Söndag

2011-01-30 @ 10:06:51

Dagen börja med att försöka hitta lite i förrådet och rensa lite men fasen va saker man har och inte hittar man det man ska ha. Så måste ta och rensa lite där.
Idag har den där lustiga känslan med magen försvunnit att det känndes konstigt och inåt. Så himla skönt och så mår jag som vanligt. Vakna idag vid halv nio när towe kom in till oss och väckte mig. Lustigt alltid att det ska va mamma de kommer först till och väcker.

Idag blir det försöka tvätta upp tvätten som väntat på mig hela helgen så himla tråkigt men e ju inte så svårt bara slänga in i maskin och vänta. Det jobbiga är ju att hänga upp sen när det är blött.
Igår kolla jag igenom lite skolor och dagcenter på listan jag hade som jag måste lära mig. Tänkte ta och forsätta lite mer med det idag va ju inte så himla svårt när man väll sätter sig med det.

Imorgon blir det åka taxi med chefen,se om man får köra eller sitta brevid.

Lördag

2011-01-29 @ 11:01:27
Rastlös till 100%.. Visst kan jag sätta mig och plugga gator och dagcenter o skolor men vill göra annat så himla rastlös. Se vad dagen erbjuder!¨

Annars de här tabletterna går jag fortfarande på men fått så himla liten mat lust äter himla lite gemfört mot innan,inget sug heller för choklad,godig sånt som man vart innan ett måste till helgen.
Känns som magen fortfarande kvar men inte midjan uppåt mot brösten. Känns även som magen vill dra sig inåt sån konstig känsla och blir yr till och från så kanse har dåligt blodtryck eller så dricker jag för lite. Får ta och dricka lite mer se om det hjälper.

Helg

2011-01-28 @ 21:38:58
Dagen börja redan kl 5 imorse med att towe ville ha frukost, va bara att ge henne lite mjölk och smörgås så somna hon om. Tyckte hon skulle få i sig lite då hon vart så dålig på att äta och sen att hon spydde igår.
Vakna sen vid 8 och då va det full rulle på towe och rastlös verka hon va. Towe och jag skulle åka och handla på ica och syrran hängde med även dit. Vart lite och handla och lätt mat när vi kom hem korv med bröd. Men själv va jag inte så hungrig så skippa det och va sugen på att baka äppelmuffins. Så vart och baka med towe en stund sen tappa man suget. Det är då inte min grej och baka.

Idag har dagen vart lugn, har även tvättat en del då towe och tommy spytt och ville även byta sängkläder så man inte får massa baskilusker på sig och blir sjuk.
Hade lite ont i halsen imorse och va helt död igår och gick och la mig tidigt och trodde jag skulle åka på något men ne då. Så skönt!

Towe har blivit jätte duktig på att säga till när hon ska bajsa, innan sa hon till direkt när hon va klar i blöjan men nu verkar det som hon inte tycker det är så skönt och ha det i blöjan huudtaget och vill bajsa i pottan. Så duktigt av henne. Har varit lite dåliga med potträning nu när hon vart sjuk och bajsat löst går inte ha trosor på henne. Men en ny vecka börjar snart så börjar vi igen om towe e med på noterna. Tar i hennes takt vad hon känner för. Vill att hon ska känna sig bekväm.

Nästa vecka blir det åka taxi måndag med min chef, tisdag fm ska jag och karoline sitta uppe på beställningscentralen och lära oss lite hur det går till där så vi vet hur vi får våra beställningar till bilen.
Sen efter lunch ska jag åka med mokki en som ska ha uppkörningen med mig så åker säkert på att köra nu i veckan, men man lär sig ju en del då:)

Ne nu blir det slappa framför tv/datorn se vad det blir av det.

7e dagen

2011-01-27 @ 07:48:15

Towe kräktes igår så vet inte om det va för att hon hade slem i halsen eller om det va mageninfluensa. Med tanke på att tomm legat hemma sjuk i det så ville vi inte chansa med att lämna henne på dagis idag. Så blir att ha henne hemma veckan ut.
Själv mår man prima förutom att inatt fick man ligga inklämd mellan tommy och towe och ligga även mitten på två madrasser som gjorde att min rygg inte riktigt palla med det så har lite ont.
Väntar här hemma spänt på att mitt prov ska rättas snart så man vet om man får göra om det eller inte.
Han hade ju ändrat princip allt i provet så va helt nytt för mig. Sen hade han skrivit ut kartor även som man skulle veta vart olika stälen låg det är ju jätte svårt då man knappt åker uanför linköping och norrköping. Men kunde ju utanför motala det va då inte så svårt.

Rensat lite kameran här hemma så bjuder på nåt kort.


   towe ritat så fint på armarna...


Igår så gick jag igenom towes leksaker och kläder det fanns och rensa en del. Hon har så mycket leksaker som bara ligger så tyckte det va dags och ta bort det och även pekböcker läser hon inte längre så det vart en rensning där. Med kläderna så har hon gått över helt och hållet till stl. 92 men hade tröjor som va 86/92 som va jätte bra men då har ärmarna blivit för korta så hon har vuxit en del.
Men ska man börja köpa kläder nu så blir det stl.98 nog, går ju och vika upp.

