Inskolning

2010-08-30 @ 12:36:08
Fasen vilken natt, tommy och jag fick åka in till akuten för han hade sån magsmärta och tyckte så synd om honom han va nästan gråtfärdig. Fick ringa till emelie o så snält av henne och kunna se efter towe när hon låg och sov under tiden vi åkte in till motala akut. Visa sig va urinvägsinfektion som va påväg upp till njurarna så atibiotika vart det för honom.
Hoppas det går över snart.

Hade inskolning idag med towe som tommy skulle hängt med men ville inte tvinga med honom med sån smärta kvar i magen. Så vart en promenad till förskolan och towe va lite blyg i början men efter 5 min va hon igång och lekte och en fröken va jätte rolig tyckte hon och garva hela tiden till henne. Sen börja hon även och prata lite smått med några enstaka ord så hon verka trivas. Så imorgon blir det 2a dagen blir nog inga problem då hon vägra hänga med hem fick tvinga med henne hem inte så kul.

Sen efter vart det en promenad med emelie till öbe. Towe somna vid 12 så hon får sova 1h sen blir det lunch.

sovmorgon?

2010-08-29 @ 09:39:58
Det fick man väll kan ma säa om towe väcker en halv nio, brukar annars va tidigare. Hon har börja med att gå iväg från rummet tills jag vaknar idag va det peka på mina ögon och försöka öppna de sen ska hon klänga på en,sparkas och sätta rumpan över ansiktet lätt att man vaknar på det:P
Sen spela hon en liten truttilutt idag på xylofonen med, vilken morgon:) hehhe börjat bli som en rutin tycker jag.

Imorgon är inskolning 1h  10-11 så det blir kul se hur hon tycker om det.

Info...Ni som e nyfikna

2010-08-28 @ 21:32:13

Mitt namn är hanna och jag är 23 år fyller 24 , 29september.
Jag kommer ifrån motala och jag träffa tommy på en fest hos mig va då ingen stor fest men va då syrran och peter som hade tagit med tommy och jocke för och festa nyår hos mig. Hade pricis gått isär med en kille jag bodde ihop och inte tänkt och bli ihop med nån men när jag såg tommy så klicka vi för varann direkt men både va blyga och våga inte riktigt ta första insiativet. Jag flytta princip till tommy direkt, dessto värre bodde han i en liten etta va då ingen höjdare men gick ju. Jag pendla för det mesta från mjölby till motala till jobbet. Sen börja tommy och syrran med körkortet se det peppa mig att jag ville börja oxå med det. Så gick ju skit bra fick körkort och tommy hade en liten bil jag kunde köra med ibland. Där efter fick ju han sitt körkort oxå så det va ju kanoners:)

Sen under tiden har vi haft en del strul till och från men vi har alltid hittat till varann underligt men älskar man varann så göra man det. Det är tur det för 2008 sommaren vart jag gravid va då inte planerat och jag behöll barnet fast vi inte va ihop men vi löste det sen och fann varann igen<3
Trodde allt skulle va jätte bra under graviditeten och när man fick barn men fy fan vilka hormon svägningar man hade:P Heheh stackars killar som får stå ut med sånt.
 Gick över 3 dagar känndes som en evighet, hade trott att vi skulle få en pojke men så kom det en liten flicka:)

Towe till 50cm, 3050g



 
Vi flytta till en 3 när towe va några månader men vart bara strul tyvärr då towe tog så mycket tid och även skrek på kvällar till mornarna inte det roligaste. Det tärde en del på oss och vart en massa tjafs. Vi flytta ifrån varann ett tag men nu har vi hittat tillaxs till varann igen, sista gången hoppas jag med. För nu är allt kanon vi ska flytta till en 3a så towe får eget rum och vi lite mer privat liv, jag har även fått jobb och tommy har kvar sitt jobb. Sen börjar towe på inskolning på dagis nu på måndag så kan inte bi mycket bättre<3
Mitt liv är perfekt nu

