Valborg

2012-04-30 @ 08:03:10
Idg blir det grillning hos tom och hanna blir mycket trevligt, sen får vi se om vi ska gå till majbrasan eller kolla på motorcyklar.
Towe vakna inatt av att det klia och att hon hade ont och hon vart så ledse men efter mycket tröst så vart hon trött och somna om. Så synd om henne mitt hjärta<3
Idag är det  dagar kvar till bf, det går neråt:)

Motala

2012-04-29 @ 20:58:59
Vart en sväng till motala och jag,laila,jonna och mimmi gick en promenad och stanna även förbi en lekpark där vi lekte och fika.
Haft en mycket trevligt dag:) Men när man ser bilder på sig själv ush ush va stor man känner sig nu med magen och tror bredden på rumpan har blivit större. Ush!
Men vet ju att de försvinner efter förlossningen sen...

Söndag

2012-04-29 @ 08:32:33
Fullspäckad dag vart det igår så glömde totalt bort bloggen men va gör det?
På morgonen va vi i mjölby på bakluckeloppis och hitta en mössa som kostar 150:- annars men köpte den för en 10:- till bebis.
Sen så hitta jag ett stall till towes my little ponny för en 10:-. Det va då mitt köp där:)
Va tydligen gratis och stå där och sälja så nästa gång blir det nog stå där nere.
Efter marknaden åkte vi hem till hanna och tom och fika lite sen städa vi våra bilar då man hade ett kg grus och sten i bilen efter vintern:P Men nu är det väck och towe hjälpte till och tvätta mattor och det gilla hon och även spruta ner hanna med vattenflaskan:P
När vi hade städat bilarna va vi helt slut och grabbarna kom hem med bilen de hade bogserat från mjölby en som tom hade köpt. Och inte mer med de, de fick igång bilen efter en liten stund vilket förvåna mig då bilen va köpt för 2500:-. Vilket kap ha gör:)
När grabbarna höll på med bilarna åkte vi tjejer med towe till sharpan, vi fynda strumpor till towe 5kr paret och så bjöd de på korv med bröd och fika. Hanna hitta lite hästsaker vilket va tanken då det va 50% på rean där nere.
Towe träffa pippi oh fick rida på lilla gubben vilket va en succe. Hon fick även en guldpeng av pippi som hon åt up i bilen.
Efter sharpan vart det hämta käk från pizzerian och så satt vi och åt hemma hos hanna och tom ute i inglasad varandan. Mycket trevligt. Även dagen flöt på hemma hos dem och vi titta på film framåt kvällen och därefter åkte vi hem. Vart ett bad här hemma för towe och sen fick hon leka en stund med stallet och där efter vart hon trött och somna som en stock.<3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är vi nere i 85 dagar kvar till bf.

Fredag

2012-04-27 @ 11:46:16
Dagar kvar och idag sticker det melan benen och så har jag lite ont i ryggen. Nu har man hämtat towe och hon äter lunch själv mår jag lite illa så har lite svårt o äta varm mat just nu, får bli lite yougurt till lunch.
Idag hade towe lekt med en killkompis på dagis och de hade gått balansgång och hoppat på stenar m.m.
Så hon verkar ha haft en rolig dag:) Men när jag kom och hämta henne så fick hon skjus av en tjej på en cykel och självklart åkte hon ful fart in i en väg så towe ramla av. Så vart lite blod det börja komma från läppen men det sluta blöda fort och va inget towe hade ont av.
Ha en trevlig fredag

SMS-inlägg

2012-04-26 @ 13:33:00

img_1249 (MMS)

Towe tar hand om bebis

SMS-inlägg

2012-04-26 @ 13:32:30

img_8541 (MMS)

SMS-inlägg

2012-04-26 @ 13:31:42

img_8611 (MMS)

Towes jobbiga eksem ger sår

SMS-inlägg

2012-04-26 @ 13:31:30

img_9989 (MMS)

Vi fick en tid till hudläkarn i juni då vi har hållt på och smörjt och smörjt men hjälper ju inte alltid.