Dag 6- Mat

2011-01-26 @ 07:15:44
6e dagen med tableten tycker jag blivit lite smalare vid under brösten och midjan(över magen). Men inget där jag tycker jag behöver bli av med. Det ät ju mitt på magen man vil bli av med fläsket:P

Idag tänkte jag ta upp ämnet mat, hur ofta lagar ni mat och blir det nåt avancerat?
När jag åker taxi och kommer hem sent så blir det oftast att tommy lagat mat klart närman kommer hem eller så blir det att man själv slänger ihop  nåt lätt. Men det är så himla tråkigt med mat ibland för man handlar varje månad samma fast man vill ändra liten med maten och göra annat med. Men det blir då aldrig så. Sen på helgerna blir det att man gör lit godare mat eller beställer pizza eller nåt.
Men har ni något tips på någon mat så släng in ett recept eller hemsida.

På helgerna brukar towe få unna sig med att äta godis eller nåt annat gott som hon e sugen på.

Idag blir det åka lämna towe till tommys mamma vart då ingen mageninfluensa hon fick utan hon va bara lite dålig i magen en gång. Tommy har ju spytt inatt sprungit upp och ner så tycker han behöver vila. Så under tiden towe e hos hennes farmor ska jag åka göra kartprovet uppe på kontoret:) Längtat och få det överstökat.
Nu jäklar ska de bli godkänt!!!

Mageninfluensa

2011-01-25 @ 22:52:07
Jahopp då har tommy åkt på mageninfluensa här hemma och spyr som en kalv inte sätt honom så sjuk någongång:/
Sen va towe dålig i magen nu på kvällen hoppas verkligen inte det blir nåt mer där räcker och ta hand om tommy.
Själv sitter man här och pluggar hoppas verkligen att man själv inte blir smittad, tvättar nogrant händerna här nu så man slipper alla baskilusker men det kommer man nog inte undan.

Imo har jag prov måste åka oh göra det så jag blir av med det. Tanken va att på torsdag ska jag åka och va på kontoret med karoline men då ringer hon nu på kvällen och säger att hon åkt på magsjuka hon med:/ Så får blir och flytta det till fredag om det går. Ska se hur chefen kan och vill lägga upp det.

Ne nu blir det sova snart så man kommer upp imon, tur att tommys mamma ställer upp och ha towe imon då tommy inte kan ta hand om henne nu som han mår.
Natti natti alla blogg läsare

Veckorullning

2011-01-24 @ 17:21:08
Måndag: Vart idag och fixa karta o lite papper från linköping även lunch med karoline och så kolla vi lite efter mössa till towe men inget hitta man. Men hon fick tröja av karoline som on köpte på cubus riktig fin luvtröja det va idig födelsedag från hennes dotter sa hon:)

Tisdag: Information om bilbarnstolar i linköping. Sen där efter blir det möta upp syrran för en liten visit på willys.

Onsdag: Kartprov, kommer gå galant har en känsla av det:)

Torsdag: Sitta med på beställningscentralen med karoline så ska vi få se hur det går till där.

Fredag: Inget planerat än men blir säkert att åka taxi.

Lördag: Fira jonna som fyller 20 men inte riktigt bestämt om jag ska festa då, som ja känner nu finns det ingen lust.
Vill slippa va bakis ju...

Söndag: -----

5e Dagen- Jobb

2011-01-24 @ 08:07:41
5e dagen men tabletten går bra ingen skillnad så jag märker extremt mer än att jag äter mindre nog iallafall att ma inte har suget på kvällar o äta. Men ska försöka väga mig så ser man ju om det hjälpt nåt.
Vakna imorse av att towe kom in till oss och va jätte hosti o försökte hosta o nästan kräkas för att få bort slemet i halsen. Så jobbigt se det men till slut fick hon ut slem och det verkar rätt lugnt nu med hostan.

Idag tänkte jag berätta lite om jobb, jag har jobbat som barnskötare på dagis,jordgubbsplockare som sommarjobb,städare,butiksbiträde,hundvakt(extra knäck) och aupiar.
Jag hade tänkt och jobba med barn va min tanke i framtiden men hade då ingen lust och plugga vidare och ta csn lån. Men i sommras kom jag bara på att taxi vore kul och köra och jag kolla upp hur det va med jobb.
Det visa sig finnas jobb så då köpte jag böcker och plugga, har vart lite kämpigt med månaderna med att få ihop pengar till det men det har gått runt ändå. O så va vissa negativa att det e så svårt och det finns inga jobb men det sket jag i för hade ju fixat ett ställe där en ville anställa mig. Tog lite tid men jag fixa taxikortet innan jul och det va mitt mål. Sen efter jul har jag pluggat som bara den och även träffat på en annan tjej som ska börja jobba för samma chef. Så nu trälar jag igenom teori så har jag kartprov denna vecka och så blir det uppkörnin sen.
Chefen vill att jag och karoline ska börja köra så fort som möjligt men 1 feb har jag fått som datum men det återstår och se.

