Onsdag

2012-02-29 @ 11:51:13
Mitt i vecka på en onsdag händer ingenting typ så vi bestämde oss för att åka in till mjölby för en liten viset. ska kolla om jag hittar barnets första årsbok eller vad det heter.
Glädjebesked att desperate housewiev börjar på tisdag weiii :)
Towe har vart på dagis nu på fm under tiden har en anan tvättat lite tvätt vilket inte är så roligt men vill få bort det så fort som möjligt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår ringde pappa och fråa vad towe önska sig och hon har vekligen allting men vi ska inskaffa oss bältesstol till andra bilen snart så sa att någon peng till det vore inte fel. Så det skulle vi få hjälp till och köpa,va bara gå och kolla efter en på mekonomen eller vart det nu blir.

Ultraljud

2012-02-28 @ 21:24:49
Bebisen växer bra i stl och allt såg bra ut. Hade en riktigt bra person jag fick på ultraljudsundersökningen då hon hade med sig sin praktikant så från halv tio till kvart över tio undersökte de. Den lille filuren ville inte va still och visa sig nåt allt så fick inga bra bilder med mig hem.  Men vi fick veta könet vilket va kul.
Längtar nu tills den lille kommer ut:)

Tisdag

2012-02-28 @ 07:41:55
Tackar för alla gratulationer för towe hon visa stolt sina tre fingrar som hon fyller år men icke får man sjunga för henne då blir hon generad och telefonene har ringt även och de har velat sjunga för towe men hon ger bara luren till mig när de ska sjunga.
Rolig hon är min tös:P
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har man har väntat efter spännande ultraljudet som man gör i v.18-20 så denna är idag vilket ska bli kul. Det tråkiga att tommy fick inte ledigt för de har för mycket på jobbet, signe vart sjuk så min kusin mimmi skulle hänga med. Blir spännande för henne att se lille plutten i magen.
Under tiden ska towe få åka upp till carmen och fika vilket är populärt:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag gick jag in i vecka 20 och jag bjuder på magbild.
Dettta är bilden i v.20 med towe.
Magbild i v.20 med bebis nu
Min kusin sa i helgen att hon tycker tt min mage är så stor som den va med towe i slutet och det känner jag ju själv att magen är större den har växt väldigt fort men nu har det nog stannat av lite.
Ne nu ska vi göra oss ordning för att åka till motala på ultraljud.

3 år

2012-02-27 @ 07:48:39
Våran lille tös fyller 3 år, vart har tiden försvunnit?
Nyss va hon en liten bebis man skulle uppvakta hela tiden nu ska hon klara sig själv och lär sig saker direkt när man visar henne.
Jag fråga henne på morgonen vem som fyller år då sa hon att malte fyller år men så sa jag att ha har ju fyllt år att det är ju towe nu som fler år.
Hon vart jätte glad och fråga efter paket dirket. Hon fick ett paket på morgonene resten får hon när tommy kommer hem. Tänkte även att towe skulle få välja maträtt till idag men hon verka inte ha nån sorts av önskemål.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne nu blir det dagis och jag fundera att åka till affärn fixa det sista för kalaset i helgen.

Söndag

2012-02-26 @ 17:14:49
Imorse fick man rycket för att baka muffins vart både vanilj och sen choklad. Där efter vart det och åka till motala med emelie vi hämta skötbord som jag hade tingat sen förra månaden. Är likadan som vi hade till towe med lådor under. Va inne på att måla den men när vi hade bärt up pden till sovrummet så passa den bra i den färgen som den är.
Där efter vart det och lägga in alla kläder som vi hade i stl. 50-56 i lådorna och gud så smått... Att towe har vart så liten.
Ett under att en bebis växer i magen och blir till och att bebisen växer och blir en männinska.
Sen disskutera vi om vi ska kolla kön eller inte om de ser självklart på ultraljudet. Vi vill veta men det förstör ju spänningen att undra i 40veckor och att åka in till bb och vill verkligen se va det blir.
Så vi kommer nog inte kolla kön utan vi väntar tills h*n kommit ut.
Tommy är rätt säker på att det är en tjej utan tvekan men jag säger han så vi får väll se...

