Kanon bra dag:)

2010-01-31 @ 11:20:36
Jäkla blogg som har strulat för mig nu 3gg och fått skriva om hela tiden suck!!!!!! Undra om det hänt så för fler???

I
dag börja dagen med att towe va glad och på bra humör så då vart det ett bad för henne innan frukost. Sen vid frulle då hon älska få ost och skink mjukost det va toppen för henne:P Sen vart det yogurt, standarden såklart.

Efter det så va det dags och ta på sig, jjiipppii sa ja då baggy jeansen sitter bättre på mig nu än vad de gjort innan. De va då de jeansen jag fick av minna as snygga och nya tillomed.
Nu är jag då inne på 5e dagen med pulver känner inget sug av mat längre då ja nästan höll på och glömma äta nu till frukosten pulvret tillochmed.
Men hittills har jag gått ner:

Midjan: 4cm
Mitt på magen där all mage är:P : 3cm
  - 3kg (vägde mig igår)
Men alltid nåt går ju åt rätt håll huvudsaken det.

Idag blir det tvättdag för min del har ju lite som står och väntar. Sen längtar jag på ett sätt till fredag då blir det parken för mig troligsvis med jenny,gustav,danne och sen några till. Bara haka på om ni vill... Vill ju få med dig laila oxå:P (vet då att du läser min blogg:P) Alltid lika kul ha nån och dansa med ju.

Vill att det blir vår snart längtar till det så all snö förvinner så jag kan börja cykla och ha towe i en sittdel bakom mig på cyklen på pakethållaren.



Känns även så gött kommit syrran närmare kunna ha nån och prata med och umgås fast tråkiga då att towe fick de här vattenkopporna nu så då kan vi ju inte se på ett tag men om 1 v ska då skorporna försvunnit då blir det se till att ses:) Längtar efter de små kindsen där hemme hon har.

Tänker så det knakar!!

2010-01-30 @ 09:59:42

Det här är inte bra, tänka förmycket det får mig och grubbla med olika lösningar fram och tillbaks.
Vad är det jag vill?
Jag vill både och med en sak men känns som det inte kommer bli bra, allt kommer gå i repris nog igen.
Det e ju nu jag börjat få ordning på mitt liv, om 1 mån börjar towe på dagiset så då kommer allt kännas kanon att mitt liv börjar rulla på nu.
Antagligen har man jobb eller praktik eller nån form av aktivitet varje dag då som man kan ha sin egna tid ifrån towe och längta då varje dag till att hämta henne från dagis, kommer bli då bra start tror jag:)
Längta då hon va så här liten..

----------------KVÄLLEN--------------------------

Idag har towes pappa vart här och träffat towe i 2 h, sen fick jag hem idag towes present tills hon fyller 1år:)
Köpte den på tradera för 176kr,BILLIGT då de hade en del funktioner.

Va hos min moster några h med med towe va kul och komma bort litet tag hemifrån, towe börjar få matlusten tillbaxs så det e posetivt så hon fick potatisbulle, bakelse och varmsmörgåstårta hos "mormor" laila.
Själv satt man och va så himla sugen på det men icke ger man sig inte värst e ju fan helger då man e sugen på allt gott. Men vägde mig hos min moster idag och 3kg har man gått ner så det känns posetivt till att forsätta nu är ju då 2v jag har tänkt men det e ju om man orkar då. Bara 10 dagar kvar..

korttagning

2010-01-29 @ 17:51:11
jag

Towe sjukling..



 

Kallt kallt..

2010-01-29 @ 13:05:49
Idag vart det en promenad till lidl då towe har sina vattenkoppor det är som skorpor så det smittar ju inte länge..
Men fy fan va kallt.. NU går ja då inte ut om ja inte måste..
På lidl så vart det lite frukt och fruktpurér till towe se om hon får i sig det istället än bara välling vill att hon börjar äta vanlig mat igen eller åtminstoende burkmat så hon får i sig nåt. Men hon verkar klara sig på sina 3 vällingmål, det e då inte mycket tycker man inte. Sen köpte jag en fitnessboll se om den blir till använding:P Annars tyckte towe den va kul och leka med.
Nu är jag inne på 3dagen med pulver börja bli som en vana så känns rätt gött e ju då sugen på mat än men hur svårt kan det va och stå ut 2v illafall. Tänk min moster som stod ut 10v med pulver,starkt gjort fattar inte att man kan det men vissligen:)

Min tös klämde fingrarna idag men det e då inte undra på när hon ska va och dra ut alla lådor och hålla på med alla saker i lådorna och dra ut.
så kul och plocka upp efter henne..

Ni som e skeptiska mot pulver jag kommer föröska uppdatera lite mer om det men hittills så har jag gått ner 2cm på midijan och 2kg


De små fingrarna

2010-01-28 @ 10:37:37
Aj aj.. De små fingrarna é då överallt, dvdn é kul och pilla på har vi märkt men klämmer sig ofta med de små fingrarna då hon kan öppna och stänga med liten knapp.
Hoppas hon lär sig någon gång.

