sjukling

2010-05-31 @ 08:09:49
Towe mår då inte bättre av medicinerna tråkigt nog det e så att hon tappar andan när hon hostar inte kul alls. Blir och ringa barn och ungdom idag se om de kan hjälpa med nåt.
Ska väll annars försöka köpa en laptop fläkt en man lägger under laptopen som en matta så min dator inte blir så varm.

Skänninge

2010-05-30 @ 10:34:39
Åkte till skänninge igår med towe och tommy. Riktigt skönt komma ifrån motala en stund. Men det värsta e då tommys grannar som hörs tidigt på morgonen till sent på kvällen. Låter som de möblerar men de har ju en del ungar som sagt det säger ju allt:P
Igår hängde ja med en tripp till norrköping för o hämta sixten från sjukan men det gick bra och köra dit men hemåt gick inte så bra då vi åkte lite fel så fick åka genom fingspång.
Men sen på kvällen skulle jag kolla på eurovision fick towe och somna tills det börja och tommy fick sitta vid datorn då han hatar kolla på eurovision. Va inga låtar som va tip top igår så själv somna man ju på soffan illa det.. Men sen kom tommy så vakna av det så vart att vi gick och la oss i sängen vid 1 på natten.

Vakna på morgon tidigt av att towe ville komma upp ur resesängen hon är så snoig och hostig än tycker hon blivit mer pipplig och snorig nu av medicineringen. Se om det blir bättre i veckan annars får vi kolla upp det på sjukan lite mer.
Ska jobba på fredag uppe i chalottenborg så blir nytt ställe igen jobba på se hur det går. Annars blir det träffa min jobbcoach på torsdag och ams information har jag nu på tisdag  stort suck men men skönt få det gjort.

Nu idag är det mors dag så grattis mamma tänker på dig ofta som du vet säkert.
Vi ska åka till tommys mamma idag och fira henne lite jobbigt på ett sätt då jag inte firar mors dag då man inte har nån mamma men man är ju själv mamma till lille towe <3

Medicin kur

2010-05-29 @ 07:42:26
Igår va jag och sara med barnen i valla va riktigt kul fick även hem ett par leriga kläder och skor men skorna e som nya nu då jag slängde i dem i tvättmaskin när jag kom hem.
Sara har då bilderna från valla då jag glömde min kamera ta med. Men har lite bilder på mob därifrån så lägger in det lilla jag har.

    




  

 
Som ni vet har towe åkt på förkylningsastma som många läst om i min blogg och även fb.
Jag  fick lite mediciner visa sig va 3 olika mediciner + att man kör hostmedicin. Känns inte så kul.

Igår börja jag med medicin till towe, hon fick feber igår innan hon fick medicinerna hon har legat nu på 38,6 nu idag är det då 2 dagen med det i feber. Hade en pannodil så hoppas den hjälpte lite.
Fösta medicinen va Aerius, det va en flytande medicin jag ska ge vid behov. Den är för att lindra allergiska symtom som rinnande och kliande ögon, nästäppa, rinnsnuva och nysningar. Medicinen lindrar även hudreaktionerna vid nässelutslag då man får klåda, hudrodnad och svullnader.


Sen fick hon en hostmedicin bromhexin som är för kortvarig hosta med segt slem. Dessto värre har hon spytt av den nån gång inte så kul så få se om vi kan köra med den. Idag har hon fått på morgonen behålla den.

  Sen har vi två mediciner till inhalatorn  airomir och pulmicort. Ena ska vi ta varje morgon och kväll, den andra ska vi ta när det blir mer pippigt och rosligt för henne. Och även asta symtom mer..
Det går tyvärr inte så bra med ihalatorn då hon vägrar ta den men det ska nog lyckas efter om o men. tog i morse men hon blir lite nervös över masken på inhalatorn.Men vi låter henne få leka med den och få testa den på mig och tommy så hon ser att det inte e nåt farligt.
Idag va tanken att vi skulle åka iväg och hitta på nåt men det ser u och bli inställt pga av vädret för det första. Sen just att towe ligger i feber.

Inhalator

2010-05-28 @ 06:44:04
Inte kul:/ nu va vi igår hos läkarn och towe har nåt som kallas förkylningsastma.

De får astmasymtom i samband med sina förkylningar. De hostar och har jobbigt med andningen. Det piper på utandningen. Hostan är lite högfrekvent och envis. När det blir riktigt jobbigt, så ser man på bröstkorgen att det blir indragningar i sidorna, när de andas.