På taxi så har de ingen timlön utan man får efter hur man kör och det tycker jag är bra ifall man kämpar som bara den och jaga efter körningar så ska man få extra för det:)
Får man ihop 2500 varje dag i 20 arbetsdagar så får man ut en lön runt 16500-17000 så det blir man ju riktigt nöjd med men nu när man åkt med taxi har vi fått ihop runt 3-4 tusen och det gör ju då mer lön.
Jag tycker den lönen är helt oki för mig jag klarar mig för har haft aktivitetstöd o tommys lön och har då klarat oss på det med så det här kommer ju bli som en bonus:) Kommer ju kunna unna oss mer och hitta på mer saker. Men vissa skulle nog säga att denna lön e dålig då de kanse får mer. Men tycker ekonomin styr hur man kan leva och det är ju en viktig del men tycker även att det är nåt som e personligt. De som är med i lyxfällan att de vågar visa upp sig i tv med alla skulder och så det skulle ja då inte göra om jag låg i sån kris har man hamnat där själv får man fixa till det. Men visst att de får hjälp men förstår inte riktigt hur folk tänker med att köpa hus och saker när de inte har råd. Eller att ta det på avbetalning, visst det blir o dela upp det men det är ju ränta på det och blir dyrare till slut om man räknar ihop det. Det är ju hur man prioriterar saker och har man dåligt med pengar eller att en bara får lön då skulle ja se till att allt blir betalt och så får man leva efter det man har kvar.   Jag hoppas på att få börja jobba snart vore kul då man blir rätt trött på att plugga här hemma. Så tror jag även att man släpper det där att gå och tänka på gatorna och ställerna.



Ne idag blir det fixa lite papper från kontoret och även ny karta som kommit ut över linköping.
Sen blir det troligtvis någon lunch med karoline om hon hade tid.

4e Dagen-Godmorgon

2011-01-23 @ 07:14:42
Vaknar tidigt här hemma då tommy och towe sover själv gick man och la sig tidigare än vanligt så då kunde jag inte sova vidare mer nu på mogonen. Känner mig idag svullen om magen brukar va det när de röda dagarna e påväg skit jobbigt sen går det över när man haft det.

Drömmer nu om alla jäkla gator och även ställen och andra konstiga drömmar så det e fasen helt sjukt men då ska man väll kunna gatorna tycker ja:)
Värsta att man ska lära sig skolor,dagcenter m.m. och det är 4 st A4 papper så säger bara jiippii... plugg plugg!!!

4e dagen med tabletten och har då ingen våg hemma men brukar väga mig när man är på vårdcentralen eller affären har de våg kan man smygväga sig hahaha
Ne men vägde mgi faktiskt på öbe på en våg där och enligt den så vägde jag 73kg med jacka o skor och kläder. Men det lät lite väll lite då jag legat på 75 för 1 mån sen. Men visst det kan nog stämma. Men brukar gå efter lailas digitalvåg hemma hos henne det e nog den jag litar på.
Skulle man gemföra vågar så visar ingen samma.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mornar har jag jätte lätt att gå upp om jag få vakna av mig själv men ska någon annan väcka mig så är oftast min dag förstörd haha
Man blir lite smått iriterad men går nog över rätt fort beroende vem som väcker den eller hur.
Towe brukar väcka mig genom att ropa på mig, -mamma,mamma,  macka. Mölk,
Så hon vet vad hon vill ha på morgonen. Annars om hon själv e lite trött så lägger hon sig brevid en. Hon tycker om att dra sig men väcker man henne på mogonen som man helst inte vill göra då blir hon oftast ledsen och tycker man e jobbig som väcker henne. Men vissa gånger går det bättre när man börjar prata och säga att hon ska till dagis och så då blir hon rätt glad.
Men som vardagar brukar jag gå upp först sen gör jag mi ordning och har dörren öppet till henne så hon kan vakna av ljud och höra att jag e vaken. Eller så blir det att väcka henne efter man blivit klar med sig själv men oftast hinner hon vakna före mig på vardagarna.

Det är ju många som gillar att ha sovmorgon och sova vilket fall. Men jag tillhör nog inte de personerna. Det är nåt som jag och tommy är olika på. Så tycker jag att han som jobbar ska få a sovmorgon nån dag på helgen kan va skönt för honom. Ibland får han ju äve frukost på sängen av mig och towe. Tycker man ska unna honom nåt. Han är värd det min bejb<3 Älsklar honom så.
Men då när jag jobbat så brukar han ta towe nån dag så jag får sova ut, tanken va ju att han skulle ta towe idag men jag hann då upp före så tommy får sova ut även idag med.
Ne nu ska man ta och plugga lite nu när hjärnkontoret kommit igång lite:P



Besök

2011-01-22 @ 21:26:02
Haft besök nyss av signe,jörgen och malte. Vart en lugn kväll med mat (pizza) och efterrätt (chokladpudding och grädde). Barnen lekte tills towe vart trött vid halv nio och tror även malte vart lite trött då han inte va så samarbetsvillig med att ta på sig kläderna när de skulle hem.
Hoppas de slapp att åka hal väg hem. Men va kul ta en lugn kväll med de:) Hoppas på fler dagar. Är riktigt trött nu då jag även har pluggat sen jag vakna på morgonen tills de kom vid halv fyra.
Men lärt mig en del med gator och vägar idag, riktigt nöjd:)

Nåt som va riktigt roligt idag va när malte skulle hjälpe towe upp från golvet när hon va ledsen och så krama han henne och towe ville ha jätte lång kram och även små kramar där efter. Sen försökte hon ge en puss lite senare till malte men då va han svårt flörtad och titta bort. Såg så himla roligt ut.