Besök

2012-04-26 @ 06:53:41
Dagar kvar och idag blir det dagis för towe. Under tiden ska jag försöka ta tag i att gå ner till affärn för och köpa lite frukt till fruktsalladen som vi ska ha till mellis idag. För idag får vi trevligt sällskap till mellis, nämligen signe med familjen:)
Fick igår mammakläder av grannen, ännu mer... Jiipppii hej det behövdes då jag börja leta nya toppar då magen inte får plats i valiga linnen o så. Man vill ju inte töja ut de heller för mycket de så det här kom lägligt:)
Igår hade jag himla brännande känsla över muttan som jag hade med towe i slutet. Ush ush jobbigt men bara stå ut. Ska prata med bm nästa gång om det..

...

2012-04-25 @ 09:35:31
dagar kvar och känner inte för och skriva nåt idag...
Köpte dennaa setet idag av hon som hade ammningskudden.  Funder om man skulle kanse tvätta upp lite bebiskläder eller ska man vänta??

Kläder

2012-04-24 @ 13:16:21
Sålt en helt del barnkläder nu då jag la ut det i paketpris på facebook, gött:)
Sen har jag köpt mig en amningskudde helt ny från en från dagis hon hade inte använt den då hon inte kunde amma. 

vecka 28

2012-04-24 @ 09:00:36
dagar kvar och denna graviditet har man då vart med om en hel del. Undra om man kommer gå över tiden eller ej? Vilket jag gjorde med towe 3 dagar över bf dagen. Kommer man få värkar bara så där eller ska det bli en lång process som towes förlossning att sitta med värkar halva dagen från tisdagen till fredagen? Ja det återstår och se... Men igår när jag och tommy prata om semester så sa vi det att skit vad tiden har rullat på då det inte är långt kvar tills bebis tittar ut.
vecka 28
vecka 28
Towe har börjat få för sig och vakna kl 6 på mornarna jiippii hej här kör hon med mamma:P Men det är bra så får man in vanan att gå upp tidigt sen med knodden.
Men lite sömn vore inte helt fel.
Bebisen har börjat röra sig jätte mycket i magen och lägger sig inte så jätte bekvämt. Så har ofta ont i höfterna och även fått typ av mensvärk och molnande värk till och från.
Men nu på nätterna får man sova iallafall, innan kunde han sparka så man vakna på nätterna.

Ny vecka

2012-04-23 @ 08:12:05
Då ska vi gå till dagis snart och själv ska jag hem och ta disken som väntar på mig.. Blää.. men tar ju inga tider o plocka i och ur diskmaskin.
Idag ska vi se om vi ska till motala in en sväng och sälja min gamla mobil så man får det gjort.
dagar kvar

Söndag

2012-04-22 @ 07:46:29
Idag va det en tjej som skulle komma på fm för och kolla lite barnkläder jag hade kvar efter towe. Skönt och bli av med lite i förrådet:)
Här hemma ville towe gå med strumpbyxor och klänning nu på morgonen och hon tjatar ihjäl mig med hello kitty:P
Hhehhe så sött av henne att gilla kläderna<3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagar kvar:)
Såg att jag gått in i trimset 3 nu så i vecka 27 gör man det tydligen.
Imorse när jag vart väckt av towe så kände jag att jag verkligen längtar tills den lilla plutten ligger i spjälsängen, vakna av bebisskrik:)
Men är ju inte så långt kvar nu och towe frågar var och varannan dag att bebis ska komma ut. Otålig liten tjej här:)

Uppdatering 21/4

2012-04-21 @ 19:25:10
På loppisen va det inte så mycket och ha men jag hitta iallafall 3 plagg till bebisen och towe fick my little ponny hus med ponnyn och sen en barbie. Hon lekte som bara den med barbie i bilen så det va populärt.
Sen när vi va på barnens dag fy fan va kallt det va ute, men vart en snabbis iallafall och barnen hade kul.
Sen vart det lunch på stan och barnen åt tre pankakkor och jag och signe åt en varsin baguett. Barnen åt upp hela maten vilket förvåna mig men de va då hungriga.
Sen vart det en sväng till lekia vid bill och bull. Towe fick en målarbok som hon måla i här hemma.
Efter en rolig dag som tack så har det gjort mig helt slut och har skit ont i bäcken men men bara vila.
Men tackar för roliga sällskapet:)
Ohh så stolt över mig själv som inte tog med vagn till towe då hon orka gå hela tiden och inget gnäll. Hon börjar bli stor min tjej<3 Men nu har vi tre månader på oss och träna bort vagnen, se om det går:)