Igår så la jag henne i hennes säng för och se om det gick o lägga henne där. Efter 30 min skrikande och envishet somna hon i sin säng men 3 ggr fick man va uppe i natt men va då värt. Hon ska då inte sova brevid mamma hela tiden fast hon fått göra det nu sen i söndags. Men kan ju inte ha så hela tiden fast det mysigt ha henne brevid sig.
Ingen feber hade hon nu på morgonen heller så det känns kanon, vattenkopporna börjar bli skorpor så nu går det åt rätt hål:)

Idag blir det städdag, det orkar vi med nog. Skönt få det gjort med.
Jonna fyller även 19 år idag känns lite tråkigt inte kunna fira henne idag men men vill ju inte gå dit och smitta med folk. Hon får ju ändå en present idag av mig och towe som minna skulle ge från oss.

Saknaden har ja efter vänner och släkt med vill kunna umgås.  Skulle va kul för towe va med lite barn med, nu har hon ju inte träffat malte på jätte länge får hoppas det blir av snart.
Även kim o linnea vill man ju träffa de växer ju så fort de små liven..

2a dagen med pulver idag ska fasen klara nu några dagar!! Ett måste..
Men så sugen igår och äta nåt på kvällen men jag klara det som sagt. bara ge fasen på det.

Känslor

2010-01-27 @ 13:49:49

Idag har jag kommit på att det här med vattenkoppor det e då värsta jag har vart med om att lida för en annan tycker så synd om towe som får stå ut med det här och hennes feber pendlar upp och ner hela tiden blir ingen bättring på det. Jag beundrar då alla som e då ensamstående och står ut med alla sjukdomar med barnen, hur får ni orken? Nånstans har man då orken men sömnen e då det störta problemet känns som man e sjuk själv helt död o ingen ork. Så jäkla besviken med att inte towes pappa hör´av sig nåt och frågar hur det e med henne då han vet att hon har vattenkoppor.

Själv har jag då kollat på en film idag, sorlig och bra och fick en blick i hur det va när jag bodde ihop med min ex att man inte fick nåt stöd i det jag ville. Jag ville plugga och skulle få stöd till det, hade jag fått det så hade man då mått bättre själv nog som person då under den tiden.

Jag ångrar då inget att det tog slut eftersom det livet jag hade det va då inget liv att inte kunna umgås med vänner och släkt hemma hos sig själv,kunna bjuda hem dem när som. Alltid nån som hade nåt imot det. Nu när jag bor med towe kan jag göra pricis vad jag vill ingen och klaga på, man kan äta hur nyttigt eller onyttigt som helst.
Sen kärlek, visst det saknar man väll men ja trivs då jätte bra med towe känns som all tid går till henne hur ska man då kunna klämma in i livet nån kille nu?
orkar jag äns det... Visst finns det killar nog om man inte e så kräsen.

Nu idag är det 1 dagen jag börja med pulver se hur länge man står ut med det. Måste bli av med magen ju, vissligen har ja blivit av med en liten del men men mer ska väck.
Jag hoppas min dag blir bättre med idag mår inte riktigt bra, towe e pipplig och jag behöver sömn, ont i huvudet som fasen.


Sömnbrist....!!!!!

2010-01-26 @ 10:04:57
Towe med vatten kopporna sen i lördags tycker det blir bara värre och värre.


Va skit trött igår efter dagen med gnäll och skrik hela dagen från towe men till slut somna hon i vagnen kl 10 på kvällen men det vara då inte länge hon fick sova brevid mig och hon vakna varja kvar-halvtimme. jäkla alvedonen hjälpte ju inget inatt med febern. Men nu på morgonen va det då bättre låg på 38,8.

Morgonen fick ja sova min längsta sovpass överlycklig om ja ska då orka med denna dan. Fick sova 1,5h då towe somna i vagnen.
Hon har då blivit duktig på att kissa just när man tar av blöjan en jäkla massa tvätt bara inte kul.
Tycker så himla synd om towe gör så ont och se de där vattenkopporna.

Idag blir det handla när laila slutat jobbet då hon ska ta towe under tiden.
Sen blir det apoteket hämta ut nåt mot towes klåda hon hade får recept på.
Fick igår en mössa till towe med så söt. tackar laila.(lite tidig födelsedagspresent) Gamal bild hade då prövat mössan för ett tag sen:P fast den jag fick nu va med röd rosett.


sämsta dagen?

2010-01-25 @ 09:54:12
Towe är hemma med feber och vattenkoppor, själv har jag känt mig så hängig nu i 2 dagar tror jag börjar bli sjuk men så vart det till mesnvärk idag självklart ska det komma nu idag med ush.
Jobbigt värre med att dagen ska bli otrligt dålig får hoppas towe håller mig uppe med humöret bara:P Men det brukar hon vara bra på hon e glad för det mesta.
Towe med vattenkoppor

Nu har hon haft vattenkopporna sen i lördags och denna bilden togs igår och idag är hon som e prickikorv hela hon värst e huvudet.



Annars idag har vi kollat lite på tradera så idag ska det budas på denna:
En pratande my little ponny de e ju svin dyra i affär då jag sätt att de kostar runt 300-400.

Blogga

2010-01-24 @ 21:16:41
Nu har man börjat och blogga se hur det ska gå:P ska försöka så mycket som möjligt.
Ni som inte vet någonting om mig så heter jag hanna och är 23 år och har en underbar dotter som heter towe och hon föddes 27/2-09.

Jag och towe bor i motala känns riktigt bra att det är hon och jag bara,hon är ju allt för mig. Hon får min vardag att gå runt
towe 1 månad

Välkommen till min nya blogg!

2010-01-24 @ 21:04:02