Monday morning

2013-09-30 @ 05:56:43
Denna måndag börja tidigt, daniel vill inte sova och min mage har börjat och krångla igen:/ när ska magen få kunna sköta sig själv...?? Kan det ha med hur mycket man stressar eller att jag är uppe när daniel håller på nätterna,kanse! 
Igår va jag med älskligen och  käka buffe där efter lite fika hos tommys föräldrar.  Fick även en liten present som  va en "kaffeburk" eller vad man nu vill ha den till. Går alltid åt praktiska saker:)

---------------------------------------
Idag blir det jobba en liten stund sen ska jag och barnen åka till ams fixa lite ärende. Funderat även på att byta fack/akassa men tror jag får göra det när jag fått in en fot på mer jobb. 
Jobb finns ju men vill va säker på att jag har minst 75%.
Sept månad kom jag upp i ca100% så det är jag nöjd över:)

Caio nu blir det göra sig klar för jobb













Saker man tänker på..

2013-09-29 @ 10:00:46
Har många funderingar kring barn, hur leker de,när börjar de och bilda dessa gäng som är i skolan, hur väljer de sina kompisar..

Jag har en dotter på 4,5 år som har sina kompisar och favoriter. Jag hoppas hon inte kommer bli en mobbare eller mobbad vilket vore hemskt att sina barn bli utsatta för det eller ha en som utsätter andra. Towe har sin vilja och vi styr inte ut efter hur hon ska leka med vem och med vad. Hon kommer och har sina ider vem hon vill leka med. Men ser jag att en person skulle va dum mot henne hela tiden så skulle jag hålla ögonen öppna. Daniel leker ju inte än med kompisar men kan tänka mig att han blir en vilding och umgås med ett grabbgäng. Vilket är stor sannolik då det är många grabbar i hans avd. 
--------------------------------
Jag är så glad att towe tar för sig vad hon vill och är en snäll tjej men ibland kan hon säga taskiga saker o då fär man sätta stopp för det! Lära vett och ettiket är viktigt! 

Födelsedag

2013-09-29 @ 08:14:30
Idag fyller man 27år(va tvungen och tänka.haha) herre gud vart tar åren ivägen? Barnen börjar bli stora och inte långt kvar tills towe börjar skolan. 
Här tror ni säkert att man tar sovmorgon, men då tror ni fel! Här har jag och sambon nämligen vart uppe inatt och försöka få daniel och sova. Han vägra:/ och en annan tänkte sova ut för att orka med dagen som börja kl5 på morgonen. Där efter for jag till jobbet i motala och här sitter man nu och ska jobba till 12:30. Sen blir det åka o lämna barnen till sin farmor och farfar. Ska nämligen ut och käka med tommy:) det ska bli skönt med lite egentid med bejb ❤️ Sen blir det fira lite mig hos svärföräldrarna med lite fika. 
-------------------------------------
Trött jag blir på att inte få någon sömnrutin på daniel han har svårt o sova o kan vakna flera ggr på nätterna:/ börjar undra vad det beror på.. Någon som har förslag?



Dagiskort

2013-09-28 @ 10:43:00
tyvärr inget syskonkort men kommer ta ett i nov på öppna förskolan.
 
 
 

Bemaning jobb

2013-09-28 @ 05:54:00
Fasen va gött nu har barnomsorgen fixat samma bokningsprogram som mjölby kommun vård och omsorg. Så det är ju himla bra än att lägga ut sig på olika ställen tillgänglighet, Så det går framåt med utveckligen:) Supernöjd

Idag väntas det gå på cirkus gud va roligt det ska bli, nu är man som barn på nytt:P

