Arg

2010-02-27 @ 13:22:42
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh          SÅ JÄKLAR ARG

Vill bara skrika ut, hur fan tänker du säger jag????
Du ringer inget i veckan, du skriver inget i veckan.. det va så ju så viktigt o ha towe i veckan men verka då inte så eftersom du inte ringde onsdags. Nu idag fyller towe 1 år och hennes farmor och farfar och faster och farbror dyker upp va jätte glad över bara visat intresse men inte du? varför. Fick veta att du ska fira towe nästa helg men varför inte nu samtidigt så hon har sin mamma och pappa. Ne riktigt besviken på dig att du inte visar att du kan va hennes pappa. Önska du ringde flera ggr i veckan för och prata med towe, höra hur det e med henne men det e ju försvårt verkar det som.

Ne nu ska jag försöka sluta tänka på det, e tur att man har en bra släkt och vänner som finns för både mig och towe och ställer upp en del. De e värda då guld.  puss på er   blir och uppdatera sen med bilder från kalas på facebook sen.

Kalas

2010-02-26 @ 22:44:27

Förstart med kalaset:P Idag är det 1 dag kvar tills min sötnos blir 1 år, otroligt att det har gått 1 år sen man låg på förlossningen. Jag kan inte fatta att en liten bebis växer så fort på 1 år och lär sig så mycket under de 12 månaderna. Som towe har lärt sig så mycket

* 6 veckor  Vände sig från sidan

* 5/6 2009 vänder från rygg till mage

* 4 ½ mån fick sina första tänder

*  5 ½ mån sitter korta stunder

* 6 mån Håller i saker och står

* 6mån 3 v  står i krypställning (kröp ett steg)
   Lärde sig dricka ur pipmugg, satte sig själv

* 7mån 2v  Ställer sig upp mot backar, lär sig vinka

* 8mån spelar med munnen, står utan stöd

* 9mån Tog ettteg själv

* 10,5 mån sätter sig själv i sin (bobby car), klättrar upp på bänk

* 11,5 mån lär sig gå

NU har hon även haft vattenkoppor, skönt slippa de då eftersom hon börjar dagis snart så e det inget och oroa sig ifall att hon kan få det.

Idag har det vart full rulle med kalas från min mammas sida, vart och fixa till tårtan på morgonen, fixa till towe för dagen och imorgon så blir det då kalas igen fattar inte hur trött jag är orkar då inte men snart är det över längtar på ett sätt men ändå inte.
Kan inte fatta att min dotter blir 1 imorgon ju. Se imorgon om towes pappa kommer förbi en stund och om hennes farmor och farfar kommer. Ska bli kul och se. men troligtvis kommer de nog antar jag. Men svårt och veta när de e lite dåliga på att höra av sig. Men hoppas de kommer för towes skull. Idag fick towe jätte fina presenter. Bl.a

Vårjacka från kappahl jätte fin en rosa med blommor på av mina tre kusiner minna,jonna och mimmi.
Cykelhjälm av martha, den kan användas upp till 3 år en man kan ändra stl jätte bra det:)
Cykelsställning som man sätter fast på pakethållarn av min mormor
Hello kitty pyjamas, en klänning som typ en tunnika, 3 lådor med grodor påv laila
Pengar av raimo så blir och shoppa nåt på stan nästa vecka, tror det får bli sandlåde set till henne och nåt klädesplagg.
Typbok som prasslar av jenny och peter
Gosedjur en hund som e jätte len av annelie,micke och nova
Fleecetröja, godis och frukt av carmen. Dessutom hjälpte hon mig tårtbotten till tårtan så otroligt nöjd med den.
Böcker och en hello kitty t-shirt av mamma
2 små böcker av Tilda och daniel

Bild på tårtan har ja då jag kan sätta ut men resten av bilder blir nog på fb:P


Stressig dag

2010-02-25 @ 22:51:53

Nu sitter man i soffan efter en stressig dag som jag då inte hade räknat med. Men känns jätte bra nu efter all slit.
Dagn börja med att jag visste att jag skulle handla det sista till kalaset i helgen men så vart det ju inte.
Vart en sväng till bokrean til maxi med towe,laila och jonna när vi ändå va i maxi så vart det ju en del man hitta där:P Hitta 2 plagg till towe som kosta 15:- snacka om fynd:P Men lite stora i stl men passar till sommarn och när hon är 2 år. Laila köpte en tunika åt henne som va på rean även.
Hitta en del till kalaset och sen vart det 2 böcker som va pek bok med tjocka sidor så det ska väll hålla lite bättre.
Idag har vi även vart en stund hos carmen och mormor. Snacka om att tiden går. Hos carmen fick vi fika och hennes bullar va tip top enligt towe hon vägra sluta tjuta fören hon hade fått en bulle till. Så hon åkte hem med en bulle i vardera händer:P
Hos mormor fick vi käk hon hade bakat egen pizza den va riktigt god:) Me towe va så mätt efter fikat hos carmen och sen hade maxi sina smakprover så det mätta magen en del för henne.

