Skoda Felicia

2011-05-30 @ 09:10:36



Då har man köpt billig bil som drar lite bensin,nyskattad,besiktad,13tusen mil har den gått.
Har satt på billig bilklädsel,sen blir det tona rutorna,sätta i min cd spelare och ha tommys högtalare som han hade liggandes:)
Så det blir kanon. Gillar då inte däcken och fäljarna men det får fixas med tiden och ordna nåt snyggt. Sen va det lite rost på den som ska bort.
Men mycket ntt bytt på den genom verkstad och 1 ägare så det va kanon.

Bilbyte

2011-05-26 @ 08:04:47
Då köpte en jobbarkompis min golf till sin dotter så nu blir det jakt efter en annan bil. Har redan en jag ska åka titta på idag:) Då får man se om man ska ha den då...
Igår fixa jag medbilen alla papper och bildäck och städa ur den. Alltid lika mycket skit hittar man i bilen som att städa. Men nu va det bilbarnstol och verktyg m.m. man skulle ta bort.

Idag vakna jag 7 och towe sov till halv åta hon har hostat och vart snorig inatt jobbigt för henne så nu blir det medicin och inhalator här hemma. Hoppas det hjälper nåt så hon inte blir värre. Fick kanon bra lön då jag inte jobbat hela april månadså det vart ju riktigt bra mer än man hade trott så det vart en suprise.

Djurens dag

2011-05-21 @ 21:09:53
Va imorse och hälsa på karin och cornelia och cornelia va lite blyg men till slut så vart det lek och spring. Towe fick även klappa deras orm det va lite otäckt i början men sen till sist våga hon.

Efter en liteviset hos dem så åkte jag och towe  hämta sussane då vi skulle åkatill djurens dag det va en tripp som man aldrig glömmer haha. Det låg i vätra lärktorpa eller va det hette. Sökte det på gps på moblen och de visa att det skulle va  neråtmot boxholm men inte längst ner. Men icke va det det. Det va nämligen bara 10 min utanför mjölby från stan. Men men kom dit till slut. Towe fick klappa ankor,kycklingar,hästar,åsna,hundar,får m.m. Det tycker hon va kul då även hon fick se fåren springa ut från ladgården ut mot ängen.

Efter vi hade vart där va vi helst slut så vart en lugn em-kväll här hemma med film tittande men så ringde det på dörren på em att de ville komma hämta soffan då vi sålde hörnsoffan så nu ligger vi här hemma på täcken och madrasser men det går an 1 dag:)

Imon blir det hämta soffan i motala hos laila.

Trehjuling

2011-05-20 @ 20:42:08
För 2 månadersen tror jag det vadå nådde inte towe ner till tramparna på trehjulingen nu når hon ner:)
Skit vad hon måste ha växt våran tös.
  Bild taget 2010 Feb

Idag va det en som ringde om hörnsoffa så han kommer och hämtar den på söndag fm så det blir kanon eftersom vi hämtar den andre hos laila under söndagen.
Kommer bli kanon bra:) Bara byta vardagsrumsbord nu och det är ju inget svårt har en på g som jag vill ha så får se om det blir den.

Idag så fick vi ett inpulsiv åk till mjölby ringde och kolla om tiina va hemma och de va det så vart ett litet åk till väderstad och träffa de en liten stund. Towe fick en glass i affärn och vi hitta äve ett litet leksaks set till liam som han kan ha nytta av sen när han blir lite större.
Han va så lugn och söt liten plutt. Towe skulle ge nappen hela tiden men sen spotta han ut den hela tiden och towe sa oj hela tiden då och skulle stoppa in den igen men de ville inte liam.
Sen hitta hon lite leksaker och leka med som hon i en liten låda och giraffen från madagaskar gosedjur va populärast.  Sen efter en stund så vart det en sväng in till mjölby för attköpa blomma och fira tommmys mamma, vi åt smörgåstårta och så fika vi lite. Proppmätt en anning.

Nu är man hemkommer så skönt nybäddad säng har man även fixat nu och så väntas bigbrother på tv.
Towe somna i soffan när vi titta på lejonkungen 2 ihop. Kul och se lite filmer ihop med tösen då hon vart så inne på telletubbies och musse hela tiden men nu börjar pippi och mer disnefilmer intressera sig mer för henne.

Älskar min familj<3



Mobilberoende

2011-05-19 @ 08:33:12
Har fått tillbaxsmin mob htc desire nu, och jag e nog mobilberoende va tvungen ha den direkt med:) Så nu man nåt och sysselsätta sig med på jobbet när man väntar på flyget.
Igår hade towe ont i foten och antagligen trampat snett och sa att hon hade aj aj och så ville hon inte stödja riktigt på foten men på kvällen kom jag hem 30 min tidigare för att se om vi behövde åka in och kolla foten men va mycket bättre på kvällen skönt det.

Idag är det sista dagen på jobbet för denna vecka så imon blir det försöka hitta någon present till tommys mamma som fyller år om det inte blir och bara köpa nån blomma. Återstår och se..