Lördag

2010-08-28 @ 21:14:01
Idag vart det stå i djuraffärn 10-14 så himla långtråkigt då det inte va någon riktig fart på folk.
Men bästa va och komma he och umgås med min familj där efter, så roligt med när towe ser en direkt så säger hon hej och kommer fram till en och lyser upp som en solstråle.
Vart en sväng till östensson och så förvånad, towe orka gå till östensson hon som brukar va så lat :P
Men så kul att hon orka och ville och såklart tog det lite tid men värt det då hon fick hålla på och plocka upp löv m.m det hon hitta.

När vi kom hem vart det lite lördagsmys med liten godis och tv. Det va tiptop tyckte towe och nöjd måste hon va då hon somna halv åtta idag och sprang upp 1 gång sen vart det knäppt tyst så  gick in för och kolla om hon sov och hon låg där och tutta på sina fingrar och titta lite och myste med ett gosedjur. Verkar som hon vet att inte mamma och pappa ger sig när det är läggdags:P Imorgon blir det natta henne tidigt för sen börjar ju inskolning så himla kul, längtar. Tror towe kommer tycka det är kul med. På onsdag börjar även 2 andra barn i samma ålder på hennes avd så blir gruppinskolning så det blir riktigt kul att hon har andra i samma ålder. För de andra på dagis va nästan 2 år redan och uppåt.

Idag försökte vi även med att få towe gå på potta lite mer och gå i trosor men hände liten olycka så gick ju då inte. Men men det får ta sin tid med potta och toa. Hon är så duktigt annars med allt annat så ska då inte kräva tycker hon kan så himla mycket annars än vad jag hade trott att hon skulle kunna denna ålder. Min lille tös börjar bli så stor <3

Älskar dig tommy och towe ni är mitt allt mina älsklingar.

Mantorp

2010-08-26 @ 13:58:21
Idag vart det bvc towe hade gått upp så bra så nu vägde hon 10636g och va 77,5cm.
Sen fick hon även spruta det va då inte populärt efter och gav arga blicken på bvc sköterskan:P
Där efter sprutan så peka hon på armen och tyckte synd om sig själv och sa aj aj och bubbla en massa. Bvc sköterskan fråga massa vad towe kunde och hon låg bra i utveckligen hon va tidig.
Så va kul och höra.

Efter vart det mantorp en liten sväng tll karlsson och hitta 2 par byxor för 20kr sen e jacka till hösten kosta 99kr  alla va ju nämligen nedsatt 75%. Då måste man passa på.
Jackan va då bra och ha till jobbet tyckte jag va vindtätt så det ut och va. Hitta en till towe med men känns så onödigt köpa när hon har.

Sen vart det liten fika paus på fiken utanförkarlsson det tyckte towe va skojsigt och så vart det ju mer mamma dotter tid<3
Den måste man ta vara på.

Sen va det dags för storhandlandet pust det tog tid men värt att lgäga tid på det då towe gick nästan heal tiden och skulle hjälpa mig lägga i sakerna i kundvagnen så himla kul se henne hjälpa till och vilja. Sen va hon för det mesta och pilla på det mest i affärn men det är ju så spännande och känna och ta på saker:P

Efter vart det hemåt och nu ligger en tröttis och sover i våran säng, själv ska man packa in alla varor.

Linköping

2010-08-25 @ 19:18:41
Haft en linköpingstripp idag då jag hade teoriprov på taxikörkort och det gick ju kanon:)
Så nu är det 2 prover kvar av 3 sen uppkörning  det kommer gå bra känns det som.
Sen vart det en sväng till mds då jag fick inkopplat nya bilsterion hoppas denna ska funka.. men ljudet är ju kanon gemfört mot förut. Sen vart det kinabuffe i ikano, va mumsigt och towe älska verkligen maten. Hon vräkte i sig ris och currysås och nuddlar  och grönsaker. Där efter köpte jag en tunn mössa åt towe, för fasen vad kallt det är imellan åt ute.  Känns som hösten kommer, sen på kvällen när jag kör tidningar så känns det som man skulle behöva vantar nu för fryser som fan om fingrarna.

