Lördag

2012-06-30 @ 08:58:51
 dagar kvar till bf och jag har sovit bättre än vad jag brukar men nu när jag vaknar så vaknar jag av sammandragnigar som kommer och går. Sammandragningarna har blivit starkare men de slutar tyvärr vilket är rätt irriterande. Men frågan är om det kan va på g...
 
Igår va jag på broarnas dag med hanna och towe. Towe fick 100 kr av sin morfar för att spendera och hon ville åka karusell och köpa godis vilket det vart. Överlycklig tös som levde sig in att rida häst:)
 
 
Idag blir det en sväng nog till cg för och handla lite käk annars blir det nog lugn dag då jag ska på bio ikväll med sussane och se ice age 4.
 Hoppas att filmen är bra då jag gillar de andra filmerna:) Jag är barn på nytt:P
 

Fredag

2012-06-29 @ 12:27:47
 dagar kvar till bf och idag va towe sista dag på dagis innan sommarlovet. Så nu är hon hemma med oss 8 veckor:)
 
Idag har jag vart och hälsat på pappa i djuraffärn, sen va jag på lite ärende på ams och där efter hämta jag towe.
På måndag har vi utvecklingssamtal på dagis, ska bli roligt och höra va de tycker om hennes utveckling på nya avd.
 
På em ska vi gå på broarnas dag  i mjölby och jag är lite halvtrött efter att jag sovit rätt dåligt av att jag vaknar hela tiden.
Men nu när tommy har semester med så blir det och passa på och få vila ut.
 

Torsdag

2012-06-28 @ 20:15:41
 dagar kvar till bf och idag hade jag tid till läkarn kl 10 i motala. Läkarn tyckte ultraljudet såg bra ut igår så hon tyckte inte det behövdes göra nåt åt den då den vägde ca 2500g vilket är normalt.
Sen hade jag även liten blödning som vara 3h igår efter ultraljudet som jag fråga om och då vart det gynundersökning för att kolla vart blödningen kom ifrån. Men inga tecken fanns det av att det börjat öppna sig eller nåt med tappern.
Men sen har lille plutten inte sparkat som han brukar idag så vart äve ctg kurva på mig men allt såg jätte bra ut.
 
 
 
Mitt blodtryck hade blivit lite bättre sen igår men ändå låg det högt än 125/75 sa de.
Men har nästa mvc kontroll 11juli så är inte så långt kvar dit då dagarna kommer gå fort nu när tommy har semester:)
 
 Magen med towe v.37 Bebisen v. 37 nu
 
Magen har börjat sjunka nu e del som det känns nu och börjar bli jobbigt med promenader då de ger en massa sammandragningar men bara ut och promenera,härda ut!
Vart idag med towe ute och gått och mata änderna men fy så varmt det är ute och trodde jag aldrig skulle ta mig hem så ont som jag fick av sammandragningarna. Men direkt när de släppte öka jag tempot hemåt.
 
 
 
  
 
 
Nu på kvällen blir det bara och slappa får så mycket sammandragningar som kommer hel tiden.
Så får nog ta mig ett bad.
Förresten gjort ett framsteg idag, nämligen packat klart towes väska när det är dags för mig och åka till bb.
Så nu är det bara min väska kvar och det tar vi när vi ska åka in.
 
 
 
 

Omtumlande dag

2012-06-27 @ 17:34:57
 Dagen börja med mvc idag kl 9 i motala då de had semesterstängt i mjölby. Hade med mig min kusin jonna och sen towe men hon va så sur tanten som skulle ha mig så de fick inte hänga med in. Hon sa att bara en får hänga med in, men hallå? jag ka inte lämna towe själv ute i väntrummet. Vilken himla lustig barnmorska.
Men sen visa det sig att jag hade högt blodtryck att de låg på gränsen för högt så det kunde va havenskapsförgiftning. Sen så mätte de magen och visa sig att det växt från sf mått 34-35  till 37 på 2 v vilket är enormt. 
Hade gått upp 1 kg sen sist så nu står vågen på 10+.
Bebisen va fixerad och låg långt nere.
Sen fråga hon om jag hade gått på tillväxtkontroll ulraljud, och det hade jag då inte fått nån tid men det va då ett måste när jag har graviditetsdieabetes.
Så kl 13 idag fick jag en tid, så hela dagen vart i motala.
 