Barnens dag

2012-04-21 @ 07:09:17
Idag blir det och åka in till motala för att gå på loppis som brukar va i motala folkets park.
Sen efter det så har vi tänkt och gå på barnen dag då de erbjuds massa aktiviteter för dem nere vid statsparken.
Som sällskap har man av signe och malte, det kommer bli en toppen bra dag:)
Fy satan vad trött jag är men kan inte somna om då man vakna igen av att vadern krampa. Det här med att va gravid är då inget för mig:P Nu vill jag att det ska va över men samtidigt vet man inte om det här kommer bli den sista gången eller inte så då vill man försöka njuta. Men att njuta av massa krämpor så nja då finns det typ inget och njuta för. Men angående förlossningen är jag inte orolig  när man vet hur det går till på sätt och vis. Men det som gör mig mest orolig är om det kommer starta på morgonen eller natten då man har att fixa barnvakt till towe.
Min släkt bor ju i motala vilket blir en lite omväg att åka men va gör det och krysta i bilen:P
Värsta fall får man möta upp de i linköping och vi har ju signe som kunde ställa upp i värsta fall.
Men det ordnar sig på nåt sätt som sagt är ju ett tag kvar som sagt:)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ne nu vakna towe och hon går här med prinsess pyjamas och tofflor som hon fick av sofia och sa att det va askungen på pyjamasen m.m.
De håller hennes humör uppe:) Nehe det vara inte länge det vara att ha de där kläderna nu är det ballerinaklänning som hon ska ta på sig:P

Uppdatering

2012-04-20 @ 20:43:06
Vart inget o lämna signe i linköping så vart då ingen jeny och gustav heller... alltid ska de gå imot något.
Men själv hämta jag towe hos signe och va kvar en stund och barnen lekte som vildingar.
Men sen när vi kom hem vart towe överlycklig över kläder och skor som hon fått av sofia, ohh hello kitty:)
Hon är så nöjd så och ville sova med en hellokitty ballerina klänning men de gick ju inte. Så hon fråga om hon fick ha den imorgon, det är väll så klart sa jag. Nu blir det lite jorgubbar och grädde så sugen på det och så himla trött med.

Fredag-Snö?

2012-04-20 @ 08:45:05
ajajaj... vakna av att få kramp i vadern.
Andra dagen jag vaknar med det och med towe hade jag problem med det oxå men då fick jag det mer på nätterna. Här har det börjat snöa nu helt sjuk att det ska bli sånt här väder då vi är nu på 20 april.
Men det försvinner väll lika fort som det kommer ner hoppas jag.
Idag blir det hämta towesnuttan hos signe och sen ska jag och towe lämna signe i linköping. Där tänkte vi passa på att träffa jenny oh gustav för en liten fika. Va nu ett tag sen man träffa de så känns som det är dags nu.
Men hoppas på att kunna ses mer när semestern kommer igång för de.

Min sötnos saknar henne så<3

2012-04-19 @ 12:27:38

img_7351 (MMS)

Min sötnos saknar henne så<3

Kläder i fulla lass:)

2012-04-19 @ 12:26:36

img_8322 (MMS)

Kläder i fulla lass:)

Rensing

2012-04-19 @ 11:01:51
Här har vi fått 3 säckar fulla med kläder till towe ha sofia så himla snällt.
Nu är det ingen klaga om kläder 2 stl framåt + att det va en del som hon kan ha nu och till sommarn va det en del skor/sandaler och sommarkläder. Vi som va vekligen behov att köpa in sommarkläder till towe men då va de löst, skönt och slippa och leta i affärer.
Så här rensar man kläder + att jag behövde få ordning på saker som fanns i skåpen.
Ringde imorse för och se hur natten va med towe som sov över hos farmor. Va fullt ös och hon hade sovit bra så hon ville stanna en dag till. Så imorgon skulle farmor lämna henne hos signe då hon va tvungen och åka iväg halv två. Här har vi ju nu bara en bil så blir lite kompiserat att anpassa tider men det löste sig ju imon. Tackar signe för att du ställer upp.
dagar kvar nu till bf.
Magen hade sitt egna liv igår kväll, hade magknip och sammandragningar. Men tror mycket beror på mjölk har jag märkt om jag dricker men det är ju så himla gott med mjölk.