Towe pratar allt mer och mer meningar och förklara saker och kan öppna kylskåp själv som inte är så himla bra haha
Då vet mkan inte vad som fattas i den.
Sen går det kanon med potträningen hon sitter både på potta och toa med ring och är vi borta kissar hon på vanliga toan utan ring så det det är ju jätte skönt att hon kan göra det.
Sen har det hänt 2 olyckor hittills på nätterna men det är ju sånt som händer.
Hon är så duktig våran lille tös ändå<3

Tisdag

2011-05-17 @ 08:55:01
Haft en kanon bra lugn kväll igår förrutom att jag hade så jäkla ont i magen igår stack hela tiden på sidan av magen och va som håll. Men sen på kvällen lugna det ner sig. Men haft lite svårt gå på toa när man e lite stressad så vet ju va det beror på.

Idag såg jag att telefon är utlämnad från verkstan får hoppas den kommer in idag så man kan hämta den idag eller imon:)
Towe har blivit duktig på att äta gröt till frukost det känns skönt att lämna henne på dagis då när man vet att hon ätit bra. Så hon orkar till lunchen.
Fick igår en tid till utvecklingssamtal för towe på dagis ska bli kul och se hur de gått under tide hon vart där.

Igår hade tow vart lite ledsen framåt dan och saknat mig men gick ju över så när jag kom hem vart det och baka pankakor ihop så vi gjorde nåt kul ihop hon älskar ju hjälpa till.
Sen imorse vart hon ledsen bara för ingenting, börjar undra om det är liten period hon får så hon blir ledsen lätt. Men gick ju över fort bara hon fick en kram.

Hej svejs ska nu göra mig ordning och hoppas att hantverkarna kommer hit i veckan och ordnar med kaklet.

Kortis vecka:)

2011-05-16 @ 08:31:28
I veckan blir det och jobba 4 dagar då towe har studiedag på fredag. Så då blir det kanse åka till farmor och inge på fm. Annars blir det fira tommys mamma som fyller år på fredag.

Ska även hämta en soffa hos min moster på söndag ska bli gött och byta:)

Idag blir det ringa om kaklet som lossnar i badrummet se vad de kommer fram till det sen. Sen e jag lite sugen på att börja träna eller ut och springa men har sån jäkla dålig kondis så återstår och se vad det blir av det. haaha

Igår va jag med laila och towe på barnenesdag på väster va då inte mycket och ha men towe fick fiska fiskedamm och så fick hon se svampbob som hon vart lite rädd av men sen stod hon bara och kolla på den.
Sen fick arto upp bilen så det va ju bra så då tog vi en tur så batteriet skulle laddas. Så towe fick happymeal men hon va så trött så va bara lite pommes som gick ner.
Sen somna hon som en stock när vi hade åkt en lite stund med bilen.

HTC

2011-05-13 @ 23:03:26
Lämna in min htc desire i veckan och nu ser jag på nätet att reparation har gjorts:)
Detta stod:
Byte av mainboard. Test OK. Nytt IMEI: 355302047573473 Kunds skyddsfilm satt över telefonens avståndsmätare vilket gjorde att den inte tände upp ordentligt, skickar med två nya skyddsfilmer som är anpassade för desire.


Så får väll antagligen telefon tillbaxs nästa vecka längtar:)

Har vart hos facket även idag nu har vi räknat ihop allting med lönen så nästa månad e det väll tänkt och få tillbaxs det som fattades. Får hoppas på det bästa. Sen harman jobbat fick jobba en halvtimme utöver passet idag och så har man haft jätte kul med taxifolket Vart även bjuden på käk av en.Snällt.
Men va segaste biff jag ätit va som tuggummi sen gick det knappt och skära igenom så art mest klyftpotatis man åt.

Imorgon ska man åka till sthlm på natten med jenny,gurra och fillan. Kul och åka en lite tripp då dem ska åka utomlands.
Towe är hos mormor idag hon och mormor hade vart idag kollat på massa blommor och växter i ett stort växthus där de sålde sånt. Det hade hon tyckt att det va jätte roligt. Sen hade de vart ute mycket och villa knappt gå in. Söndag ska vi hämta vår lille tösen från motala. Saknar min lille stumpe lumpa<3


Sol

2011-05-09 @ 22:47:22
Sol och värme ajajaj för varmt i bilen och köra taxi, det går ju men ser ut som en kräfta på armarna och över brösten. Så duschen längtar man till..

Haft rikgtig trevligt i helgen.
Fredagen vart det en lugn kväll då man kom hem till 9.

Lördagen: städdag, sen kom signe och malte förbi:) De va här till kvällen och towe skulle ge många kramar och pussar till malte när de skule åka. Magen har blivit riktigt stor på signe,vi spådde även så se om det stämmer in med könet. En tjej ska det så fall bli. En livlig tjej så fall då den sparka ofta i magen.




Söndagen: Åkte till motala till laila vart då ingen valla då inte folk kunde åka dit. Men hade lika trevligt hos laila då jonna och krille kom förbi. Sen kom mimmi med elin även framåt eftermiddag. Sen fick vi besök av gammelmormor och mormor hos laila. Towe log en del åt gammelmormor så hon kom allt ihåg henne.

