Kvitton

2011-04-29 @ 08:18:17
Så många kvitton man fick med sig från bilen man har och reda ut:P Så helgen blir det försöka reda ut de där kvittorna ush ush jobbigt men går nog rätt fort.

Imorse vakna man av att towe hade svårt och andas kändes otäckt ringde 1177 och de sa att de va bara åka in till akuten om det vart värre eller inte sluta. Men till slut lugna towe ner sig lite och fick i sig vatten och inhalator så vart lite bättre. Men nu är hon än slemmig i halsen. Idag ville farmor ha towe en stund under tiden jag jobbar nån h tills tommy slutar jobbet blir ju barar 3h men går bra det:) Hon gillar ju va där.

Potträningen går upp och ner än så länge men hon är jätte dukti oh äga till när hon ska kissa på pottan.

Ne nu blir det göra sig ordning ska åka in till mjölby en sväng och köpa lite smink som tagit slut. Sen ska vi kolla lite runt. hej svejs

Godmorgon

2011-04-28 @ 08:49:53
Uppe tidigt här nu har towe vaknat tjugo över sex i 2 dagar i sträck men det görmig inget bara gå upp oh umgås med min tös. Idag har man vart ute på morgonpromenad med emelie,riktigt skönt röra på sig.
Towe fick leka en liten stund påmorgonen i lekparken då hon sa kana direkt när vi kom in på gården.

Ni som inte vet så har jagöppnat 2 grupper på facebook: 

*Föräldraforum  (ett forum som är för blivande föräldrar och även föräldrar. Vi diskuterar allt som har med barn och göra,delar med oss tips,blogg m.m.)

* Köp/sälj/skänkes/bytes Allt för barn      (Det är köp/sälj/bytes/skänkes grupp för området barn,)


Har haft de här grupperna 2-3 dagar och har redan lyckats få ihop 61 medlemmar på köp..., föräldraforum 65 medlemmar och ser även att folk buder in andra personer med. Så det är lyckad grpp som startats och hoppas många kommer få nytta av nåt av det.

Idag blir det åka och jobba redan torsdag:)  Dagarna går undan..

Ny vecka åter snart:)

2011-04-24 @ 22:29:56
Fasen vad tiden går, 26 maj 2010 då träffades jag och tommy igen för ett försök till med varann som vi gjort ett antal ggr men se vi har hållt ihop än:) Och hoppas även att det kommer forsätta.
  Min älsklingar<3

 Hitta även denna bild på towe taget för 1 år sen skit vad hon har förändrats mot nu och såhär ser hon ut nu:    Hennes hår har blivit mörkare och växt mer.Sen har hon lärt sig prata från ord till meningar och kunna förstå mer och kunna komma ihåg saker från man har gjor innan eller vart på nån plats. Hon är fortfarande kräsen med sin mat men hon har lagt på sig nu som är så skönt och se att hon inte står still med vikten och längden har då växt en del med. Har märkt att kläder försvinner lite för ofta ur garderoben men nu har det blivit varmare ute som gör att byxor inte används lika ofta så då lär man verkligen se vad hon växt ut efter sommarn. Men idag fick vi 2 påsar medkläder av sarri till towe:) Hitta en delsom hon kan använda nu och byxor är nog lite stor men det e bara bra så man kan använda de lite längre.

Imorgon är man ledig från jobbet så skönt men tror jag får en tidig pass på tisdag och jobba, 13h pass om jag inte minns fel.
Vart idag hos mormor och fick se henes nya bil även riktigt fin:)Så passa man på att dammsuga sin egna bil idag med så kändes fräschare bilen nu.
Mormor och towe kratta lite löv det visste hon hur man skulle göra.
   


Glad påsk

2011-04-23 @ 21:16:56
Vart så himla sugen på suchi i 3 dagar så gick och köpte mig saker till det så skulle jag sulla själv tänkte jag men tror ni jag lyckades? Hahha va inte äns likt hur det skulle se ut så sluta med en besvikelse,beundrar er som kan det det:)
Men men blir och ge sig på det när man äter resturang istället då någon gång.