Nu blir det slappa om man inte somnar på soffan som jag gjorde igår kväll. Imorgon kommer karoline och hennes dotter emma. Blir och plugga och så ska barnen få leka ihop.
Natti natti allihop som läser min blogg....

Dag 3 - Utseende

2011-01-22 @ 07:52:39
Hur viktigt är utseende?

Jag har svårt för att gå utan smink om jag ska någonstans som ex.stan eller jobbet men ska jag bara ner till affären i skänninge eller till någon man känner, visst då kan man ju gå utan smink och på sommarn går jag oftast utan då det bara jobbigt ha det när det är varmt.

Mitt useende är jag inte hundra procent nöjd men va det då när jag vägde runt 61-65kg innan jag fick barn och träffa tommy. Men det är en lång bit och komma dit. Jag och syrran sprang ju varje morgon och kväll så vart omkring 20-30min varje runda.
Det va riktigt bra gjort tyckte jag när vi sprang så skule gärna vilja börja springa men min konditon är nog inte det bästa:P


Idag är det dag 3 med tabletten och det går riktigt bra inte för att jag känner någon smillnad mer än att jag tappat suget på att äta på kvällen som jag hade innan. Sen äter jag mer mindra portioner för blir oftast mätt fortare. Men som igår va det ju fredag så då beställde tommy pizza och jag kyckling sallad va då inte god sallad:/ Men då när vi hade beställt ville jag inte slänga heller den så åt det.Va ju inte mer än sås och brödet som va onyttigt.
Men efter det så va jag mätt för hela kvällen och nu på morgonen när jag vaknar är jag inte hungrig.
Men försöker att få i mig nåt iallafall.

Igår plugga jag karta och sånt som jag vet som kommer på provet även. Börjar bli smått nervös över provet men det bara ta den tid man får så går det nog bra:) Men jag och karoline har sånt jäkla stress på oss av chefen han vill att vi börjar jobba feb. Men det återstår och se hur hårda de är med uppkörningen tror då jag kommer ha lite problem med det då det är så nervöst och ha någon sittandes brevid när man kör kunder.

Dag 2 - Bristningar

2011-01-21 @ 07:47:21
  V39 när jag va gravid hade jag en del bristningar de hade blivit riktigt röda skit jobbigt kändes som de aldrig kommer försvinna.
Men jag tänkte att jag har ju fått en underbar dotter så då kan jag stå ut med mina brisningar. Jag kännde mig helt konstig och tom i magen när hon hade kommit ut och magen hängde som en säck potatis.
Ne men det vart en slapp mage och jag gick ju liksom upp 19kg under hela graviditeten men efter förlossningsdagen hade jag fått ner 7 kg direkt. Jag promenera rätt ofta då när jag hade fått towe i början. Men när jag hade gått ner mina 14kg av 19 så va jag riktigt nöjd som jag gick ner på 2 mån. 

Snart har det gått 2 år sen jag fick towe och mina brisningar börjar försvinna nu mer o mer.
Att det ska ta så lång tid.. Glömt nästan hur magen såg ut utan brisningar.
Men är ju bra att de håller på och blekta och försvinna mer och mer:)

Idag är det 2a dagen jag har tabletten som ska få mig gå ner i vikt men det återstår och se har inga förväntningar då denna tablett vart ett test för mig och även gratis men är ju bra om den funkar.
Till frukost vart det multivitamin och dricka och ett ägg.
Ne nu blir det och ta fixa till oss då vi jag och towe ska till linköping, jag ska plugga med karoline och barnen ska få leka ihop. Hon har nämligen 2 grabbar som är större närmar sig 18 tror jag och en dotter på 7 år så towe kommer nog tycka det är kul hon brukar alltid tycka det är kul med större tjejer.O så kan man ju härma och göra lika dant som de tycker towe är kul:)


           

nehepp vart ingen linköping för karolines dotter hade fått feber inatt:/
Så får nog bli kanse och plugga i helgen istället.. Det återstår o se.

Taxi

2011-01-20 @ 18:01:03
Fasen va kul fått köra idag taxi igen med chefen:)
Fick köra sjäv och åka till ställen va ju riktigt nice men lite hjälp. Sen fick jag även köra en körning själv utan chefen så nervöst men det gick ju kanon bra.

Imorgon blir det plugg dag med karoline se hur det går hur mycket kunskap vi har:P
Ska även hämta ett papper uppe på kontoret med alla dagcenter och skolor m.m. Måste ju kunna det när jag har uppkörning.

Idag vart det en liten hamburgare när jag kom hem orka inte äta nåt riktig stor middag, har även inte vart hungrig på hela dan men imon blir det ju 2a dagen så då får vi se då om det ändrar sig nåt.
Ne ska ta det lugnt idag vila och plugga på gatorna vi åkte idag.

Here we go!!!