Tripp

2013-09-27 @ 20:38:16
Liten tripp till motala lasarett och daniel hade sin läkartid där. Fick ta pricktest som inte visa på något så det va väll på sätt och vis bra, Men nu går man och undrar vad det kan va. Så nu fick vi börja och regelbundet medicin och se om det hjälper kroppen och lugna ner sig lite från alla prickar och utslag. Sen blir det smörja regelbundet men det gör vi ju redan.
Efter 2h´s läkarbesök så vart det en tripp till linköping för lite shopping.
Kläder till barnen och lite små plock från ikea. Nu har vi även köpt kantbrädan till daniels säng så han inte ramlar ner.
IMon blir det jobb för tommy och vi ska väll ta det lugnt tills det är dags för cirkus för mig och towe. Sen blir det åka och hämta resten av gänget till cirkusen. Tråkigt bara att inte mormor kunde hänga mer men hon får va hemma och krya på sig <3

Caio nu blir det läggdags här är så jäkla trött!

Sovmorgon

2013-09-27 @ 05:53:03
Ohh så jag har längtat till denna fredag och få sovmorgon men tror ni att jag tog sovmorgon? Nepp,utan vakna kl5 och va dunderpigh. Haha ja va säger man? Får ta och glo på film med lillemannen då han vakna nyss med som har vanan att gå upp så här tidigt med;)
Jippo hej eller vad säger man!!
Men nu får man ju tiden och va med lillskrutten❤️ Towe sover än och idag ska hon få sova ut.
-----------------------------------
Börjat äta hemmagjord musli och gud va gott det är.
Havre
Plommon
Linfrön
Solrosfrön

O ett stort hurra för min mage som fixar och gå på toa nu:) Så är väll bara hålla sig i sig den här frukost vanan.

Idag blir det läkarkontroll för daniel och se va de säger ang hans utslag som borde bero på nåt.
Så svårt och vetq vad det kan va när dagis ger mat och även vi.


Förresten dagiskorten hade kommit, så nöjd men en nackdel:/ inga syskonkort. Så i nov ska jag försöka gå på öppna förskolan och ta kort med barnen ihop

Förändringar

2013-09-25 @ 21:12:00
Här har vi ringt bemanningen ang att jag vill ha fler ställen och jobba på så nu har jag fått en nytt ställe i skänninge som jag ska ha intro. Så det kommer ju bli kalas bra tror jag:)
Efter det samtalet vänta jag bara på att få tag i chefen till barnen förskola då jag skulle klaga lite på dålig uppsyn ang towes allergier och som sagt så fick jag tag i chefen och hon skulle ta tag i problemet! Tack och lov nu har jag tagit tag i det då det är 3e gången det händer nu... grrrr! INTE GLAD!
Så hoppas denna förändring kommer att ändras att jag slipper höra att hon har fått i sig äpple eller nåt annat. Tycker ju så synd om towe som får klia och får eksem av det.
----------------------------------------------------------------------------
Haft annars trevlig sällskap av signe och barnen i em och vi fika lite med fruktsallad och kex, mums:)
Barnen lekte och daniel trotsa en hel del..
Nu sover barnen och själv tvättar jag och är helt slut men ska orka med en duscha för imon jobbar man lång dag igen, sen tar jag fasen ledigt 2 dagar!
 
caio *kiss

Arg mamma!

2013-09-24 @ 23:54:51
Idag va det god efterrätt på dagis, nämligen äppelpaj och vanilj men som fick mig och oroa för towe som inte får äta äpple.
Så tommy sa till så inga missar skulle bli. Men självklart så hade någon gett henne äpple:/ för att towe sa stt hon fick smaka. Smacka om att bli förbannad + att inte dagis ringt under dagen! 
Så imon blir det ringa chefen och kolla vart det brister för dethär får inte hända och detta har hänt nu 2-3ggr och det finns alltid ursäkter. 

Men argsinten la sig fort för fick veta att jag vunnit bio biljetter i motala biograf:) 

Tisdag

2013-09-24 @ 10:21:46
Långdag på jobbet och känns som jag inte fått sova ut riktigt men daniel tyckte det va morgon kl 04:50 så va bara kliva upp då väckaklockan skulle ringa 5. 
Det är tur att det är kort dag imorgon:) och 4 dagar går ju jäkligt fort ändå. 
------------------------------------
Nu vill jag bara hem och slappa och umgås med min familj❤️

Öl?

