Viktigt

2010-04-29 @ 08:43:15
Morgonen börja med att jag vakna kl 7 skit pigg, kolla in i towes rum då satt hon där med sina fingrar i mun och sög på dem. Jag gick in till henne i sovrummet och hämta henne sen vart det frulle efter en orolig natt men det är ju inte undra på då hon sov första natten i sin växasängen och sen hade vi även möblerat om då hon fick en bokhylla och byrå oxå.
Efter frullen hitta hon sin väska den va en viktig sak då hon gått och släpat på den hela morgonen efter frukosten. Hon sitter och tar saker ur en ficka och ska sen lägga tillbaxs det.

Igår börja hon med att ska peta på allting hon vill peta på näsa och mun och även i.. ush ush säger ja...

Idag blir det hänga med jocke till stan då han skulle kolla efter skor och lite kläder.
Se om han hittar nåt. Sen på em skulle syrran komma då ska vi åka till farmor och inge. Det hade en del saker och bli av med så vi fick kolla om det är nåt vi ville ha.
 

Ute på vift

2010-04-28 @ 20:12:38
Idag vart det och dra till stan redan kl 10 då jag hade lite ärende och kolla upp med min kontokort då jag hade lite problem med det men allt va lungna puckar:)
Skönt det på ett sätt...
Sen vart det och kolla lite på stan med tilda, daniel och towe. Köpte en topp som jag velat ha sen igår då jag testa den men hade beslutångest.
Vart en fika på fiket inne i gallerian i motala, prinsesstårta dela jag och towe på och sen tog vi varsin mer.
   
¨
Va kul coh gå själv i leksaksaffärn tyckte då towe, hon fastna vid dockorna det va det bästa av allt.

     

Efter leksaksaffären vart det och möta upp jocke, älsklingen:)
Vi drog till maxi för och storhandla. Hur fan är det möjligt och stor handla och komma hem med barnvagn och 6 påsar mat  + blöjpåse och toapapper. Skit va inte alls lite bökigt då vi åkte buss men det gick...
När vi kom hem så kom en från borensberg som jag hade köpt växasäng med set då det va byrå och bokhylla med för 900:- det va då kanon bra och billigt då han körde hit det med hem till mig. Snällt.
Det bästa av allt va att man fick kararna til att ställa upp och bära. tack jocke, jocke och håkan..
Tackar hade då vart jobbigt annars  få in det då jag hade towe och vakna.
Hon tyckte o växasängen redigt iallafall men lite svårt och få henne och sova men se hur natten blir.
Nu blirdet filmmys med älsklingen <3

Ny vecka

2010-04-26 @ 09:18:14
Måndag idag, dagis för towe på morgonen så nu sitter man försöker få ihop ett inlägg då jag inte orka igår efter blocket live jag va på.
Ni som undrar vad man hittar där jo det va ju dåen del saker man ville ta med hur skulle man kunna det då det va lite trångt och även och gå där med towe med vagn, aldrig mer säger ja.. hehe
Sen så kunde man ju inte bära på allt ju.
Jag hitta en del iallafall:

 Gardiner för 20:- helt nya

 Hello kitty haklapp + en till den hon har på sig när de åt glass för 25:-


 kjol för 10;. som signe hitta till towe som hon fick av dem, tack:)
 Kläder 100:- 6plagg  då det även såg ut som nytt

 Vinter jack den kan hon ha i höst/vinter.
Såg oxå helt ny ut för 50:-

 nyckelskåp för 30:-

 babybjörn toaring för towe  20:-


Towe va inte på humör idag på morgonen men skönt för henne och leka av sig lite på dagiset hoppas hämta henne på bättre humör.Nu blir det för mig och sola solarium på korpen, gött gött.

Blocket live

2010-04-25 @ 08:10:52

Nu blir det fixa sig ordning så man e klar till kl10 för ska hinna ta ut pengar sen ska vi ju på blocket live med signe och familjen. Se om man hittar några fynd.
Lägger upp lite bilder sen efter kvällen om man hittar nåt. 