Lillebror i magen vecka 27

2012-04-18 @ 08:48:01

Onsdag

2012-04-18 @ 08:02:52
Ja det går neråt med dagarna...
Idag blir det dagis för towe sen ska vi hem och packa då hon ska åka till min farmor och inge för och sova över. Sen ska jag även hämta 3 säckar kläder av en kompis kompis. Så himla snällt och ge bort det till towe.
Inatt har man fått sova hela natten, så det ger sussen att towe är uppe hela dagen så sover hon bra natten.
Men imorse vakna hon halv sjuk då tyckte hon att hon skulle bada. Så hon fick bada under tiden jag fixa mannagrynsgröt till frukost.
Gröten slank ner som bara den och nu tittar hon på bolibompa. Ne nu blir det göra sig ordning så man kommer iväg till dagis.

Då har man fått iphone 4 hem,underbart!

2012-04-18 @ 07:42:36

img_9087 (MMS)

Då har man fått iphone 4 hem,underbart! Himla bra mobil.

Weiii:)

2012-04-17 @ 09:29:39
Nya tider längtar verkligen till de ljusa stunder... Haft sån strul med akassa och pengar och allt men nu ser det ut som det blir ljusa tider att det blir bättre och då slipper man ta mammapenning allt för tidigt som jag inte helst vill. Vill ju spara dagar om det går eftersom man får en bra mammapenning som är basserad på lön man fått innan.
weiii  jag är så lycklig och jag älskar verkligen min familj<3

Tisdag

2012-04-17 @ 08:14:57
Idag gick  vi in i vecka 27 skit va fort det har gått. Vecka 26 svepte förbi fort så hoppas resten av veckorna går fort.
Nu blir det dagis för towe och själv ska jag ner till affärn köpa lite lunch då vi får besök av eva och barnen. Towe frågar om jonas hela tiden de e så roligt att de kommer överrens så himla bra men riktig vildingar är de då när de leker, men vad förvän tar man sig inte av barn:)
Idag fick jag sova ut till halvåtta vilket va skönt då jag vakna bara inatt en gång av att gå på toa. Så det gjorde susen att inte towe sov på dagen. Så  nu får vi föröska hålla fast vid att towe inte ska sova på dagen. Det funka ju så bra innan julen men sen nä jullovet va så vart det helt fel.
Hej svejs

Måndag

2012-04-16 @ 08:53:31
98 dagar kvar och magen har börjat va mer spänd och bökig. Han sparkar mer och är som en vilding men känner inte lika många vändingar i magen vilket är skönt. Men nu är det vissa stunder det är jobbig ta sig upp ur sängen/soffan. Nu har det även blivit en vana här att fötter och händer börja svullna på mig framåt kvällen. Men sätter jag dem högt upp brukar det hjälpa få ner svullnaden.
Towe är på dagis och idag ville hon spela memori direkt när vi kom dit. Hon har blivit så stor min lille tös. Tyckte hon hade nyss små leksaker men nu ska hon spela spel och leker mycket rollekar och fantasin är igång som bara den på henne. I fredags hade hon gjort ett armbarnd som hon hade på sig hela helgen,den fick man då inte låna. Hon va så stolt över den:)

Nedräkning

2012-04-15 @ 08:15:15
99 Dagar kvar till bf nu är vi på tvåsiffrigt:)

Idag blir det nog en lugn dag då min ena fot känns svullen och sen vart man väckt kl 7 av towe så inatt sov hon 11h sammanlagt. Hon va uppe 1 gång vid halv fem och ville ha vatten men sen somna hon om i sin säng.
Bebis börja sparka som en vilding när towe kom och väckte mig och börja prata.
Han känner allt igen hennes röst:)


Rally

2012-04-14 @ 19:23:01
Idag va det rally i skänninge vilket brukar va varje år denna tidpunkt.
Hadr sällskap av signe med familjen och emelie och villiam. Vi satt och fika och kolla på bilarna vilket va kul men barnen va som vildingar:P Ena stunden skulle de titta och andra stunden skulle de springa runt bakom oss på gräset.
Efter rallyt kom vi hem och laga mat och bjöd på mat till signes familj och vart en del bus för barnen här hemma.
Men ush så seg jag vart efter maten men lite slappande i soffan så fick man lite energi i sig.
Så när signe och de skulle hem så passa jag och towe på att åka ut till pappa tommy och se hur det gick ute i garaget.
Towe fick träffa på hundarna och kaninerna de hade och de va himla spännande tyckte hon. Sen va hon även duktig bajsletare då de bor mer avskilt så hade hundarna bajsat lite här stans men det gick fort och plocka upp när towe hitta de.