Towe fick även leka med sandys barn ute vid lekparken, towe skulle härma allt hennes stora tjej gjorde.Gick ju inte lika bra men hon såg allt hon gjorde. 
Towe fick även med en del barnbäcker som kommer till god användning här hemma,sen fick hon en mindre sterio och så får hon byta till en större tv denna månad då laila ska flytta så behöver de bli av med lite saker.
Så det blir kanon när towe får tvbänk och en annan hylla och större tv.Blir nog lite mer utrymme även i rummet.
Så bokhyllan åker ut sen eller om vi ska ha den  vardagsrummet då vi ska byta soffa med:)
 


Sångfågel

2011-05-07 @ 09:24:47
Har en tjej här hemma som sjunger för det mesta och sjunger med musik som är på vissa program på tv nu kan hon musse,many,bollibompa och pingu vad jag har hört.
Idag fick hela familjen sova tills kvarti nio tills mobilen ringde då trodde väll tommys pappa att vi va vakna redan. Så då va det bara gå upp!!

Idag kommer signe och malte ska bli kul:) Va ett tag sen nu så magen har nog växt en del och malte har nog lärt sig en del och vuxit med.

Här kör vi utan blöja på nätterna även och går kanon bra bara hon kissar innan innan läggdags. Men vill hon ha blöja ån kväll eller dag så självklart får hon det men de vill hon inte. Hon gillar sina trosor och gilar och gå på toan speciellt nu när hon lärt sig gå på toa själv.

 

Helg

2011-05-06 @ 21:26:27
Hej svejs nu har man slutat jobbet, denna vecka har gått kanon bra med jobbet vart en kort vecka då towe och jag vart sjuka. Men nu är vi friska skönt det hatar va sjuk men vem gör inte det?

Vart riktigt trevliga personer man kört på i veckan och lite drick kom det allt in:)
Idag vart det 40min övertid så kom hem lite senare va det va tänkt då jag handla lite på vägen. Tänkte göra äppelpaj till kvällen så hima sugen på smulpaj.

Ne nu blir det ta och göra äppelpajen sen glo på lite tv med familjen.<3

Kallt

2011-05-04 @ 08:20:03
Kallt och ruggit ute ush ush vill ha de varmare vädret tillbaxs. Fast som det är nu s kanse folk åker lite mer taxi,det gjorde de förra veckan när det va regn till och från. Men direkt när solen va framme åkte folk mindre.

Idag blir det och jobba är skit trött men det ska nog gå bara man kommer in i det igen.
Towe ska till dagis imon hon verkar va sig själv idag:) Bara att vi forsätter med inhalator och medicin se om hennes hals och slemblir lite bättre.

Orkar inte blogga mer är skit trött... hejs svejs

Sjukstugan

2011-05-03 @ 16:45:41
Towe är än hes och hostar men spyr gör hon inte längre som tur men en en del slemförsöker hon spotta ut. Så tror det blir dagis för henne på torsdag då hon vill gå ut så får se hur natten blir.

Själv är ja bättre i magen men kramper än så imon blir det åka till jobbet göra lite nytta.

Kul att många har hittat till föräldraforumet och säljar sidan med barnsaker. Verkar som många har nytta av saker som säljs.

Själv fick jag en barnvagn tänkte den skulle va lättare och köra med än sulkyn ute i skogen och annars om man är ute och går. Så ska försöka hämta den imon.

Idag pröva vi och göra egen snitzel panerat va riktigt gott än de där man köper klara.
Såvart snitzel och egengjord potatismos,mums mums.
Bara att towe blivit kräsen med maten igen och inte äter så mycket,tråkigt nog.

Vård av barn

2011-05-02 @ 08:08:24
Tommy blir hemma vård av barn idag towe har blivit med snorig och slemmig i halsen och sover dåligt näterna så då får hon va hemma med pappa. Själv åker man och jobbar halv tolv-halv åtta.
Känns som en anna börjar få ont i halsen och vart konstig i magen springer på toa ofta tycket jag.Men bara härda ut 8h pass idag,det ska nog gå.

Kolla igår på bigbrother och så åkte Sonia ut. Va bra att hon åkte ut då hon inte gjorde mycket i huset i början. Men nu pratar hon för fullt men men finns andra som är värd och vinna mer.

1 Maj

2011-05-01 @ 10:16:33
En ny månad är vi påväg in i nu:)Tiden går så himla fort oh själv har man jobbat snart i 1 månad redan på nya jobbet som funkar skit bra, trivs som fisken i vattnet.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ska väll försöka gå ut en sväng med towe har lite bröd oh slänga till änderna om vi hittar några.

Jag jobbar igår ett extra pass fick köra lite mer taxi än mat så det va rikgti kul och så va kunderna nöjda då man fick lite dricks.

Idag börja morgondagen med städning,plocka lite disk i tvättmaskin,tvätta lite kläder. Så har gjort lite som sagt så nu blir det forsätta med tvättningen sen försöka ut och gå.

Kul även att folk uppskattar fölräldraforumet jag fixat:) Fler medlemmar får man och det säljs mycket mer saker nu.