När man kom hem så vart det natta towe eftersom kl va närmare halv sju på kvällen och towe va så trött eftersom hon hade bara sovit 1 middag på fm.Sen när hon somna så vart det och fixa här hemma med att sätta upp ballonger, fixa matbordet ut i vardagsrummet, tycker det lite mysigare sitta i samma rum  när towe får fira sin födelsedag. Sen baka man chokladbollaras bara det blir bra. Imorgon blir det och fixa tårta, sen e det bara för folket och komma:)

Aj aj aj

2010-02-24 @ 16:27:10
Kramp stupp i ett i magen haft så nu i 3 dagar och blir värre när jag äter. Men men måste ju äta så fått i mig idag i allafall mer än igår så orkar ju lite mer. Ingen feber längre så det gör det bara mycket lättare orka med dagen.
Towe gör fortfarande sina hus genom att riva sönder böcker suck så trött på det. Blir nog snart och plocka upp dem högre upp i bokhyllan. Men det ska väll inte behövas...
      


Idag har det blivit en dag hemma då jag inte mår riktigt bra så idag är det grovsoppning står det på en lapp så blir nog att slänga lite skit.. Under tiden tog jag in trehjuligen från balkongen för och se om hon kunde sitta på den men det va rätt kört:P Tyvärr då min lille tös du måste växa till lite mer. Men stolt va hon ändå att få sitta på den.

          

Idag skulle mormor komma förbi med lite bullar som ska va till kalaset och blir de töver så är det ju bra då kan man ha det till dopet som är nästa månad. Köpte i måndags ärkenm man skulle sätta fast på bomullskläder så tänkte att det bord eju bli billigare än att hålla på och köpa hello kitty kläder:P
Så vart och göa det här om dan.. Vart helt oki.





Sjuk

2010-02-23 @ 18:18:25

Dagen börja inte så bra då man har blivit sjuk, suck:/ Varför just nu då towe fyller år på lördag. Febern verka ju sitta i så får väll se just nu har man 38,4, ont i kroppen, orkar knappt ta hand om towe.
Jag fråga towes pappa om han kunde ha henne idag men det hade han ju inte tid till, varför om han ändå va ledig hela veckan?
Ja ja.. tydligen har man annat som e viktigare och göra. Idag fick man iallafall sova på dan så det kändes bra det men direkt när man gick upp så mådde man skit igen.
Minna va förbi idag med bilbarnstolen och va en liten stund här så  va kul för towe hon verka ju tycka det e  kul med besök.
Så va kul och umgås även och pratas vid, va länge sen man träffa så här sin kusin och prata om allting.
Ne nu blir det försöka sova när towe har somnat för natten. Själv har man inte fått i sig nåt mer än 1 smörgåsrån, illa det då jag behöver få i mig lite kanse för att orka va uppe.

Ny vecka

2010-02-22 @ 19:21:34
Måndag nu, 5 dagar kvar tills min tös fyller 1 år.. Då blir hon stora tjejen.
Idag fyller towes kompis 2år, malte. Ska bli kul att träffa dem i helgen för då blir det towes och maltes kalas som ska ske.
Towe har börjat få in rutinen  nu att vakna kl 7 och själv börjar man bli piggare på att gå upp så tidigt men skönt att ha en rutin då towe ska börja dagiset snart.. 15 mars kommer hon börja med inskolning,längtar.

Idag vart det och traska i kylan till agneshögsdagis där dem har öppen förskola. Kul för towe då vi gick med tilda och hennes som daniel som är 1 år.
Så då hade de varann och leka med.
         

Efter det så vart det traska mot busshållsplatsen som va mig skit jobbigt då varje jäkla busshållsplats e igenskotad så vi fick gå några busshållsplatser för att komma på bussen som skulle ta oss till stan.
När vi kom til stan så hade barnen somnat i vagnarna så då vart det en shoppingtur i lilla motala. Vi gjorde lite rea fynd som va kläder till barnen. Själv köpte jag en t-shirt hello kitty till towe hon ska gå när hon fyller år.
Där efter vart det lunch på stan vart på stället njuta vi käka.
Sen gick vi ett tag på stan och sen vart kl närmare 4 så va dag soch åka hemåt.
Vart en snabbis att handla lite till tårtorna som ska va till towes kalas så man slipper köpa allt på en och samma gång.