Plus att de tog blodprov för allergi till katt,hund,mjölk och kvalster.
De sa att katten vore ju bäst bli av med då det gör mycket och ha den hemma med.
SÅ fick en igår en inhalator+ hostmedicin vi kör här hemma nu, sen blir det återbesök om 2v igenom. Sen skulle vi föröska ta ett kisseprov nu snarast som möjligt men det e ju inte det lättaste på henne.



Idag blir det åka till valla titta på djur med towe,sara,kim och linne:) Ska bli riktigt kul.
Sen på kvällen blir det umgås med tommy och towe. Familje helg blir det då.

Sjukhus

2010-05-27 @ 06:31:29
Ordet sjukhus gör mig då nervös.. idag är det en stor dag för mig hoppas på att få svar varför towe hostar så mycket som hon gör och även kräks dagligen.
Inte kul och leva med skiter hoppas verkligen det handlar bara lite om allergi eller nåt som går och återgärda snarast.
Det är tur attt syrran ska med idag till sjukan så man har nåt litet stöd, sen blir det lek och bus för fulla muggar för barnen sen:P

Igår va tommy här och och bjöd på pizza, va riktigt gott då det va ett tag sen man åt det. Sen hade vi dessutom tvättdag då tommy tvätta sina kläder här med så nu är det bara och vika ihop det när man orkar hehe
Sen va det grovsopning igår slängde massa skit men ni kanse undra vad jag gjorde på fm igår, fick nämligen först lite besök av tilda och daniel. Växt som sjutton, länge sen man såg honom. Barnen lekte ett tag sen vart dra till stan där jag och towe mötte på jenny en klasskompis, vart även en tatuering jag funderat rätt länge på. Bara att det kändes att det va lite för dyrt.
Men men blir ju billigt i längden om man tänker efter att man har den kvar hela livet sen.
Men hitta lite på HM till towe, lite sommar kläder.














Glad-Lycklig

2010-05-26 @ 09:01:50
Ingenting är då bättre än att va med sin familj, som igår va jag med tommy och towe på maxi va då riktigt kul och underligt åka och handla ihop men gick ju bra.
Bara det att man möte på lite fel person i affärn inte så kul men men den personen valde från början om den ville va min kompis kvar eller inte.
Igår käka vi potatissallad, sallad och kött så gott men towe va itne förtjust i potatissalladen så signe, du får komma och göra din potatissallad någongång så hon äter det för den gilla hon ju:P
Annars har det vart lugnt på kvällen kolla p ådesperate housweiv så jäkla bra serie nåt man inte kan sluta följa.

Idag blir det och slänga lite saker på grovsopningen så tommy skulle ha towe under tiden. Snällt det.
Sen bir det väll ta det lugnt på kvällen. Kanse titta på någon film ihop.
Allt känns kanon har inga funderingar alls omkring mig längre så det känns bra det för det har jag haft så mycket innan.
Ne nu kommer tilda förbi hon ville ha lite kaffe så lite fika här hemma blir det.
Sen fundera jag åka till stan..

Facebook

2010-05-25 @ 07:20:24
Då ni verkar veta att min förhållande liv har gått till att gå singel då många läser facebook.
Jag har valt beslutet själv då jag känner att jag har för många känslor kvar inom mig för mitt ex, nämligen towes pappa. Har alltid hoppas att det borde funka, går jag nu tillbaks hoppas jag det kan bli på ett nytt kapitel och ny start då jag haft det rätt kämpigt med hans o mitt förhållande till och från innan.
Vi tog nog inte vara på varann så mycket men lärt oss en del nu när vi bott ifrån varann. Hoppas verkligen inget ändrar i kompiskretsen nu när det vart som det vart. Jag vill kunna umgås med mina nära och kära som jag kommit ännu närmre nu är jag bott själv så det är nåt jag kommer finnas hos speciellt syrran och signe ni är närmast för mig, tack för att ni finns. <3 Jag tror även han har bättrat på sig som det ser ut.

loppis

2010-05-24 @ 20:29:40
Hitta 2 par skor för 40:- på loppisen weeiii







Idag har syrran vart barnvakt till towe när jag vapå familjerätten gick ju bra:)
Tackar syrran som ställer upp som tack så bjöd jag på scones vi baka då hon vlle ha det.
Annars va vi ute en stund, kolla på unga mödrar och så fick barnen busa. Märks att kim är lite trosig men det e sånt som alla barn kommer till. hehe
Imorgon blir det nog att syrran kommer igen, vi prata om att grilla ute men tydligen ska det bli åska så kanse får ta en annan dag eller så får vi göra mat inne.