Ne nu blir det bada towe och sen blir det nog tidig sängs för henne eftersom hon inte sovit något under dagen men hon har vart lite seg till och från då hon stoppar fingrarna i mun. Så natta henne blir så nog inga problem.
Själv är jag lite trött jag med då man hållt igång sen kl 7 så återstår och se vad det blir ikväll för min del.

SJuk?

2012-04-13 @ 22:55:35
Börjar man bli sjuk eller bara en anning graviditets symtom?

Har ont i hela kroppen och mår illa och seg som fasen.
Känns som händer och fötter svullnar imellan åt till och från. Så nu blir det sängen då towe sover. Tommy är hos tom och hjälper honom med hans bil.

Fredagen den 13e

2012-04-13 @ 12:35:02
Otur eller inte? Nja vet inte om jag ska tro på det men hissen på dagis va trasig på morgonen när jag kom in men annars har inget annat vart otur.
Här hemma bränner jag ner lite musiksagor till towe på skiva så hon har något nytt på kvällen och lyssna till när hon ska sova. Sen blir det och åka in till mjölby fixa lite ärende och sen handla och fylla kylskåpet lite:)

Har en liten tös här hemma som börjat göra oika grimaser som hon tycker är jätte kul när jag ska ta kort:P
Bjuder på dessa:






Min lille skrutt<3

Imorse vart jag väckt av lille livet i magen men det gjorde mig inget men idag är han mig en riktig vilding.
Towe fick jag väcka strax innan 8 så hon hann till dagis vilket hon ville gå till.

Rutin

2012-04-12 @ 08:50:26
Då är vi i rutin igen med att gå upp skapligt,gå till dagis och få lite egen tid här hemma. Idag är jag jätte trött så idag passar jag på och vilar ut efter jag dammsugit vilket är ett måste. Har skjutit upp det nu ett antal dagar så skadar inte och ta det nu..

Annars har man en del samandragningar av lilla promenaden till dagis. *pust*
Inatt sov towe hela natten i sin säng vilket va otroligt skönt. Det går framåt:)
Men nåt va det som höll mig vaken inatt kände mig en del iaktagen hela tiden så man är inte helt hundra utvilad.


102 dagar kvar till BF

Se om det föds en liten knutte i släkten idag då det va beräknat 18 april.
De skulle göra kejsarsnitt då ungen inte ville vända sig.
Sen vet jag en annan som har fått sitt vatten gått idag så hoppas hon får tösen idag. Men hon kommer få en tuff resa framför sig med lillen då den behöver en operation. Så hemskt att de små ska få genomlida men det är tur att det finns sån sjukvård så det går och hjälpa de små leva.

Onsdag

2012-04-11 @ 07:52:52
Nu har man fått sova ut ordenkligt så himla skönt till halv åtta:) Towe ville äta pannkakor till frukost då jag hade tagit fram det till att tina så det va enkelt och fixa. Igår va tommy en sväng till tom för att kolla vad delarna till motorn gick på och vi trodde pengarna skulle springa iväg men det skulle gå på över 2 tusen först men eftesom tom hade sina kontakter fick vi et pris på 1200 vilket är himla billigt då det va några delar och köpa. Så det här kommer ju bli kanon:)

Idag blir det nog en lugn dag vill då inte göra repris som igår, va nämligen ute och gick och regnet kom lagom när vi va ute och gick.. Man vart himla blöt men tur att towe hade sina regnkläder på sig.