 Daniel och towe satt och prata hela vägen och blängde till och från, va roligt och titta på.

När vi kom hem så vart det och baka muffins vart vaniljmuffins idag och sen syltmuffins. Lite blandat har man då till kalaset. Sen efter det så va towe så trött att det va jobbigt att somna men till slut somna hon.
Hon har även börjat göra så mycket hys här hemma. Hon har börja riva sönder bladen i böckerna. 
Idag kom hon på även att hon hade hår på huvudet så hon skulle känna på håret och kamma det. Så gulligt se det. Skulle lägga in kort på det men det är taget med minnas kamera så det får bli och lägga in nästa vecka.
Ne nu ska jag ta det lungt och slappa resten av kvällen. Helt slut av en massa äventyr idag...

Städdag

2010-02-21 @ 16:44:26
Morgonen börja med att jag fick gå upp kvart över sju, men det gick väll an då jag tog in towe till min säng och så fick jag ligga och dra mig ett tag, men det gjorde hon även. Där efter vart det frulle och jag kör ju då pulver fortfarande som frukost. Man brukar inte va så sugen på och äta på morgonen.
Bättre äta nåt än inget som sagt så man får en rutin på mattiderna som man brukar va rätt dålig på och ha,iallafall jag.
Sen fick jag för mig och baka så vart lite chokladmuffins, dela en med towe sen så vart det och slänga in dem i frysen då dem kommer fram nästa vecka då towe fyller år:)
Där efte vart det städning för fulla muggar fick för mig att städa ordenkligt köket. När man väl börjar städa ser man ju att det e skitigt så det va ju bra att man orka städa med det idag och även all vardaglig städning.

Sen fixa jag internet så har nu trådlöst:) skönt slippa den där sladden så vart en lite möblering på databordet och sen även på sterion då towe är förmycket och pillar på den och hitta idag en kasettband i den och tog sönder den genom att dra sönder det där "snöret" som é i. Sen på em så hitta hon på ännu mer bus hon tog sönder lite böcket så blir och tejpa lite.. Suck

Har hunnit med och tagit lite kort med minnas kamera oxå vart riktigt nöjd så efter det vart kalas så blir det fixa dem in i datorn och framkalla dem:) Ska ha nån förstoring med å towe tänkte jag.
La nåt bud på tradera idag oxå så vann till towe billiga plagg.

 13 kr+ frakten

16 kr + frakten

Framsidan på jeansen

Lördag- mer snö

2010-02-20 @ 10:41:10
Igår vart det en full fart dag som jag inte trodde, hade bara tänkt och träna men ne då det vart shoppingtur oxå på stan med mimmi och elin.
Jag gjorde några fynd iallafall, sen köpte jag maltes och kims födelsedagspresent,så skönt ha det klart. Samtidigt inne på lekia fick jag byta regnskyddet till vagnen så vart även rätt nu så känns gött det ha med tanke på att det här snövädret verkar hålla i sig.

       + ett par underkläder

Det fick jag köpt på hm för 159 kr så det va jag riktigt nöjd med, hitta bodyn som va hellokitty men de va i stl 80 så det gick ju inte då köpa, dumt och köpa nåt som hon kan ha bara nån v. Dessutom så vill jag inte ha bodyn helst till towe då hon börja sätta sig mer och mer på pottan, jobbigt dra upp knappar och så hela tiden då.

På kvällen vart det tidigt kväll med att gå och lägga sig va så jäkla trött, börja kolla på en film men orka inte kolla hela då ögonen slumra hela tiden, ville ju inte somna i soffan..

Hahahah du är så jäkla skön och prata med ska du veta din dialekt gör väll en del... du vet vem du är. Fattar inte att du och jag kan prata fler ggr om dan, så länge oxå, och ha så mycket och prata om och vi skrattar och skämtar i tel. Hoppas tiden finns snart och ses.
Längar....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag blir det och städa har jag väll tänkt men som det ser ut nu så vill jag åka och träna på korpen men frågan om vad vädret säger  hehe, ush hatar snö!!!
Men ska nog kunna ta mig till korpen under tiden får towe va hos laila.





1v kvar tills min dotter fyller 1 år, hon börjar bli stor min lilltös:)


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nu é man hemkommen från jävla snöstormen som va ett helsike och ta sig fram med vagnen ush säger jag.. går då inte ut mer idag. Men va gött och träna och sola. Känner mig riktigt nöjd.
Blir idag försöka lägga ut lite video klipp på towe och annat med. Men fb har blivit så slött så ska se om det går.