Men haft annars en lyckad vecka,bilen har fått sin lille del bytt så nu funkar bilen:)
Sen har även towe velat cykla nästan varje dag men den cykeln vi fick den va sne med stödhjulen så hitta en cykel på blocket i mjölby som va 12 tum.
  180:- kr ville de ha för den med stödhjul men när vi väll kom dit så sa han att 130:- kunde vi få den för utan änns att jag pruta:)
Vi prata om att inte köpa cykel fören hon kunde cyklapå trehjulingen men den når hon inte ner till pedalerna och det gör hon med denna så det vart ju kanon för henne och 130:- är ju ingenting.
Men hoppas den kommertill användning då hon tappa tålamodet fort idag när hon skulle cykla, Hon trampar baklänges så då blir bromsen på och det blir ju inte riktigt rätt men det kommer snart när hon kommer på det. Får ta den tid det tar.

Annars vet jag inte hur valborg blir men blir väl och försäka titta på någon majeld. Men är ledig på måndag på jobbet så skönt så på tisdag jobar jag 13h pass men det ska gå men blir och gå upp tidigt då jag börjar kl6. Men men vi kör på det passet värt det så man får umgås lördag,söndag och måndag med familjen. Va idag och åt påskmat hos tommys föräldrar riktigt god mat och så fick towe ett påskägg så nu hade hon 2 st med godis i då vi gav ett med som hon fick leta efter här hemma.

Här bjuder jag på lite påskpuzzel towe gjort på dagis. Glad påsk





Tisdag

2011-04-19 @ 08:43:20
Riktigt skönt att man får jobba ute med att åka bil i det härliga vädret, som igår va det rätt lungt och då passa man på att sitta ute och njuta av solen med de andra taxichaffisarna:)

Towe har börjat med att öppna ögonen på mig när hon ska väcka mig på morgonen och halv åtta har hon vaknat nu några dagar i rad så bara vänja sig vid it.
Idag vart det pannkakor till frukost eftersom det fanns kvar från igår. Mumsigt...

Imorgon kommer min del till bilen se om man ska fixa det på fredag morgon då det är röd dag och att man jobbar då. Blir bra pengar med ob och lön.
Tommy ska va hemma eftersom han e ledig röda dagar så får väll se vad de hittar på.

Söndag

2011-04-17 @ 08:47:21
Idag blir det att försöka städa lite då man inte hann förra veckan och denna vecka bli det få ordning på bilen så man kan besikta den senast 28e april så den går igenom:)

Annars jobbar man måndag-fredag med mat/taxi bilen. Går riktigt bra med att köra taxi med hubrid bilen, bättre än biogas. Sen på torsdag ska man ha ett möte på facket med min chef det längtar vi efter så man får rätt lön och även att man får pengar tillbaxs de man jobbat första månaden där det fattades 1500.
Så det är ett under att man klarat en hel månad nu då jag fick mindra pengar än aktivitetstörd jag haft innan. Bensinen och huudtaget bilen har ju kostat en del.
Men hoppas på en bättre månad:)


Aj aj

2011-04-16 @ 09:04:33

Här får man inte sova ifred den sömnen man skulle behöva, towe har börjat smyga in till oss på nätterna eller tidiga mornar och så vaknar man att hon breder ut sig på långsida och ska sparka och ta all plats hon kan få så jag och tommy ligger längst ut mot varsin kant. Så himla ont i ryggen man har redan av att sitta på bussen och tågen räcker tycker man. Förstår inte hur du klarar och pendla signe, duktigt gjort av dig som orkar med magen och allt.

Nu är det helg är och då blir det och ta vara på helgen den tiden man har hemma med skruttan och älskling.
Så idag ska jag och towe träffa signe med familjen nere vid rallyt:)
Se vad towe tyker om att se bilar.












Annars min bil har jag kollat igenom lite med säkringar och slangar och kammrem men har kommit fram till att det är tändspolen som är trasig så blir och byta ut den nästa vecka när jag fått tag i en. Sen blir det åka till motala fixa strålkastarna som jag ordnat till golfen. Sen blir det besikta och så ska den väl gå igenom hoppas jag:)
Sen blir det nog kolla lite efter annan bil som drar lite mindre i bensin men vill ha fyra dörrar på bilen det är ett msåte vad jag skulle vilja.