Shopping

2010-05-23 @ 07:46:37
Vart igår och hänga med minna och josef till linköping och kolla lite runt vart så sugen på tt köpa kläder till towe då hon inte har så mycket sommarkläder. Så nästa vecka om man får pengarna så blir det köpa några leggings till henne som hon skule behöva mest.
Men som sagt va på ikea köpte lite små saker som behövdes och sen en hylla som matchar tv-bänken som ska va på väggen över tv:n.
Kolla även på sommarskor till towe men vad ska man ha på dem när de e små än? sitter ett par tofflor på dem? eller är sandaler bra och ha? hmm.. svårt beslut. Får annars åka till sko kanon. Jo jag köpte ju även fotoalbum på biltema så blir och sätta sig och läggain korten i dem jobbig jobbigt men men bara och göra.

Igår va jag svin trött efter linköpings dagen så själv sommna man ju redan kl.10. Gjorde äppelpaj till kvällen med vaniljsås så gott men jocke älska verkligen äppelpajen då han tog fler ggr.
Towes hosta verkar hålla i sig då hon spyr upp mat och slem till och från, stackarn.
Ska rensa lite kameran så bjuder lite på bilder:

    

  

  

Varmt väder

2010-05-20 @ 19:06:05
Skönt väder ute,i onsdags hämta jag towe på dagis då hon inte hade ätit inte undr apå säger jag då hon hade 38,5 i feber på eftermiddagen när jag kom hem. Sen dess har hon haft feber nu i 2 dagar. :/
Stackarn alltid nåt och jäkla hostan har inte blivit bättre heller så nästa torsdag ska vi till läkarn för att kolla upp så det inte e astma eller nåt annat. skönt det då! Hon spytt varje dag pga av hostan.

Imorgon får vi se om towe ska till tommy en stund de skulle  towes farmor men själv vill jag helst inte skicka iväg henne då hon har feber än idag låg det på 38 grader.
Hopaps han förstår.

RÖSTA

2010-05-18 @ 22:42:28
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=33869


Rösta på min dotter towe, tack:)

sprid gärna vidare..

Borensberg

2010-05-18 @ 21:00:55

Bestämde mig för att ta mig en liten tripp till borensberg men först vart det göra ett litet ärende först på stan,sen när det va klart så vart det åka bussen till borensberg. Vart först åka till farmor då inge hämta oss vid bussen bara för att det regna, så god mat man fick idag. Potatismos och köttfärsbiffar men towe åt bara köttfärsbiffar. Mumsigt värre tyckte ja då man inte ätit det på länge. Sen towe va lika charmig som vanlig, glad lite prick. Dessutom sa hon idag sitt namn towe :) Så nytt ord i ordboken idag  *ler*
Fråga henne flera ggr efter om hon kunde säga towe igen men inget på beställning går:P

Efter vi hade vart ho farmor så vart det en tripp, mötte signe,jörgen och malte på vägen, snällt av dem och mötta upp oss. Sen vart detlite tripp till östensson sen ut på gården utanför dem med mellis/fika.
Så vart då bara en lite kort stund ca 30min middagslur för towe.
Men sen hade malte och towe sin lekstund till kvällen. Tackar även för middagen hos er. Mätta och belåtna.
Var riktigt skönt och kul komma iväg idag lite känns som det va ett tag sen jag va hos signe så va väll typ dags tyckte jag. Vi brukar ju ses ofta. Skönt med bra vänner:)
Sen vart det en tripp till bussen ihop va riktigt skönt väder då man kunde gå nu utan jacka och tröja.
Nu blir det tv då det är desparate houseweivs nu gött gött.



Imorgon:

-Dagis för towe då jag ska på information om mitt timvik

- Sen skulle signe koma förbi med malte när jörgen skulle till lernia. (om inget annat kommer imellan)


Oroliga föräldrar

2010-05-18 @ 07:43:19
Under hela sitt liv så är man någongång orolig för vikt antingen har man gått upp för mycket eller för lite eller har man kanse ett barn som man e orolig för vikten hos den om den väger för lite eller för mycket. Jag hitta då en sida på internet som är bra som kan följa för erat barn jättebra. Är den som är samma hos bvc de kolalr efter.

 
http://teskedinfo.blogspot.com/2010/03/bvc-kurvor.html



-lille stumpan, towe då. vart så tyst då har hon satt sig i soffan med en filt och kollar på nyhetsmorgon.