Fullt ös

2010-02-18 @ 19:04:38
Morgonen börja och gå upp kl 7,30 då ville towe vakna, där efter vart det frukost och så skulle vi till öppna förskolan men fick ju trevligt meddelande på facebook av signe att de ville komma förbi idag så det ville ju vi absolut:)
När de kom så vart det en liten lekstund och sen så vart det att gå iväg till korpen för och träna. Kul att de ville hänga med köra idag drop in träning.
Towes overoll har ju blivit för liten med men idag gick ja igenom lite vad jag hade i en garderob så hitta ja min gamla overlall:P nödlösningen tillfällighet:)



När vi hade tränat så vart det och gå hem så fixa vi lite käk. Vart lasange, towe älska verkligen den maten men malte ville inte äta det idag. Men mackor och knäckebröd gick ner iallafall.
Sen kom annelie, micke och nova förbi en sväng kolla om de ville ha några kläder till nova.
Lite hitta de.

På eftermiddagen vart det lite fika och barnen fick leka av sig under tiden kolla jag och signe på film,
Sen gick det fort då kl va redan halv 6. Då vart det dags för dem och åka hem så det va min och towes dag som vart uppbokad en hel dag:)
Va skit kul att ni kom förbi, hoppas vi ses snart igen men det gör vi ju:) För på söndag åker vi till kolmården med dem och syrrans familj så det ska bli kanon kul, längtar.

 Min tuffing, min plutt, min älskade sötnos



Weeii vann ett tradera bud:)
31kr då hon bor i motala så e det ju bra blir och hämta det nån dag. Pyjamas behövs som sagt..


 

Öppen förskola

2010-02-17 @ 18:52:33
Idag vart det på morgonen gå upp tidigt och så vart det och möta upp anna och teo. Där efter så gick vi till öppna förskolan, va första gången men det va helt oki och gå dit tyckte jag. Trevligt folk och prata med.
Towe          Teo och towe   Sångstund

Där efter vart det och gå hem till mig och towe. Barnen sov i vagnarna sina fm lur och sov 1 h så va ju bra av dem vila samtidigt. Under tiden kolla jag och anna i skolkataloger. Va faktiskt rätt kul kolla i dem då man ser att folk har ändrat på sig och man får väll hoppas själv att man har ändrats oxå:P
När barnen vakna vart det lek och nyfikenhet. Skit vilken energiknippe teo är:) Han är och pillar på det mesta, går som bara den och är över allt. Men så jäkla kul och se hur olika barn kan va då jag är van att towe är rätt lugn men busig till en viss del.
Sen vart det käk för barnen, vart blodpudding. Men det gick ner..

 Teo     Towe


Va mysigt det va nu på kvällen då towe ville sitta och kolla på barnprogram, samtidigt ville hon luta sig mot mig.
Sen kom mormor på besök men som otur hade lillplutten somnat.



Semledagen

2010-02-16 @ 20:11:05
Såklart blir det semler idag då laila bjöd på det och towe åt upp nästan en hel semla men de va hon värd och få, min snuttan.


Morgonen börja med träning på korpen med minna under tiden så sov towe sin fm lur så det va ju skönt men sen va hon vaken en stund då jag gick på löpbandet. Idag var det riktigt skönt och träna då man inte hade nåt och stressa för. Towe e ju snäll oxå så det går det ju jätte bra. Där efter fixa jag lite ärende på stan, då minna skjusa mig så va snällt det..
Sen där efter så va ju kl nästan 4 när vi va klara så då vart det och stanna kvar hos laila och tiden flög iväg.
Så nu är kl 8 kom hem vid halv åtta och towe sover så sött i sin säng och jag tänkte ta en dusch och sen blir det sätta sig och kolla på en film jag fick hem idag:)
Se om det är nåt och ha men hört att den ska va bra.

Towe har börjat gå mer och mer nu så e kul att hon kommit igång mer nu med det.






Tråkigt tråkigt men jag känner att det blir bäst så som jag valde att göra. Jag behöver min tid till towe, mig själv. Har så svårt och släppa in nån men det ska gå när väll den rätte finns för mig, den dagen kommer komma nån gång.

Helgen

2010-02-14 @ 09:52:48

Fredagen börja med en vanlig dag och jag prova på att göra kycklinggryta som laila hade gjort här om dan, den vart nog ungefär lika god. Towe åt av grytan mer än riset. Men det va väll det man brukar tycka själv e godast oxå:P
På eftermiddagen skulle jag lämna towe till mormor laila då hon skulle sova över va då ett bra tag sen hon sov över senast.