Efter ikano så drog vi till biltema, nu är det dags och fixa rosten på min bil, så blir åka till mormor nån dag och hålla på med det. Måste passa på nu innan det blir kallare.

När jag kom hem så funka inte internet men vi har ju mobila internet så det går ju an så länge men synd att vi kan bara ha på ena datorn,se om tommy får igång det eller om det är telia som strular med nätet.

Har även beställt en sak hem ska nämligen träna lite mer midjan fläsket man har:P
 Mormor har ju en sån och ho säger att det funkar, själv har jag kört nu i 2 dagar och känner träningsvärk i ben och midja. Benen är som spagetti efter man blivit klar, räcker ju köra 10 min säger de.

Impulsiv

2010-08-25 @ 11:02:35
Va igår en sväng i mantorp citygross med towe men sluta att jag fick inpulsiv ryck att klippa håret fanns elevklippning så körde på det:P
O nu klippte jag håret en anning trött på fasenskappet, men fan vilken tid o få till luggen då man har fått en vivel mitt i allt.
Det växer ut om inte annat om amn inte blir nöjd men visst e det ovant se det men det duger. Hade velat haft det mer tappert och längre men vart bra ändå:)



Här om dan va jag barnvakt en liten kortis åt villiam, gick ju så bra:) Bara att towe är avis som bara den och ska ta varje sak man försöker aktivera honom med. Sen efter att emelie kom så vart det gå ut e sväng jag hade bröd och slänga till ankorna.


Ny vecka

2010-08-23 @ 10:41:01
 Towe haft jätte kul hos laila då hon fått träffa mina kusiner:)

Nu har hon lärt sig nya namn.

Onna   (det är jonna)
Ato  ibland arto   (arto)
Mimmi             (mimmi)

Sen när bolibompa kommer på tv så sjunger hon med men hon säger borta borta.. hehe

Sen upprepar hon massa ord här hemma, blomma,bulle,mamma,pappa,städa,pola (spola) m.m.

Så himla kul att hon kommit igång med orden men direkt när vi träffar folk som hon inte träffat på ett tag så blir hon tystlåten. Men hos farmor igår då dög inte maten men fikat dög då sa hon bulle, sen peka hon på blomma och sa blomma. Lite kom hon igång iallafall. Fick en jätte söt mössa med men va då nästa förliten för henne, hoppas den passa bra på linnea som hade fått en likadan.

Nu blir det plugga lite sen ska man träffa syrran om et inte blir allt för sent idag. Mata ankorna ute med barnen och gå till någon lekpark blir det nog.

Motala-Borensberg

2010-08-22 @ 09:33:58
Idag ska vi hämta towe:) Så himla längtan efter henne kunde knappt somna igår natt då jag låg och tänkte på towe och hennes alla busheter och ord hon kan:P
Hennes nya ord:

Hennes ord - Riktiga ordet

pola                spola

Städa              städa

Ate  (te)          Malte



Idag blir det åka hämta towe, sen blir det åka till farmor ska bli kul och träffa henne då det va länge sen, se hur towe reagerar:P Men hon brukar tycka det är roligt där.
Sen blir det jobba inatt, weiii   money money.  Får ju min först lön med denna månad så underbart gött:)
Blir ju då inte så mycket men alltid nåt, va ju borta då jag stucka foten sen börja jag ju mitt i en månad.
Ne nu blir det plugga lite på taxi körkortet. Går lite segt med det.. men inte alltid man har lusten och plugga.

Det rullar på...