2013-09-23 @ 20:40:30
Har ni sett detta? 


Jag som inte dricker öl är verkligen inte övertygad över att börja dricka öl om detta kommer. Öl är äckligt och får än att komma ihåg hur många ggr man spytt och mått dåligt över det när man försökt dricka öl. 


Jobbvecka

2013-09-23 @ 07:47:29
Här är det dags och börja jobba för denna vecka. Skönt att ha uppbokat hela veckan i motala och inte mer än det så har vi cirkus på lördag:) vann ju biljetter till citkus för 4pers så det ska bli super kul och gå på med towe som inte kunnat innan då hon vart dålig med eksemet o allergierna. Så hoppas det ska gå bra. Towe bjöd med 1 kompis till cirkus och det vart en killkompis så hans mamma ska hänga med oxå så det blir skoj. 
Ne nu kallar jobbet, caio! 

Söndagstrött

2013-09-22 @ 19:06:38
Stort jäsp efter helgen då daniel inte än sover så bra som jag skulle vilja.
Hoppas det vänder helt och hållet snart. Han är ju snart 15månader och dricker ingen välling så frågan är va det beror på att han vaknar på nätterna..
Nåt som jag märker är att han har kommit in i trots period vilket inte är läge nu känner jag då han tar redan min reserv energi på nätterna! 
Han testar allt som går och göra och får absolut inte göras. Det får än ibland gå upp i tak men tur att man har stor tålamod:) 
Idag somna han på soffan av att ha lekt så mycket. 

Så imon blir det gå upp tidigt då jag börjar kl6 och barnen lämnad av tommy kl6 på dagis. Blir en lång dag men det är tur att barnen har korta dagar tis och tors. 
----------------------------------------
Tänker mycket här hemma hur bra man har det med en man,barn,tak över huvudet och delvis jobb. Det får än att upskatta livet mycket <3 men ibland kan man få konstiga ideer om gräset skulle va grönare på andra sidan att leva själv. Men jag vet att utan min man är inte mitt liv helt och hade jag inte haft honom så hade inte mina barn haft något och sätt upp sig till, och jag hade inte kunna jobba dessa jobb med dessa tider. Mitt liv är så helt som det kan bli<3 älskar verkligen min familj. Så dessa lustiga tankar är då inget att spekulera i. Jag får verkligen all kärlek här hemma av min familj som behövs,men den kärleken av min mor är tyvärr ingen som kan ersättas och den biten kommer alltid att saknas. Men det är tur att jag har några bra minnen kvar av henne. 

Morgonpigg?

2013-09-22 @ 07:07:52
Morgonpigg är då vad man behöver va! Daniel tyckte att klockan halv sju va morgonen. Men en annan trodde det va natt än då det va mörkare än va det brukar. Märks att tiden går åt det mörka tiden. Idag blir det väll en sväng till linköping då vi ska lämna in en spel då skivan vart repig igår av att daniel fick tag i den:/ Känns träligt när vi köpte spelet igår. 
Towe sover som en stock och en annan e skit trött.. Känns som aldrig sover ut. 
Imon börjas ju en ny vecka med jobb. Blir tufft och börja kl6 varje dag men det ska väll gå. 