Kommer ihåg när det va första gången hon fick sova över hos laila då hon va 5v och laila va så nervös. Men det va man väll som mamma oxå, men hon har ju själv barn så varför skulle det inte gå bra tänkte jag. Vart ju inte så mycket sömn under den tiden då hon va så liten.
(towe 5v)

Skulle träna på fredagen men vart en promenad på 45 min med en kompis. Sen hamna jag hos laila där efter då jag fastna för gitarr hero så jäkla kul köra en låt som jag klara och fick 2 placering på recordet men då kom ju laila sen lrdagen och tog mitt record *tsss*

Lördagen:Vart styrketräning för mig och sen sola jag solarium as gött men fy fan vilka rör som steker på :P hehe Men brun och röd vart man med riktigt nice för de pengarna det kosta.
Efter det så vart det och hämta towe och såklart fasta man framför gitarr hero, slog mitt record men laila slog mitt där efter. Jonna har blivit favoriten för towe märker jag då när jag kom så skulle hon komma till mig  o när hon kom till mig och såg jonna så skulle hon va hos jonna:P
Tror hon ser upp till kusinerna för hon blir så glad över att se dem. Sen på kvällen vart det melodifestivalen va väll nån helt oki låt men tror då inte det toppar eurovision när det e dags.

Söndagen:Idag blir det slappdag då jag inte orkar göra nåt. skönt bara ta det lungt med.

Helgen närmar sig

2010-02-11 @ 19:44:16
Fasen va denna vecka har gått fort till helgen, redan fredag imorgon känns som det vore tisdag men rätt gött att det går fort:)
Längtar få towes kalas överstökat,sen fyller en jäkla massa släktingar och kompisar så blir och åka till stan köpa lite presenter direkt när man får pengar.
Känns som jag haft towe jätte länge men shit är ju bara 1 år snart som gått, har lärt mig få en sån bra relation till henne, blivit mamma under tiden, få se henne utvecklas, lära nya saker hela tiden gör mig så glad.
Hon är då min lille prinsessa som är det bästa som hänt för mig.
(7mån)

Idag vart det ung mammagrupp,det tråkiga att jag råka kolla fel tiden så kom 1h för tidigt men nu vet ja ju det nästa gång:P Men inte fara fick ju leka med towe en h innan de kom.
Sen efter det så vart det träning på korpen med minna, towe somna i vagnen så hon fick hänga med in och så va hon så snäll som sov under tiden vi träna men vakna sen mot slutet då jag hade 10 min kvar på löpbandet. Va riktigt gött och springa av sig lite idag.
Sen efter det så kom mormor och hälsa på, hon hade fixat min vinterjacka så gött det då om det blir kallare igen eller så har man ju den tills nästa år:)
Sen vart det en sväng hos min moster, bra det då towe ska va hos mormor laila imorgon oc sova över. Se hur mycket bus de ska hitta på:P
För mig blir det en lungt helg, towe kommer ju hem lördag igen så.
Idag vart det prova en ny maträtt för towe vart då stuvade makaroner och köttbullar. Det gick ner..

Fixat till 99% klart med bokad tid nu till towes dop, känns skönt det.

Varför?

2010-02-10 @ 14:25:46

Varför ska du börja tjafsa nu om saker och ting när det funkat så bra hittills? jag har då inte anmält dig för det du tror, jag har inte förstört för dig. Jag har inte lagt mig i hur du sköter towe dina helger längre.Denna räkningen som kom är inte mer än rätt att både ska betala jag och du. Fått en jävla räkning för gamla lägeheten då vi både stod på kontraktet då får vi ju för fan dela på den som det är nu sagt från bostadsbolaget.
Blir så trött på dig om du ska va så taskig och förstöra towes kolmården dag som hon ska på 21a bara för att det är din helg kan man inte då kopromissa? Jag har ju även ställt upp med att tagit towe tidigare vissa söndagar då du velat det. Fattar inte då att du klagar o vill börja tjafsa du har ju det hur bra som helst att inte behöva ta ansvar som en annan har med att fixa barnomsorg, sköta om henne när hon e sjuk,gå upp tidiga mornar m.m.
Blir så trött på allt.
Inte mer så är man sjuk oxå som gör att allt känns skit jobbigt




Undra vem som inte vågar uppge vem som skriver kommentar:

* Så kan man väl inte säga?? Att du gör som du vill med din dotter, för Towes pappa har väl också vårdnaden för henne?