4 missade samtal från tommy från inatt, hmm undra vad som fanns i tankarna hos  honom och säga..
Undrar  undrar..


Nån som är intresserad och köpa den?

Maxi

2010-04-25 @ 00:42:01
På morgonen va det strålande väder hade bestämt för att gå ut men sen vart det ju lite ändrade planer.
Jag fick lusten och dra mig till maxi då jag ville kolla om de hade fått in lite skor men det vart ju då under fm dra med towe och jocke med bussen till maxi.
Vart lusten då att gå av vid öbe och kolla lite, hitta en bättre kattlåda så blir och köpa den när jag fått pengar in och sen när jag är där ute igen. Sen vart det och pröva lite skor men som otur fanns det då inte skor i den stl som jocke leta efter. typiskt. Hade annars vart snygga skaterskor för billig peng.
I öbe gick towe runt med oss och det va då kul tyckte hon att få peta på alla saker men hon lyssnar än så länge duktigt på än.
Efter öbe begav vi oss till elgiganten gjorde ett litet fynd, hitta en trådlös hemtelefon som kostat 200 kosta nu 99:- kr. Weeii den åker direkt ner i korgen:P
 Va även snyggare än de varta billga stora som finns på telia butikerna för billig peng.

Efter elgiganten gick vi till icamaxi för o kolla vidare på skor men fasta  för en liten titt på onoff,
 -tjejer vet ni:P Vi gillar ju att kolla runt lite alltid mer än vad man tänkt sig. Jocke tyckte då att det va så att alla tjejer e såna...
Sen gick vi in till djuraffären och towe fick kolla på fiskar och kaninerna och även klappa en marsvin. Hon tyckte det va jätte kul att gå omkring och kolla. Idag så vägra hon att sitta i vagnen för det mesta då hon älska att gå runt och peta på akvariumet och massa andra saker.. men man får va som en hök på henne.
Hitta en bra borste åt tyson då vi va tvungna och få ut de där tovorna som han har på magen och den borsten vart prima då vi testa den på kvällen och tyson spann hela tiden.
Så nu är han fin min lurvboll:)

När vi va inne på maxi så vart det och kolla runt lite skor nu har träskorna kommit tillbaxs igen ush säger ja e då inget ja kommer gå i.. hahha
Men ett par skor hitta man 199;-


Sen vart det även och köpa lite mat vart färspotatis, gräddfil, flintastek. Sen köpte vi även dvd skivor så vart en del filmer och bränna ner. Ha en del och kolla på så det är kul.
Sen när vi va klara på ica maxi så skulle vi ta busen hem och vart lite bråttom till bussen, stod där och vänta och tiden gick efter 5 min så fråga jag jocke om han hade kollat rätt och det hade han sa han men som man är själv e man ju envis så kolla i busstidtabellen och visa sig att vi missa bussen nyss och även på fel sida av maxi va ju då 302 som gick och inte 305. Så vart ju då en promenad hem till väster och som tur då fick ju jag min promenad hem ville ju gå först til maxi men jocke hade då ingen lust men nu fick han då traska hemåt:P
Tog ca 1h och towe somna sin middagslur i vagnen under den tiden.


När vi va hemma så vart det käk och towe åt som bara den tror hon håller på och växer nu då hon vräcker i sig hur mycket som helst. Hon har blivit så stor min lille tjej känns det som. Hon förstår det mesta man säger till henne som på kvällen sa jag att vi skulle gå och borta tänderna då gick hon till toan och peka där tandborsten va så det kan hon. Har även börjat mer med pottan men som idag direkt när det va blöjbyte kissa hon på golvet så vart så snabbt så man itne hann med.
Men men sånt som händer. Hon va ju iallafall duktig som kissa när blöjan åkte av.
På kvällen brännde vi ner en del filmer och jocke skrev dem på lappar. Så hjälpsam han är.