Jobb

2010-05-17 @ 21:05:10

Skulle idag träffa min jobbcoach men vart ändringar, min dag har sätt ut så här:

- Jobba 8.30-15.30 på förskolan

- Hämta towe på dagis sen vart det hem och towe fick mellis.

- Va ute och gick 2h 10 min   *pust*  men duktigt gjort inte lite jobbigt med snabb tempo som man hade.

- Laga mat, sen blir det nu lugn kväll framåt läggdags.


-----------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon kommer de fixar bredbanden mellan kl.8-16 så få se om man även får jobb imorgon eller om man ska ta sig någon tripp någonstans.
Skulle behöva åka in till stan och fixa lite ärende.

Äventyr

2010-05-16 @ 22:44:41

Fredagen: Vart ingen dagis för towe då dem som kunde ha barnen hemma fick inte gå på dagis.
Så vart en morgonpromenad för mig och towe skönt det.
   

Hon har börjat gilla titta på sniglar och helst hålla dem och behålla hehe men det fick hon då inte..


Lördagen vart en morgon spring för mig då jocke hade towe under tiden va riktigt skönt men flåset fick man up snabbt illa det. Måste springa lite oftare.Sen vart det mys för mor och dotter framför tv:n mysigt det.


På eftermiddagen vart det en dag hos mormor skulle va mormor "barnvakt" hehe eller vad man ska säga hon e ju som barn på nytt då man måste hjälpa henne med en del saker som ett littet barn.
Så va skönt va ute på gården då min morbror och jimmy mecka bil, towe va så nyfiken men än får hon inte va med och mecka. Bra ha folk som gillar och mecka kan de lära henne sen:) Mormor hade även köpt gunga ut så towe kan gunga, snällt det.

     

Hos mormor tyckte hon det va gott med att tugga hennes snören på hennes nattlinne mums tyckte ho alla tröjor och jackor och sånt som har snöre e gott och stoppa i mun.
Sen ställa sig på stolar e kul oxå.


Nä vi kom hem mötte jocke upp oss med cykel. Sen vart det mamma, dotter tid skönt det oxå.
Hon somna sin middag vi 12 och sov 2,5h det va då länge.


Efter middagsluren vart det käk sen gick vi ut och gick och även en tripp ner till varamon så towe fick leka lite hon peka på sanden så lät henne få leka där som tur hade vi ju med oss spade m.m.
Sen mötte vi även på björn så hänka på honom en promenad vart då 1,5h samanlagt med min promenad, Hurtig man vart idag:)
Har även börjat föröska tänkte på att äta lite nyttigare så hemme äter jag lite mer grönsaker nu än pasta,potatis och bröd. Och förösker skippa över kvällsmaten med eller äta havregryn 1port som det står på förpackningen så e ju inte så mycket.
Se hur länge man står ut med det här.

   


Imorgon sen schemat ut såhär:

- Lämna towe på dagis

- Åka till stan för att träffa min jobbcoach (är väll inte det roligast men sen dröjer det 14 dagar innan nästa möte é 

- Laga lunch hemma till mig och jocke

- Hämta towe på dagis, sen om det är bra väder blir det liten promenad. Hoppas att man inte har träningsvärk efter dagens motion.


Tisdag:

- Åker jag till syrran så towe får bli ledig på dagis för hon ska ändå dit på onsdag när jag har information med timviket jobbet jag fått. Blir kul för barnen att leka lite sen även för mig att umgås med syrran. Se om tommy ska träffa towe den dagen oxå när man ändå är i skänninge.


Helg

2010-05-14 @ 08:54:56
Idag e det fredag- då helgen börjar vad ska man hitta på?
Ja tror det får bli en promenad vid råssns udden tar ju ca 1h gå, så det e ju lagom sträcka sen gillar jutowe titta på allt i skogen och gå även där. Träliga nu att gummistövlarna ligger på dagis och antar att det är blött där eftersom det har regnat. Men kanse går ändå.

Imorgon blir det va hos mormor lördag till söndag ta hand om gammelmormor då mormro skulle åka iväg på nån dans har jag för mig som vanligt.. Hon är hurtig den lille damen:P

Söndag skulle vi se om emma och jag och towe skulle upp till raimo annars får vi se vad som sker. Syrran fråga ju om vi skulle ses på söndag så kanse får bli det istället annars om hon har tid:)
Va ju ett tag sen vi sågs så skulle va kul.

