drömmer vidare..

2011-07-31 @ 08:40:50
Drömmer varje natt när  jag ska sova. Jag kommer ihåg att inatt drömde jag om massa frukter jag kände lukten på det så himla gott. Sen gick jag och leta efter batterier till en liten kamera som min kusin skulle ha.Sen kolla jag även på barnkläder i drömmen allt va rosa och lilla och va inget jag vill ha. Fanns bara massa stickade mössor.

Jag har läst lite på drömtydning att färger är tolken att de visar sina känslor.
Sen så batterierna om de va låga så kan de betyda hälsoproblem.
Så det hoppas jag verkligen inte att det blir, drömde bara att de skuille bytas ut så de va princip döda.
Men men inget och gå och haka sig upp på.


Va kul att det kommit in så många nya medlemmar på föräldraforumet och även köp och sälj sidan.
Det är föräldraträff i valla imon hade tänkt och gå men åker ju på att jobba nog imon eftersom jag tagit ledigt torsdag när skänninge marken är.

Veckan som kommer:
Måndag: Ev jobb
Tisdag:ledig
onsdag: 11,30-19,30
torsdag: Ledig Skänninge marken
fredag: 11,30-19,30
Lördag: 12-20
Söndag: 12-20


Älskar mina hjärtan här hemma de är mitt finaste<3
Haft riktigt kanon bra helg och inte är då helgen slut än.

Privat blogg

2011-07-30 @ 22:11:13
Fundera ha min blogg privat att ha för vänner och folk man känner:)
Får nog bli så tror jag men finns ju nyfikna folk som kommer in och slänger in kommentar och även kolla inne på min för har ju en del besökare...

Det tåls och tänka på..

Idag skulle jag ner och handla med towe på östensson,såg att det va loppis på torget så hitta 3 kossor leksaksdjur till towe för 15:- de har hon lekt med här hemma idag.
Vart idag hemmagjord pizza, pizzadegen vart mjuk och jätte god -nästan som pannpizza botten fast mjukare.
Bjöd tommys föräldrar på mat då vi bjöd hit dem. Så va lite kul med sällskap. Men sjukt trött om dagarna så passa på och vila när towe sov sin lilla tupplur på dagen. Vädret gör en del hängig och så har man vart uppe "tidigt"  (enligt mig).

Vart på kvällen en lite promenix på löpbandet,konditionen är inte på topp!!!

Idag har jag även kollat lite på familjeliv på forumet så roligt och läsa och få ideér och även se hur folk uppfostrar sina barn.
Visa mammor vågar nog inte säga för mycket imot sina barn pga av gnäll och skrik men det kommer blir jobbigt för de föräldrarna sen. Det gäller sätta regler och uppfostring i tid innan det bli svårare för dem att acceptera regler som de fått göra innan. Men alla är ju olika.

Sen läste jag lite om potträning, tråkigt att några inte orkar lägga energi till potträning och börjar när väll någon påminner om det eller bvc. Men man kan ju inte heller tvinga på barnet men potträning kan man göra till en lek för barnet så den vill gå oftare. Towe börje med att sitta på pottan redan vid 10 mån trodde det skulle bli lätt men icke, hon fick vattenkoppor och vägra gå på pottan och sen va det inget kul längre med pottan. Vi avvakt och nu när hon va 2 år så visste hon va det va och se nu:) Hon är blöjfri och visst olyckor händer ju ibland. Hon tcker det är lite jobbigt att bajsa på toa om hon är hård i magen men då får hon stå istället upp och bajsa. Gör då inget att en annan får ta de små olyckorna bara hon vågar. Bvc börja ju prata om potträning med oss när towe va 18 månader och då tyckte jag de va sisodär om man ska ta itu med det men man känner sitt barn bäst hur man ska göra.