Towes potträning går upp o nernu har det vart 2 dagar det blivit nån olycka men det är sånt som sker.Det sker ju inte bara på några dagar att hon ska bli böjfri.
Fan vilka dundrande "elefanter" vi har som grannar över oss håller på så man inte hör tv:n. Suck



---------------------------------------------------------------------------------

Towe tyckte det va kul så länge bilarna kom för hon skrek bilar när det kom en bil:)
Men sen vart hon trött och somna men malte han orka va uppe och titta han va jätte intresserad av att se tågen när de kom. Sen efter en stund gick jag och towe och handla lite snabis sen mötte jag jörgen och de andra vid min parkering så jörgen och offe skulle kolla lite på min tändspole och vi konstatera att det är den som är trasig då den slagit gnistor oh gott rejält sönder.
Så nu har jag hitta en för ett vettigt pris:)


Otur

2011-04-13 @ 07:49:50
Dagen börja med att jag skulle upp med towe till dagis hon va inte detminsta på humör men till slut fick jag med henne.Sen skulle jag åka in mot jobbet gick ju bra och så börjajagmed jobbet hade yttligare lugn dag så passa på och hälsa på pernilla och jenny:) Va kul och få träffa dom en stund.
Men fick även åka med och byta däck till sommardäck på jobb bilen med chefen. Tog lite tid men till slut så fick vi byta 2 bilar och så skulle han byta fler sen. Fick klagamål av en kund för att maten tog en stund men alltid kan man väll inte få förrealla andra som ska ha sin mat med.

När jag va påväg hem så råka jag backa förlångt in mot garaget med minbil mot garaget,damm!!
Vit färg på min bil backdel på sidan av bilen vart det. Åkte till macken för att försäka fixa bort färgen så fort som möjligt fick bort det mesta men syns att man åt på nåt. otur otur och stressad som man va hem d man ville träffa towe innan hon somna.

Brukar åka för det mesta lilla vägen till skänninge genom vikingstad och mantorp men igår tog jag motorvägen och hinner komma så jag ser skylten mantorp rekklam skylt oh bilen bara tvärdog.. Va fan? Alltid nåt på jäkla bilen om en sak går sönder och fixas kommer det nästa fel. Dags och kanse kolla efter en annan bil när denna kostar bara pengar.

Men som kunde min chef bogsera mig hem till skänninge men nr vi va i mantorp så gick bogseringslinan av, så fick ta osames bogseringslina och den funka ett tag till den släppte,haha
Fick vi gå och sätta på den igen och så fick vi bilen att bogseras igen. Fan vilket äventyr man får va med...
Men nu är jag trött på dessa bilar så ska ta och åka buss idag orkar inte tänka på bilen huvudtaget.

Ny vecka

2011-04-11 @ 23:10:12
Seg dag vart det idag på jobbet men fick tiden til lat rulla iväg ändå va med jenny och så hann även gustav komma hem så man säga hej och prata lite. På fm lämna man in bilen då bromsrören skulle fixas,sen fick man låna tommys mammas bil in till linköping så fick tid över som räckte till att göra lite ärende på facket. Imon blir det möte hos vd uppe på taxibil,ska bli kanon bra tror jag.

Ska hämta min bil innan jag åker till jobbet med,längtar:)
Annars hoppas man på att det blir lite mer att göra på jobet än idag men hade inget imot att umgås med jenny och gustav. Dessutom hann man va en stund hos pernilla på fm.

Skönt det va idag och komma hem, towe va vaken än så henne fick man en liten stund med på kvällen.<3
Sen så vart det filmkväll för mig och towe kolla på The Mechanic. Va riktigt bra film men mycket som vart lite överdrivet men att de sköt folk.

Ne nu blir det ladda batterierna,sussa kudde.
Så blir det gå upp tidigt imon för att hämta bilen,möte med vd:n på taxibil, sen åka och jobba.

Däck

2011-04-10 @ 20:14:04
Ja då hamna sommardäcken på golfen:) Så snyggt och så ska man lämna in bilen även imon till verkstan och så ska de fixa bromsrören som ska ombesiktas på men det är sånt som brukar bli rostigt och behövs bytas.