:)

2010-05-13 @ 12:31:23
Ville bara säga att nu e man inte längre irriterad:) Har kollat lite över min ekonomi och visar sig att jag kommer bli av med en skuld slutet av månaden :) WEEEiiii gött gött.
En mindre det gör mycket i ekonomin:)

Nu blir det thesims 3 och spela då towe sover middag och jocke är och tränar.

Irritations dag

2010-05-13 @ 09:47:24
Ush vilken dag vakna med kramper i magen men tror det faktiskt beror på pulver jag äter att jag får kramper. Blivit lite för mycket av det nog.
Sen vakna man av att få jocke från soffan han somnar där rätt ofta då han lova att skärpa till sig men inget händer ska jag orka stå ut med det? Eller kanse bäst att han får sova hemma hos sig så man slipper va irriterad. Jag vill inte gå och va irriterad på en sån liten sak. Men vissa dagar är bara att man blir irriterad hela tiden och tror jag åkt på sån dag idag inte kul det.

Det e tur att man har towe som ger mig styrka, glädje och får mig hålla uppe humöret med mig<3



kramp

2010-05-12 @ 22:56:26
Vakna på natten av att magen krampa som fan och towe hosta som bara den och ville ju sova brevid för och kunna somna men fick henne sen att somna i sin säng. Sen hade även jocke somnat på soffan så fick säga till honom gå att lägga sig i sängen. Sen efter många om o än somna man till slut. På morgonen när ja vakna tillbringa jag rätt länge på toan då jag va dålig i magen ush inte kul...
Ont med som fan.
Bara det inte är mageninfluensa på väg tänkte jag.
Under hela dagen har jag haft kramper men har inte vart mer toa besök bra det. Men ush varför ska man alltid va sjuk av nåt.. Inte orkat göra nåt idag alls, knappt så jag orkat äta då magen gör ont hela tiden. Fick towe och somna efter 7 sen vart det lungt för mig, ett bad för mig blir det strax och sen blir det lägga sig. Hoppas man kan få vakna upp imorgon som vanlig slippa kramperna.
Jag som hade sätt fram mot ljuspartyt men men hoppas det ger fler tillfällen gå på sånt.

Imon blir det och va hemma och ta det lungt och vila ut mig ska inte på torsdagsträffen då jag inte vill smitta ner någon ifall det skulle va någon mageninfluensa.. Inte för att jag tror det e det. Kanse nåt olämpligt man ätit..

Sovmorgon

2010-05-11 @ 19:14:44
Vakna med sovmorgon towe kom och väckte mig 08,35 kom på att det va dagis idag men hon fick bli ledig då vi försov oss hehhe.
Sen efter det vart frulle så vart det promenad ut då jag tyckte det såg så varmt ut. Till en början va det lite kallt men sen fick man upp värmen då man gick lite tempo, towe fick gunga i en lekpark vid råssnäs, sen titta hon på ekorrar,ankor och plocka blommor då hon fick gå lite i skogen.Det verka hon gilla.

           

Efter 2h promenad och lek ute med towe så vart det käk hemma spagetti och köttfärssås mums så gott och towe vräkte i sig hon va då hungrig efter all äventr ute och så sov hon ju en stund i vagnen. Efter det ringde de från timviket att på onsdag nästa vecka ska jag på information skönt då att det fixar sig men vart snabba bud och fixa belastningsregister. Men tror inte ja hinner få det tills dess. Men vart en tur till polishuset för och få papper till belastningsregistret. Sen vart det hem och så mötte man jocke då när vi gick in mot gården då han hade vart och tränat. Vart käk för honom sen stack vi till affärn och sen vart det och posta pappret om belatsningsregistret så nu e det klart:) Imorgon kommer återvinningen och hämtar blå klädskåpet, skönt bli av med den. Sen blir det åka till skänninge ska nämligen på ljusparty. Under tiden får towe va hos tommy.