Hej svejs


Ajaja

2013-09-21 @ 21:51:17
Hur kan jag bara ta för givet med saker och ting?
En förälder som har barn med allergier får till slut en rutin på vad sitt barn kan äta men här om dan så tog towe svarta vinbärssaft bob från affärn som vi skulle köpa o jag tänkte inte mer på det.
Barnen fika och fick saft och muffins m.m. Men så börja hennes fingrar och händer bli dåliga genom att hon kliat så mycket. Jag trodde genast det va skinkosten som hon åt här om dan. Men idag när hon fick saft så läste jag utan att tänka mig för och javisst där kom jag på det! Det stod äppeljucie på saft innehållet. Attans!
Men där fick jag förklaringen varför hon har kliat så mycket.
Men fingrar och händer är faktiskt på bättringsvägar men tyvärr har hennes hårbotten blivit så klådaktig och torr så det blir nästan som sår och det får en annan och tänka tillbaks i tiden hur man hade med eksem bakom öronen och hårbotten. Bara inte hon ska få stå ut med det. Så nu på kvällen har hon fått olja hela håret inbackat så hoppas det ska hjälpa över natten. Så imon blir det tvätta tvätta hår och försöka få bort oljan!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har vi vart på loppis och inhandlat lite och även fått oss en tripp till linköping. Så nya skor till hösten vart det inhandlat:)



 
Och så va det towes skor:) Som hon valde själv efter många om och men...
 
 
 
 
Förra natten så va jag upp med daniel någon h och va as trött så vid halv 5 somna man om.. Så hoppas att denna natten håller sig lugnare.
Ska passa på och sova nu, natti natti
 
 
 

Fredag-fotografering

2013-09-20 @ 21:11:55
Vakna med många frågar av towe ang fotograferingen som skulle va idag på dagis. Så det skulle bli en spännande dag för barnen på dagis:) 



Towe fick va med och bestämma kläder och det gick ju smidigt med allt på morgonen,tack och lov. Va några barn på dagis som inte hade vaknat på bra humör och ville alls fixa till sig. 
(Så va ju towe den dagen vi skulle gifta oss.)
-------------------------------------------
Denna dag klippte man av håret, SÅ himla skönt och bli av med en hel del:) 

Shoppingtur med towe på em i mjölby och fynda lite kläder som towe ska få i julklapp och pyjamas till daniel. Hitta även present till lille hugo som han ska få i julklapp:)

Imorgon blir det och gå på loppis när tommy jobbar. Sen får vi se vad som händer mer. Natti natti

Shopping

2013-09-20 @ 03:20:13
Nu blrjar det bli kallt ute o själv har man ingen vinterjacka:/ asen skulle köpt mig skaljacka när jag kolla pä det för 1mån sen. Men till barnen hitta jag fidrade regkläder till hösten. 

  
Imorgon blir det klippa håret,gud så skönt att bli av med en hel del. Det räcker ju för fort! Håret är så tråkigt att man vill bara sätta upp det hela tiden! Jag vill ha mer liv i håret:)


Va och tvätta bilen igår med men det vart ju inte rent! Så 164:- åt skogen så ska ringa och klaga. 








Annars föreutom att man har lite o klaga så är det bra, fullbokad med jobb i motala+ läkarbesök för daniel ang prickarna och fläckarna.
Då jag hoppas få någon bra förklaring till varför de poppar upp till och från. Bag tror han är allergisk men stora fråan är mot vad! 



Drömmar

2013-09-19 @ 06:42:23
Va lustigt man kan drömma och inte mer än det så drömmer jag oftast om karuseller som inte är säkra utan får än att tappa en:/
Otäckt som fan i drömmen men varför drömmer man sånt? 
Är ens liv omtumlande som en karusell? Det kan jag då inte påstå men kan säga att det finns mycket omkring mig och att det händer saker hela tiden. Bra eller på dåligt sätt? Ja ni... Det är nog åt både hållen men just nu går det åt det bra hållet mest:) allt är verkligen perfekt:) 

* daniel sover nätter (delvis så börjar bli bättre)
* vällingen har vi vart utan 2v nu för daniel
*jag börjar komma in i jobbet:)

Allt är verkligen super bra:)