Nu har man jobbat in sina h som jag va vård av barn så bli extra pengar och ob där:)
Jonna och krille ville ha towe över helgen så de fick de ha och tydligen har det funkat jätte bra med att gå på potta även på vanlig toa när de hälsa på krilles föräldrar. Så gud va stolt jag är över min plutt som börjar bli stor är blöjfri för det mesta.

Nästa helg är det rally i skänninge då ska man väll gå och kolla lite så towe får även se lite. Sen så kommer ju jörgen,signe och malte till skänninge och ska kolla på det så ska försöka ses.

Ne nu blir det och natta towe som ska till dagis imon så hon får leka lite. Själv jobbar man måndag-fredag 11.30-19,30


     

Natti

2011-04-08 @ 00:11:11
Dags och sova och ladda ny energi för att jobba imon och så ska jag jobba ifatt mina vård av barn h som vart nu 2 dagar.Underbart att man ahr så bra chef som frågar om man vill jobba in de eller ej. Så klart man tackar och tar imot och jobba in de på 1,5 dag.

Imon ska towe till jonna och krille och sova över, se hur dagen blir där för henne.Men går nog bra som alltid<3
Skönt för towe komma och umgås lite medandra då hon fått va hemma nu denn veckan det mesta med mig.

3 Dagar

2011-04-07 @ 10:34:51

Towe har vägrat ha blöja på kvällen när hon skulle gå och lägga sig så vi tänkte att visst vi testar och det gick ju bra så hon kissa i pottan på morgonen.
Så igår spydde towe och bajsa löst då jag trodde hon hade åkt på mageninfluensa men hon klara av att sitta länge på pottan och bajsa när hon va lös i magen men sen vart det 1 olycka i trosor men va ju bara duscha av henne.
Men sen senare framåt kvällen så va hon sig själv:) Hon äter och leker som vanligt. Så va väll en snabb mageninfluensa men hon fick va hemma idag med mig så hon inte går till dagis och smittar. Så hon ville sova natten med trosor igen så då fick hon kissa innan läggdags och det gick ju bra den natten med. Vet inte hur de kan hålla sig så bra då hon brukar kissa i blöjan på natten ändå. Men 3 nätter i rad har hon klart:) Duktig våran tjej är,så stolt<3 Men ma vet ju aldrig om de faller tillbaxs till blöja men nu har ju vi kört med trosor 3v konstant dagarna så det har ju gått bra och så säger hon till när hon vill kissa och bajsa oftast.

 

  


Natten

2011-04-05 @ 07:43:52
Towe va så himla trött igår  när vi kom hem från signe så hon somna direkt när vi hann och ta av henne hemma sen sov hon hela natten min lille stumpan.
Sen ville jag inte störa hennes sömn genom att sätta på blöja på henne när hon somna så tänkte att vi testar med trosor och det funka fingemang:)

Så hon kissa nu på morgonen direkt i pottan när en annan måste kissa så det gick ju kanon.

Va jobbigt att det börjat bli ljust ute har så himla svårt och sova oc somna om så då va man uppe redan halv åtta.
Towe ville ha korv med bröd på morgonen hon hade ju inte ätit igår när vi åt eftersom hon somna så tidigt så va det undantag att hon fick korv med bröd på morgonen:)
Vill hon ha så är det ju bra att hon äter.

Ne nu blir det fixa ordning sig och sen far man till jobbet lite senare.

Borensberg

2011-04-04 @ 21:17:49
Va idag med towe i borenberg och hälsa på signe och malte. Jörgen jobba och tommy va hemma idag då han fortfarande har diareé så han ska till vårdcentralen på onsdag då de hade tid och kolla va det beror på att han är dålg i magen. Tror då inte det är mageninfluensa då towe och jag har vart friska oftast närhan vart dålig i magen så måste va nåt annat,hoppas de hittar lösningen. Men här blir det kokt mat och ingen mjölk för tommys del.