Snabba bud

2010-05-10 @ 21:22:13
Vakna imorse fick koka gröt åt towe då hon e riktigt förtjust i mannagryn och se vart det macka till det. Lämna henne på dagis till halv nio sen tog jag mina lilla cykeltur i elljusspåret men sluta med att jag fick svara på tel samtal och va från ett jobb jag sökt vikarie barnskötare till motala kommun.
Weeiii får börja jobba, alltid nåt men va då snabba bud då de ville att jag skulle jobba i borensberg kl.12-16, ringde signe för att ta reda på vart det låg visa sig att hon skulle jobba idag samma tid fast andra avd.
Gick ju kanon, trevlig personal och så klart fick man umgås med signe kunde inte bli mer än toppen dag. :)


Kom hem till tjugo i fem till stan, missa såklart statbussen men så gick det nykyrkabuss så åkte med den till nine to nine och gick därifrån till väster tog 15min. Skönt.
Sen vart det hämta towe hos laila, då mimmi vart så snäll och hämtat towe på dagis kl16 så skönt för henne komma hem till dem så länge. Hon verka stormtrivas hos laila speciellt då hon har rocky där och roa sig med:P
Sen vart det och kolla unga mödrar där borta sen kom man hem och laga mat towe åt 2 portioner pasta med bacon röra. Det verka efterlängtad maten, bra det.
Sen efter det va tanken att jag skulle ut och springa men emma en som bor på väster hon har en dotter på 7v är med på ung mamma gruppen fråga om ja ville ut och gå så då vart det det. 1h promenad,dagens motion, duktigt av oss.
Sen vart det lugn kväll då jocke fick natta towe idag.

Motion

2010-05-09 @ 21:13:16
Idag vart det lite städning med jocke här hemma på fm sen vart det och dra till emma som jag snackat med  lite på familjeliv men vi bestämde oss för och ses idag då hon bor i motala med. Hon har inga barn än men en på g. Hon gick in i v.32 idag. Riktigt trevlig glad tjej:) Hoppas få lära känna henne mer.
Hade tänkte och gå till henne men så vart det ju inte vart bussen till henne men sen när jag skulle åka hem bussen va det så skönt ute så vart en promenad hemåt istället på ca 1h men på vägen mötte jag laila och mimmi med rocky då jag sms och skulle kolla om de va hemma men de va ute så passa på och möta upp dem då.
Så vart ytligen promenad med dem så 1,5h s promenad:) Weeii gött som fan. Vart kvällsmat för towe och käk för mig när vi kom hem sen skulle ja natta towe tod lite dock tid då hon springer ner och upp i sängen och ska hämta böcker och kolla i.
Men nu sover hon då kl e 21. *pust* 

Fasen med vad jag fryser känns som ja börjar bli sjuk med, vill inte det nu då jag har en del och göra i veckan..
Imorgon är det dagis för towe oxå så de om man får väcka henne på morgonen eller om man får bli väckt.
Jocke e hos daniel idag och har grabbkväll med så lungt och skönt hemma nu så blir nog lite fri kväll sitta med the sims 3 och spela hehhe

Filmdag

2010-05-08 @ 22:49:17
Kollat idag på lite filmer då det ha vart tråkigt väder så vart hemma:

 Helt oki film, handlar om en familj och frun vill sätta dit sin man eftersom hon tror att hennes man vart otrogen.

 En deppig seg film handlar om pappan som blivit ensam och vill börja träffa sina barn oftare som är vuxna.

 Helt underbar bra story då den e verklighetsbaserad, tillomed jag och jocke snyfta till filmen.
Något jag skulle kunna kolla flera ggr om.

 Helt oki film handlar om ett par som gifter sig men frun vet inte riktigt sin läggning och blir attraherad till en tjej.

 Rolig och konstig film va då helt oki film.

Vilka kanon bra dagar:)

2010-05-08 @ 11:18:53

Torsdagen:Börja med att jag hade ung mammagruppen på fm, fick se idag en film om säkerhet vad man ska göra om barn sätter nåt i halsen. Mycket givande,dessutom fick vi hem en sak som man ska testa och lägga i leksaker i så får de plats i den så e det för smått för barn som kan stoppa i mun och sen att det kan fastna i halsen.
Efter efter ung mammagruppen bagav vi oss till stan för och åka med expressbussen till borensberg till signe, jörgen och malte. Men hur skulle vi lyckas få in 3 barnvagnar i en buss? hmm.. blir inte lätt tänkte jag men till slut visa det sig att den 3:e barnvagnen sket i att komma på bussen. Pust:P
När vi mötte upp signe och jörgen så sov towe hela tiden men sen när vi va framme vakna hon. Då vart det pasta och fiskpinnar en lunch för oss, tack signe som laga det åt oss:) snällt.
Sen vart det och hämta malte på dagis.
Vart mycket bus och lek för de små liven och trosiga små busungar oxå:P
Malte som är 1 år äldre än towe kan ju mycket mer och gör mycket mer saker och allt han gör det mesta snappar towe upp. Visst är det bra att han lär henne saker men ibland kan de ju lära mer än vad man vill hehhe..

