kämpa och kämpa

2016-01-24 @ 08:09:47
Jaha man gick ju ner till 73.5 men sen helt plötsligt gick man upp... Men nu är jag nere i 73.5 så stolt:) bara kämpa på så jag kommer ner till under 70 då tror jag det blir tufft. Men som igår unna man sig någon chokladbit för var så sugen. Kunde inte motstå frestelsen. 

Igår var man på kalas för Felicia på busfabriken. Mycket uppskattat av barnen. Men sån socker rush på barnen där efter:p Men idag blir det lite lugnare då Towe ska iväg på kalas i skänninge. 
Så kalas på kalas. 
O så nästa  helg barnen kommer igen så blir det kalas för Felicia här hemma med släkt. 

Så hela februari  full bokad..

Viktnedgång

2016-01-16 @ 08:15:40
Wifi,  från 79 så har jag gått ner till 73.7 så himla nöjd över att jag kämpar på. Min sambo som kämpar på med att äta bättre kost har även hjälpt mig att kämpa med det här. 

Igår vart det en fullspäckad dag och middag här hemma med syrran o familj och Jenny. Himla mysigt med lite mat och spel men sluta med att det vart lite mycket vin... så imorse när man vakna var man lite onykter.

En hel dag med per och hans pappa och fru ute på isen och åkte skridskor  och grilla så var man återställd som en hel människa. 

somna på soffan

2016-01-16 @ 01:09:55
Efter en hel dag med att lämna barn på dagis/skola sen åka till jobbet och där efter göra ärende i affärer sen åka hem och äta och massera karl och glutta på film så är man helt slut... två små grisar låg vi som i soffan. Vakna vid 1 att det var nog dags att gå upp och lägga sig i sängen. 

Så nu ligger man i sängen och ska försöka somna om.. många funderingar har man och hoppas att det kommer ske innan året är slut. 
:) 

Onsdag

2016-01-13 @ 21:33:38
Dagen har rullat på som bara den med en massa pappers jobb. 
Emma har hjälpt till affärn en hel del och jag är väldigt tacksam för all hjälp man får. Där efter var man och hämta barnen och en liten sur Towe fick man hem... Hon ville träffat tomte och dansat runt granen vid julgransplundring. Men jag och Daniel kunde ju inte stå utan varma kläder ute när det va -9 grader.. så bitter var hon. Men sen har hon vart lite bitter nu när vi kämpar med hennes kost. Hon har nämligen fått gå tillbaka till att ha en kost utan:
-soya
-havre
-mjölk protein 
-fläder
-äpple
-Vete

Så jaaa.. va ska man äta då kanske ni tänker? Bör mycket majs och ris produkter vilket inte är så uppskattande. 

Ne nu blir det läggdags så man kommer upp imon. Nattinatt 

kämpa kämpa

2016-01-12 @ 21:16:53
Vågen står still... men så länge man inte går upp så är jag nöjd. Men magen drar sig inåt iallafall.

Broccoli och potatissoppa till middag och jag är så hungrig:/ 
Försökte och dricka kaffe utan mjölk,ingen höjdare. Men trevligt sällskap av syrran och Charlie fick man. 

Fullt ös i butiken och Emma har hjälpt till en hel del. Snällt🌷 

Jobb Jobb

2016-01-11 @ 23:07:13
Jahopp nu börjar rutinerna igen, jullovet är slut för barnen och en annan är skittrött nu när man inte är van att gå upp kl 6..zzzzz

Men bara att gå upp!!!

Idag har det vart en hel dag i djurboden med Emma.  Massa pappersjobb som får en att bli helt tung  i huvudet. Men ett måste sitta med det där. 

Återuppta?

2016-01-10 @ 11:29:58
Känner för och skriva av mig lite.. så varför inte återuppta  gamla bloggen? 

Igår vart en hel dag med syrrans familj och alla vi. Fullt ös i pulkabacken:)

Därefter vart det käk och film.
Inte allt så dumt!!
Haft en super mysig dag♡