Öppna Förskolan

2013-09-18 @ 21:55:18
Idag vakna towe väldigt velig då hon inte visste riktigt om hon ville till dagis eller öppna förskolan. Jag bestämde mig att gå med daniel vilket fall fast att man hade sovit så dåligt inatt.
Lillemannen tyckte att kl 12 på natten va det och gå upp så han vägra somna och hade sån hosta. Så vid halv tre somna han, undrar just när man ska få sova ut!
Men efter sömnbristen gav vi oss inte för att lämna towe till dagis och jag och daniel for till öppna förskolan.
Daniel lekte som bara den och dansa och klappa till musiken på öppna förskolan och trivdes som fisken i vattnet.
Trevligt va det och träffa nya människor med:)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
När man kom hem vänta en suprise:) Nämligen nya dörrar till lägenheten. Nya fina vita:)
Superfint vart det och väntar bara tills nästa vecka för och få de sista två.
 

I em så lekte towe med villiam så emelie fick passa på och packa och rensa iför deras flytt. Vildingar va de både towe och villiam och man fick säga till ett par gånger men de är ju då barn som har energi;)

Imon blir det jobb och jag hoppas towe mår bättre med sina fingar då de vart dåliga här om dan:/  blir annars ringa vc så de får kolla på de. 
Hej svejs nu ska jag få i mig ny energi, fasen vad jag älskar min familj<3


Ont i lilla magen!!!

2013-09-17 @ 06:34:00
Blää vart alldeles för dålig på att hålla igen med maten och snacks och så... Ne nu måst jag komma igång med att börja tänka på det.Jag va ju så duktigt för någon vecka sen tills jobbet börja då vart det de där förbannade mackor som är så lätta att ta med. :P
Ne nu ska det blir lite ändring eller kanse inte behöver ändra så mycket men ändå ta bort all sötsug och småätande. Min mage får ju lida även mer än vad jag vill...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snart är det höst med och man fyller ju 27år denna månad, inget jag hurrar för, utan får än och tänka tillbaks i tiden på allt roligt man har haft. Snart närmar man ju sig till 30 och det får en även och bli lite orolig för de äldre bland min släkt om det kommer och hända nåt. Vi brukar ju tyvärr ha oturen varje år att någon går bort:/
På tal om att folk går bort så har jag fått den gåvan att kunna bli förvarnad när någon är påväg att gå bort.Jag brukar känna smak (mögel), olika dofter så som personen är ex.parfym,rök m.m.Sen drömmer jag även att jag brukar tappa tänder,hår,eller att någon går bort i drömmen eller om någon kista o så.Tyvärr är det ingen gåva jag är stolt över men det är nåt jag kommer alltid få ha med mig som är bara och kunna att acceptera. Jag har lärt mig nu och leva med det och det är något jag försöker att utvecka det.Så som att jag spår i tarotkort och ser även andliga själar (folk som gått bort,"spöken"). Det går framåt så är det några som tror på det här så ge mig gärna lite övning:) Jag behöver frächa upp tarotkorten så ni som vill att jag kollar nåt så som en vecka,månad eller år, Eller ang ekonomi,barn,hus, eller va det nu kan va ni är nyfikna på. Så bara höra av er:)

Snorigt!

2013-09-16 @ 07:17:00
Här va det snorigt för lille daniel men han har sovit hela natten i sin säng iallafall.


Men kl 6 tyckte han det va morgon så då kom han in till vårat rum och låg i sängen ett tag.
Tommy for till jobbet och jag blir vabb för daniel då han vart så hängig.
O tror ni inte att barnomsorgen ringde mig idag ang jobb! det är väll  typiskt... Jag som hade gärna velat komma in på de ställerna..
Men men bara vabba idag och imon och sen får vi se hur daniel mår. 
På fredag är det dagisfotografering så jag hoppas det kommer bli bra, tack och lov att de har bytt fotograf så jag kommer nog bli nöjdare denna gång.
Kan då inte bli värre än sist. Towe syndes knappt på gruppfotot då man hade satt en längre framför henne :/  Hur tänker man då?
------------------------------------