2010-08-21 @ 21:39:13
Jag vet att jag vart dålig på att blogg haft så himla full rulle och har vekligen inte haft lust och blogga när man har tiden över.
Har iallafall gjort ett par köp till towe riktigt nöjd har då en regnjacka i röd i fodrat till towe  till hösten och hitta nu ett par byxor på tradera som va fodrade så vann dem för 41 kr:)


Sen va jag med emelie och barnen i linköping igår och kolla lite, hitta skor till towe ett par höst skor.
Svart rosa fina skor:) När vi kom hem så skulle hon ha på sig dem och visa för jocke och tommy hela tiden. Så kul se henne va så nöjd.
Hon la fram foten och visa skon hon hade på sig och så skulle man busa med henne samtidigt.

Annars har hon växt ur garderoben en del med byxor så nya byxor köpte vi på lindex 3 byxor för 200. Snacka om att det börjar bli dyrt med kläder uppåt stl och så växer de ur det fort med.
Får väll hoppas stl.92 ska hålla ett bra tag. Hon har ju stl.86/92 nu så det ska väll kunna gå ett bra tag.

Jobbet funkar kanon bra lördags tidningen är det inte mer än 2 extra tidningar så då går det fort, igår tog det 2h, snacka om att man lärt sig rundan nu och vilka som ska ha tidningar. Skönt det.
Men denna veckan har jag även fått utdelning på övertid på att dela ut till alla hushåll på min distrikt rätt jobbigt tog sin tid ju. Men gött få in lite extra pengar.  Towe va hos mormor i 2 dagar då tommy jobba så jag fick sova ut lite. Annars hade det inte blivit så mycket sömn, ska bli skönt att dagiset börjar 30aug så det kommer rulla på som vanligt med jobb och inte behöva fixa barnvakt och så. Jag hoppas towe kommer trivas på dagiset, men det tror jag nog hon är ju så glad i nytt folk.
Hos mormor hade det ju gått jätte bra,mormor hade ju även pratat finska hela tiden och det hade hon förstått och gjort det mormor sagt. SÅ hon blir nog två språkig:) Kul det då jag vill föra vidare finskan.

ord och förståelse

2010-08-12 @ 15:02:49

Idag verka hon på bra humör med att härma massa ord låter inte alltid som det ska.
Idag sa vi klocka och då sa jag att den säger tick tack o hon sa efter mig tit ta, tit ta

sen när hon ser olika djur på tv så härmar hon dem och även när vi läser bok. Kul det:)

Sömn?

2010-08-12 @ 09:43:41
Hur får man barn och sova? hade en bra rutin då towe gick och la sig när vi natta henne men nu har hon fått för sig och inte vilja sova  när det är läggdags kan ta upp till 3 h innan hon somnar. Ska man då börja tidigare och natta om hon ska hålla på så? nja det tycker ja inte man ska behöva. Har ju en rutin på att äta kvällsmat, medicin,borta tänder ibland läser vi bok beroende på hur trött hon är. Sen brukar hon somna men inte längre. Vet inte om det är med middagsluren som stör henne, ska man ta bort helt och hållet eller vad är bäst?
Har ni förslag så kom gärna med lite kommentar.

Igår fick hon sova en halvtimme på dan för att hon skulle somna vid 7-8 tänkte vi men sluta med att hon somna vid halv tio.


Kan man annars få hjälp med det här av nån?:P Antar att det här är nåt som tillhör trottsåldern:P

Bilägare

2010-08-11 @ 14:07:24
Bli inte bilägare om ni inte kan räkna ed oförseda utgifter. Ush säger jag bilen koka först när ajg börja med jobbet för 1 månad sen, fick ordning då vi bytte fläkt. Va ett jäkla krångel men kul och hjälpa till och meka och lärde mig lite. Fläkten kosta 100:- begagnad

Det funka 1-2 v där efter dog bilen på jobbet igen.. suck igen eller va då?
De måste ju tro att man har en skit bil på jobbet. hehe Men visa sig att det va tändstiften som behövdes bytas sen var det en grej som ja inte kommer ihåg nu vad den heter men gick ju på lite pengar 700:-