Sen alla barn pratar olika mycket och själv tycker jag det är viktigt att stimulera med nya ord,upptäckter och läsa böcker så hon får lära sig nåt nytt.
Nu när hon vart hemma under sommarn har hon lärt sig säga meningar med fler ord och förklara mer det är då jätte kul och höra henne prata.
Men när dagis börjar i aug är jag rätt hundra att det kommer komma nya ord fler:) Men det kan ta tid även det med. Sen har vi även tänk och sluta med sovandet på dagis då hon är så kort stund på dagis då det är bättre att hon får leka av sig. Hon sov innan 30 min på dagis men vissa dagar sover hon inget så det e så olika.

Sen har jag gått och funderat på om hon behöver ha snuttefilt, försöker lägga bort den på dan sen att hon får den när hon sover men det e ju som napp istället. Hon har då aldrig vart fäst vid napp som vart regelbundet skönt det men hon har sina fingrar i mun när hon ska sova. Men har blivit mindre med det nu har vi märkt. Men det är bra det då det inte är så bra att suga på tumme och fingrar då tänder kan växa lite fel oh att det blir överbett.
Så riktigt stolt över er som har barn med napp/snuttefilt m.m. som vet när det är dags att sluta med det. Eller ge begränsad gång. Antar att det kan va jobbigt i början några dagar att barnet skriker eller vad som helst men det går nog över. Det va samma som när towe sluta med välling då bvc sa att det är bara nåt extra att barn behöver inte det att kvällsmat som gröt eller macka eller yougurt är bättre. Towe grät och va helt hysterisk 2-3 dagar men det gick över fort.
 

Ne nu blir det duscha och glo på film. hej svejs.

Hemmagjord pizza

2011-07-30 @ 14:38:48
Här kommer ett recept jag hitta på pizzadeg utan jäst, kanon bra när man inte har riktigt tiden eller glömt och köpa jäst:P Så här blir det hemmagjord pizza framåt kvällen, mums. Dessutom det bästa att man får välja pricis vad man vill och ha på pizzan.

Till en plåt behövs:

5-6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
3 dl mjölk eller vatten (jag brukar använda mjölk)
½ dl matolja (oliv går säkert också bra)

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Häll i mjölk och olja och rör till en smidig deg. Blir det för kladdigt är det bara att ta lite extra mjöl. Tryck sedan ut degen på ett bakplåtspapper på en plåt. Den kan bli rätt kladdig när man håller på, så lite mjöl på händer och någon dutt på degen är att rekommendera.

Lägg på fyllning som vanligt och grädda i 250 grader 10-15 minuter.

Lycka till!

Helg

2011-07-30 @ 13:14:35
Blir en lugnt helg, vi ska väll se om vi ska åka iväg imon på nåt. vart inne på flygvapenmuseum då ingen av oss vart där.
Vart så himla tråkigt väder nu så går ju inte hitta på nåt riktigt.

Själv vaknar man här tidigt innan alla andra de sover till 9 en annan vakna redan halv åtta och kan inte sova.
Men men skönt ibland gå upp tidigare än de andra.

Svettas som i en bastu här hemma, känns så kvavt ute med vill ha luft...
Ne nu blir det gå en sväng till affärn med towe då hon ska få lite lördagsgodis. Själv har jag börjat göra fruktsallad vart så himla gott med det istället för godis.

Hej svejs..

Sovrubbning

2011-07-29 @ 07:51:57

vaknar av minsta lilla som händer ute suck vill kunna sova och vaknar på nätterna med.
Folk åker bilar på nätterna ute, vaktmästarn klipper gräset ute tidigt på mornarna.
Ja ja är väll det som tillhör på sommarn:P

Towe sov till halv åtta så vart lagom. Sen kom hon och la sig brevid mig med någon leksak och lekte ett tag.
Idag blir det jobba 11,30-19,30 sen blir det åka hem och ta det ledigt i helgen, hoppas inte denna dagen kommer va seg.

