Rutiner

2014-07-31 @ 23:15:36
Så himla skönt och vara hemma igen, men sån himla bra resa jag haft. Haft en underbar vecka med per och vi har besökt olika platser,restauranger och stränder. Det har fått mig att vilja åka dit igen. Nu är rutinerna med jobb och barnen igång här hemma och jag trivs underbart med det. Tyvärr gick denna vecka fort och barnen åker imon till sin pappa, snyft. I helgen blir det att jobba vaken natt men det går bra. 
Annars har det vart lite jobbigt här omkring mig ang anhörig men jag hoppas det går åt rätt håll. Men det återstår och se! 


Bussväntan

2014-07-23 @ 10:23:29
Sitter på ett cafe med wii fi och väntar på bussen till zaton. skulle finnas sandstrand där så det ska bli nice;)

Annars har det varit jätte bra här med festande,utflykter och bad. Ne nu åker bussen snart så vi hörs..







Resfeber

2014-07-18 @ 23:54:57
Ligger här helt slut efter shopping rundan,klippning av gräs och kört barnen till sin pappa.
Hela veckan har vart mer eller mindre kaos, många barn och Daniel har inte velat sova ordentligt nätterna förens sista natten. Men självklart skulle Towe börja då va vaken. Efterlyser sömn!!! 

Men nu jäklar ska man sova ut nu när man kan för vi åker ju inte fören imon efter lunch. Men packandet är kvar och göra. Men det går fort när man vet vad man ska ha. 

Helt överlycklig över att få åka iväg till kroatsien:) såå om ett dygn är man där:) 

Saknar mina små hjärtan så himla mycket. 


2 år

2014-07-15 @ 16:07:50
2 år har det gått sen Daniel kom till världen.
Glad liten sprallig pojk har det blivit som har sin envishet från sin mor:)


Idag har jag,Daniel o Hanna vart på harry potter museum. Vilken var himla fint att se. De borde göra fler museum av filmer de spelat in. Så många dräkter och saker de hade där men hade gärna velat se ännu mer.
 
Där efter vart det donken och sen for vi hemåt.

Här hemma har inte Daniel vart på humör då han vaknat till o från hela tiden från sin vila. Han har en tand på g och vill verkligen inte äta ordentligt. Men ingen feber så kan den där envisa tanden göra sånt besvär. En annan vill gärna få sova och kunna göra nåt. Han hänger på mig som en svans hela tiden.  Lillplutten <3 

 

Måndag-ny vecka

2014-07-14 @ 21:03:10
Ny vecka med mina barn.
I veckan jobbar man några vardagar sen på torsdag tar jag semester. Längtar!!! Sen jobbar man igen v.31 måndag.
Här har man haft kalas för Daniel och thilda hela helgen så nu är man ganska trött på all fika. Men sällskapet var trevligt, saker de.
Daniels bästa present var nog tågbanan som leks av alla barn här hemma. 


Idag åkte Towe till min moster och sov över vilket hon var helt överlycklig att få göra. Daniel har inte vart på så bra humör, hoppas inte han börjar bli sjuk. 


Annars längtar man här till lördag då jag och per ska åka till kroatsien.
 



Godmorgon/godnatt

2014-07-11 @ 04:58:54
Så himla trött men sitter här o väntar in tiden. Bara ca 3h kvar tills jag får sluta. Vart ett monster pass då jag börja kl 16 igår till idag 7.45. Men men va gör man inte genom att ställa upp för jobbpersonal:) 
Men idag har det då vart jobbigt på jobbet då man känner av aktivitet, spökar ju här till och från.de bara får en att irritera sig på de när de försöker höras. Då porslin har låtit och dörren har öppnat och känner av sån obehag. 

Ne nu blir det frulle här så man håller sig vaken. 


Fix

2014-07-10 @ 21:44:25
Här har man blivit nästan klar med måleriet på våningssängen men den är inte helt klart men kommer bli superfint i rummet hos per till mina barn,jag är mycket nöjd! Hoppas kunna inreda rummet för pers barn med lika fint.


Jag har så många idéer o jag vet att vi kommer ha det jätte fint den dagen vi bor ihop. Längtar så!!
Jag förstår inte hur kär man kan bli, har då aldrig vart så här kär, visste inte va kärlek var fören jag träffa per. Man tror att det ska va så som man lever just då men en förändring vart det då i mitt liv. Hoppas verkligen att alla våra äventyr forsätter och att barnen kommer trivas med oss. 

Idag jobbar man natten vilket känns skönt för sen tar jag helg. Så skönt ska det bli!! MEN så mycket fix med kalas för de små sötnosarna men det kommer gå undan!!!


Tankar

2014-07-10 @ 21:11:14
Jag fundera tatuera över min tatuering jag har på armen. 
Det är stjärntecken vågen. Men tycker färgen börjat bli grå mer och inte så snygg så nåt ska det göras där. 

Uppdatering

2014-07-09 @ 03:42:35
Hallojsan!!!
Här har livet rusat framåt vilket har gjort att man inte riktigt haft tiden med bloggen då det händer så mycket omkring än. 
Men nu när det börjar lugna ner sig och tiden verkar finnas så ska jag börja blogga igen:) 

Som ni vet så separera jag i höstas och jag hitta kärleken hos en annan kille vilket fick mig även känna mig som en ny människa. Uppskattar verkligen mitt liv nu med en massa äventyr. Tyvärr har det gjort en totalomvändning på mitt liv, jag hittar på saker både planerade och oplanerade. Sen i höstas så har man hunnit med detta:

Takida konser
Stiftelsen konser
Jönköpings simhall och resturang
Örebro simhall och shopping, mat och besökt korvfabriken
Kryssning 24h (hoffmaestro på båten )
Fiskat strömming 
Midsommarfirande med trevliga grannar
Gordegårds marken
Bilbingo
Vadstena nostalgi
Liseberg 
M.m.


En hel del med andra ord som har vart superkul och mysigt.
Nu under sommarn så har jag jobbat som personlig assistent och trivs underbart och har hoppat in både dag/kväll och natt vilket tar en hel del på krafterna men de funkar:) 
Har även börjat få mer kontakt med vänner/släkt vilket är kul och hoppas det kommer forsätta.
I höst har jag ingen aning vad som kommer och ske med jobbet men tyvärr så kommer det bli mindre jobb inom barnomsorgen som det ser ut.  Så ska försöka leta lite jobb på andra håll. 
Nu när jag provar och bor ihop med per och barnen som vi har varann vecka så finns chansen mer i Linköping att kunna jobba.


Idag jobbar man natt och börjar bli lite segt.. Men det går!!!
Saknar otroligt mycket att komma hem till älsklingen men det e ju snart dags för honom och gå upp till jobbet.
En annan längtar även till helgen då det ska firas 2års kalas för busfröarna. Då pers dotter har fyllt 2 i juni och Daniel fyller 2 nu så blir det superbra att slå ihop det till en helg. 


2 år och kan så himla mycket och börjat intressera sig för pottan och trotsig och egen vilja har lille mannen. Men det är ju härligt:) 
Igår köpte jag en våningssäng till Towe och Daniel så de kan ha hos per och sova. Målat om den från furu till vit. Blir ju bättre än väntat:) 


Ne nu blir det fixa lite här på jobbet. Hej svejs