Fixat

2012-02-24 @ 16:43:32

Då va lite små saker fixat idag.
3 små lådor till hallen till hatthyllan vilket vart kanon. Hitta även 2 vita krukor som jag hade hemma som skulle va till sovrummet så då va det klart:)
Där efter hitta jag på babyyproffsen en mjuklift för 199:- vilket klipp en helt ny för vagnen kommer bli kalas bra:)
Sen fick towe 2 mammut pallar till sitt bord så nu byter bord hennes stol mot pallarna för stolen börjar bli kaputt.
Hon har ju haft det sen hon va runt 1 år.
-------------------------------------------------------------------
Tackar även för ett trevligt sällskap av emelie, signe och malte. Nu är man helt slut och jag som tänkte baka muffins men får bli nog lite senare eller annan dag.

Check

2012-02-24 @ 08:27:09
Passar på och köpa allt klart nu till bebisen för orkar inte springa runt sen i sommar och leta då vill jag ha min egen tid med min familj och ha semester.
Dessutom vill jag även lägga pengarna på något vettigt då jag fått en bra slant nu när jag är sjukskriven. Så nu har man betalat klart för vagn och allt jag köpt av signe vilket känns riktigt skönt:)
För förra månaden gick ju pengarna till ullared.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hemma har jag lite små idéer på g som jag vill ändra på lite som jag kommer försöka förnya lite här hemma.
  • Badrummet: Byta draperi och badmatta. Bara det gör det till ett nyare outfit.
  • Hallen: Ha snygga korgar över hyllan just nu har vi platsbackar vilket ser lite tråkigt ut.
  • Köket: Ny köksmatta och andra gardiner. Nya stolar eller nytt helt köksbord.
  • Sovrummet: Andra krukor. Sen ska ju spjälsäng och skötbord in. Vill även fixa sänggavel och ny säng vore inte helt fel. Men gäller och hitta nåt man fastnar för..
Så det är lite jag vill fixa med här hemma som sagt men det kommer ske nån gång:P
Idag blir det fara in till linköping fast jag känner huvudvärk och förkyld men med lite panodil så orkar man med dagen. Skönt även att få sällskap av emelie då vi både blir barnfria.
Ska passa på nu och  slå in towes födelsepresenter med som hon ska få på måndag när hon fyller 3 år.
Towe födds 2009 27februari 21:36
Towe 1 år 2010
Towe 2 år 2011
Towe fyller 3 nu på måndag
Snacka om vilken förändring med håret och mer fått bort bebishull. Nu är hon ett barn men min lilla bebis kommer hon alltid och va <3

Linköping

2012-02-23 @ 07:47:46
Idag far vi omkring iallafall jag:) Under tiden towe är på dagis ska jag åka tll linköping hämta baygym jag köpt för 80:- Hitta ett sådant i ullared jag ville ha men slänga iväg 300 för ett nytt hade jag ingen lust.
Sen ska jag hämta ståbräda till vagnen vi ska ha sen när bebisen kommer. Jag gjorde otroligt bra byte då det vart lite kläder i stl.98 efter towe byte mot en ståbräda som kostar 600 i affärn och denna va bara använd i 6månader. Så riktigt bra kap:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen efter det åker jag till en i linköping som ville skänka två oöppnade paket ammninginläg vilket jag gärna tar imot.
Så här fyller vi på i förrådet. Och hinner jag ska jag förbi babyproffsen idag med.
Ikväll ska towe till mormor hon ville haft towe förra veckan men sa att denna vecka är det sportlov så är bättre att hon e ifrån dagis denna vecka om hon ska komma. Så ikväll ska hon dit och sova över.

Grattis

2012-02-22 @ 09:29:57
Grattis till lille filuran malte som fyller 4 år.
På morgonen fråga jag towe vem som fyller år och hon visste direkt att malte fyller år idag.
Så fråga jag hur många år,då skulle hon visa fingrarna men hon tog upp så många fingrar som hon själv fyller år.
Hon vet att hon är 2 och fyller 3 och ska visa 3 fingrar som hon fyller år. Sen har vi bamse kalender på väggen och där är vargen nere vid kalendern där hon fyller år och då säger hon att när vi är vid vargen så fyller hon år.
De små liven börjar bli så stora nu, de klarar sig själa och leker ihop och hittar på sina hyss. <3
Igår gick jag in i vecka 19 och jag spyr till och från än, blää vilket jag vill slippa.
Annars för övrigt så växer magen som bara den vilket gör det rätt svårt och kunna ta på sig vanliga kläder.
Men bara stå ut och hoppas att den kan lugna ner sig med växandet.
Vilken lyckad dag har fått klart beskedet av sjukpenning och även akassa.