Plantera

2012-04-10 @ 09:17:40


Towe och jag plantera persilja och dill imorse och towe vattnar för flitigt men jag förklara att vi får vänta några dagar nu. Se om det kommer upp nåt eller om hon kommer va där och pilla:P

Idag gick jag in vecka 26 och snart är vi på två siffrigt nerräkning.
Längtar verkligen efter sommarn och kunna sola och bada och bara va med familjen och kompisar.

Jäsp

2012-04-10 @ 07:32:18
Towe sover, själv kan jag inte somna om så sitter lite vid datorn men ska snart gå och göra lite gröt tills towe vaknar. Inatt har jag sovit jätte dåligt först hållde grannarna på med att gå snabbt i rummet och barnen springer kl 11 på kvällen? Har de inga sovrutiner... jag ger igen med mitt spelande på sterieon på morgonen:P
Sen hade jag en vilding i magen som har börjat sparka mot bröskorgen så igår va jag rätt mörbultad just på ena sidan och han skulle leva sitt liv. Sen kom towe in inatt en gång och jag la in henne i sitt rum men hon somna direkt men annan vill oxå sova....
Så jag hoppas att min nästa natt blir bättre...

Natti Natti

2012-04-09 @ 23:08:32
Saknat min lille tös och vi va och hämta henne efter lunch. Hon och jag har haft en slappis dag hemma då jag mår illa och spyr av att bebisen i magen trycker sig upp mot bröstkorgen vilket gör jävulskt ont.
Towe va kladdig om ögonen så hon blir hemma med mig imorgon sen får vi se hur det blir på onsdag.
Så om det är helt oki väder blir det väll en liten promenad och mata fåglarna så vi får lite frisk luft.
Tommy har vart i garaget och kollat lite med bilen vad som ska beställas till den då packningen skulle bytas och tändstift m.m. Är så skönt ibland få va själv hemma och ha egentid sen längtar man efter sambon så mycket när han kommer hem <3
Ne nu blir det läggdags om inte grannarna har tänkt och springa hela natten gaahh...

Måndag

2012-04-09 @ 08:28:39
Ny vecka och hoppas att veckan kommer flyta på fort:) Denna månad har vi inget inplanerat nu än så länge så jag hoppas månaden kommer bara svicha förbi med många goda vänner att umgås och ha kul.
Igår kolla man på bb och fan att fel person åkte ut, finns fler som är då tråkiga men förstår att folk är trötta  på han som åkte nu med så han är som en mobbare typ. Men direkt när han åkte ut så verka fler bli lite mer bossigare i bb huset nu. Är då ingen rolig säsong att titta på då det är bara massa tjafs. Men det är tur att man har desperate housveiw att unna sig med:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blir och hämta towe idag hos min kusin se när de vaknar till liv... Saknar min lille tös. <3
Nu ska jag ta mig ett bad och bara hoppas på att man blir som en ny människa:P Har en unge som nämligen trycker på uppåt mot bröstkorgen..gahh inte skönt!!

Erbjudande

2012-04-08 @ 15:54:11


Missat erbjudandet? Himla bra för mig som ringer mycket och så har jag ju så himla dyr räkning varje månad. Så här har vi fixat iphone nu till oss. Så hoppas man även att sambon blir nöjd då han ville ha ny mobil.
Det kommer bli en stor skillnad på räkningarna varje månad vilket är posetivt. Love it!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Towe är på bill och bull med laila och finlands främmandet och få se sen ikväll om vi ska hämta eller om hon skulle sova över hos jonna och krille nu när det är påsklov.
Saknar min lille tös men idag behövs vilan känner jag då jag mått illa till och från hela tiden och trött som bara den. Älskar min familj <3

Påskägg

2012-04-08 @ 09:33:30
Igår va vi en sväng hos mormor,jenny och sen laila. Va riktigt kul men towes eksem vart extrem på dagen undrar om hon kanse inte tål hunden jenny hade. Men bara och smörja så får vi se om det blir bättre annars blir det och ringa barnläkarn på tisdag.
Hos laila hade finland främande kommit på besök så barnen där och towe fick leta efter påskägg.