Bilfix

2011-07-28 @ 21:48:30
Tommy har fixat det sista med sänkningssatsen men vart en del annat bytt på vägen men e ju bra det:)
Har tagit några dagar med bilfixandet men idag vart det klart.
Själv har jag jobbat och längtar verkligen till helgen sen blir det en kanon bra vecka nästa vecka då jag jobbar varannan dag nästan och även helgen.
Men får många lediga dagar njuta med familjen och så är ju skänninge marken på onsdag och torsdag så torsdag får man gå på det med lille towe.
Tommy är inte så mycket för marken så blir nog att gå med nån av kusinerna.

Här hemma lagas det lasange så himla gott det ska bli, va länge sen.
Annars har man själv haft ont i ryggen som bara den till och från men det går nog över snart.
Nu är det inte långt kvar tills towe ska på bvc för 2 ½ års kontroll, ska bli kul och se hur mycket hon växt.
Sen ska man själv till vårdcentralen nästa månad då jag haft ofta kramp i handen då man inte är van att köra så ska få bra tips på att köra på bra sätt,inte bra att köra samma stil hela tiden man måste variera.

Ne nu blir det slappa framför nån film,har fått hem lite filmer som verka bra.
hej svejs<3 Fasen så bra humör jag är på:)

RIP

2011-07-24 @ 09:26:18
Min golf jag sålde fick jag veta att den hamna på skroten då en kört av vägen med den så det gick inte och fixa den. Va lite synd,men men sånt som händer.

Igår åkte vi alla tre till mormor ute i nykyrka, tommy fik på sänkningssatsen där bak så nu är det bara där fram det ska bytas idag.


Towe bada igår hos mormor i lille båten vi hade. Själv passa jag på att tvätta min bil första gången.
Sen så skulle jag börja damssuga i men då kom regnskuret så va bara hoppa över det.
Sen kolla jag om jag fick ordning på torkarmotorn bak och visa sig va en spricka i en plastgrej i motorn så blir och leta efter en sån.
Men ingen kris då jag knappt användet det.

Towe har fått intresset för smycken och gillar och leka med det om dagarna, kul och se henne göra det:)
Själv har jag inget minne att jag va sån när jag va liten.
 

Annars har vi börjt med klistemärken igen för att uppmuntre med pottan/toan då hon va lite slarvig och orka gå. då hon inte stallde sig och kissa på sig istället. Men nu när klistemärkerna kom så är hon jätte duktig igen och så får hon även en när hon borstar.

Vi va och åt på max i helgen, towe fick hoppa i hoppborg det va jätte kul för henne och fick henne knappt där ifrån:P Så det är ett tips om ni vill aktivera barnen när man äter.


Idag blir det nog och träffa signe och familjen och hitta på nåt med dem, se vad det blir av det. Tommy skulle fixa det sista med sänkningssatsen så då är det bättre att jag försöker hitta på nåt än att va hemma.

Kolla igår på transformers 3, riktigt bra:) Jag och tommy va helt inne i det och kunde knappt sätta på paus för att gå på toa. Då det hände hela tiden massa saker i filmen.

Ne nu blir det göra sig ordning hej svejs.

Myspys

2011-07-20 @ 09:53:54

Hela familjen i sängen med frukost på sängen inte illa det:)
Titta på film med towe i sovrummet i sängen och så fixa jag lite frukost till oss alla så va så mysigt bara va.
Snart ska man åka och jobba och towe tittar på små ernstein och helt inne i vad de säger och härmar en del vad de ber att man ska göra och så frågar de ibland va det är för djur, det kan hon.

Sen har hon börjat säga en mening ofta till oss:
Va gör du mamma, va gör du pappa

Så roligt och höra det,men så förklarar man vad man gör. Sen imorse kom hon och gav mig pussar och sa min mamma, vakna mamma

Tommy kom och skulle kramas med mig men då vart towe lite svartsjuk och krama mig och sa: min mamma
go våran lille tös är<3

Ne nu måste jag göra mig ordning för jobbet, hej svejs

Stå för det!!!