Fullt fart

2012-02-21 @ 08:00:47
Towe har fått ny vana att börja vakna till klockan sju gud så skönt än kl 6 som det va ett tag. Från morgon till kvällen är det full rull på henne och nu har hon börjat skippa sina små vilor på dagen vilket är bra men en annan är helt slut. Tror jag måste gå och lägga mig tidigare om kvällarna för att och få min sömn men nu i 15v är man ju fast i tv:n på kvällarna.
BB har ju börjat och jag säger herregud vilket folk de har tagit in riktigt bimbosar. Stå ut med såna som hanna hur ska de klara tror de kommer vilja ha ut henne eller så kommer de stötta ut henne eller driva med henne.
Va rätt roligt avsnitt de visa igår:P
------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag blir det dagis och barngympa vilket blir kul för towe. Så hon kommer somna som en stock direkt efter tror jag.
Annars för mig blir det och ringa bm för jag orkar verkligen inte med att spy som jag va av med några dagar och så kom det åter igen. Så ska se om man kan få några andra tabletter.

NY vecka

2012-02-20 @ 11:04:33
Strul som vanligt från fk och akassa orka känner jag men jag ger mig inte ska ha min rätta ersättning av de....
Bara att det tar musten ur mig!!!
Snart blir det och hämta dottern från dagis och va rena halkbanan ute när jag skulle lämna henne på morgonen så vi hoppas de ha sandat på eller att solen smällt bort det.

tv

2012-02-19 @ 14:59:02
Idag börjar big brother och det är ett måste och följa:) O det passar ju bra nu när man väntar barn för det ska hålla på i 15v och när de är slut så är det mindre än 2 månader kvar:)
Här hemma lagar vi äppelpaj nu till em ska bli himla gott då vi gjort oss förtjänst av den då vi vart i affärn och även matat änder under dagen.
Ne ska ta och kolla till pajen och trösta mig lite till att det vart vitt ute igen... Vill inte ha snö!!!

Barbie

2012-02-19 @ 08:28:58
Towe har börjat leka allt mer med barbie ska hon bli som en annan leka tills man är 12 år?
Gör mig inget att hon är duktig på att leka och har fantasi så det glöder men 3 år och leka redan massa rollspel med barbie känns som tidigt men det kanse det inte är?
Men kul att towe utvecklas och i födelsedagspresent kommer hon få en killbarbie som hon inte har så se vad hon säger om den. Passar ju bra nu när hon har intresset för barbie.
Towe bryr sig inte om utseende på barbie så än så länge köper vi billiga och så har vi köpt några begagnade för att man inte ska behöva bli besviken när hon för sig att klippa hår eller rita på de som en annan har gjort med barbie när man va liten:P
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag vilar vi oss upp för en ny vecka och så blir det en riktigt rolig vecka som kommer.
Blir barngympa om inte jag ska på piri piri party vilket beror på en sak.
Annars så fyller malte 4 år så då blir det fira honom och han har valt och ha pirattema så towe är jätte glad för det och tjatar för tatueringar som jag köpt som hon ska få ha då.

Besök

2012-02-18 @ 19:10:16
Lördagen sveper förbi som bara den, vart och handlat lite mat,gjort vardagsbestyr och så kom tommys föräldrar på besök och så va det redan kväll. Tiden for ju bara iväg och towe somna nu vid halv sjuk se om hon sover för natten. Annars så har det regnat ute en del jiippii snön fövinner men kan det bli vår nu?
Längtar verkligen efter våren att kunna klä sig lite lättare och även towe med. Vill ha värme:)
Denna bild är taget 13 feb förra året så då va vintern hos oss då med så inget ovanligt om det skulle komma mer snö.

Drömmar

2012-02-18 @ 07:30:19
Drömmer ofta om att jag har fått bebisen som är i magen och att jag ammar,jag vet inte kön eller nåt men lite hår har h*n.
När jag vänta towe drömmde jag mycket om förlossning och ammning med.
Är väll nåt som ingår när man väntar barn..??
Towe 3veckor
Nåt som jag tänker på är om detta barn kommer va likt towe?
Om detta barn kommer va som towe när hon va liten. Vissligen har man mer erfarenhet nu hur man sköter ett barn men sen har man ju två barn och towe ska få va lika delaktig och få sin uppmärksamhet både med hela familjen och bara med mig själv eller pappa.Om vi får runt bf dagen har towe fortfarande sommarlov från dagis vilket är kanon att hon får mer tid att va med familjen här hemma. Tommy kommer ju ta sina 10 dagar efter semestern vilket bli en lång semester för honom.
Under sommaren om jag orkar som jag har tänkt så ska vi försöka hitta på nåt innan bebisen kommer. Blir väll kolmården eller nån typ av djurpark.
Förra året va vi i kolmården och sen va vi i valla park i linköping vilket inte va så tokigt heller.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne nu blir det ta och slappa framför tvn med towe.