Svar: jag gör vad jag känner och vill för då inte tommy verkar visa sitt intresse för och va pappa.
        Men gör mig inget då man har många vänner som ställer upp för både mig och towe och har ju jörgen som "extra pappa" till towe hehhe, eller va sa vi signe:P

Måndag-Tisdag

2010-02-09 @ 17:35:38
Igår så vart det en heldag i borensberg,varför just det stället tänker många nog:P Har ju då signe som bor med sin familj där. Så igår åkte jag och syran dit med barnen så fick malte leka med barnen. Va riktigt skönt att komma iväg fast jag hade åkt på en förkylning som verka hålla sig i.

malte,towe,linnea och kim.

Vill ni se fler bilder finns det på min syrrans blogg: http://tvabarnsmammansara.blogg.se/

Sen när vi hade vart hos signe och malte röjt som bara den:P så vart det e sväng till farmor som bor i borensberg oxå. Vi fick käk och bullar och tekakor fick vi hem, Gott som bara den:P Towe älska tekakorna som hon fick äta till frukost.
På kvällen så vart det styrketräning för min del med minna, under tiden va towe hos laila där mimmi tog hand om henne.

Idag vart det va hemma då jag ligger hemma och huvudvärk,förkyld och känner illamående till o från. Ush känner mig riktigt hängig. Fick försöka roa mig med att underhålla towe men har funkat hittills snart är det ju läggdags för henne så hoppas jag får sova inatt bättre.
Har annars funderat på så jäkla mycket på förhållande om vad ja vill och inte känns så förvirrande men kanse får ta som det kommer tror jag.

Sjukt gött

2010-02-07 @ 12:45:14
Min plutt har sagt mamma ofta hos sin pappa, vart ledsen och inte haft riktigt mataptit så känns gött för mig att hon saknat mig lika mycket som jag henne. 
Nu har hon kommit hem och såklart hitta hon på bus, då hon hitta ett ljus o äta sterian, men sen dög det och leka med leksakerna. En hund som sjunger och pratar är hennes favorit verkar det som för den leker hon jätte mycket med.
 
Imorse vart det städning dammsugning,byta bäddtextilerna och tcättdag blir det idag suck men blir ett måste, imorn går ju dagen till att umgås med syrran och barnen fär och så ska vi åka till signe och malte. Ska bli kul för både mig och towe.

Fundera beställa regnkläder och lite stövlar till towe på ellos om man hittar vet att det va utförsäljning så bäst och passa på.
Sen se imorgon om prästen ringer hoppas på att få tid till dop snart:)
Jag vet att jag e sen men det men men nu e det som det är, towes pappa har inte velat döpa towe men nu gör jag som jag vill då det är jag som kommer leva med towe mesta dels och även så är det bra och va döpt om hon ska gifta sig nån gång o livet och sen om hon konfirmeras.


---------------------------------------------------------------------------------
Skulle ut och gå efter en kvart senare under promenaden så sms min kusin minna att hon ville gå o träna, kom på att det va öppet hus på korpen  så vi passa på under tiden så va towe med mimmi och kompisar till henne så det gick ju bra men en jäkla farande hem och tillbaxs och till korpen m.m. så vart i promenad säkert tre kvartar.
Sen vart det cykling 10 min som uppvärmining på korpen och liten snabb genomgång på styrketräningen. Så imorgon blir det och träna igen:)



Men jäkligt gött väder ute tror våren e på g, får hoppas det känns som det e milt och att snön håller på att smälta. Men förvånar mig inte att det kommer mer snö igen..

<3 kÄrLeK <3

2010-02-06 @ 20:13:12

Min tös saknar jag så mycket, hon kommer hem imorgon ska bli så kul och underbart hon e då allt jag önska och allt som e för mig hon finna alltid för mig och kommer aldrig svika mig. Jag kommer även finnas för henne vid hennes sida. Hon är mitt allt och ger mig den kärlek till mig som ingen kan ta ifrån. Tiden går så otroligt fort, men jag blir så glad att se towe lära sig nya saker, tänka sig hon é snart 1 år och vart försvann den tiden? Tänkte lägga ut lite bilder som gör minnesvärt och roligt se varje månad då hon växt,ändrat sig lite..
 V.39 Här vänta jag towe, som jag trodde skulle bli en liten andreas men det vart en lite chock men hoppasdes att det bara va friskt och det va det ju. Gick upp 19kg men de kilorna är man väck med:)

Towe på bb. Hon är bara nån h gamal på bilden. Hon föddes 50cm, 3050g

Towe 1mån Vi vart även 5 generationer i våran släkt

Towe 2mån
Towe 3 mån  Towe 4 mån, då jag va med henne på utflykt till kolmården
                                                                     med babysången. Då träffa vi även på jenny och gustav:)


  Towe 5mån Hon har lärt sig gå jätte mycket med gåstolen




 Towe 6 mån Första gången då hon kom upp i krypställning

 Towe 7mån, Kan äta själv med skeden så gott det går:)
 Towe 8 mån Towe 9 mån
Towe 10 mån Towe 11mån, åkte på vattenkoppor då

27 Feb 2010 så fyller hon 1 år, då blir de täven dagis hon börjar 1 mars så ska bli riktigt kul för min del och komma igång oxå med nåt och göra om dagarna, få en rutin.