2011-07-19 @ 09:36:27
Hur kan man anklaga en person för en sak och göra likadant eller göra ännu värre?
Men folk tror väll att de ska kunna klaga för avensjuka eller för att den personen ska ha rätt om allt.
Jaja spelar roll nu. Men det sätter sig hårt när en annan säger nåt till en som sårar än och sen gör lika dant och tycker att det inte är nåt fel med det.
Ja jag kan tala om att visa saker får man tycka som man vill och ingen annan behöver läga sig i saker och ting:)
Annars kan det såra än annan:/

Ne nu blir det och jobba snart, idag har man fixat internet till sovrummet och har nu laptopen här då vi inte använder datorn så mycket.
Sen så ska en annan tv upp i vardagsrummet på väggen:) Änkligen det va på tiden:P
Så nu har vi en vanlig dator i tv rummet som ska räcka men ser lite löjligt ut då man e van med en stor skärm.

hej svejs ska hjälpa tommy nu med att få upp tv:n

Smörgåstårta

2011-07-18 @ 09:39:51
Smörgåstårta blir det idag att äta hos tommys föräldrar då de firar micke som fyller år. Själv ska man åka och jobba så då blir det inget för min del.
Ny vecka och jobba måndag-fredag gött gött med ledighet helgen som kommer efter 10dagars arbete så behöver man va lite ledig med min familj.

Igår hade vi rullande med maten hela tiden och hann bara åka till station för att få en körning till lambohov, gav bra med pengar:)

Nu blir det försöka sätta sig lite med kvitton så man får ordning på det man är ju snart i slutet a månaden igen. Sen kommer chefen och hans familj hem från gotland då kommer allting va som vanligt slippa tänka på att tanka taxibilen m.m.


Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb
Torsdag:jobb och vårdcentralen
Fredag: jobb
Lördag:
Söndag:Föräldraträff i valla

Rätt slapp vecka men så får det bli.
Lördag får man hoppas på bra väder så vi kan åka iväg ågonstans. Vi prata om omberg att det vore kul men återstår och se..

hej svejs

Thailänsk Mat

2011-07-17 @ 08:23:33

Igår när jag jobba hämta jag mat på en thailänsk resturang så va han jätte trevlig han som hade stället då man fått väldig dålig uppfattning av honom sen innan han vart lite sur och "gubbig" av sig men igår va han på så bra humör:) Riktigt kul när man ändrar uppfattning av folk. Så igår vart jag sugen på att beställa med mig mat hem till mig och towe och tommy fick en pizza från sunrise. Men när jag skulle just betala så säger han att han bjuder på maten. Oj,kors i taket!! Har man missat nåt?
Ne men han bjöd på maten och det va hur snällt som helst.
Towe åt inte så mycket då barnportionen hade räckt för mig även. Så en annan fick äta ihjäl sig lite igår men tur att man har att skylla på att det va lördag så man kunde unna sig lite. Vart duktig med pulver på jobbet ju.
Sen så är det inte lika onyttigt som kina mat. Då det här inte va lika "fett" friterat.
Sen eftersom jag hade fått så bra kontakt med ägarn där och att han va så snäll och trevlig så fick jag sluta 30 min tidigare för växeln som dela ut maten.

Nu letar vi även efter extra chafförer så om någon letar job hör av er till mig.
Körkort behövs och erfaren av att kunna gps:P(eller linköping)

En lär ju få sparken snart då vi är 2 chafförer som fått jobba hela tiden och den 3e bara sitter hemma och latar sig och vill inte ta några beställningar. Hur kan man göra så?  Han ska fan inte få va hemma bara för att få betalat för ingeting. Ne blir riktigt irriterad på den personen men hoppas att det va mycket och göra igår kväll-natt då han fick jobba själv så han fick sig en läxa:p

Ne nu blir det umgås med lille tösen som vill titta på spöket laban.
Hon vet vad hon vill och bestämmer film själv och ska va med och laga frukost och bre mackan först själv sen får jag hjälpa henne efter.
Evis liten tös som kan allt själv,enligt henne:)
Men det är ju denna ålder de är rätt ego, kan själv,vill själv m.m.
Men towe pratar mycket hemma och börjat förklara vad hon inte vill och vill. Så skönt det så man förstår henne mer.