Fredag

2012-02-17 @ 07:38:26
Godmorgon här har man blivit väckt av att towe hostar rätt i ansiktet på mig och kan säga att varje morgon är sig olik, händer alltid något nytt:)
Frukost framdukat och eftersom det är fredag idag brukar towe få oboy då till frukost annars försöker vi hålla henne ifrån det vardagar.
Denna helg är inget planerat mer än att det är dagis idag men annars får vi se vad helgen erbjuder oss. Tror tommys föräldrar kommer komma och hälsa på då de inte va förra helgen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi hade jobbigt ett tag med towes sömn men efter att dagis börja efter jullovet så vart det som en rutin igen så towe har börjat somna nu utan protester och hon vet vad som händer inför läggdags och morgondagen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu är jag i vecka 17 och nu har jag inte spytt på en vecka wohooo:)
Underbart att börja må bra som man gjorde med towe i magen.
Men foglossningen sitter i till och från men försöker att inte det ska hindra vad jag ska göra och så utan lever som jag brukar. Skulle det bli allt för ont får man ha foglossningsbältet.
Bebisen har börjat buffa mer att det känns mer som sparkar så mysigt längtar tills towe kan börja se eller känna och va delaktig mer och kunna fårstå.
Bjuder på en bild när jag va gravid med towe i vecka 39. Ska min mage bli såhär stor?

check

2012-02-16 @ 14:19:41
Då strycker vi av lite bebissaker på listan som jag fått tag i.
och även babysitter jag en på gång. Har hittat en för 30:- inget alls fel på den bara att jag måste tvätta den så den blir lite renare.

Känslor

2012-02-16 @ 09:24:40
Towe va på så himla bra humör när hon vakna och vi satt och åt frukost men så kom hon till hallen och där låg det badbalja och bärsele. Hon titta på det och sa att det va till bebis. Men sen utprast det hon vart jätte sur och ledsen och knde inte någonting så hon vart som en bebis.
Börja undra om det vart lite svartsjuka men sen efter många om och men fick jag på henne ytterkläderna för att gå till dagis. Jag förklara för towe att bebis behöver sina saker men att towe får ju oxå om hon behöver nåt och snart fyller ju towe år och då får hon presenter.
Hon va lite tyst under tiden vi gick till dagis och när vi börja se dagis sa hon:
-Towe glad nu.Vill gå till dagis.
Så det va en liten omtumlande morgon för towe. Undra hur svartsjukan kommer bli sen när bebis kommit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tittar här hemma på bebisbilder och bjuder på några bilder på towe.
Towe påväg hem från bb
towe 5 månader
Ne nu blir det att ta hand om disken och så ska jag tvätta lite det som hinns.

Besök

2012-02-15 @ 21:34:33
Full rulle med dagis imorse och så vart det lunch hem och tandläkarn med towe.
Alla tänder såg jätte bra ut och inga hål och va bara forsätta som vi gör sa hon.
Först va towe lite skeptiskt till att öppna men till slut öppa hon direkt när hon börja fråga hur en krokodil gapar stort.
Det va en jätte trevlig tandläkare så hoppas på att towe har henne nästa gång med. Sen så fick hon med sig en påse med ett gosedjur i och tandborste och så en liten berättelse på några sidor i ett litet häfte.
Hon va superduktig min lille stumpan<3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Där efter fick vi besök då kom signe med familjen och jörgen gick ut direkt med barnen för att åka pulka med towe och malte. Under tiden laga jag mat och fick sällskap av signe. Sen vart det middag och det dög till alla, tillochmed vilgot:)
Massa bus och lek har det vart idag och towe gick direkt till sin säng när de hade åkt. Hon somna även som en stock så denna dag har vart helt kanoners,kunde inte blivit mycket bättre:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imorgon blir det dagis om lille stumpan vaknar annars får hon sovmorgon och va med mamma. Återstår och se vad det blir av morgondagen..