Tackar älskling för skrivandet med skivorna, haft så himla roligt varje dag med dig och så kul att vi skrattar hela tiden du och jag ihop <3<3<3
Älskar dig min babe och towe du är mitt finast tös älskar dig.




Va även på burgerking för och få i oss nåt litet när vi ute vid maxi vart en liten hamburgare och pommes towe hade sin frukt men hon va då inte hungrig men ville smaka nån pommes av mig och hon älskar verkligen ketchup hon skulle doppa fingret i det och även ta pommes och doppa där och göra som mamma.
Så söt hon e

Gurka

2010-04-24 @ 09:01:14
Det va då ett nytt ord "gurka" towe lärde sig igår säga men låter ju då inte pricis som vi säger men man förstod vad hon mena.
På morgonen satt jag och sa massa ord ch pekar på olika saker hon börjar förstå mer och er så kul nu när det händer nåt nytt nu.


Idag va det fint väder och vakna till så blir och gå ut och tror jag eller iallafall gå ut så towe får röra på sig lite. Sen blir det nog lungt. Imorgon ska ju jag och towe på loppis i folketspark då det ska va jätte stort. Men det bästa av allt att träffa signe och familjen imorgon:) Då blir det iallafall bus och stå hej för towe och malte.

Fullt ös

2010-04-23 @ 22:50:58
Igår vart det ungamammagruppen 10.30-12 va riktigt kul komma iväg på det då det är bara varann vecka och towe har såklart prickat in att va sjuk för det mesta de gångerna. Towe va lite blyg och det va mamma som gällde hela tiden för det mesta men fick henne och leka lite men det va då inte långt ifrån mig. Sen va det ju fruktstund, så gott tyckte tow då vindruvorna va en höjdare. De gick ner snabbt ner.
Efter det vart det oc laga mat hemma med sara vart då kebab och rid och sås mums så gott.
Sen efter det så vart det lek och stoj med barnen passa även på och sätta upp linneas hår så sött. Här kommer lite bilder:

         

  

Kul har barnen haft som bara den och jag och sara fick barnen och sova tills lyxfällan somna så då hade hon och jag egna tiden ihop så skönt.

Idag har vi vi lämnat towe på dagis hon har blivit så bestämd ska gör allt själv, men hon ber om hjälp till och från.
Jag cykla till dagiset för och lämna towe inga protester på morgonen.
Igår på morgonen så kom towe med skor och sin regnjacka som hon ska ha när hon kommer i den i stl 92. Gud så snyggt hon va så sur tills hon fick ha på sig det.


Efter dagiset vart det och gå till laila och hälsa på, då kom även jonna,minna och mimmi. Kul för towe och träffa dem alla tre.
Vart och va där framåt 5 sen vart det och laga mat hemma. Egen klyftpotatis, kyckling och sås. Mums och sen på kvällen vart det mockarutor som tyvärr vart misslyckade:/ Inte då första gången hehhe
Så fick vi besök av jocke och björn så fika vi med dem och de åt dem iallafall så de va då godkända men ja tyckte då att de va som fotsula bottnet hehehe
Ne nu blir det myspys med älsklingen. Inte hunnit va med honom i veckan så nu får man passa på när ci har tid och va idag ihop på kvällen. Jag har ju då vart så trött alltid och somnat ifrån.
Pirrar fortfarande när jag pussa honom så mysigt ha den känslan kvar. <3

