
Februari:Föräldraledig och towe fyller 4 år<3
Mars:Föräldraledig
April:Föräldraledig
Maj:Fick erbjudan om lägenhet en 4a på vallen och tacka ja till den. Fick även sommarjobb i skänninge och börja på intro denna månad.Jag gifte mig med tommy.
Juni:Sommarjobba och tommy va pappaledig
Juli:Sommarjobba och tommy va pappaledig. Daniel fyller 1 år.
Jag åkte med barnen till higha chaparall.
Aug:Sommarjobba och tommy hade semester och pappaledigt. Jag åkte till kolmården med barnen själva.
Sept: Fyllde jag 27 år och  tyvärr vart inte min födelsedag lyckad:/ Men vann cirkusbiljetter och bjöd med en kompis till towe o hans syster.

Okt:Jobbar som vikarie och jobben flyter på.
Nov:Ansökte om skilsmässa då inte förhållande funka och jag kände mig inte glad. Har även träffat en kille som jag har haft känslor för. Va på konser stiftelsen, åt middag ute och dejta killen jag har haft känslor för.


Dec:Killen jag dejta fick mig och känna mig hel<3



 Fick även lära mig äta nåt nytt;) lammfärs!! Va ju gott:)