Barngympa

2012-02-14 @ 19:41:42
Vi tog tag i det idag att gå till barngympan och fick även sällskap av emelie och villiam.
Barnen va som vildingar och sprang runt men towe va lite blyg för att sätta sig i ringen och gå till vissa personer som höll i gympan men det blir nog bättre för varje gång.
Eftersom jag inte tål hö och halm inne i stallet så tror jag att jag inte ska utsätta mig mer för det och sen att towe vill mer mata hästarna än att rida.
Betalar inte 250kr i månaden för att bara mata hästar. Då får hon mer ut av gympan märker jag.
Dessutom blir det inga hinder då att ta med nästa lille knodden dit då andra föräldrar har sina syskon där med.
Blir fler och fler medlemmar på facebook som ska ha barn känns som det är riktig babyboom.
Verkar som det är många runt juli som ska ha och fått även höra att det är många som ska ha då så min nervositet börjar komma nu att det kommer va fullt på bb i linköping. Men inget och oroa sig nog för hoppas jag...

Mammakläder

2012-02-14 @ 06:52:26
Gud så sköna tights jag fick  3 par av grannen igår så de blir vällandvända och så är jag sån person som älskar gå i de men nu på vintern kanse blir lite kallt men inte mycket kallare än mjukisbyxor och leggins vad jag brukar ha.
Bara piffa till med ett par benvärmare och någon tunika eller längre linne till så blir det kalas bra:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gick in i vecka 18 idag och tog ett kort på magen igår så den bjuder jag på
Huvudvärken är väck än så länge idag så skönt. Här vakna vi innan 6 då towe fått vanan att gå upp då.
Hon är då riktig piggelin som ville ha redig frukost yogurt och flingor 2 portioner sen börja hon och leka direkt med sina smådjur dinosaurier och hästar. O det gör hon än..
Idag blir det ingen ljusparty som jag skulle gått på men dagen rullar på ändå.
Det blir dagis på fm och under tiden ska jag till en och kolla lite bebiskläder se vad jag ska ha och om hon hade babysitter eller nåt..

Akuten

2012-02-13 @ 18:42:36
Vart på vårdcentralen för att kolla mitt blodtryck och det såg bra ut men pga av min huvudvärk så vart jag skickad till motala akut.
Så sittandes där från halv tolv till halv fem det tog på krafterna.
Men som tur va tommy med och towe va hos raimo en stund och sen kom jonna hämta henne där då de hälsa på laila.
På akuten kontatera de att det va spänningsvärk som gjorde att huvudvärken sitter i och det är väll tur det villl verkligen inte bli inlagd eller få igångsättning tidigare.
När vi hämta towe skvallra hon som bara den vad hon hade gjort hos raimo och laila vilken va roligt och höra så inga hemligheter finns kvar alls, här får allt höra allt:)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu är man hemma och jag prova mammakläderna jag fick av grannen idag de va faktiskt inte så tokigt.
Kommer bli kalas bra och ha till tights.
Va mest tunikor.
Ne nu blir det invänta tvn tills familjen annorlunda börjat om man inte somnar innan dess:P

Rensa

2012-02-13 @ 06:39:21
Igår så gick jag igenom towes garderob och vart runt 10 plagg och plocka bort då hon växt ut tröjor oh t-shirtar så vi gick igenom sl110 och visst hitta vi en del plagg som hon kan ha nu.
Va towe växer så nu är allt 98 utrensat och några plagg i 104 hoppas vi över.
Vi har köpt rätt många plagg begagnat i nyskick och när man tvättar rätt ofta kläder så kryper de ju så man vet ju inte om de som 104 eller om towe växt och har 110.
Hon har rätt långa armar som gör att hon behöver byta upp sig till stolekten. Men det är alltid kul att byta upp sug i stl:)
Vi spar det vi tycker är fint och behövande till nästa barn blir det en kille så ryker kläderna väck sen.
Imorse idag s vakna towe innan 6 men fick henne ligga i våran säng tills pappa tommy åkte till jobbet sen va det morgon för towe tyckte hon när han for till jobbet.
Så nu jäspar hon lille tösen lite men ändå har hon sovit sina timmar för hon somna tidigt igår.
När towe är på dagis ska jag nog försöka rensa lite i förrådet som det inte vart av igår..