Ultraljudet: Gick himla bra och bebisen vägde bara ca 2500g så de va himla lite så han sa att det va då ingen fara med denna att bebisen att va stor. 
Va bara magen som är stor så det va ju tur det:)
Men efter 1 h´s ultraljud så va jag då mörbultat då jag e redan öm på blygbenet som han tryckte och kolla och mätte huvudet. Ajaja säger jag bara!
 
Så imorgon har jag e tid till läkaren som ska berätta va de bestämmer ang ultraljudet idag.
Sen ska de kolla blodtryck och urin även. Hoppas på bättre resultat än vad jag haft idag.
Så under läkarbesöket ville towe va hos laila imon istället för dagis och det är ju självklart att hon ska få välja sälv:)
 
 
 
 
 

Motala

2012-06-27 @ 08:11:10
Idag står mvc på schema:)

Sällskap

2012-06-26 @ 23:17:44
Nu på kvällen åkte hela familjen till tom och hanna för och umgås. Vart lite flöt till kvällen och äta ihop och så va vi ute och gick en liten minpromenad med hundarna. Towe skulle hjälpa till att hålla ena hunden och det gick ju bra. Nu har de skaffat en tredje hund på prov för att se om de ska ha honom eller ej, då de alla familjer som haft hunden har gått bort eller inte kunnat ha tid med honom. Men än så länge funkar det kanon med de andra hundrarna, så synd om de ska avliva hunden därför hanna och tom ville se om det funkar då det inte är något fel på hunden.
 


När vi kom hem så va det dags för att natta towe och slocka på några min. Hon va då trött våran tös.

Imorgon blir det mvc och nu har jag bara 3 tider inbokade i motala mvc då de har stängt här i mjölby + att de inte hade nån tid i slutet runt min bf datum. Men går ju bra och åka till motala så man kan träffa släkten samtidigt:)
Så imorgon blir det ledigt för towe på dagis då hon ska va med jonna under tiden jag är hos mvc om de inte hänger med och lyssnar på bebis.
Sen ska vi träffa laila efter lunch när hon slutar jobbet.
Så imorgon kommer våran dag flyta på som vanligt. 3 dagar kvar tills tommy har semester:)

vecka 37

2012-06-26 @ 07:43:01
       Dagar kvar till bf datumet och idag går jag in i vecka 37 :)
 
Mina blodsockervärden va bra tyckte de igår när jag ringe om de så slipper insulin än så länge vilket är skönt:) Annars så har jag vart lite deppig har så många tankar som flyger runt omkring mig med nära och kära men i slutändan hoppas jag att det kommer gå bra för de personer.
Men så typiskt att det ska komma nu när bebis snart vill komma, blir mycket och tänka på. Men det är tur att jag har mina vänner och prata med.
 
Idag blir det dagis för towe och själv ska jag nog bara koppla av om det går...
 

<3

2012-06-25 @ 21:45:40
Älskar min sambo overhört mycket och så glad över att det är vi <3
 
Vi har då världens sötast dotter  och snart blir hon storasyster <3
 

Service

2012-06-25 @ 18:43:37
Japp då har man hämtat bilen från servicen, så nu va 9tusen mil service gjort + att jag bad de byta tändstiften då jag inte vet när de va bytta från förra ägaren. Sen så hade tydligen fästet till avgasröret bak behövt lite omsorg. Så de svetsa de lite. Så nästa projekt på bilen är att fixa bakre delen på avgasröret.
Sen trodde jag att drivknuten börja gå på bilen sönder men tydligen hade han inte nån anmärkning på det som tur:)

Bilen gick ju hur bra som helst nu när jag åkte och inga knarr från drivknuten så kanse va nåt med avgasröret som hördes innan.
1600:- fattigare men va ju himla billigt ändå gemfört mot andra bilverkstäder.
 