Mjölby

2010-04-22 @ 05:54:58
Liten visit till mjölby vart det igår, vart och åka på morgonen så kom in till halv tio till mjölby för och träffa karin och cornelia först.
När kari öppna dörren kom cornelia jätte glad och skulle ge towe en kram va så sött och se men towe va lite blyg  men gick ju bra när kläderna va av. Då va det full rulle på dem de lekten och towe va helt tokig i sackosäcken så en sån måste inskaffas:P Hon sprang lite lätt till den och skulle lägga sig på den. Karin tog fler bilder men har inte hunnit få dem än. Barnen har ju då inte träffat varann se okt så va så va kul och se hur mycker cornelia har växt. Men man har ju fått följa på bilder hur hon växt annars på karins blogg.
Barnen lekte jätte bra och gick även till hennes rum och lekte själv då jag och karin satt och fika, de va nog nöjda över rulltårtan de fick och sen vart det lek efter det.
God rulltårta va det, mums. Du bakar då alltid lika gott..


Efter vi hade vart hos karin så vart det och gå ner till stan och mötta upp carro och victor. Gud vilken söt unge, så liten men så livlig. Han va så duktig och åt när vi åt på thai lunch buffe.
Fast han fick ju äta din barnmats burk:P
Towe sov under halva tiden vi va med dem emn sen vakna hon och då fick hon lite mat va då majsen som åkte ner först. Det va då mycket bättre än kakornahon fick. Men de slank ner sen oxå.
Sen efter vi hade haft vår lunh ihop så vart det och gå till pappa.


Hos pappa så gick towe hela tiden fram och tillbaxs vid akvariumen, hon va så fasinerad av fiskarna och peka och sa titta hela tiden.
Undra om hon kommer följa mammas fotspår genom att älska djur och ven hålla på med att avla fram yngel från fisken och sånt som jag har gjort när jag va i tonåren.
Pappa försökte få henne och komma till sig men det dög då inte idag. Då gick hon bara till mig och häll fast om benen. Efter att vi hade vart hos pappa en stund så gick jag till mia som oxå ha djuraffär i mjölby.
Vart en snabbvisit där då min buss gick till motala strax.
Towe och jag köpte ett tuggrulle åt rockey från mia då jag täntke tt nåt ska väll han ha när jag ändå är där.
Ska även köpa ny borste och sen spray så inte tyson blir så statisk hela tiden. Så blir och köpa det hos papa när jag får pengar nästa vecka.

När jag gick till bussen, tror du inte man har kollat fel busstiderna och tommy ringde ju och ville träffa towe så bestämde mig för då tt gå av i skänninge för att vakvar en h där då min buss inte gick fören om 1 h hemåt.
Så vart en snabbvisit där, towe fick leka lite och umgås med tommy under tiden då jag passa på och få i henne mellis och själv hade jag med mig macka så vart och äta det och kolla på tv.
Tommy va glad över att få träffa towe, men skit va mammig towe är hon skulle bara till mig hela tiden.
Fick hjälp av tommy på bussen hemåt så va bra det hatar de gamla bussarna med deras trappsteg. Fattar inte att du sara klarat av det då när du hade kim. du åkte ju buss och pendel rätt ofta.
Towe somna fort i vagnen i bussen och äve jag. Vakna upp när jag kom in i motala vid mc dolnas va tur det. Sen va det bara åka hem och ta det lungt och fixa käk till oss.

Vart en full dag med att träffa folk, vart kul då jag kan tänka mig och åka igen en hel dag till mjölby igen. Försöka bara träffa på helena nästa gång då hon kunde igår ses.
Sen har jag tänkt att gå på babysången som sara och zitha går på. Skulle va kul hänga med dit nån gång. Då har hon barn och leka med och även kim med.

Jobbigt det är och vakna som idag hela tiden, jag går så mycket och funderar det känns inte bra det:/ Tror jag behöver träffa dig signe snart igen för och prata ut tjejsnack:P
Det är så himla rörigt med allt känns det som fast det inte är det. Jag blir även irriterad på minsta lilla som inte e likt mig. Sån vill ja då inte va...