Barnen lekte himla bra men towe va då bestämd att inte åka hem men en mamma ger sig då inte:P
Barnen från finland prata finska med towe och towe svara på svenska. Härligt se de små leka och så hade ju en liten lillebror som sprang efter towe med han va så himla förtjust i henne:)
Se idag om towe ska över dit för och leka en stund under dagen då det inte vart så många timmar igår.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På morgonen skulle tommy klia på min mage och självklart skulle lille knodden leva som en vilding då. Härligt se nu att bebisen reagerar på att putta lite på magen eller kittla. Men fortfarande står vi still men namnförslag undra vad lille kommer få heta.

Lördag

2012-04-07 @ 06:47:14
Dagarna är helt förrvirrade känns som det va lördag igår och söndag idag,men det är ju lördag idag.
Så himla glad över en sak då en kompis lyckats med en sak och jag hoppas det går vägen hela saken för de, blir en stor omställning men det ska nog gå bra. Men vill man verkligen en sak så kommer det gå sin väg.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På morgonen fick man inte sova ordekligt, towe smyger sig in till oss på nätterna, jag bär henne in i henns rum eller så brukar tommy göra det. Men ne då då kommer hon till oss igen efter några h. Behöver verkligen min säng för mig själv och min sömn. Är det så att alla fyra ska trängas sen?

Glad Påsk

2012-04-06 @ 07:46:07


Här firar vi inget med påsk mer än att towe får påskägg. Tror jag ska låta towe måla ägg med eller om vi ska blåsa ur äggen så man kan hänga upp de. Det kan va kul för towe. Ne nu kallar frukosten då hela famlijen har vaknat.<3

MVC

2012-04-05 @ 15:49:48
Sf mått: 25
Hjärtljud: 143
Vikt 4,5kg har jag gått upp sammanlagt sicken tur att det har hållt sig efter all onyttigt man har vräkt i sig.
Men åker på att ha glykosbelastning v.30. Men nästa mvc är i början av maj. 

Idag har jag vart med eva och de yngsta barnen efter mvc och towe hade jätte roligt.
Vart bjuden på fika av eva på ett fik men desstovärre stenhårda bullar barnen fick:/ Men de hade leksaker ialla fall och leka med där borta då det fördrev tiden.
Ne nu e är jag skit trött och ska slappa i soffan.

Skärtorsdag

2012-04-05 @ 07:14:06
Vakna tidigt nu på morgonen av att towe väckte mig och sa att hon ville ha salva då hennes eksem börjat komma tillbaxs igen på händerna. Hoppas verkligen eksemet har tänkt och ge sig någon gång, tycker så synd om henne. Men ett litet bad vart det nu på morgonen och nu sitter towe och jag med frukosten framför tv:n. Towe äter himla bra de där frallorna vi baka igår vilket är roligt och se. Så blir nog att baka lite oftare då man vet att det går ner.

Nu ska vi göra oss ordning, idag blir det åka in till mjölby då jag har mvc och jag fråga om towe ville hänga med eller va på dagis men hon ville åka med mig och lyssna på bebis.
Sen efter mvc ska vi nog till lekparken i mjölby, se om vi får sällskap av eva och barnen då de prata om att komma. Men allt beror lite på vädret. /hej svejs

Baka

2012-04-04 @ 12:04:47
Här blir det att baka småfrallor efter lunchen. Mums Mums

Onsdag

2012-04-04 @ 11:05:48
Towe är på dagis ska snart hämta henne, själv har jag kollat på avsnitt av unga mödrar då jag missat de. Sen satte jag fast ståbrädan på vagnen för att se om den passa och den vart perfekt och mjukliften vart jätte bra den med i vagnen.






Påskfest

2012-04-03 @ 19:21:09
Dagen börja med signes familj att vi åkte till motala för att gå på påskfest och det va himla trevligt med alla folk och barnen lekte och gjorde härliga påskpyssel. Där efter åt vi på mcdolnas och sen åkte vi vidare till borensberg för att gå en liten promenad och där efter vart det en stund i lekparken. Men vart himla kallt när solen försvann men inget som störde barnen.




Härliga barn vi har <3


När vi åkte hem sa towe att hon vill åka till farmor desire när vi satt i bilen så ringde en snabbis för och se om de va hemma och en snabbis vart det och träffa de då hon skulle på spelning vid 5 tiden. Men det räckte för towe då hon vart himla glad. Men skit vilket minne man har kom på här hemma nu att man glömt en del hos signe:P Vi skyller på gravminne...
Men något som jag fick med mig idag från signe va lite klädesplagg som vilgot hade växt ut och även barnvagnen. Längtar se lille knutten i den<3 Ingen tveka heller att towe kommer bli en bra stora syster då hon gillar vilgot jätte mycket och krama men ibland kan hon va en buse och ska saker som han har. Sen ville hon köra barnvagnen från bilen in i förrådet här hemma. Hon är då mogen för ett syskon min sötnos.