Blir även att gå igenom kläder och leksaker när det hinns som towe har, tänkte om man skulle ge bort eller sälja det billigt.

Sömtuta

2011-07-16 @ 10:10:42
Towe sov till halv tio och sen beslöt jag mig för att väcka henne våran lille sömntuta:)
Kan ju inte sova bort hela dagen. Tommy va uppe med tuppen och själv så sov jag till 9 sen kunde jag inte sova längre. Jäkla grannar som har barn på kvällar som springer och hoppar på 3e våningen som hörs ner till oss som bor på 2a våningen.
Men de har väll sommarlov så de får väll va uppe för deras föräldrar.

Idag blir det jobba 12-20, igår jobba jag över till 20:15 då det vart akut få bort lite matbeställningar så tyckte jag att jag kunde hjälpa till.Sen va jag en sväng hos jenny och gutav igår man får passa på när tillfälligheter ges.

Nu har tommy fått på sina högtalare på bilen,fäljar och sportratten. Så mycket snyggare:)

Ser ut oc bli regning dag åter igen men mycket svalare att åka bil så det e väll ett plus.

Dag 3 e jag inne nu på igår som jag åt mat vart kycklingsalladnär jag kom hem annars har det vart pulver hela dan. Känner att det mättar nu lite mer och magen e inte lika svulten när man kommer hem och svullen.
Så nu blir det forsätta på 3:e dagen. Det ska fasen i mig gå!!!

Friday:)

2011-07-15 @ 09:31:20

Då har man beställt en tid men lille bilen till bil däcks center för en lite koll då jag tror ett bromrör ska bytas.

Annars så  igår bestämde jag mig för att ta tag i godis,läsk ätandet. Kan inte gå och köpa milkshake,godis,korv med bröd m.m. varje dag. Så igår va första dagen
Börjat med shake för att fylla upp mina h som jag inte äter på på jobbet det gör att jag inte vräker mig i massa mat hemma sen när man kommer hem och massa onyttigt som tilltugg på jobbet.

1 Dagen

Så sugen på allting direkt när man vet att man bantar haft så svårt o låta bli dricka just kolsyrat men får ju dricka loka annars.
Så igår såg mat schema ut såhär:

11:00 Mat hemma 1 por
14:30 Smootie shake
18.00 Shake
21.00 Mat kött,pasta lite och sen grönsaker


2 dagen

8:00 Shake
 Sen blir det kl 12 ta en shake till kör regelbundet nu för har haft så svårt och ha regelbunden mat man går och småäter hela tiden inte bra det. Så nu kör vi det här så länge tålamodet orkar:)

Idag säljer tommy sin volvo 240 med:) Sen ska det köpas sänkningssatts till combin,underbart:)
Sen ska jag idag till mds köpa en grej till hans högtalare så de sitter bättre i combin.
Så här sker det lite saker. Towe har börja smyga sig in på nätterna till oss utan att vi märker men sen när jag vaknar efter ett tag av att hon breder ut sig så brukar jag bära in henne.

Ne nu blir det göra sig klar för jobb hej svejs.

blogg

2011-07-14 @ 09:04:23
Varför e det fler som håller på att lägga ner sin blogg eller ska byta? Boorringgg


Här hemma vakna man vid halv nio då towe ville upp och titta på puh och va ätte glad direkt när  hon fick se det.
Frukosten har hon blivit sämre på att äta men men om hon e upp på mornarna ett tag så går ner ner lite efter en stund. Man får va glad att hon äter nåt´på morgonene. En annan äter ju inte frukost heller alltid.