Graviditet

2012-02-12 @ 20:03:29
Denna graviditet är all tvärtimot när jag hade towe i magen. Mådde så himla bra med towe sen i slutet fick jag svullna fötter och händer.
Men nu är jag i vecka 17 oh redan haft samandragningar och foglossning och mår illa till och från och spyr.
Men idag åker jag på världens huvudvärk som inte släpper och jag spyr till och från.
Kan denna graviditet gå fort nu... Vill verkligen inte stå ut med dessa kämpor i 20v till minst.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi diskutera igen lite namn här och kommit på ännu ett tjejnamn vi gillar kommer vi beslutångest med namn om det blir en tjej. Men om det blir en pojke så har vi inga namn ännu i förslag.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu blir det att kolla på kontoret som är premiär idag på tv.4 :)

Upp och hoppa

2012-02-12 @ 08:34:05
Tidig morgon då towe gick och la sig och sov redan vid 18 tiden igår. Men men bara gå upp och se lika pigg ut som varenda dag:P Böja med ett bad för henne och sen gjorde vi mannagrynsgröt som va på beställning.
Det gick ner en stor portion så nu lär hon hålla sig till lunch.
Idag blir det lung dag ska försöka sätta ut lite annonser på facebook om jag orkar...

Shoppat

2012-02-11 @ 10:08:03
Köpte dessa dressar för 80:- på facebook på en sida blir och hämta de nån dag..
Känns som man kommer få en pojke som ligger i magen men mormor säger att det är flicka så vi får väll se....O så säger jag hela tiden han utan oh tänka på det..
Blir glad över vilket fall om det skulle bli en tjej då får man anvädning av kläderna som towe haft när hon va mindre.
Huvudsaken att bebisen är frisk och mår bra<3

Helg

2012-02-11 @ 08:15:23
Va igår närmare 3h i leklandet med signe och familjen va riktigt skönt och komma dit när det va lungt och inte så många familjer med barn. Det va första gången vi va där och det va verkligen lagom stort och kunna hålla koll på towe. Sen va det rätt så anpassat att towe kunde klättra och komma upp på de flesta ställerna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag blir det nog en tripp till stallet då vi inte har något att inplanera annars vill jag nog ta det lugnt någon dag vart rätt mycket farande hit och dit.
Ska nog börja skriva lite inköptlista vad som ska köpas till towes kalas och även vad som behövs till bebis att köpa.
Känns som man köper små saker här och där tror det är bättre skriva nån lista så man vet vad man har kvar att köpa.

Leklandet

2012-02-10 @ 09:42:39
Vi ger det ny chans att alla mår bra och pigga för leklandet idag:)
Så idag blir det leklandet efter lunch med signe och familjen sen så får vi se även om martin och barnen kommer ut. Towe vart ju så impad av saga som är lite större tjej.
---------------------------------------------------------------------------------
På tal om att det blir kul dag idag så hände tråkigheter igår att towe hitta en sax utan att jag såg sen så hade hon stängt dörren in på toa oh spola vatten länge. Ropa på towe flera ggr men hon svara inte så gick in sakta och vad ser jag?
Hon klipper sitt hår.... GAAAHHH!!! Nu är mamma arg och ledsen och det vart hon med.
Sen gick jag in på hennes rum och prata med henne så sa hon förlåt så skulle vi börja läsa saga på kvällen. Ne då har towe rivit ut alla popup disney sidor.. vArför?
Är alla barn så eller bara towe som är busig?

Torsdag

2012-02-09 @ 13:54:02
Morgon dagarna harblivit tidiga då towe vaknar redan kl 6 men så himla skönt att kvällarna är läggdags utan protester. Sen får men egen tid på kvällen framför tv:n eller vad man nu vill sysselsätta sig.
Dagis för towe vart det på morgonen och själv åkte jag till mantorp för att handla så nu har vi fyllt upp kylskåpet igen:)
Efter det hämta jag towe på dagis och sluta med en god lunhidag,då jag hade lusten att göra ordenklig lunch som tog lite tid men va riktigt gott.
Towe åt 2 hela portioner och va tveksam till såsen men så sa jag att det va gurka i och så smaka hon. Kan säga att den va riktigt populärt att äta maten med så god sås, så hon va tvungen att ta mer sås och va rädd att jag skulle äta upp allt.
Köpte batterier till speldosan idag för att jag tänkte jag skulle prova se vad det vaför musik men så köpte jag ju för små batterier det va väll typiskt:/
Ne nu blir det invänta tommy som kommer hem från jobbet sen ska vi baka äppelpaj med vaniljsås.
mums mums

Då gjorde jag det!