Fick även provhålla idag en bekants bebis på öppna förskolan så himla mysigt men man har glömt bort att de är så ledlösa i kroppen. Men man kommer nog in i rutin sen när man har en liten och hålla varje dag. Men lite läskigt va det allt. Man glömmer fort att towe vart så liten.

Weeii

2012-04-02 @ 13:25:49
Towe har börjat vilja äta kött och skinka. Hon fråga efter det själv så är ett himla stort framsteg då jag trott hon skulle bli en liten vegetarian:P Hon behöver verkligen få i sig allt hon kan.

Åter igen..

2012-04-02 @ 09:09:24
Ny vecka är på g men den börjar redan kl 6 på morgonen då towe kände för att gå upp men hon låg ett tag i sängen hos mig vilket va skönt då man inte behövde gå upp direkt. Men är ju jätte trött och nu har jag vart och lämna henne på dagis vilket hon tyckte skulle bli roligt. Men va riktigt kallt ute,vill verkligen ha värmen tillbaxs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår på kvällen innan towes läggdags va vi en sväng ute och gick till ån för att mata änderna och sen handla vi.
Va riktigt skönt men den takten vi gick så hade jag skapligt ont i bäcken och rumpmuskeln efteråt och nu på morgonen hade jag jäkligt ont i bäcken av att gå. Det kommer ju och går.
Men på kvällen efter promenaden natta vi towe och hon somna som en stock. Jag och tommy titta på en film 2012 ice age. Den va helt oki men kunde vart bättre med grafin vissa scener då man såg att det va mycket datagjort.

 

Sen kolla vi på bigbrother och fan att inte amadeus åkte ut ville verligen inte ha kvar honom då han är så jäkla stöddig vissa stunder. Men för den delen så har inte jimmy gjort något roligt där inne heller så man kommer ju inte sakna se honom.

 

 

 

...???!!!

2012-04-01 @ 10:36:43
Killar säger jag bara bli tokig ibland av att inte förstå på de eller om det är att man inte förstår sig på vilket drömliv de lever ibland och tror att det mesta ska lösa sig..
Eller är det jag som är galen och har mina krav eller vill att killar ska va på ett visst sätt? haha ja ni inter vet jag. Hur är ni? Vad letar ni hos en kille eller har ni några krav om ni skulle bo ihop med nån?

1 April

2012-04-01 @ 08:02:01
Är det dags och luras eller inte? Ne du sånt håller jag inte på med.. Det får barn och ungdomar hålla på med.
Men nåt som jag går och väntar på är en som hade bf dagen igår. Så nu är hon över tiden och jag hoppas hon får lillgrabben snart. Vet själv hur frustrerad man va första barnet och gå över tiden. Så denna jag har i magen har jag ställt mig in på att få ut senast 5/6 augusti..Då blir man bara glad om den kommer innan bf dagen eller där omkring.
Hoppas kunna gå på skänningemarken iallafall ett måste:P
De marknader jag ska gå på i år jag vet brukar va iallafall Gordegårdmarken,vätternrundan,skänningemarken och ulrikamarken.


Igår senare framåt kvällen ville tommy ut och gå en promenad till väder men va lite halvruggit men ush det vi såg i vattnet. Massa svarta smådjur som simma. Tror det är vattenloppor som vi såg och då är man inte så lockad till att bada där i sommar.
Men sen på kvällen när vi va hemma åkte tommy ut en sväng till en kompis för och hjälpa i garaget och jag och towe titta på nya filmen tintin.


Filmen va himla bra grafik men självaste handligen va bra men inte riktigt i min smak av filmer. Men towe och jag titta klart på den. Vi gick och la oss runt 23 tiden och towe ligger och sover än skönt för henne och va utvilad. Jag kunde inte sova längre så bara och gå upp, så van att vakna runt halv åtta-åtta.