Måndag

2012-06-25 @ 05:59:29
Ny vecka och ny sömnbrist vilket leder till att man inte är på så bra humör och orkar typ inget.
Blää för denna dag fast att jag har en del att fixa idag.
Blodsockermätar resultat ska jag ringa om,service på bilen,towe är ledig idag så hoppas kunna roa henne idag fast att man känner sig helt död och så lämna in akassa kort.


 dagar kvar till bf
 
Snart är vi inne i en ny månad vilket känns overkligt och att det har gått för fort. För denna vecka har tommy och hanna jobb sen har de semester vilket känns kul och jag hoppas lille bebisen vill titta ut nästa månad. 
 

Söndag

2012-06-24 @ 08:08:47
Idag blir det kalas för lille vilgot som fyller 1 år sen ska vi se om farmor och inge har tid att ses innan en stund då det va ett tag sen.


 
Vilgot 
 
Va tiden har gått fort och nu är det inte så långt kvar tills lille plutten i magen vill titta ut vilket man längtar.
 dagar kvar till bf datumet

Bilder- Minnen

2012-06-23 @ 23:00:14
Sitter här och kollar gamla kort och delar med mig lite:)
 
 
 
 
 
 

Börslyckegård

2012-06-23 @ 17:16:52
Skulle ta det lugnt idag men det verkar det inte bli, som ni känner mig:P Hanna och jag fick för oss att baka mockarrutor och även åka till börslyckegården vilket va kul men nu är man helt slut.. Så nu blir det ta det lugnt fram till kvällen..
 
 
  
 
  
 
                             
 
Haft en kanoner dag och har inte känns i magen några sammandragningar eller ont i bäcken eller nåt himla skönt. Men nu när man kom hem så börja de sammadragningarna. Sen har jag haft en lustig dröm att 17e kommer bebisen komma + att jag råka spara en bild på datorn där det står 6 dagar. Så det stämmer ju in de 17 så fall om bebisen kommer då. Får väll se:) Helst vill jag att bebisen kommer 23e eller efter då det inte strular med mammapenningen då jag tagit det från 23e juli.
 

Lördag

2012-06-23 @ 10:17:10
Vaknat inatt mina 3 ggr som de brukar bli.. men så himla skönt att towe sov ut till tio över nio med oss:)
Det behövdes för själv har man då fått himla ont i höften och att det trycker på så man har svårt och gå. Sen har jag haft ont i halsen sen igår kväll och känns mig hängig och ont i huvudet.
Men nu idag blir det bara en lugn dag så man kan va lite piggare imon till vilgots kalas.

  Dagar kvar till bf datumet här går det neråt och jag säger grattis till vickan som fick en son igår :)
 

Midsommar

2012-06-22 @ 08:14:10
Trevlig midsommar hoppas ni får en bra dag för själv ska jag ha det med middag hos tommys föräldrar och så kommer hans syskon dit med.
 


Idag är det 31 dagar kvar till bf och min mage det känns som den har sjunkit då den känns annorlunda. Den trycker inte på längre uppe vid bröstkorgen och så har jag mer tryckande känsla i muttan och brännande. Så kan den ha fixerat sig?
 
 
Igår va jag en sväng i motala när tommy kom hem från jobbet. Åkte till slussen med jenny och towe så vart en liten glass där. Sen efter slussen åkte jag och towe till mormor där vi träffa även jouni.
Sen när vi skulle åka hemåt somna lille snuttan direkt men gjorde då inget då hon fick va uppe till 10 med oss då det inte är nån dagis idag.  Så här har vakna vi strax innan 8, himla skönt och vakna sent då jag svårt och sova på nätterna.
 

Torsdag

2012-06-21 @ 09:06:25
32 dagar kvar till bf och jag ser att min blogg har ändrat en del på inställningar och statestik vilket får mig lite och tröttna på att blogga...
 

Inatt va det livat av att grannar bråka utanför oss och inte mer än det så börja de andra grannarnas ungar springa kl 11 på kvällen och höll på till tolv.
Nu blir det och klaga till bostadsbolaget, jag behöver min sömn!

Vaknat på rätt eller fel sida?