2011-01-20 @ 07:28:10

1 Dagen

Godmorgon börjar dagen med att bli väckt av towe av att hon hostar jätte mycket hoppas verkligen inte att hon blir sjuk igen. Så himla jobbigt då man hinner till dagis 1v sen blir hon dålig men nu verkar hostan lugnat ner sig så hoppas det går åt rätt håll.
Tog mitt första piller idag innan frukost och sen fundera jag på vad jag skulle äta till frukost.
Jag är oftast dålig på att äta frukost då jag inte är så sugen på det. Men blir oftast att jag tar en frukt innan jag åker till jobbet- (lär mig nu att få kunna köra taxi/kunna gator i linköping)
Men vart en banan idag och fy fan är verkligen propp mätt så tror att pillret ska göra så att man får mindre intag nog. Men får se hur dagen blir om jag blir jätte hungrig eller om jag får några biverkningar eller nåt.
Men uppdaterar sen på kvällen.


Slim Forte

2011-01-19 @ 19:38:10

Hej här kommer min blogg som börjar även om bloggande med att gå ner i vikt, ska se om det funkar. Kan va nåt för er som försöker gå ner i vikt eller vill följa och se om det funkar.

För dig med kraftig övervikt 15kg och uppåt.
Bantnings kapsel tar hand om dessa envisa och oönskade kilon på nolltid. Med bara en kapsel per dag, kan du äntligen förlora vikt snabbt och effektivt. Det bästa är att bantnings kapseln inte orsakar viktåtergång.

Slim Forte Double Power Bantnings kapseln är tillverkad av olika örtextrakt som hjälper dig att lösa upp och bli av med övervikten. Det är säkert och har inte några kända biverkningar.

Huvudingredienser:
Naturlig (naturläkemedel) aptit-suppressant: Sweet potatisfiber, Cyamopsis Gum pulver, Amorphophallus konjak (utdrag från Giant Arum och jordärtskockor) och Alfalfa. Vegetation material (utdrag) som minskar vår kroppsfett: Tuckahoe, Kola, Guttiferae växt, Coleus Scutellarioides, Guarana, Marumi Kumquat och Trigonella Foenumm .

Fördelar:
Förbättrar ämnesomsättningen, öka konsumtionen av energi. Förlora och hålla den borta. Den är säker och fri från biverkningar, ingen diarré.

Bruksanvisning:
1 kapsel per dag före eller efter frukost.




Min första dag börjar imorgon med detta piller, kommer skriva pricis hur jag äter, motion, min livstil så ni vet om det funkar. Kan berätta att jag är en tjej som inte motionerar så mycket men får mina sug att ut och promenera ibland men inte i detta väder. Jag gick upp i vikt när jag träffa min sambo som gjorde att vi åt som vi ville och har pendlat med min vikt till och från då jag även har vart gravid, gått på pulvet o viktminskningstabletter. Men nu ska jag ge det en chans till att gå ner i vikt o se om denna tablett hjälper nåt.
Dag 1 börjar imorgon. Vill ni se köpa dessa tabletter så bara namnge mig som bloggare och så går ni in på http://www.vippon.com

30 dagar kommer tabletterna hållas på att ta.

2 Dagen

2011-01-18 @ 18:49:13
Helt skakis i kroppen tror det beror på att man ätit dåligt ytligare 2a dagen vart

Frukost: En smörgås
Lunch: En bulle och kaffe då man vart bjuden av taxi chaffören
Middag: En korv med bröd hemma

Men lustia att man inte e hungrig kan inte trycka i mig mer om jag skulle vilja men hoppas jag kommer ifatt det imon då jag har plugg dag. Har även tandläkarn då ett hål inte vart riktigt fiskat som jag ville. Så hoppas man kommer undan billigare räkning denna gång.


Har lärt känna en tjej på taxin som har börjat samtidigt som mig med kartprov m.m Så va riktigt kul lära känna henne. O vi kommer även ha samma chef så det är kul att vi kommer stöta på varann en del på jobbet.
Ne nu ska ja ta och skriva ner mina anteckningar för dagens upptäckter av gator. Sen ska towe sova snart med hon börjar bli rätt trött, då hon tuttar på fingrarna.

blogg

2011-01-18 @ 07:22:07

Tackar så jätte mycket för hjälp med bloggen, camillla.
Supernöjd nu vet jag även varför jag inte fått ordning på det själv tidigare e för att min stillmall va helt åt skogen hahah Undra vad som hade hänt där.

Nu idag blir det åka taxi, eller det blir det ju hela veckan så det blir riktigt kul då jag fått en bra kille och åka med.
Han kan mycket, och lär ut massa saker.
Ne nu blir det fixa ordning oss så  bådejag och towe kommer iväg.
Värsta är att igår han vi inte med någon ordenklign lunch rast så fick en på 5 min igår och trycka i mig mina mackor jag hade med mig så  igår vart min dag:  1 clementin på morgonenen,2 mackor på jobbet,pasta och falukorv hemma till middag, sen 2 äggmackor på kvällen.

Idag blir det ta med sig äggmackor till jobbet det lär nog mätta lite bättre än ost på som man hade igår.

Hon gjordet det idag!!!!