Igår baka jag och towe
 "päron muffins med kamel" enligt towe:)



 
 
 

Sjukstugan

2013-09-15 @ 07:50:00
Denna natten vart inget bra av att sova själv för daniel i hans säng, det första så hade han kissat igenom blöjan så han vakna av det. Sen har han blivit förkyld och smittat ner oss med. Så här hemma är det sjukstugan. Men det är tur att de orkar leka iallafall.Dagis fotograferingen är ju 20e sept med så vill ju hoppas att vi är friska då.
Hejs svejs

Loppis

2013-09-14 @ 19:24:00
Idag gick loppisen bra men önska jag hade kunnat bli av med lite saker. Men 460:- + det glädje mig ändå:) + att jag sålde av lite rester på facebook för 185:- så varför inte va mer än nöjd? :)
Daniels leksak från loppisen som vart populär
 


Idag kom daniel hem från min moster och där hade han sovit hela natten så med vällingen går det kalas bra att avbryta. Har inte gnäll över flaskan nåt eller vilja ha den. Så då kör vi på detta att va utan välling,tycker jag:)
Sen när han kom hem så fick han sig en överraskning, nämligen att vi har bytt säng. Så nu har han en växarsäng. En halvtimmes musik och lite protester att vilja gå från sängen va något man är van sen towe va liten så han somna där efter i sängen. Så hoppas det går bra över natten med så han inte trillar ner men han har ju madrass på golvet med ifall det skulle hända, tur att sängen är så låg att man slipper oroa sig allt för mycket.

Imon blir det nog en slappdag med barnen och bara va hemma det kan va rätt gött det med.
En annans irritation man har inombords behöver ta det lugnt och vila upp sig från all stress från jobben. hej svejs ha en bra helg
 
 

fredag 13e

2013-09-13 @ 07:47:46
fredag den 13e vad ska hända? ... själv är jag inte nervös över huvud taget för det är då inget jag ens tänker på att det är oturs dag. om det nu är det..
Idag ska daniel sova över hos laila då jag och towe ska sälja på loppisen i församligshemmet i skänninge ska bli kul:)
Sen under dagen ska towe hem och leka hos en kompis. Kul att towe har några som hon fäster sig med och vill leka med, tråkigt bara att i början av året så va alltid någon sjuk i våran eller deras familj så kunde gå månad innan man sågs. Så direkt när vi e friska så vill de ses:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kl 5 tyckte daniel det va morgon men inte jag!
Fick honom att somna om utan välling tillslut men tog en liten stund. Så idag kommer man va lite trött.

Välling

2013-09-12 @ 13:11:46

Wii nu då sover daniel bättre o 3e dagen utan välling. Hoppas det går o vänja av. Han verkar inte visa något intresse av att vilja ha så:)

Torsdag

2013-09-12 @ 08:52:03

Jobbar 6-17:18 så gött att det rullar på jobb men min kropp har träningsvärk! Aj som fan.. Armmusklernar värst men bara härda ut innan de vänjer sig.

Blir och hämta barnen efter långa dagen på dagis då tommy ligger hemma och är sjuk i feber o hängig som bara den.
Men själv tar jag helg sen så gött!
Så vad ska man hitta på imon?

Loppis på lördag med så hoppas det kommer mycket folk:)

Onsdag-hemfärd

2013-09-11 @ 08:54:42

Hemfärd idag från nykyrka, saknar mina hjärtan små och towe va så ledsen när jag skulle till jobbet. Barnen hade sovit annars till halv nio så det ju bra.
Ont i ryggen har man för övrigt och mannen är hemma och är sjuk:/ så hoppas vi slipper att bli sjuka nu.

Idag slutat man tidigt iallafall så det är gött så man får tid och va med familjen.