2012-06-20 @ 08:06:18
 dagar kvar och jag har vart uppe 1 gång inatt för toa vilket va otroligt skönt och vakna utvilad. Men desstovärre försvann min energi fort då towe vaknat på fel sida och vägrar äta frukost och vägrar äta mediciner och dagis är då inget som lockar idag.
Se om man får lite fart i henne eller om hon har tänkt o sura hela dan.
När hon blir så sur är det oftast bättre låta henne få va ledsen då hon stänger oftast sin dörr och vill va ifred.


Film

2012-06-19 @ 13:38:02
 

Kolla på hunger games här om dan och va verkligen en film jag fastna för.
Kolla in den:)

Vecka 36

2012-06-19 @ 06:38:48
Idag går jag in i vecka 36 och jag kommer aldrig igen sömnen känns det som... Sover dåligt och inte mer än det har jag börjat snarka och det gör även sambon med vilket vi väcker varann och stör sömnen med. Gahh.. behöver verkligen sista energin nu innan förlossningen!
Dessutom vakna towe nu strax innan 6 och va hur pigg som helst, bara se glad ut och gå upp:)
Men nu på morgonen när jag vart uppe lite mer än en halvtimme har jag haft tryck neråt och sammandragningar, Ont som fasen men tog panodil nu och hoppas det hjälper. Towe ska ju till dagis sen så får försöka passa på och vila mig då.
 Bebisen har legat neråt i  1 månad men den är lite ruckbar fortfarande och nästa mvc besök är nästa vecka. Så då får vi se om den har fixerat sig, inte för att de brukar göra det med andra barnet fören strax innan förlossningen.


 Dagar kvar till bf datumet.

Måndag

2012-06-18 @ 08:15:04



Idag blir det dagis för towe, själv ska jag fixa lite här hemma med tvätten. Se om man får besök av eva och barnen idag om de hade tid.. Annars blir det nog en lugn dag.
Måste ringa om mina blodsockervärden idag och så kommer jag få reda på resultatet på lågtidsprovet jag gjorde förra veckan. Hoppas på bra värden.

35 dagar kvar till bf datumet.. Himla segt nu! Men tror att det kommer gå fort nu dessa 2 veckor som towe har dagis. Sen är det sommarlov.

Söndag

2012-06-17 @ 08:18:07
 dagar kvar till bf och så himla tråkig söndag med regn men hopppas att vädret blir lite bättre under dagen så det går och hitta på nåt.
Inatt sov jag jätte dåligt av att jag andas tungt och tommy ska peta på en så man vaknar och dessutom vaknar man redan 2-4 ggr på natten för och gå på toa då det trycker på blåsan.
Nu är jag trött på att va gravid...
Dagarna går så himla sakta nu och nästa vecka är ju inget planerat mer än på midsommarafton.
Jag har försökt och vila och så när jag inte har nåt inplanerat men har lyckat få dagarna rulla på med besök och sällskap att hitta på nåt om dagarna. Så de där med att ta det lugn är då inte min grej:P

 Magen med towe i v.35

 Magen med nr.2 v.35

När jag kolla papper på hur magen har växt med towe mot denna så har jag nu samma sf mått som jag hade med towe i v.38. Men kurvorna går likadant så det va skönt och se :)






Lördag

2012-06-16 @ 18:59:50
 dagar kvar till bf och idag har jag haft ont i svanken och mensvärk likannde känsla. Vet inte hur jag mår riktigt idag, trött och hängig och orkar typ inget. Men idag blir det filmkväll som det ser ut för på fm va jag och towe med hanna och sålde lite på ett loppis här i skänninge. Men va då dåligt med folk så vi packa ihop efter 12 tiden. Men 70 kr vart det iallafall...