Tisdag

2010-04-20 @ 12:34:50
Weii desperate housewiev idag:) Det får vi då inte missa.
Fått så jäkla ont i ryggen sen jag jobba i söndags, hur ska jag palla med ryggen? Sen har jag funderat på det där om det jobbet ger nåt jobb verkar då inte som det eftetsom han har runt 10-15 vikarier och 4 orginal personal. Känns som hoppet e ute med att få jobb i dagsläge. Antar ju då att han tar dem som jobbat längst och vet mer. Sen känner ja då mig inte så engagerad i de thär jobbet då jag inte är så villig til latt jobba med äldre och ta hand om såna som sitter i rullstol men nån gång kommer man nog hamna i samma sits sitta där. De har ju då inget val och sitta i rullstol.

Igår fixa jag skattedeklarationen inte så kul då man vet att man inte får pengarna:/ Anars e det väll tur om ja får ett jobb bara så där nu.

Igår va towe på dagis och jag hade slappis dag igår hemma under tiden. Det behövdes fick även besök av jocke under den tiden.
Sen när jag hämta towe så fick hon gå lite själv, hon har blivit så himla duktig på att gå längre sträcker och hon verkar tycka det är kul. Det jobbigaste är att hon ska ju ta upp allting princip hon hittar på marken, stenar, fimpar .m.m ush ush...
Men hon lär med tiden att man itne behöver ta dem.
Sen när vi kom hem så skulle sara kommit men hon kunde inte så vart och dra till stan och fixa vårmössa till towe och sen va jag på soc och lämna sista bilagan så hoppas på att få pengar denna gång tidigare :)





Fick igår en massa kort jaghade framkallat oxå:) Så nu blir det köpa album men det finns billiga på biltema så blir och köpa det slutet av månaden när man ska in till skopunkte samtidigt. Behöver nämligen skor och även towe och jocke med. Sen blir det väll och köpa växasäng om jag få beviljat från soc det. Men det lät som det inte va några problem med det när jag ringde sist och fråga om det.

Imorse gick vi mycket tidigare till dagis då jag tänkte att hon skulle få börja gå lite mer towe och det ville hon, tog sin lilla tid men så bra att hon vill gå komemr ihåg i början hur det va då la hon sig ner och bara skrek och vägra gå. På em blir det och sticka till stan och träffa min jobbcoatch se hur det går om vi kommer fram till nåt.
Sen om det fint väder blir det ut och leka med towe i lekparken utanför laila då jag tänkte träffa tilda och daniel.


  

Jobb

2010-04-18 @ 14:05:33

Helgen har vart kanon lung men skönt det. Fredags åkte towe till sin pappa tråkigt för mig kul för tommy och ha henne lite. Jag och jocke gick upp med jocke till björn för oc fika och umgås. Vart även filmkväll där uppe då vi glodde på terminator 4 och se vart det instängd 2. Riktigt gött och kolla på det hos björn då han har "filmduk" så vart som att gå på bio:P
Kom hem på natten och somna som en stock och sov ut på morgonen så skönt.
Lördagen vart lung oh skön då jag hade tänkt ch ta det lungt eftersom söndag skulle jag jobba kl 6 på introduktion som personlig assistent.
Cykla imorse tjugo i 6 till han ja skulle hjälpa till hos, va mycket information och ta upp och fick lära mig en del. Allt e så nytt känns det som. Men det ska nog gå.
Nu fanns det inga tider han hade tid för nästa vecka på vardagen så blir ju att jobb söndag nästa vecka igen kl 6. Blir jobbigt men bättre ta den tiden man får sen har man ju OB tillägg ju:)
Jobbigt för ryggen kände jag att det va det där med att hjälpa honom, tror det är träningssak för mig det gäller.
Hoppas bara ja orkar med det.

Sån jäkla halsbränna fått idag hoppas den går över suck.
Nu blir det och vänta på att lilltösen kommer hem. Längtar så mycket efter henne.