Imorgon börjar jag jobba hos den andre nya chefen ska bli kanon, vart bara lite strul då tommy är hemma och dålig i magen så skulle ja behöva va vård av barn hemma men tommys mamma skulle va med towe imorgon när jag jobbar så hämtar jag henne efter jobbet. Vill gärna komma igång med jobbet istället för att va borta direkt.

Haft en kanon trevlig dag hos signe men vart rätt seg för att hitta på då man va uppe förra natten då towe inte somna från kl.23 och va uppe sen igen vid 3  på natten så min sömn va inte det bästa man haft men man märkte att towe vart lite tröttare framåt dan men hon höll ut tills vi åkte hemåt för då somna hon som en stock i bilen.

Signes mage växer som sjutton och nu är det inte långt kvar,tiden for fort iväg. Hoppas du står ut den lille tiden som är kvar med magen och foglossningen. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge<3
Tackar för lunchen med soppa,pankakka och "kladdkaka". Mycket gott men kladdkakkan va extrem god.

Söndag

2011-04-03 @ 08:23:29
Se idag om det blir och ta det lugnt hemma och gå ut en sväng och gå eller om man ska hitta på nåt det återstår och se. Men kolla igår på Big Mommas: Sådan far, sådan son så himla roligt men va så himla trött så jag somna i slutet så ska se forsättningen idag på den tänkte jag.


Va igår i nykyrka och fick hjälp med halvljuset av krille tackar så himla mycket för det:)
Sen fick man lite barnkläder av en jag hade köpt genom tradera 4 toppar för 10: till towe. Hon hade en liten påse med skor och klädesplagg som hon skulle göra av med så gick det på köpet så har kollatigenom idag va riktigt fina plagg och så va det rätt stl för towe med:)

Martha bjöd igår på mat som va från hennes land etiopien. Riktigt gott hade längtat och få äta det då jag åt det för länge sen när hon gjorde det en annan gång.
 (Lånad bild av googel.se)  Såg inte pricis ut så här men ungefär.

Towe va lite blyg när det kom många och hälsa på hos mormor då det va länge sen men sen vart det full frulle när de hade vart en stund och towe vart som sig själv skulle pilla på alla möjliga saker som mormor hade va riktigt busfrö:P

Towes potträning går jätte bra inga olyckor i helgen har det vart och vi går även utan blöja ute med går kanon då hon kissar alltid innan vi går ut så det blir som en rutin.
Towe fick en cykel här om dan men tyvärr gick det inte cykla med stödhjul då den är sne, va tåkigt då towe vet hur man ska cykla så nu får hon växa till sig lite så hon kan cykla på trehjulingen. Så kanse det kan bli en cykel när hon fyller 3.
Men det återstår och se.

Mitt jobb börjar på tisdag och facket är inblandad med mitt gamla jobb, min lön va inte riktigt rätt så då blir det och kräva ut det återståeende av pengarna som fattas.
Hoppas det blir klart nästa vecka.
Ne nu blir det och tvätta lite overoller och vinterjacker som man inte kommer ha användning nåt mer just nu vad jag tror. Sen ska man väll försöka byta till sommardäck med blir väll slutet av månaden.





1 April

2011-04-01 @ 09:20:45

Ny månad, nya möjligheter:)

Denna månad börjar jag hos en ny åkare(ny chef) så ska bli riktigt bra ska jobba 11,30-19,30
Funder att pendla denna månad så man spar in lite pengar på bensinen. Sen när pendeln kommer komma här i skänninge kommer jag troligvis pendla.

Igår kom martha till mormor så ska passa på att åka dit och träffa henne:) Ska bli kul men va mindra kul att vakna med ryggvärk och huvudvärk jag som trodde sjukgymnasten gjorde susen hade nämligen ingen huvudvärk eller nackvärk igår. Men nu börjas det igen...

Va i förrgår med emelie och villiam och barnen lekte för fulla muggar och testa en del saker i lekparken med va liten villiam känns mot towe nu,tror det är så att towe börja växa på längden och stl med så då blir lille villiam så liten mot henne.
Men han tar efter allt han ser sen är det så kul att han pratar så många ord så ma förstår honom:)



har uppdatterat min dator så alla bloggadresser försvann så skicka gärna till mig här eller fb.