Efter loppisen åkte vi och handla och kolla lite i mjölby. Shoppa lite underkläder till mig annars så vart det en liten inpulsiv fika och så handla vi lite mat på willys. Så förvånad att det blir himla mycket billigare på willys än cg och östensson :)


Igår fick towe rida vilket va populärt :)



Fredag :)

2012-06-15 @ 07:22:12
 Dagar kvar till bf datumet och idag är det dagis för towe. Själv så ska jag nog ta mig fart och städa lite här hemma med snabeldraken. Inatt har jag vaknat flera ggr av att behöva gå på toa och jag hade skit ont i svanken och bebisen har legat och rör sig en del då jag känner av det över "muttan". Ohh nu på morgonen har jag konstig känsla då han trycker sig och rör sig en del. Men men bara härda ut! Snart kommer vår lille skatt <3
 Här är sängen klar för lillen, towe går och kikar ibland i och frågar saker om bebis och säger att han måste komma. Om man kunde veta ett datum...

 Jag :)

 Våran tös <3

   


Ikväll blir det en filmkväll med hanna här hemma. Idag är man nämligen karl fri:P Han ska ut med jobbet och äta och spela minigolf så vi får väll se om han kommer hem skapligt eller inte.... Skönt och få va själv här hemma med.

Mjölby

2012-06-14 @ 20:15:05
Idag vart det en sväng till mjölby med signe på em. Vi va barnlediga vilket va skönt och få liten egentid och så har man inte barn med som är nyfikna på vad man pratar om... Så en liten shopping tur och jag hitta skor och pyjamas till towe vilket va till belåtenhet när jag kom hem. Sen vart det en liten fika och gud så goda bakelser de hade, skulle kunna ätit 2 :P
När jag kom hem så vart det en sväng ut med soporna och under tiden så cykla towe med cykeln och tommy hjälpte henne de lilla han fick:) Envis liten dotter vi har, men hon klara bra och cykla.
Så nu har vi ätit kvällmat och towe ligger i sin säng och somnar förhoppningsvis snart då hon vart uppe sen halv åtta tills nu.
Natti på er alla

Torsdag

2012-06-14 @ 08:03:16
 dagar kvar till bf och fundera idag och boka en tid för en sak:)

Idag fick man sova ut till halv åtta så himla skönt, tack min lille snuttan som sov så länge <3
Nu blir det göra sig ordning för dagis som hon har lägtat till..

Pust

2012-06-13 @ 18:07:53
Ja då har jag vart på fm med signe och sofia på ikano. I linköping shoppa jag  2 bebisbyxor för 50:-, brunkräm på rean 50:-, stativ till sänghimmel (spjälsängen) 149:-. Sen åt vi lunch vilket va himla gott:)
Efter ikano åkte jag till mjölbydär jag fynda 4 st bh:or nya med lappar kvar för 100:- av en på faccebook. Satt kalas bra:)
Sen vart det mvc  och allt såg bra ut, bebisen hade hjärtljus 130-134 där imellan, Min sf mått vart fel sist vilket jag trodde den låg på 35 men den låg nu på 34-35. Men kurvan den följde normalt:)
Bebis va inte fixerad men låg fortfarande neråt och va lite ruckbart. Men gör ju då inget att den inte är fixerad då den kan bli det strax innan förlossningen.
Efter mvc hämta jag towesnuttan i motala hos min moster där hon vart jätte glad över att jag kom.
Saknat henne så <3
Så nu på kvällen blir det lugn kväll då jag är jätte trött efter all farande idag.
Se imon om signe och barnen kommer på besök.... Vore kul:)

Mvc

2012-06-13 @ 08:00:04
 dagar kvar till bf och idag har vi mvc som står på schemat:)

Ska göra mig ordning nu för ska träffa signe på fm :)

Barnledig

2012-06-12 @ 21:38:08
Fick ett samtal av min moster på dagen av att hon ville ha towe över natten så fråga towe om hon ville åka till laila och det kom ett glatt rop:)
Så idag har jag och tommy haft filmkväll med 2 filmer och bara tagit det lugn. Saknar towe då hon va hos mormor i helgen med. Men vart ju bra att hon åkte dit idag på em eftersom jag har mvc imorgon och sen ska jag även göra ett lågntidsprov på mitt blosocker.
Imorgon på fm blir det och träffa signe vilket känns som det va ett tag sen nu, men dagarna for ju iväg....
Ohh snart fyller ju vilgot 1 år som det blir och fira nästa vecka:) Lillkillen börjar bli stor men det e nu det roliga kommer när han försöker säga olika ljud (ord) och börjar gå.