2012-02-08 @ 19:15:30
  • Jag fixa idag glukosbehandligen men när jag drack det fick jag mina spyattacker att jag höll på att få upp det men så tänkte jag att jag vill fasen inte göra om det här igen så gav mig med att klara det. Så pina i 2 h att sitta där och ha ont i ryggen av de osköna fötöljerna. Vägde mig även och hade inte gått upp mer än vad min våg visa hemma från att jag va sist hos mv va jag i v.12-13 tror jag och från dess tills nu när jag är i v.17 har jag gått upp 900g så 2,9kg har jag gått upp på 17veckor.Hoppas kunna hålla vikten men tror det kan va rätt svårt då jag gick upp 1kg om veckan i slutet med towe.
  • Idag har man även vart på ikea vart lite smått och gått man hitta och så fick towe en dress från lindex för 175:- på rea som hon faktiskt tjata till sig. Ovanligt!! Men den vart det och tackar för lite tjat för den va jätte fin för henne. Men skit nu drar hon 104 i kläder , lille tösen växer som sjutton<3
  • Sen va vi en sväng i stallet hälsa på hästarna och towe ville rida men sa att vi får rida nån anna dag och dessutom va ju towes farmor livrädd för dem.. Hur kan man va rädd för de små sötnosarna?

sjuk?

2012-02-07 @ 18:58:06
Känner mig inte så pigg är hängig och trött och känns stickningar i muttan. Jag trodde jag åkt på urinvägsinfektion men va på jourakuten och visa sig att sänkan inte såg bra ut men urinet va bra så imon blir det ringa vårdcentral och skicka in urinprov för att se om det är urininfektion eller vad det kan va.
Hoppas jag får sova inatt för det här för imon är det tidig dagis för towe och själv ska man pina för glukosbelastning ush ush.
Haft annars en kanon bra dag i motala med signe med familjen vi åt lunch och så kolla vi lite på stan och sen vart det fika och vi fick även sällskap av sofia och barnen.
Sen prova vi signes barnvagn i min bil och det gick ju kalas bra in i bilen så den ska vi köpa av de. Blir lagom när våran bebis kommer att vilgot byter vagn.
Sen fynda jag speldosa till spjälsäng på facebook.
150:-

Liten tripp

2012-02-05 @ 09:01:14
Blir och åka in till motala idag hälsa på mormor som vi inte träffat sen juldagen kanse kan va dags nu igen, men hon har vart sjuk eller så har vi vart sjuka så alltid kommer det något i vägen.
Annars blir det hälsa på laila och carmen som towe frågar efter då och då.
Igår spydde man på kvällen ush mår verkligen piss över att spy nästan varje dag det börjar komma tillbaxs mer. Men jag härdar ut och tar tabletterna för illamående och kräkningar men de hjälper sällan.
Se vad mvc säger på onsdag då man ska dit för glukosbehandling. Blää längtar inte!!!

Letar för fullt efter vagn till bebisen men inget vi fastnar för förutom den som signe och jörgen har en tentonia som vi ska titta på lite mer se om det kan va någon vagn för oss.
Hade en sån när towe va liten och då tyckte jag den kändes så låg men man vänjer sig efter en stund och fördel med den är att den är väldigt lätt gemför mot många andra som är tungstyrda och tunga och bära i bilen.

Framgång, det gillar vi:)

2012-02-04 @ 20:04:22
Det går framåt med potträningen eller vad man ska säga.. towe har vart länge duktig på att kissa i pottan och toan men att bajsa har vart sisodär hon håller sig och så händer det i trosorna. Eller så går hon iväg bakom soffan eller underbordet.Men nu i 2 veckor har hon gått på pottan och bajsat och det glädjer mig att hon vågar nu så jag berömmer henne som bara den när hon bajsat på pottan.
Idag vart det en liten ridtur med ponnyn buster men han va lite vilder då ingen har ridit på honom på 3 månader men träning och så får vi åka dit och hålla på med honom så han blir van med towe.
Towe gilla iallafall stallet och hästarna så vi va där i 1,5h.
Men kallt va det med så vi hoppas på bättre väder tills nästa gång.