    

Sen kolla jag på unga mödrar det är då en serie man måste följa:) men det är tur att den finns på nätet så man inte missar nåt. Jag och towe åkte hem sen med expressbussen så vart en ltien promenad till centrum från signe, riktigt skönt. Träffa även på inge farmors karl där.
Vart hem till halv åtta då min älskling mötte upp mig på väster, vi mötte på mimmi på vägen även men towe va så trött och yrvaken så hon hade ingen reaktion, stackarn.
Kom hem och vart lite kvällskäk se somna hon som en stock i sängen.


Fredagen: Igår vart det dagis för lill tösen, själv skulle jag träffa min jobbcoach trodde det skulle bara a 1h men tiden gick så vart att man vart skit seg mot slutet. Jag hann hem en snabbis för och få i mig nåt och äta och sen vart det och hämta towe på dagis och hoppas på bussen. Idag hade hon inte sovit på dagis så hon slocka i vagnen direkt så de tva bra då jag skulle åka buss till skänninge till tommy.
Vart då en sväng till tommy så towe fick umgås med honom. Jag vila 1 h där på soffan under tiden de umgick då jag va så trött av att jag inte kunnat sova ordenkligt på nätterna av att jocke snarkar eller gnisslar tänder.
Sen vart det en sväng till minna efter skänninge. Hon va hos josef uppe på brinken. Hon och rocky kom och mötte oss på vägen.
Vad glad towe är alltid när hon träffat rocky det är verkligen favvo djuret hon älskar.Han skulle ge pussar och towe skulle klappa rocky hela tiden.
    


Lördagen: Vakna på morgon strax innan 8 skit pigg, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men vart och installera the sims 3 tänkte köra det lite men kom inte så långt då towe vakna sen strax efter.
Sen hitta man ju älskligen som haft tandvärk inatt inte kul.
Han hade somnat på soffan med datorn, såg lite roligt ut.
 

Sen på morgonen fick ajg rycket ut och gå men fan så kallt ush jag som täntke ajg skulle prova springa spåret  vid råssnäs.
Men palla mig genom att gå dit med towe i vagnen och sprang spåret weeiii jag klara det då jag inte sprungit nåt nu sen då jag bodde i mjölby så va då dags och testa igen. Men va skönt efteråt. Va jobbigt putta vagnen hela tiden och va en liten uppförsbacke det tog imot lite men vagnen va annars smidig:)


Fan så kär jag är med älskar dig mer och mer dig jocke min babe för alltid<3 Så glad över towe man har min snuttan det ger mig orken verkligen till allt om det tar imot nåt. Men just nu är allt tiptop.

Zumba

2010-05-06 @ 08:13:41
Igår vart det en lung dag och bara springa till vårdcentralen först va jag där på fm med mina leverfläckar då jag tycker jag har aldeles för många så de på vårdcentralen gav mig en remiss till linköpig hudklinik de har varje kvartal undersökningar där just för leverfläckar och pigmentförändringar så hoppas tiden kommer snart hem:)
Så han trodde itne det blir någa problem ta bort de stora då han själv tyckte den skulle bort.

Strax efter lunch så vart det en tid och gå med towe till läkarn då hon har haft sån hosta hela tiden sen att hon börjat ta sig på örat hela tiden. Dessutom så kom tommy med dit då han ville träffa towe så va ju bra det. Sen efter det så vart det bara lung em här hemma. På kvällen när vi skulle natta towe så vägra hon och vilja gå och lägga sig vi bärde in till sängen och hon gick ur sängen och kom tillbaxs men vi gav oss inte. Så efter 8ggr så somna hon:) WWeeeii jag lyckades få henne och somna till slut med både min och jockes hjälp.

På kvällen vart bränna ner lite träning zumba:P Trodde det va skit kul men det va det då inte, inget för mig så det lägger vi på hyllan. Men vart då 35mins träning alltid nåt.
Få se om det dags och ha någon vilo dag eller om man ska köra något nytt idag. Jag är inne annars på och börja springa spåret vid råssnäs. Ingen som vill hänka på?   :P






Idag blir det unga mammagruppen nu på fm sen blir det åka till signe och familjen så barnen får leka och jag får umgås med signe:)
Ska blir kul.