Idag blir det jobb hoppas på att det blir lite bättre med matkörning då det va rätt lugnt igår. Men hade någon taxikörning iallafall. Sen så hade vi strul med en resturang igår men hopas han e på bättre humör idag.

Med de bästa<3

2011-07-13 @ 08:58:37
Självklart va man ledig tisdagen med så då skulle jag och towe åka och äta lunch buffe med jenny och gustav och så fråga jag om signe och barnen vill med. De hade ingen bil men vi ställde upp och hämta de så de kunde hänga med.
När vi kom till resturangen va det semesterstängt vilket är väldigt ovanligt med resturanger, så blir ingen att hämta hämtmat där nu på 2 veckor som ska ut med mat 24.Så kommer va riktigt lugnt med maten tror jag.

Men sluta med att vi hamna på ett annat ställe men det träliga att man skulle betala för barn som va 3 år uppåt.
Så towe gick gratis men inte malte. Men vi hamna iallafall på en resturang som hade lite mer indisk buffe men ändå lite friterat va nästan som kina mat. Va riktigt gott men så mätt man vart så man orka inte hämta 2 ggr som man orkar oftast bara för man äter buffe.






Efter resturangen så gick vi till åhlens för och kolla om  signe kunde hitta en kepa/hatt till vilgot och hon hitta en liten söt kepa men lite förstor me han växer i den fort.

När vi skulle åka hemåt så va det åter igen och få in oss i bilen, det gick allt:P
Finns det hjärterum så finns det stjärterum:)
När vi kom till borensberg igen vart det lite glass och jorgubbar då vi både hade lovat glass till barnen.
Sen vart det och åka hem för att få upp tv:n på väggstativet fast fan va hård vägg. Gick då inte...
Så blir och leta efter bättre borr..

Idag blir det och jobba och tommy och towe skulle väl hälsa på hans mamma och pappa.
Lite tråkit jobba hela sommarn men när jag tänker efter så är det typ 3veckor kvar till augusti.
Redan liksom!!! Det går undan som sagt.

Godmorgon

2011-07-12 @ 09:18:05
Morgonväckningen vart av towe då hon åla sig över mig för att man skulle vakna:P
Så va bara gå upp och desstom drack towe mycket igår så va bara skynda sig till toan. Tänkte börja sätta henne mer på toan nu än pottan eftersom det funkar med den med. Hon är så duktigt våran tös och så har hon blivit jätte duktigt på att säga till när hon ska kissa. Hos farmor sa hon till när hon ville kissa och gick jätte bra och kissa ute. Inget hon är rädd för.

Förra veckan hitta jag jätte billiga klädpaket på tradera så tänkte att man kunde buda bara för skojs skull om man vann de för 1 kr och sicken tur det gjorde man ju:)
 denna vann jag för 1 kr:- ingen frakt då de bor i linköping

5 tröjor för 11:- 1:- nattlinne
5 tröjor 1:-
 2 linne för 5:-

Sen fick jag samfraktning så vart 102 kr för alla de där tröjor och linnen och pyjamas är ju då ingeting.
98/104 tog jag i stl då hon börjar gå allt mer och mer bara till stl. 98 uppåt.
Allt beror ju på lite vart man köper kläder med stl.


Idag läste jag corren att en man blivit anhållen då han haft sex med barn 5 år och nån mer ålder, Hur kan man göra åt så fruktansvärt?
Om de hade vart hans barn som vart utsatta skulle han väll tänka att den idioten skulle bara dö.
Ush lider verkligen med barnen de kommer alltid få bära med sig det där.

Ne nu ska jag ta och göra mig ordning. hej svejs

Borensberg

2011-07-12 @ 00:03:00
Haft kanon dag i borensberg börja med att få träffa signe en stund och de små trollen:) Malte lekte jätte bra med towe men synd att det fanns så kort tid. Sen fick man hålla i lille vilgot så mysigt, han e så liten och snäll.
Hade tänkt och hitta någon present till vilgot men inte hunnit köpa så återstår och leta vidare.
    