Idag blir det kolla på melodifestivalen se om man står ut med årets låtar:P
Idag va signe med familjen och syrran med barnen här en stund sen kom peter en stund så vart ett minnesvärd helg.
 Jörgen kolla även på min soffa eftersom den har sjunkit ner så mycket och nu ser det ju mycket bättre ut så mycket nöjd!! Tackar:)

Malte

Kim (han gick och smög sig runt lite)

Linnea  Våran lille prinssesa:P

Helg

2010-02-05 @ 14:58:02

Nu har det blivit helg, towe ska idag till sin pappa själv ska man föröska hitta på nåt men blir nog inte så svårt då man har trevligt sällskap. Vi ska till syrran en sväng men sen blir det och dra sig nog och hitta på nåt ikväll med kusinen och hennes kille. De ville dricka med oss.

Idag har man börjat äta maten mitt i pulver käks jobbigt äta mat då det verkar va svårt få ner det.

Känner att jag börjar bli kär eller jag tycker om en person jätte mycket känns nu riktigt bra när han e med mig och va så sött då towe somna i hans famn när vi lyssna på musik och snacka.




Jag kommer sakna towe så mycket denne helgen men hoppas det går fort helgen..


Towe lärde sig att ställa sig upp från sin stol i badet va så stolt men nu får man va på sin vakt:P

Besök

2010-02-04 @ 17:47:23
Idag vart det besök man fick av farmor och inge, va kul att towe fick träffa dem även för min del med en snabb visit.
Idag mår jag illa nu och yr lite för ofta så idag måste ja försöka få i mig ett mål mat, blir nog nu att försöka få in maten.
Jag e nog nöjd över det lilla jag gått ner, får ju nu å mig de byxorna jag velat:)
Så det e posetivt.

Undra när alla skorpor ska försvinna på towe med trött på dem men de försvinner nog snart. Jobbigt för towe ha dem oxå då dem kliar ibland.

Igår kolla man på film och tände lite ljus va faktiskt rätt skönt va själv och ha det lungt omkring sig.
Vart sommaren med göran
   Den va helt oki men kunde vart bättre helt klart.

Shit!!

2010-02-03 @ 12:08:21
Fan vilket oväder visst jag gick ju och la mig halv fyra imorse och såg jäkla ovädret men trodde inte det skulle hålla i sig men tydligen kommer det mer o mer snö ush:/
Ne idag blir det hålla sig inne fast ja egenkligen skulle behöva gå till affärn och handla lite käk till lillskruttan men vi klarar oss här hemme bara det att hon inte får nån banan som hon brukar få:(

8e dagen ida fy fan att jag klarat så långt trodde inte det. Svullnaden på amgne har gått ner idag känns otroligt skönt:)
Imorse städa man, va jobbigt men men nu e det överstökat så gött det. Nu ida blir det va hemma ta det lungt då vädret ser ut att hålla i sig.

Idag ringde dagiset så 1 mars kl 10 börjar lillskrutten så det blir kul. Fick veta att det va en till tjej som heter Towe på den avd som min towe börjar på så blir och namnmärka kläder. Fast det skulle ja göra vilket fall då jag inte vill att kläderna förvinner eller snos.
Håller på och kollar ryggsäck men fasen hittar ju ingen bra, antingen dålig stl eller dålig motiv eller så e det priset som känns lite väll mycket. Liksom lägga över 300 kr på en ryggsäck? Nja vet inte om ja lust med det...

Jag och Towe (2v)

Hitta en bra låt som har en bra text så e tvungen lägga in den, har man barn så tycker man nog texten e bra.

Sarek-Lilla barn

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Lilla vän, du är pappa och mamma i ett
Men självklart så har du ditt helt egna sätt
Du har älskats sen dagen du las mot mitt bröst
Och jag gav dig ditt livs första tröst

Lilla knodd, jag är trött men lycklig ändå
Ibland frestar barngråt om nätterna på
Och somliga dagar kan va upp och ner
Men glöms bort när du sen mot mig ler

Lilla gull, fast du rest bort till drömmarnas land
Så har du mitt hjärta i din lilla hand
Du gnäller och jag lägger mig hos dig en stund
Och då somnar jag själv efter någon sekund

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Och då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt i aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Sovmorgon

2010-02-02 @ 10:13:45

Fick idag vakna med sovmorgon underbart gött, tackar min sötnos som sov till kl 9.
Sen efter det vart det frukost för lille towe och själv va man då inne på 7e dagen på pulver känns riktigt jobbigt nu magen känns svullen fortfarande och jag börjar få svårt få i mig pulvret:/ Inte gött det.
Ska ju klara 14 dagar är ju bara 7 dagar kvar hur svårt ska det va? eller ska man bryta och börja med både pulver och mat.. hmm en svår fråga får nog ta och gå och väga mig idag hos min moster så får vågen avgöra vilket det blir..