Önska bara ibland att dagarna va då längre så man hann med och träffa fler folk, e så många man vill kunna hinna träffa i veckan.

Träning

2010-05-04 @ 12:58:02
Morgonen börja med att jag vakna med alarmet och jag fick gå och väcka lilla snuttan till dagis. Skönt att hon sover ut lite iallafall.
Sen va det bara ge frulle och få upp jocke då han lova hänga med till dagiset på morgonen.
Fick upp honom efter några om o men men varför ska alla karar va såna som kan sova på mornarna ut? Vi mammor ´vill ju sova ut någon gång oxå fast vi inte jobbar men kan va jobbigt för oss och gå hemma med ibland:)
Efter vi lämna towe på dagiset vart gå till jockes kompis jocke som jobbar nere vid varamon dhr huset eller vad det heter nu. Så de fick dricka lite kaffe så jocke vakna till liv. Påväg hemåt vart jocke genast mycket piggare och för mig vart det då träning direkt när jag kom hem areobic:) Så kul då man även får dansa till det  vissa steg, så mycket givande då man hållt på nu i 4 dagar.. Bara kämpa på nu men sån träningsvärk man har.

Jocke gick och träna efter vi hade käkat vart då äggnuddlar,broccolie och kyckling till lunch idag.
Nu blir det hämta hem towe från dagis min sötis längtar efter henne så.
Så himla glad att jag har henne och även jocke, jag är då nykär än <3
Sen blir det affärn och hem, se om towe vill kanse leka liten stund ute med.

Uppdatering

2010-05-03 @ 12:37:17

Va ju då ett tag sen man skrev vart så mycket med valborg så nu blir det och uppdatera lite, då jag tror några har gått och väntat på att få läsa lite blogg.
Men e väll då ingen som haft riktigt tid heller nu då valborg har vart.

Torsdagen börja med att jag hängde med jocke till stan för han skulle kolla efter ett par skor men sluta med att jag själv hitta ett par skor  149:- va då billigt för va från din sko, sen vart det en sväng till hm där hitta vi på rean bikini till towe. Är ju då inget hon behöver men a så jäkla sött. 50:-
   

Sen på em vart det och dra men syrran, towe och linnea till farmor och inge.
Skulle kolla igenom lite saker som inge skulle göra sig av med. Hitta en del då jag och sara kom hem med full bil:)

Porslin- glas,tallrikar m.m.  Gardiner
 "Hackare", ljusstacke  e ju då inte långt kvar till jul hahha

 Ett par gardiner fick sitta i köket, vart kanon

På onsdag kväll skulle älsklingen bara till affären men tog sån tid men sen när han kom tillbaxs hade han köpt en bomma åt mig så sött av honom<3



Fredag och jag hade för mig att dagiset va stängd men det va den ju inte så towe vart ledig så vi gick till tilda så daniel och towe fick varann och leka med men daniel blängde på towe då hon ville leka med hans leksaker och sen så va han ju en del svartsjuka med.
Det börjar tidigt med sånt för de små liven har jag märkt. Envisa små rackare.



Efter vi hade vart hos tilda så vart det och dra hemåt och göra sig ordning till valborgen:)
Skulle nämligen åka med towe och jocke till signe och familjen och även vickan och fredrik skulle kolla dit.
Vart en lyckad kväll, men jobbig natt då towe låg och hosta och grät av hostad till och från. Stackars tösen.
    
    




Lördagen vart det gordegårdsmarknad, jocke åkte bussen hem då han inte ville hänga med dit.
Men va riktigt trevligt och towe peka på det mesta och vart lite gnällig när hon inte fick det hon ville men la sig snabbt.
Köpte ett par trosor till henne då hon går ofta här hemma utan blöja. Sen vart det strumpor till jocke,mig och towe. Sen chokladtoppar till kvällen ville vi ha och towe vräkte i sig 2 st. Det va då gott tyckte hon.
 Hålla handen<3   
 sjunger imse vimse spindel med rörelser

Söndagen vart det  långpromenad med signe och familjen och sara och barnen till willys då jag skulle köpa blöjor.
Sen vart det mat för hela gänget, spagetti och köttfärssås och vitlöksbaguett och grönsaker/sallad.
Riktigt trevligt sitta och äta hela gänget.
     
   
    

 

Idag vart det och lämna towe på dagis, jag har vart och solat och  tränat lite träning här hemma mage, rumpa och armar. Skönt det. Nu snart blir det och hämta towe på dagis. :)