Intervju

2010-04-15 @ 20:16:43
Fick intervju idag och fick även lämna towe på dagis till 11 då intervju börja 11,30. Va hur lungn som helt på morgonen men sen när väll det va dags och åka och lämna towe på dagis, fick ju nämligen skjus av syrran dit och sen till intervju. Va snällt och köra så mycket som tack ville ja ju bjuda på käk.
Gick jätte bra och lämna towe på dagiset sen va det bara försöka hitta till stället, vi åkte iallafall inte vilse, motala e ju då inte så stort:P
Satt som bara den nervös i bilen men sen släpte det när jag väl kom in. Mötes av en man och hans assistent. Intervjun gick förväntans fullt jätte bra då han va jätte trevlig och prata som bara den så det flöt på jätte bra.
Kunde inte g bättre, när jag väll fråga sen hur lång tid det tar att få veta inann man får jobb så sa han att han tycker jag verka jätte trevlig och tyckte att jag kunde få börja som timvikarie. Jag ska få va med 3 dagar på introduktion och det behövs då jag är ny på det där med ms och även va personlig assistent. Så snällt av honom att ge mig en chans. Jag vill ju även få nya erfarenheter och få lära mig nåt nytt.
Jag fick fylla i papper och sen så bestämde vi att jag börjar redan på söndag med intruktion kl.6 på morgonen till kl 11 får jag gå den dagen. Det e ju lite tidigt men hellre helger än vardagar. Får ju lite mer klirr i plånboken då:P
                                                             
Annars har sara och barnen vart hos mig och towe och kim har lekt som bara den och kim ska ge kramar till towe, så sött.
Towe börjar bli mer och mer nyfiken på linnea och sitter ofta och tittar på henne och skrattar.
Ingen svartsjuka än:P hehhe
Jag och sara va helt slut på em då vi hade vart och handlat även med barnen så vart en liten tupplur med barnen på em. Skönt det. Sen framåt kvällen åkte de hem och jag har städat efter de små liven.
Va inte lite heller:P
Vart sen ett bad för lilltösen och läggdag. Nu på kvällen blir det film för min del då jocke är hos daniel och skulle umgås där ikväll.
Blir och kolla på denna film sen:

Ams

2010-04-14 @ 23:23:58
Jäkla ams som säger att man ska få jobb genom att gå på öppet hus de hade  idag mellan kl.13-15 genom bemaningsföretag. Visa sig att det inte va något för mig då det va mycket lager och industri jobb. Så va bara och gå därifrån efter en lång tids väntan i kön och en bunt med papper fick man med sig hem. Va hel onödigt ta med cv:n man skulle ha med sig, den behövde man ju inte huvudtaget lämna in då de sa att man skulle lämna in cv på deras sida genom internet. Suck ingen ordning alls på det där verkar de inte ha.
Men efter det skulle vi ta bussen, missa såklart bussen då den gick 3 min innan vi va då klara. Håkan ringde och visa sig hade sätt oss på stan de satt på ett fik så va kul att de då ville ses en snabbis då han va på stan med sin tjej johanna. De ville kolla en snabbis skor och skulle även få skjus till dagiset sen sa att det gick bra vi skulle ändå få vänta 20 min på nästa buss så kunde vi lika gärna åka med dem till väster.

Så arg efter jag hämta towe på dagis, hon låg och sov och hade intorkad snor och även lite mat rester runt munnen. Så arg, inte första gången det händer. Sen så hade de inte bytt blöja på towe, jag lämna henne halv tolv och hämta halv fyra och då satt samma blöja på helt dynsur. Vad ska man göra? Någon som har nåt tips.. kommer ta upp det med dem om de inte skärper sig. Vill inte börja klaga direkt då hon är nyinskolad nu ju.
Hemma vart det mellis för towe och för oss vart det då typ frukost-lunch då vi inte hade hunnit äta, vart så mycket idag på fm. Minna va ju även på fm och hälsa på riktigt kul. Sen mötte vi på mimmi uta efter dagiset.