Efter att man vart hos signe så åkte vi till farmor desire och inge. Även jenny och gustav hälsa på där:)
Så vart en hel dag där kan man säga tiden for iväg så va inte hemma fören vid åtta.
Hos farmor så va vi och bada en stund och towe va en riktigt vilding som ville bada synd bara att man glömde armpuffarna men de tar vi med nästa gång så hon kan hoppa i mer själv. Sen vart det en del plask för towe uppe vid gården och det va populärt:)

Sen så fick vi ett ryck att åka båt då inge erbjöd sig att köra en sväng. Det va länge sen, och vilken tur hade en granne en flytväst till towe så hon fick även hänga med. Towe viste inte riktigt hur hon skulle reagera men efter en stund så somna hon av svalpandet och sköna omgivningen.
Att man kan somna i båten bara så där:P
Men det går allt!!






Nu är man hemma och towe somna sent men det gör då inget då man e ledig imon med.
Imon blir det nog och träffa jenny och gustav. Se om det blir och träffa dem här hemma och gå till väder eller om man ska ta och åka in till linköping. Återstår och se...
Hej svejs


Trafik

2011-07-09 @ 10:07:37
I linköping är de tibland extrem trafik och vissa kör som idioter men sen e det folk som går över vägen helt plötsligt och föräldrar som går några meter före barnet och barnet går efter det gör mig nervös då de kanse inte har koll. Som igår skulle jag köra in mot slutet taxibilen på parkeringen då står en gubbe där med en hund som går tvärs över hela parkeringen tur att man körde lugnt. Håll koll säger jag bara...

Ne nu ska det gå och sen löppas lite men har ont i magen så tror min mage behöver få lite motion:)

Hej svejs snart börjar jobbet kl 12.

Linköping

2011-07-08 @ 08:31:19
Boendet gör mig tokig och bo i skänninge får verkligen inget ut av att bo här känns det som, pendlar varje dag som tar tid och tänker allt mer och mer och flytta inåt mot linköping då jag har jobbet där.
Återstår och se....

Tänker ofta på vissa personer varför de bara förvinner ur mitt liv, vissa har valt det själva, vissar har jag valt och inte höra mig av mig till. Men ibland kan det kännas som det är mitt fel alltid för en viss person gjorde en sak och försvann hastigt ur mitt liv men vet att det va hans vilja,tyvärr.
Kan tänker ofta hur jag kunnat göra den dagen annorlunda för att den personen skulle levt.
Mår riktigt dåligt vissa dagar pga av det här. En annan person som va med den här dan med mig när det hände kände honom väl oxå, hoppas hon har kunnat gått vidare iallafall då jag kan tänka mig hur jobbigt det va för henne den dagen och framåt.

Ne nu måste jag göra mig ordning ska ta och åka till mormor en sväng innan jobbet.

Funderar här hemma så det knakar om man skulle våga ta chansen och se vad som händer....


Jobb

2011-07-06 @ 21:01:22
Jobbat idag och imorse gick och jogga jag på löpmaskinen riktigt skönt men atant sån otur först vart jag akut nödig sen börja jag springa igen då öppna skosnöret upp.. Inte riktigt min dag men det rulla på ändå liten stund:)
Sen har towe vart på dagis idag och själv jobba jag i varma vädret. Vart riktigt skönt men trött blir man med. Men tur att man har arbetskamrater som piggar upp än.

Nu har man kommit hem,towe sover så själv ska jag ta en sväng på löpmaskin innan klockan blir allt förmycket.

Motala-Föräldraträff

2011-07-05 @ 08:25:39

1a föräldraträffen kunde jag inte gå på så ordna 2a föräldraträffen i motala idag.
Vart riktigt förvånad att det är såmånga som kan komma bara vädret håller i sig.
Så idag blir det åka dit och nu på fm ska vi åka och hälsa på laila.
Se om hon har en borr och låna ut för skulle vilja få upp tv:n på väggen med,annars väntar vi till helgen.