Trodde bilen skulle gå nu prima men icke lämna in den på service och huliställnig kom till verkstan och de säger att hjulinställning går inte fixa då det behövs fixas lite saker på bilen innan. SUCK.. orkar verkligen inte lägga mer pengar på bilen. 2500:-? host host.. de pengar har man ju inte direkt och lägga ur fickan. Men det är tur att man får låna pengar nu till det.
Vi kommer lite udan med kostanden då vi kunde byta nån sak på bilen men tror vi kommer hamna ändå närmare 2 tusen. Inte kul, vill kunna använda pengarna till nåt annat.
Nu fick jag åka bara med bilen det nödvändigaste sa de på verkstan och det känns inte så kul det.. Jag som skulle träffat signe idag:/ känns som det kommer alltid nåt imellan.


Så säger det, skaffa inte någon bil om det inte är ett måste:P

Akvarium

2010-08-08 @ 14:29:56
Vart och kollat på ett akvarium idag med towe så vart och köpa det:) Ska hämta den i samband när vi flyttar så det blir kul och sätta igång det.. Längtar.
Vill ju ha en del malar som kan växa till sig riktigt stora så fint med det.

Filmkväll

2010-08-07 @ 23:10:47
Kollat på film nu på kvällen vart the karate kid, skit bra film må jag säga.
Värt och se iallafall:)
Har även pluggat på taxikörkortet lite, gick bra med proven på datorn.



Va trotsig towe har blivit nu med, svår och få henne och sova men efter 10-15ggr man har sprungit in med henne till sängen har hon somnat till slut. Vi ger oss inte och turas om att gå in med henne.
Hoppas snart få en rutin på det. Är jätte stolt över våran tjeja med hon har idag gjort framsteg med maten. Hon åt bulgur,kyckling och broccolie 2 stora portioner. Hon äter kött :) Weeii, hoppas det forsätter så här. Järndropparna e lite bökiga då man itne får ge dem med några mjölkprodukter och ska va minst 2h imellan innan mjölkprodukter får ges. Men märks att hon täer det då bajset är mer mörkt nästan svart. Är då nästan samma färg som de har små bebisar som tjära när de e nyfödda.

Lekkompisar

2010-08-07 @ 17:44:38
Idag gick jag och towe ut en sväng, tyckte hon behövde springa av sig. Emelie och villiam hängde även med så va kul för towe leka lite med honom. Han har ju börjat gå mer när emelie håller i hans hand.
När vi gick till en lekpark i ett villområde så träffa vi även på andra barn och föräldrar. Towe gick direkt till 2 tjejer och lekte med den. Så sött av dem. De lekte så snällt och prata med varann men va då inte alltid lätt för dem och förstå towe med sitt lilla egna språk:P

Efter vi hade vart där och lekt så vart det en promenad i skänninge, gick även förbi dit vi ska flytta till i september. Längtar otroligt mycket är ju bara 1 ½ månad kvar.

Fasen vad jag är nykär än, fick frukost på sängen här om dan av tommy och towe, sött av dem. Sen har jag och tommy fått ha våran egna tid på kvällen med film och mys. <3
Älskar dig för alltid puss puss

Här bjuds det på gamla bilder, är så kul ibland och titta tillbaxs på dem

    

Film

2010-08-07 @ 13:32:16
Har kollat på lite filmer, haft lite filmsug nu coh se när det kommit en del nya filmer. Vart denna: änglavakt. Va helt oki men sorlig film då det handlar om ett barn som blir sjuk och hamnar på sjukan. Sorligt se sånt för man vill verkligen se sitt egna barn hamna så. Så vart en del snyft.. Sen prata de även franska till och från det förstörde lite tyckte jag.




'
Sen vart det denna film: snabba cash. Den kunde vart bättre men visst den gick och de va lite seg i början men sen kom den igång efter ett tag. Många som sagt att denna film skulle va bra vad jag hört men nja den slår då inte wallander och beck och rånarna.