Motala

2013-09-10 @ 07:08:00
Idag far jag till mormor ute i nykyrka och så ska vi äta lunch där och sen ska jag åka och jobba. Blir tufft och jobba i så många dagar i rad men i helgen tar jag ledigt! Bara stå ut dessa 3 dagar i motala. Inte för att det är tråkigt.. utan tvärtom. Gillar variation på jobb och komma iväg till annat ställe är ju skönt.
Towe vakna tidigt men lillemannen kämpar vi med på nätterna än, så han sover än. 1a natten som det funkar utan välling och natta om honom med napp, tack och lov! Så hoppas bara inte mormor skämmer bort honom. det här ska ju gå!
 
 
 

Jobb jobb!!!

2013-09-09 @ 12:39:52

Jobbat 7dagar i streck förra veckan och nu åkte jag på även o jobba idag 7-16 så de va bara o kliva upp. Men sen har jag jobb i motala tis-torsd så sen i helgen ska jag då ta ledigt!
Ska imon sova över hos mormor så barnen får va lediga lite från dagis. Ska bli skönt komma ut på landet. Men kommer sakna min bejb <3 men 1 natt funkar ju.



Tyger

2013-09-08 @ 22:27:11

Va tycker ni om dessa tyger?

Sy:)

2013-09-08 @ 14:45:25

Vill börja sy igen :) det är ju så himla roligt med det:) ska jag eller inte? Har jag tid till det?

Söndag

2013-09-08 @ 06:08:16

Sista helgpasset så gött! Då har man jobbat 7dagar i rad så jag hoppas att det blir ledigt imon så man får va hemma lite med barnen.

Nästa vecka har jag blivit uppbokad att jobba tis-tors så hoppas den helgen blir så lugn som den låter än så länge:)

Igår va man med jobbet på borensberg marknad och fynda lite barnkläder,dvd boxar som beck och sen mammas pojkar.
Sen självklart kunde man ju inte missa att köpa naturgodis:)
Efter en långdag på jobbet åkte jag hem till min familj o hade myskväll med sambon.

Jobb

2013-09-06 @ 20:49:43

jobb idag o jag är så trött! Vill att daniel börjar sova ordentligt. När ska det vända?

Allergier

2013-09-06 @ 06:53:19

Då det vart väldigt omtumlat i mitt liv så har vi fått oturen att towe skulle åka på massa allergier o det går framåt men det e lite tufft med det än. Hon är nämligen allergisk mot:
- jordnötter/nötter
- äpple
- soya
- havre
-fläder
Har även haft vete o mjölkprotein men som hon tål nu. Så underbart.
Sen ska hon unvika röda bära,citrusfrukter.

O inte mer än det så har lillemannen på 1 år börjat visa allergier som får prickar runt mun. Har kommit fram till att han inte tål tomat iallafall. Men 27sept har vi läkarbesök för honom så hoppas på få svar då.

Alla dessa allergier för towe är jätte viktigt att hålla henne ifrån för hon blir så pass dålig när hon får i sig sånt hon inte tål. Som ni ser på bilderna är det i början hur hon va om kroppen:/

Jag som förälder tänkte i början att detta kommer bli omöjligt men man lär sig leva med det.

Dax igen:)

2013-09-05 @ 19:27:11
Nytt försök att börja blogga igen:)
Bra eller dåligt? kan va rätt skönt skriva av sig lite sina tankar o funderingar.
Som jag kan berätta så är jag gift med min man tommy som jag träffa 2006 som jag har 2 underbara barn med. towe 4,5 år och daniel 1 år. Livet har vart som en virvelvind då det har hänt en hel del men nu har jag kommit ända hit i livet som gift,lycklig tjej med så underbar familj<3

Jag har jobbat hela sommarn som personlig assistent men nu har jag kommit igång med vikarie som personlig assistent i motala och även i mjölby kommun. Märks på barnen hur trötta de är efter dagis men de lär sig så mycket. Daniel lär sig varje vecka något nytt och nu börjar det komma nya ord och ljud.
Idag lärde han sig säga: Borta

Ne nu blir det tv och slappa då man jobbar hela helgen..