2011-01-14 @ 18:59:07
Towe ville kissa och hämta pottan och kissa, hon gjorde det idag utan att jag äns fråga eller sa till att kissa i pottan. Så stolt över våran tös hon börjar bli stor:) Hoppas det börjar släppa sig nu att hon vet mer när man ska sitta på pottan.

Hon säger ju kissa när hon är kissnödig men nu hann hon innan det hann och komma.

Duktig stumpelumpa<3

Tänk om?

2011-01-14 @ 08:53:15
 Towe älskar och hjälpa till när mamma ska laga mat här hemma inte alltid det smidigast men det går:) Tänk om hon blir kock när hon bli stor?

Eller så kanse hon blir sportintresserad och spelar hockey  

Eller målare? hon gillar måla men vem gör inte det i den åldern?


Kanse modell? Hon här hemma har börjat ta på sig kepa och svettarmband och ska posa:P

 

Igår vart det plugga och så hade jag full upp med att byta blöjor då towe va dålig i magen men verka som det gick över rätt fort efter några ombyten. Så idag fick hon va hemma från dagis och så skavi då passa på att gå en liten sväng ute. Har även lite bröd till fåglarna och ge, det gillar towe.

Potträningen går sisodär här hemma, men nu har hon börjat sätta sig själv på toan ska klättra upp på sin pall och sätta sig men inte alltid det går så himla lätt så man får va där och hjälpa till.
  Sen har vi trixat e del med sovtiderna när hon är hemma vill hon inte sova middag men det gör att hon blir för trött och som igår vart det så himla tyst i rummet och hon hade somnat..
 Nämligen på bordet!!!! På dagis tycker de att hon borde sova bara 15 min för där sover hon annars 1 h o det gör att hon inte somnar fören 8-10 på kvällen.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Va ute 1½ h, mata fåglarna och gick en sväng in på öob, vart så himla sugen på att ha en löpband börja träna kostar ju lika mycket i månaden som att träna i ett gym ju räkna jag ut.

Britney

2011-01-13 @ 08:43:46
Britneys nya singel Hold it against me är här!

http://www.youtube.com/watch?v=BnX4oQl7-sU&feature=player_embedded

Att den tjejen orkar göra comeback, och frågan e om det är så himla bra låtar även.
Jag lyssna på låten och tyckte den lät sådär. Tror då inte att det inte blir något hit förut för umgdomar som fastnar för den då när man gick i högstadiet va hon rätt stor man lyssna på henne rätt mycket iallafall jag.
Sen kommer jag ihåg att man lyssna på spice girl rätt mycket i mellanstadiet men det har jag då dissat för länge sen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag vet jag inte om det ska bli en promenad än med syrran vid 2 beror på hur pluggandet går lite och sen vädret ute. Skulle ju behöva även ta mig till öbe.
Jag har börjat fundera på att börja träna på gymmet i skäninge om man skulle hinna det alltid när man lämnar towe på dagis men känns som att man kommer bara tycka det är kul första mån och sen vill man oftast ha nån och träna med. Annars har jag vart inne på en löpmaskin. Men vill inte köpa nåt jag kanse tröttnar på efter ett tag. Sen på sommarn kommer man nog inte träna så mycket.

Magsjuka

2011-01-12 @ 10:27:55
Igår åkte towe på magsjuka hann och komma hem från dagis och så ringde de 1 h efter att hon hade spytt 2 ggr. Va bara hämta stackarn. Hann och ta på henne så vi skulle gå hem men då spydde hon på dagis igen. Hann sen komma hem och hon spydde ett antal ggr men sista va kl 1 så sen va hon hur pigg som helst och ville hon äta glass. Såklart sjukligen ska ha lite glass, huvudsaken hon får i sig nåt. 

På em ville hon ha makaroner så vart macaroner och kötbullar de slank ner och tyckte att towe fick bestämma maten idag då hon vart sjuk o att hon vill äta förvåna mig en del. Men hon va jätte pigg sen på em så nu är det väll över så det blir dagis igen på fredag.

Med pluggandet går det lite trögt när towe e hemma då hon vill gärna hjälpa till och läsa på kartan och igår fick hon tag i en penna och rita på kartan me hoppas se någoting ändå:)
Det är tur även att det inte kostar få karta så kan man få tag i fler i linköping.
Ska ha provet slutet av månaden så har delat upp kartan nu i zoner som de e uppdelat i områden och sa plugga ett ställe i taget varje dag tills det dags och göra prov så ma kan det.
Har ju nämligen fått en ny chef på taxi bil kontoret och han skulle även göra nytt prov prata han om för att han tyckte det va lite svårt de provet som fanns. Då han inte kunde vissa ställen så hoppas på att det blir lättare.
Ne nu ska jag ta och fika här hemma lite sen sätta mig kartan.

Plockgodis

2011-01-11 @ 08:30:51
Jag vart himla sugen på godis igår men efter att jag gick förbi godis delen på maxi ser jag en hälla i godis i de som de fattas. Men även står och hon och torkar med en blå disktraska som va lite svart. Ush vart då inte så himla sugen på godis längre. Kan ju ramla i smuts och damm från den där disktrasan i godiset inte så fräsht.