Sen vart det valentine´s day. Helt oki film handla om alla hjärtans dag från svek till lycka. Det gamla vanliga som olika romantiska filmer brukar va. Va många kändisar man kände igen i filmen.

Medicin

2010-08-06 @ 16:04:02
Här forstätter vi med medicin kur för towe, inhalator och flytande mediciner. Hade uppehåll 1v med inhalatorn för och se om hon kan va utan men icke nu börjar hon hosta igen på kvällen så får köra det fortfarande. Sen har ju vi fått ta blodprov och det visa sig att hon hade järnbrist nu så nu ska vi köra med järnroppar 2 ggr dagligen. Det tyckte hon inte om så det blir kämpigt i 10v då vi ska köra det så länge. Man ska ju inte heller ge det ihop nåt med mjölk produkter så det blir ju lite och tänka på maten och så.
Om ni undrar varför hon har järnbrist så e det för att hon inte gllar äta kött och korv sånt som innehåller järn. Morötter är ju oxå bra med järn i men de gillar hon inte heller. Så då får hon i sig för lite av sånt.

Idag vart det hämta ut medicinen, hälsa på min pappa i djuraffärn. Sen tog vi en glass på mc dolnas och dela på och efter det vart det att dammsuga bilen. Så himla mycket hundhår i bilen.
Nu blir det slappa dagen med lite pluggande för taxi teori med. Inget sug alls men men det funkar.

Småkryp

2010-08-05 @ 04:36:19
Ush ush... småkryp så äckligt. Nu när jag jobbar natt med att dela ut corren då stötter man på spindlar som kan va lika stora som en femkrona och tveskärtar m.m. Det är då äckligt, knappt så man vgar ta med handen på brevlådan:P

När jag börja med jobbet tog det även 3,5h men nu har jag blivit klar på 2,45-3h :) Så går ännu fortare och bättre nu när man lärt sig vilka som ska ha vilka tidningar. Det jobbiga att man saknar ha kvällsrutinen med att gå och lägga sig i sängen. Men men det kan jag stå ut med och skippa då man får dagen på sig och umgås med familjen. På måndag börjar tommy jobba igen, semestern är då slut men antar att det är för många. Själv jobbar jag vidare, blir lite jobbigt nu i 2 v innan towe börjar dagiset men bara orka med. Blir inte mycket sömn men får passa på och sova när hon tar sin middagslur ibland. Inte alltid hon vill det men då blir det tidig kväll till sängs.

30 aug börjar towe på dagis så blir kul för henne träffa lite mer barn och även kunna utveckla mer språket kanse. Tycker hon har lärt sig en del ord på så kort tid. Blomma sa hon här om dan och försöker säga andra ord med men de låter inte lika tydlig tpå vad hon menar men som en mamma förstår man ju sitt barn mer än en annan.

Imorgon kommer jenny,gustav och fillan på besök:) Blir kul,ska även få lite egen tid gå på marken med dem.Blir så långtråkigt för towe sitta i vagnen med så kan va kul för henne och va hemma och leka istället. Idag fick hon en ballong hello kitty av laila, sen vart det t-shirt med döskalle till henne, så fick även tommy en t-shirt va någon döskalle på den med. Själv köpte jag mig en munkjacka som va lite tjockare då man kan använda den framåt hösten nu. Dröjer inte länge innan den kommer. Sen köpte jag korv hem så jäkla gott med brännvins korv. mums mums. 

Ne nu blir det sova så man orkar med dagen...

Skänninge marken

2010-08-03 @ 20:28:33
Gick en promenad med towe i skänninge nyss kolla lite när de sätter upp stånden för skänninge marken som är imorgon och på torsdag. Sen vart det samtdigt köpa lite fika hem då laila och några till skulle komma förbi imorgon. Sen vart det en promenad för och mata ankorna.

har lite bilder och bjuda på som jag tog här om dan:)

    

   nya leksaken dög bra:) Så... fin musik..

  och lördagsgodis måste man ju då få en egen påse så man inte får sånt som man inte ska äta.

 mums mums.