Efter frukosten va towe på hur bra humör som helst för och leka hon härma olika läten som vid frukosten fes hon och så fråga jag va hon gjorde så skulle hon göra samma läte. hehe snacka om att inte kunna hålla sig för garv.
NU när jag sitter här och bloggar leker hon med in 1 års present som hon fått redan då hon tycker den e så rolig stolen med olika ljud, nattlampa med olika färger m.m.
Sen kunde hon även sätta på tv:n idag och höjde lite tv ljudet hehe tror det va bara slumpen att det vart så för henne.

Idag blir det nog att gå en promenad till anneli får hoppas det inte börjar snöa hatar verkligen det.
Blir ju iallafall gå till OK för och hämta my little ponnyn som vi vann på tradera åt towe den som pratar.


Towe 4mån









-------------------------------KVÄLLEN------------------------------------------------------

Nu har man nyss kommit hem och nattat towe direkt i sängen från vagnen då kl e 8 nu.

Våran dag börja med att vi gick till bersätter vart 50 min promenad i jäkla snön som snö och fanns överallt ush hatar snön då det va jobbigt åka med vagnen, de har ju då inte skottat ordenkligt på vissa ställen så man kommer inte förbi med vagnen eller kunna gå på en gåbana.
Men men till slut va vi framme då va vi hos anneli,micke och lille nova. Va riktigt kul och prata och umgås hoppas jäkla snön försvinner snart så jag kan gå lite oftare dit och skulle kunna hitta på mer, gå ut och gå eller gå på stan.
Så söt lille nova.

Har funderat på döpa towe mer och mer vill ju det så det blir nog det, prova dopklänningen till henne som jag vill att hon ska ha:)



Vägde mig hos laila så 4 kg har ja då gått ner så det e då kanse inte omöjligt då att ja kom i ett par byxor som ja inte gjort innan:)

6e dagen

2010-02-01 @ 10:26:50
Idag kommer towes och min kompis:) Nämligen signe och malte, weeii säger vi då!
Ska bli riktigt kul att ses då vi inte sätts på ett bra tag, antigen så e det jobb som kommer imellan eller så e det nåt annat o i detta fall så hade ju towe åkt på vattenkoppor inte kul men nu e det snack helt väck är nu bara skorpor men de försvinner mer och mer beroende hur stora de vart. Hon har en som e skit stor som har vart fler vattenkoppor på det så det lär nog bli ett ärr av tyvärr:(


Towe har börja va en del trosig och säger man ordet nej så börjar hon tjuta för det men går lika fort över hehe tycker det så kul när hon kör med sina krokodiltårar då hon vet att man ska tycka synd om henne men det gör man ju då inte. Klängig som bara den med mamma e då favoriten hela tiden verkar det som. Tjuter och drar i kläder då hon vill upp men jag ger mig inte så lätt.

6e dagen är man då inne på att äta pulver känner mig svullen i magen och imorse vart jag så otroligt mätt som ja aldrig blivit under de här dagarna. Men det e bra att man börja känna mättnadskänsla mer nu, magsäcken har väll krymt nu en anning antar jag.
Så idag känner man sig fet då man e uppsvullen i magen men det kanse går ner till kvällen eller till imon.
Träna ju igår på crosstrainerna så det kan ju ha gjort sitt med. Ska försöka träna idag med på crosstrainern så det ger mer effekt på förbränningen.


----------------------------KVÄLLEN------------------------------------------------------------

Idag har man då fått besök av syrran då hon kom och hämta lite kylbalsam och medecin till kim ifall han får vattenkoppor, som han har då troligtvis fått.
Sen vart det besök av signe och malte, riktigt kul:) Vart en promenad ut i snövädret va då inte så jätte kul och putta på vagnen i snön då vi gick ner till vattnet men inga ankor att mata, dessutom somna ju barnen i vagnarna.
Men lite kort vart det av dagen.


(Signe och jag) Det e bra och ha dig som en bra vän:)
Jag
Gullungen:P
                                                                                 Ingen puss? Towe som ville ge en..

De é för härliga de små liven