Välkommen vecka 35

2012-06-12 @ 08:43:55
Går in i vecka 35 idag och idag är det   dagar kvar till bf datumet. Inatt har jag vaknat av sammandragningar men har kunnat somna  om tillslut. Se när lille knodden vill komma ut, själv vill jag att han stannar kvar tills början av juni iallafall. Imorgon är det mvc så få se vad de säger då om bebisen om han fixerat sig helt och hållet.


Idag är tommy hemma pappadag och jag fundera på att baka bullar vilket jag vart sugen på sen förra veckan. Så idag har vi tiden till det, dessutom har jag inte så mycket sammandragningar nu men det vet man ju inte på dan hur det blir.

Uppdatering

2012-06-11 @ 18:54:26
Tommy e hemma och hjälper mig med towe, har haff sammandragningar efter att jag lämna towe på dagis och försökt vila och tog panodil. Somna iallafall i 1,5 vilket va skönt. Men sen efter dagis va jag och hämta på vårdcentralen en ny "penna" att sticka i fingret med då de andre va dålig med laddningen så kom knappt nån blod.
Sen vart det att vi åt lunch vilket va himla gott, stekt potatis och kåldolmar.
Efter maten så somna vi en vilostund och mina sammandragningar va lugnare från lunchen till dan. Men nu på kvällen har de börjat kommit tillbaxs och får illamående och en unge som tycker sig neråt. Men bara härda ut...
Ne nu ska det vilas framför tv:n resten av kvällen.

Måndag

2012-06-11 @ 07:26:50
Ny vecka och jag har vaknat fler ggr inatt av sammandragningar och att bebisen är som en vilding. Det börjar närma sig hoppas jag... Om jag går över tiden är det väll ett under av allt man har drabbats av under graviditeten.Men det återstår och se...



 dagar kvar till bf och jag har verkligen lägtat till denna vecka för i helgen ha det vart så mycket stress och vi har åkt hit och dit så denna vecka vill jag verkligen ta det lugnt om det går. Har ju en del kläder och tvätta upp som jag köpte i ullared. Sen ska jag packa väskorna för mig,towe och bebisen klart denna vecka har jag tänkt så det blir klart.

Ne nu blir det och se om towe vill vakna och gå till dagis. Själv ska jag försöka få tag i de på diebetesmottagningen då det är måndag igen, dags för rapportering av mina värden.

Söndag

2012-06-10 @ 08:05:35
Ja då har man sovit bra med kuddarna man köpte från ullared igår.
Igår så gjorde jag ju av med lite pengar på ullared men nu är allt klart till bebis och jag hitta även mycket saker till hemmet och även oss här hemma.

 

 dagar kvar till bf dagarna börjar sinas bort och jag välkomnar till bebis nu när han vill komma :)
Nu har man ju köpt allt man behöver till bebisen och även jag har hittat en ammningsbh i min stl:)
Sen köpte jag även lite kläder som jag kan ha efter för nu har man ju typ töjt ut det mesta i sin garderob.


Blir och göra sig ordning nu och hämta lill snuttan idag <3

Ullared

2012-06-09 @ 03:20:02
 dagar kvar till bf datumet och idag far jag och hanna till ullared:)

Igår vart det en hektisk dag då man va och lämna towe hos mormor,byte till nya sommardäck, byte lampr och fyllde på spolarvätska m.m. Men de hans med vilket va tur då det regnar idag och hade inte velat få vattenplaning med olagliga däck. Men nu ska väll dessa hålla i 3 sommrar hoppas jag:)
Han råka bara göra så jag fick betala 400 mer med däcken men vi löste det att han skrev up att jag hade 400 tillgodo hos de då jag ska serva bilen efter midsommar ändå. Då blir det billigare hos dem den dagen:)



Hej svejs nu drar vi, saknar redan min lille tös och hoppas hon har sovit bra för mamma glömmde ju packa ner snuttefilten.:/