Fick några kommentarer om godiset alltså jag säger inte att jag slutar äta godis bara för det men  va inte så sugen den dagen man såg det.

Vår?

2011-01-10 @ 13:25:00
Här smälter snön lite för varje dag håller det på att bli vår då gräset syns?
Kommer någon snöfall säkert igen.. Men det återstår och se.

Idag har det vart händelserik dag, dagen börja med att towe lämnades till dagis, fick väcka henne på morgonen och hon säger malte. Undra om hon drömt om malte eller om han skulle va på dagis?
Åkte och hämta tommys mamma som ville hänga med.
Sen åkte vi till linköping för att hämta mina jobb byxor till taxi så nu har man alla kläder där. Därefter så åkte vi till kontoret där jag prata med nya chefen, mycket bra chef som vill att jag åker med mer för att lära mig och sen att jag får ta den tid jag behöver säger han, det känns skit bra:) Han säge att plugga bara på karta då lär man sig inte så mycket.

Sen åkte vi till clase olsson för att lämna tillbaxs en laptop fläkt som inte funka.
Sen vart det maxi för att handla lite mat hem. Klockan vart 12 innan man va hemma så ingde farmor och prata med henne en stund sen va det bara sätta sig med alla kartor jag fått tag i idag i linköping på info tavlorna i stan.

Jo förresten är vi va på maxi idag så skulle jag åka och parkera och ser en bil som backar ut och där efter backar en till ut och backar förståss på bilen. Smart smart.. Vart en buckla på de bilen men han slapp undan och betala sa han. Men vilken gubbe som inte kollar bak när man backar. man missar ju inte en stor bil som en buss. Men det gjorde han.

Ne nu ska jag sätta mi kartorna sen försöka få tag i min handläggare på ams.

Söndag

2011-01-09 @ 09:38:27
Idag blir det lugn söndag och förstår inte hur man ska ta och komma upp imon då jobbet för tommy börjar igen och towe ska till dagis och jag ska änkligen lugn och ro hema till att börja plugga, tack och lov det behövs.

Liten tripp

2011-01-07 @ 23:48:26
Vart en liten tripp till borensberg, tommy skulle hängt med men fastna vid datorn igår kväll till natt/morgon så han va inte så pigg. Fråga sara om hon ville med men visa sig att linnea va sjuk igen, stackarn:/ Hoppas hon blir frisk snart så vi kan ta och ses. Så åkte själv med towe till signe och malte. Riktigt kul dag och vi va även ute och gick och barnen fick sitta i pulkan. Towe fastna även för att kolla på en traktor som ploga bort snö. Vi va även och amta änderna med lite kex det va populärt av barnen.
Men riktigt skönt med promenaden fast det inte vart det snabbast takten.

När jag åkte hem va det en anning halt så vart och åka sakta hemåt så man kommer hem väll behållen. Tommy åkte i diket idag då han fick möte och vägen blev smal och den ena vägra flytta på sig och ge plats så tommy va tvungen åka mer på sidan och trodde vägen forsatte framåt men icke då.
Men som snällt fick han hjälp av en bonde komma upp med bilen.

På kvällen fick vi  besök av tommys bror då han ville bjuda på tacos och så vart det marängswich efterrätt mmmm,.. så gott och onyttigt :P
Men men det är ju helg :)
Towe hade redig sockerkick men hon somna till slut sent på kvällen så fömodligen får vi sova ut lite imon.

Haklappar

2011-01-06 @ 14:14:37
Då har vi slutat med haklappar som man nu använt ett antal ggr men nu vägrar hon ha på sig det och ska äta utan. Vår lille tjej har väll växt ifrån det då... Mer smuts kläder då då men men det blir då inte så ofta hon spiller då hon börjat äta bättre och inte spiller lika mycket. Innan va allt på golvet kan man då säga, ni som har barn vet nog nog:)
  

Familj

2011-01-06 @ 09:41:09
Nu när towe va 2 nätter hos mormor kan inte riktigt förstå på en sig själv.
Man tycker det är skönt och va barnledig för att få mer tid till sig själv bara och även tommy vill ja ju umågs med själv någon gång bara vi. Men sen när vi väll är barnlediga och halva dagen gått då känns det för tyst hemma. Sen när det gått en dag börjar man sakna henne otroligt mycket och känns som en evighet för att träffa henne igen. Jag och tommy prata om det att om vi inte skulle ha towe tror vi inte att vi skulle försökt igen men det va mycket pga av towe att det vart vi och väldigt glada för det. Sen kom vi fram till att nu när man har barn skulle man inte kunna leva utan barn då skulle livet kännas väldigt tråkigt och vi sa att vad skulle man göra då om dagarna. Men finns ju många ungdomar och äldre folk som inte fått barn än vad gör ni om dagarna? Här känns det som att towe fyller upp våran tid och även får oss på så bra humör händer ju alltid nåt kul varje dag som man ler/skrattar åt.

Jag ägna rätt mycket till att festa när jag inte hade towe och så träna jag mer. Men va räddningen och ta sig ur festandet nog med att få towe. Men träningen går segt man ska få tid till det och det är svårt och anpassa det nu på vintern.

Jag älskar min sambo och dotter<3 Ni är min familj,mitt allt.