Köpte slutet av maj en bh på kappahl men suck redan trasig,det ska väll hålla? så ska ringa och se om jag får lämna tillbaxs den och få en ny. Ingen lust och behöva köpa en ny efter 2 månader.
Dålig kvalite må jag säga.

Tänkte berätta även att towe är  så rolig oh hittar på nya ord s igå fråga vi henne vad tommy heter då svara hon med att ha heter tommy tupp.
Va? vart har du fått det ifrån... Så då gick hon och sa tommy tupp hela tiden till tommy och tyckte det va jätte roligt.

Sen här om dan sa hon lyssna kabakobo och jag kunde inte komma på vad hon mena men sen dök rihanna upp låten sm så där sjunger de nana come on och då börja hon sjunga med och de va ju det. Kan då inte hålla mig för garv när hon sjunger den:p

Sen har hon börjat fråga mycket:

mamma var är du?
Va gör du mamma?
Här är jag mamma

Så det e roligt nu när hon pratar mer och ska förklara.

Ne nu ska jag ta och göra oss ordning för motala:)

Post

2011-07-04 @ 21:15:13
Dagen vakna man av att känna att man vill motionera på löpbandet så vart en liten tripp morgon promenad på den. Sen så begav vi oss mot linköping hela familjen för att äta lite lunch ihop sen vart det en sväng till elgiganten.
Dagens inköpt vart.

* väggstativ till tv
* Musse-film
*Bältesskydd nallepuh

Efter att vi kom hem va jag rätt trött men fick mig energi till att orka till väder med towe,emelie och villiam.
Vart lite fika och lek. Skönt och va utemen towe har fått riktigt fobi fö bin när hon ser dem och blir ledsen och håller för öronen. Tror hon vart nämligen stucken här om dan hos mormor när hon sa aj bi. Men själv är jag lika rädd för dem så vi håller oss undan.
   

Vart himla förvånad över att villiam börjat prata så mycket nu, men har ju inte träffat honom så mycket och de små de snappar upp allting. Towe tykte det va kul med villiam de lekte bra ihop och prata med varann

När vi kom hem vart det och titta ihop på lite film, musse filmen som hon fick idag. Vi satt i sacosäcken och trängde oss ihop med va mysigt få tid med mi lille tös.
Dessutom hade vi ju fått post idag nämligen bilderna från fotografen viva hos igår. Gick undan:)
Riktigt härliga kort blir så glad över att se dem.





Ni som vill se fler bilder finns på facebook.
Sen om det finns intresse att fixa homeparty så ska man fixa en lokal och lite folk. kostar 100:- så får man bilder på skiva sen får man beställa efterhand det man vill ha på bild. Så om intresse finns så hör av er.

Ne nu blir det fixa ihop lite kvitton här hemma med jobbet sen slappa resten av kvällen.
Fasen va min dag har vart toppen bra idag, älskar min underbara familj<3
Sen gjorde tommy en underbar grej idag som lätta för oss en del, min bejb han kan allt den där karl:)



Nykyrka

2011-07-02 @ 23:53:41
Vart en sväng till nykyrka idag då vi hamna där från dan tills på kvällen:)
Skönt och komma iväg lite och få va ute på landet.

Idag vart det 20min löpband på morgonen, 10 min på kvällen + 150 benträning på en annan maskin
Fy fan märks att man har gått upp de där kilorna och att konditonen inte är på topp hahah
Men nu blir det försöka ge sig på att bli av med nåt kilo det vore kanon men inte det lättaste efter att man gått upp i vikt. Speciellt nu på sommarn med när man vill götta sig extra,men det får man ju:)

Nu blir det sussa kudde så man kommer upp imon till fotograferingen:)
Delar med mig lite bilder nu från studenten på towe.