Fredag

2012-06-08 @ 07:03:14
Se om det blir en bra fredag eller ej, om man har turen på sin sida att få skattepengarna idag så man kan åka till ullared imon. Annars på morgonen vakna man av att solen skiner och lustigt nog brukar det alltid bli bra väder till studenten. Så grattis till er som tar studenten idag, de jag vet som tar studenten iår är min kusin pojkvän och även min kusins kusin och sen en bekant.
Helt sjukt att åren går så fort, själv har man ju tagit studenten 2005 det är ju 7 år sen men känns som det va nyss. Men på de 7 åren har man jobbat med en del olika jobb, flyttat ett antal ggr,fått barn och nu väntar man även på en liten knodd med en underbar sambo som kan va krävande i familjelivet med men va gör man inte för kärleken. Den håller sig i glöd om man bara vill och har lusten och vet vad man vill med livet. <3


 Dagar kvar till bf datumet, de går undan:)

Torsdag

2012-06-07 @ 08:53:57
 dagar kvar till bf och inatt har jag sovit jätte dåligt då jag vaknat flera ggr inatt och tidigt på morgonen. Sen drömde jag att vi prata om igångsättning hos mvc och jag vill verkligen inte gå över tiden med denna.
Så himla jobbigt redan att inte ha nån ork här hemma, är trött ofta och känner mig svullen och rund om fötterna.
Blir nog försöka vila nu när towe är på dagis för att ha orken hela dagen.
Hej svejs

Onsdag-röd dag

2012-06-06 @ 07:26:13
Dagar kvar till bf datumet och inatt har man sprungit till toan ett antal ggr så kissnödig när ungen trycker på blåsan. Sen är han som en vilding i magen, ingen ro alls..
Idag blir det träffa eva med barne vid lekparken i mjölby. Blir kul för barnen och leka av sig där d det va ett tag sen vi va där.  Annars händer det inte mycket här, tror det blir en lugn dag.

Hudläkarn

2012-06-05 @ 07:13:48
Idag är vi uppe med tuppen och har kört tommy till jobbet så vi kunde ha bilen. För idag ska vi till hudläkarn i motala så får vi se om de kan ge tavegyl för towes kliande. Gör så ont och se att hon lider för det. :/

Igår så vart jag lite smått nervös hade sammandragningar en del och så hade jag som värkar som jag inte kunde hindra som kom tätt och jag va tvungen att ta i med magen. Men kände ju inte så att huvudet trycker neråt och va inte skitnödig.
Men så försökte jag lugna mig med panodil och vetekudde och ett bad och det gjorde efter många om och men att det lugna ner sig. Vill verkligen att det ska ta slut nu av denna graviditet men vill ju inte föda fören v.38.

 Idag är det 48 dagar kvar till bf datumet och jag går in i vecka 34.




Måndag-Ny vecka

2012-06-04 @ 07:36:03
Oj redan en ny vecka och tiden for undan känner jag men det är väll tur det:)
Towe ligger och sover fortfarande se om hon vill vakna och gå till dagis annars blir hon ju ledig i 3 dagar till dagis vilket blir lite länge för henne nog.
För imorgon är det dags och åka till hudläkarn i motala, se vad de säger om towes eksem.
Sen är det röd dag på onsdag och då är ju tommy ledig och dagis stängt.

 Här är det 49 dagar kvar till bf datum och vi längtar alla tre efter lite plutten. Towe frågar om honom och tommy känner på magen varje dag och får många sparkar tillbaxs. Själv känner jag mig inte nåt orolig över bebisens ankomst, han kommer när han kommer:)
Sen i veckan är tanken att skattepengarna kommer vilket jag hoppas för måste fixa bilens däck och lampor och sen far vi till ullared. Efter att jag vart i ullared då kan jag börja tänka på vad som ska packas i väskan till towe och mig till bb. Men det är ju ingen bråska..

Idag måste jag ringa om mina blodsocker värden med vilket är skit tråkigt men ett måste...Men hoppas de tycker de ligger bra.