Fan så glad jag är över mitt liv då jag ändra på saker och ting. Varför har det inte funkat så här bra förut? Har både blivit vuxnare eller tänkt till lite? hmm ja du.. det får man nog inte veta heller. Men spelar roll då allt känns kanoners älskar dig tommy mer än annat <3 pöss

 tommy ligger och njuter av towe som kommit till världen.

 Älsklingen ligger och tar en tupplur dagen efter towe har fött.

Mjölby

2010-08-03 @ 15:53:20
Idag vart det mjölby då tommy skulle hämta sin bil:) Vart billigt och bra va bara fördelarlocket som behövdes bytas.
Trodde det skulle gå på mycket mer, så nu går den bilen kanoners.
Själv fastna jag på mekonomen, fixat ny del till oljestickan kosta inte mer än 29:- så det va då inga pengar och slänga ut. Sen vart det en sväng till pappa i affärn, skulle stå i affärn på lördag men det kommer gå bra är ju bara 4 h. Efter besöket hos pappa vart det träffa carro, vi tog en lunch ihop på stan. Sen vart det även liten runda på "centrumet" det lilla som finns men hitta brunkräm till mig, 2 kuddfodral som towe ska ge till sin farmor och farfar. Det stod världen bästa farmor och farfar på dem.
Hitta även en fin luvtröja på lindex till towe men 179:-???? Det kan man ju hitta ett klädset ihop ju. Fasen vad vissa kläder kostar.. Det är ju så litet plagg tycker man kunde få betala mindre då de små använder kortare stund dem.
Men men bara finna sig i priserna. Hitta även fin höstmössa jag ville köpa til ltowe men då får väntas då man inte vet när hösten kommer och om huvudmåttet är samma nu som sen.


Nu blir det fixa lite här hemma...Sen ikväll blir det jobba:)

Saknaden kan va stor ibland...

2010-08-01 @ 22:33:13

Kommer ihåg den dagen så väll, du sa sista hej då åt mig som jag då inte trodde skulle bli sista farväl. Jag va så glad, sov på en madrass inne i samma rum som mina kusiner. Skulle ju bli jätte kul och sova borta men hade jag haft föraningar vad som skulle hända hade jag gjort saker annorlunda nån månad innan och gjorde livet piss för den jäkeln som tog stop för hennes liv.
Morgonen när jag vakna va mormor och hälsa på och hon fråga om jag ville sova över men det va ja ju då tvungen fråga henne sa jag. Så jag ville springa till henne och fråga men då sa mormor att det inte gick. Vadå gick? det fanns inget sån mening för mig.
Då förklara hon att hon hade dött.. Hatar verkligen  den jäveln som gjorde det, jag går och tänker på det ofta hur? och varför? har inte ännu fått någon förklaring.. och kommer inte få det tyvärr heller men kanse bra det ändå. Jag unviker och prata om henne mycket men det är mycket som får min grubblande och sätta fart och får mig och sitta själv och va ledsen ibland. Men det känns bra komma ut med känslorna ibland.

Så mycket som jag fick stå ut och se på att han va elak mot min mamma det tar hårt på mig och jag ser framför mig en bild även hur, känns inte bra än det sitter hårt.
Känns även jobbigt men skönt veta att hon slipper lida mer och leva med den idioten.


Jag har dig i mina tankar ofta
Jag minns sista farväl så väl,du finns inom mig alltid.
Kommer alltid älska dig för den viktiga personen du vart för mig.
Ingen kan ändra på det du är för mig, jag är född för och va din dotter ingen annans.
Saknar dig, synd bara att du inte får va med i towes uppväxt men vet att du finns här ändå.