Bläää

2012-02-04 @ 08:12:01
Igår spydde towe av allt slem hon har och så får vi ju inte inhalera nu innan läkarbesöket så blir extra jobbigt för henne.
Sen när en annan skulle börja torka upp allt ne då börjar jag spy som en kalv som tur hade jag tagit fram hinken så de va min räddare i nöden.
Tyckte verkligen synd om tommy som fick stå ut med oss och även torka upp efter towe.
Jag förstår verkligen inte att jag blivit så känslig.
Men sen igår vart jag otroligt sugen på mannagrynsgröt och lakris och det va jag sugen på med towe i magen så frågan är är varje graviditet samma sughet på saker eller är det samma kön?
Men det går fort dagarna hoppas lille plutten inte tänkt och gå över tiden så man slipper att gå hela sommarn men en mage. Tycker den redan börjar bli stor..
Idag blir det åka till stallet, towe ska få börja rida nu när vi hitta ridhjälm och skyddsväst för 200:-.
Vill inte lägga allt för mycket pengar på saker till ridningen om hon tröttnar och så växer hon ju en del.
Ska träffa en tjej där idag på stallet som har en son på 4 år så kommer bli kul för towe hoppas jag.
hej svejs frukost nu:)

Ullared

2012-02-03 @ 07:32:14
Va igår med sofia och signe i ullared och vart väldigt förvånad av att det va så lite folk. Man slapp och trängas och man kunde känna att man fick titta i lugn och ro.
Jag hitta inte så mycket kläder till towe, antinge om man är för kräsen för att man ser att något plagg kostar 20kr oh den andre 129.... eller så va man inte nöjd hur plagget såg ut och ska ju va bekvämt och snyggt.
Men jag gjorde av med lite pengar i rimligt pris vart inte så dyrt som det fick bli men det va ju tyr det så idag ska jag försöka få tag i en ridhjälm åt towe.
Så ska vi se i helgen om hon ska rida eller om det blir nästa vecka.
Nu börjar kalaset närma sig med så börjar bli lite småt stressad så måste skicka ut inbjudningarna.
Så det är väll nåt vi kommer sätta oss med i helgen.
Annars är inget inplanerat, men vi får väll se vad helgen bjuder till oss.

Ridning

2012-02-02 @ 06:11:24
Towe ska börja rida när som men vi är på jakt efter ridhjälm och skyddsväst så vi får se vad vi hittar i ullared åt henne.
men hon ville ju ha rosa hjälm men sa att det inte finns men kolla runt lite på nätet oh vad hittar jag?
Rosa hjälm !!
Va tycks? Tänk om hon tröttnar på den efter några ggr eller inte vill ha den? Barn kan ju ändra sig fort:P
Idag far vi till ullared med men vi kommer hem nog ganska sent då det vart lite ändrade planer för att få ihop resan men bara vi kommer fram så är jag glad:)
Ska ju va snöoväder idag men inget vi ser i skymt än av så vi får hoppas det håller sig ifrån denna dag.
Towe sover över hos farmor och inge och det är jätte kul att hon trivs med de och tycker det är kul.
Sen igår lekte malte oh towe från kl 2 till 6 i ett vilket gjorde mig otroligt stolt att de leker så bra ihop än och att de behöver ingen hjälp. Barnen har blivit så stora:)
Vilgot va väldigt fundersam när vi kom oh titta ut mig och såg verkligen hur han fundera. Men han va mig lika lugn och snäll grabb men dröjer inte länge tils han börjar ta sig fram:)
Ne nu blir det göra sig ordning och jag som hade tänkt och sova ut till halv åtta men det vart de ju inte men nu har vi tid så det räcker:)

1 februari

2012-02-01 @ 11:12:20
Ny månad och väldigt fullspäckad månad med både roliga och tråkiga inbokande ärende.
Idag har jag vart oh tagit bort stygnen och bandaget, va riktigt bra läkt men har inte samma kraft kvar i handen som jag hade innan. Känns som man har börjat använda vänster hand istället.
Illamående och yrsel fick jag som bara den på vårdcentralen och de tyckte jag såg blek ut men det gick ju bra ändå.
Illamåendet sitter i än, tabletterna som skulle hjälpa mot illamående hjälper inte det minsta utan jag spyr ändå till och från men nu är det inte varje dag iallafall.
Drömde även att vi fick veta att vi skulle få en pojke... Vi får väll se för inom 24v hoppas jag att lill skrutten kommit ut. Vill verkligen inte gå över tiden.