Vikingstad

2012-06-03 @ 20:19:09
Idag va man på loppis men va inte där för och fynda utan att rensa lite i förrådet.
Så vart lite pluss i kassan iallafall men själv va ja ju tvungen gå en runda på loppise och självklart hitta man nåt.
 Pippihus med en påse gubar och massa möbler i huset. 210:- kunde det bli mycket billigare? alla jag har hittat har legat runt 500:- så har gjort världens fynd då bara huset kosta 400 nytt.

 Hitta e body den med massa text på. 10:-

Sen hitta jag även en topp till mig för 10:- som jag kunde ha nu:)

 Lampa för 10:- + en stor nallepuh tavla 10;-
Vissligen är tavla rosa som jag hade tänkt och ha i towes rum men just nu fick jag inte pp den där då hon har hårda väggar så jag fundera och möblera om lite i hennes rum i veckan då hon kommer få en liten expidithylla in i rummet.. Fundera sälja trofast möbeln som hon har men frågan är om hennes leksaker då är över allt. Återstår och se..

Sen hitta jag även lite småplagg till towe för 50:-, va barbapappa på en av topparna hon fick och den skulle hon ha på sig direkt.
Men tackar för en trevlig dag jag haft idag med hanna i vikingstad. Imon blir det dagis för towe och själv ska jag ta igen mig om det går:)




50 dagar kvar till bf dagen:)

Uppdatering

2012-06-02 @ 20:42:18
Vart idag med signe och barnen. Vi åkte en sväng in till platens dag vilket va helt oki men dessto värre blåste det vilket gjorde att hoppborgen höll på att flytta sig när malte och towe hoppa i den, grraa så arg på bristande säkerhet. Men som tur klaga signe så vi fick pengarna tillbaxs. Men tänk om det hade hänt nåt allvarligare då hade det inte vart så kul. Men towe red på en liten ponny vilket va uppskattande:)
Annars har vi tagit det lugnt här hemma i em-kväll. Imorgon får vi se om jag och hanna åker iväg på loppis och säljer lite saker.

Lördag

2012-06-02 @ 07:19:53
 dagar kvar till bf datum.

Igår så hyrde hanna 2 filmer nämligen en barnfilm delfin åt towe och sen stig helmers story. Ush vilken dålig film säger jag, både jag och hanna tyckte att den hade då ingen story eller humor. Så ödsla ingen tid på den filmer säger jag! Men kvällen vart trevlig ändå, vi fick god mat och sen hade även jag med mig chokladpudding som vart halft misslyckad och jorgubbar. Så kvällen vart kalas bra  förutom att towe spydde på kvällen i bilen när vi skulle åka hem. Hon har så jobbigt md andningen av pollen och sen vart det så mycket med hundhår igår.
Så här har vi fått inhalerat hela veckan och får nog forsätta ett tag till.

Vakna nu på morgonen 2 ggr, får då ingen ro och sova. Första gången väcktes jag av en fluga. Den andre gången väcktes jag av solen. Så nu är man upp sen kl 7, jäsp!

Återfunnet

2012-06-01 @ 10:47:10
Jag har hittat nycklarna efter mycket tänk här!!!
De låg nämligen i kompisens bil. Det är tur att man har bloggen och kolla vad man gjort om dagarna och då kom jag fram till att de kunde va där. Se där, nu har man hittat de iallafall:)
Idag önska jag att dagen kunde va förbi, är irriterad och sambon är hemma och känner sig dålig då han har ont i örat som han vart hos läkarn 2 ggr och ska åter igen dit på måndag. Oo mina gravhormoner de finns då!!!
Hej svejs

Fredag

2012-06-01 @ 07:11:41



JUNI MÅNAD ÄR HÄR VILKET KÄNDES OTROLIGT SEGT OCH KOMMA HIT.
MEN NU ÄR DET 52 DAGAR KVAR OCH SNART ÄR VI PÅ EN NY VECKA.





Idag blir det att gå i regnvädret till towes dagis. Vill hitta mina nycklar så jag kan cykla. De kan väll inte bara försvinna? Graaahh så irriterande!!!
Annars är det en ny dag och ska förska beställa sommardäck så de är klara för nästa vecka och sätta på.