Statestik

2011-01-05 @ 10:51:48

ser att det rätt många som läser min blogg roligt det kan ni inte bara ge en liten stämpel med namn så man vet vilka:)



Igår fick jag hämta ut min taxilegitimation  weeeii underbart så nu är det bara provet kvar och sen åka med och vi har lagt upp det så att jag gör provet först när jag e klar med det så åker jag med sen är det klart för att köra själv.

Idag blir det hämta towe hos mormor och passa på och hälsa på laila.

ÅR 2010

2011-01-04 @ 02:52:37

Verka som det flesta på bloggen har berättat hur 2010 har varit så ska berätta det lite kortfattat.

2010

Januari:
Towe klättar överallt och går några steg och hon och jag bor i motala i en 2 då jag och tommy separera 2009 okt.
Sen fick jag tyvärr avliva våran katt då den inte kunde anpassa sig till miljön eller så va det towe då den streja med att kissa i hennes säng.
Sen fick towe vattenkopporna som gjorde henne riktigt dålig så 2 v fick vi stå ute med att va hemma med de där prickarna och knappt någon sömn.
 

Februari:
Towe fyller 1 år och vart lyckad kalas för henne.
  

Mars: Towe döps då hon är 1år och 1 mån, vart lite sent då vi vela fram och tillbaxs med dopet. Träffa jocke även som jag vart ihop med.


April: Hon börja på dagis gick jätte bra men fick även tjata på läkarna att kolla upp towes hosta. Towe intressera sig mer och mer för att rita och sitta och puzzla.
 

Maj: Våren börjar närma sig och jag gör även slut med jocke då jag inser att man blivit mer irriterad på vissa saker och så hade jag kvar känslorna fö tommy. Gjorde även tatuering- LIBRA (vågen)
  

Juni:

   Va och kolla på minna och krilles då de studenten.
Dessutom passa jag och tommy på att va ute med towe som tyckte det va riktigt kul att va ute och springa.

 Jag och saras fam och signes fam va på busfabriken.

Juli: Va ofta hundvakt till rocco lite extra knäck, jobba även hos pappa 2v. Besökte kolmården och kolla på hajar/fiskar m.m. Fick jobb som tidningsutdelare även med corren i mantorp.
  

Augusti:Klippte håret kortare och även lugg en riktigt förändring:)


September: Liten utflykt med jörgen,signe och malte och så fick towe hänga med oxå. De köpte sig en golf kombi. Flytta även samtidigt som jag fyllde 24år så vart en riktig bra födelsedag.
   Mycket bad och lek i sommar vart det även.

Oktober: Flyttat in i 3an riktigt skönt och ha mer utrymme och så har vi även tvättmaskin och torktumlare.

November:  Vart sköna promenader ute nu när det vart höst. Linnea fyllde 1 år även den lille tjejen växer så det knakar. Skaffa diskmaskin:)



Deccember:
 Towe pratar mer och sjunger för fulla muggar och kan blinka lilla stjärna i melodi nu. Men inte de exakta orden men låter så himla sött.  Julafton och juldagen va kanoners. Fick även taxikortet klart kan inte bli mycket bättre. Har även fått åka med taxi för att lära mig mer gator och ställen.



2010 har vart ett bra år då jag och tommy fann till varann igen kunde inte bi mycket bättre.

Möblering

2011-01-03 @ 09:39:00
Här hemma fick jag lusten och möbler towes rum men sluta med att towe fick mitt och tommys sovrum och vi tog towes rum. Riktigt bra vart det.Men så jobbigt va så himla mycket leksaker. Passa även på att ta bort lite saker som hon inte leker med.

Idag ska jag till mormor då towe ska sova över till onsdag ska passa på att plugga då när det är tyst omkring mig.
Men e inte det roligast och plugga tyvärr men ett måste.
Idag har man även hunnit med 500 tränings vridningar på plattan med, den ger jag inte upp än med.
 
Towe har börjat sova bättre nu andra natten hon inte vaknat på natten så skönt. Hoppas det varar.

Träning

2011-01-02 @ 09:53:27
2a dagen: Nu är jag inne på att köra träning med min platta man vrider sig genom och stå på dem skit bra träning för magen. Jag har kört nu 500 st igår och idag hur länge tror du man står ut med det. :) Man brukar ju tröttna efter ett tag eller råka glömma en gång så då e det kört och man blir så himla lat.

I helgen har jag vart lat med att inte plugga nån karta illa av mig måste fan få lusten till det snart. Imorgon ska tommy besikta volvon se om den går igenom det hoppas jag:) Sen där efter så blir det och dra till motala då mormor skulle ha towe över natten då vi behöver lite avlastning med sömnen vi inte fått på ett tag nu ordenkligt. Sen så ska mormor iväg på thailand resa och va borta i 3 v så hon vill ju se towe nåt innan hon åker.

Nästa vecka har tommy tagit pappaledigt så towe slipper gå på bjälbo dagis som är öppet nu denna vecka som kommer. Så bökigt med att ta med vagn,kläder o blöjor dit när man har allt sånt på andra dagiset.
Vi har även börjat försöka med potträning här hemma går inte så himla bra men hon vill ju ha trosor.
Några tips på det?