På kvällen så ringde telefon, weeiii säger jag! Arbetsinterju som personlig assistent till en kvinna. Absolut, inga problem, det jobbet skulle va jätte kul. Se imorgon bara lite mer vad hon säger om jobbet och så. Ska visa verkligen framfötterna, vill ju ha jobb och sen jobba som personlig assisten skulle va toppen jobb är då sånt ja skule vilja jobba med. Trivdes ju med det när jag hade praktik i finland i gymnasiumet.
Sen vart det en tripp till laila med towe då jocke gick till daniel samtidigt. Towe fick träffa carmen idag och även mormor laila och jonna. Det tyckte hon va roligt. Av carmen ska hon ju alltid få godis eller fika så idag fick hon en chokladbit, det va mumsigt men att sitta i carmen knä va otäckt.


Towe somna inte fören framåt 10 nu på kvällen och jocke gick till jocke nu för och umgås ikväll och skönt även för mig och va själv:)
Längtar till imorogn men så nervös för intervjun.Har även idag fått tider till familjerätten så ska bli skönt få ordning på det. Fan va livet känns gött, känns som allt börja komma i ordning sig mitt liv, älskar dig jocke så jäkla mycke för varje dag som går. Towe är då en charmplutt hon är verkligen min lille energiknippe, idag lärde hon sig ta sig upp på soffan.



Besök

2010-04-13 @ 21:11:07

Morgonen börja på natten då towe inte ville sova men fick henne och somna sen till slut brevid mig. Vakna sen på morgonen av att towe hade gått ner själv från sängen och lekt lite själv då de låg kläder lite utspritt i hallen.
Sen vid halv elva smsa signe och fråa om vi skulle gå en promenad, det tyckte jag passa utmärkt då towes humör inte va på top idag. Grinig för minsta lilla och skulle bara va på en hela tiden. Tog vagnen och gick och mötte upp signe halvvägs till stan då towe somna pricis när man träffa dem. Vi gick en promenad och sen vart det lek ute på gården med barnen. Konstig klätterställning med ruchibana då man fick krypa och försöka ta sig upp på nåt sätt.
      

Efter det så vart det käk, stekt potatis och ungstekt falukorv. Gott gott, även barnen va helt tokia i maten, korven va då det bästa.Sen efter det vart det fika med jocke och älsklingen. Signe hade med sig egna bakade muffins, riktigt goda. Första gången jag testa muffins med nötter i. Va faktiskt riktigt gott, gjorde du bra signe!
Barnen fick leka ett tag och då fick vi se towe sitta i maltes knä, charmtrollar:P


Sen vart det att vi bestämde oss för och gå ut igen och leka, gick till en lekpark som va utanför laila. Den va riktigt kul tyckte barnen.
      

  

Efter det så vart det mellis ute för barnen frukt,kex oxh saft.
Sen vart towe trött och somna sin em lur då hon verka behöva det. Malte fick leka en stund ute tills jörgen kom och hämta dem. Har haft riktigt kul och barnen verka ha tyckt det oxå då towe somna som en stock vid halv sju.
Älskar dig towe och jocke så himla mycket så det inte finns ord till det <3<3<3<

Gött

2010-04-12 @ 21:25:28
Vart och lämna towe på dagis på morgonen, när jag gick till dagiset så bestämde jg mig för att även ta en promenad efter jag lämna towe å dagis. Vart 1h promenad, då man under promenaden mötte på malin en klasskompis med sitt barn. Kul att man träffar på dem då man inte träffat henne sen man gick i skola om jag inte minns fel.
Sen efter promenaden vart det och ringa idag till mc dolnas efter jobb och skulle lämna in cv så blir och göra det på onsdag. Bättre nåt jobb än inget till att börja med som sagt. Jag som altid sagt att det är sista stället och söka till men det är fasen mycket bättre än säljar jobb och sitta i tel och ringa til folk som blir sura och iriterade i tel.
När jag hämta towe på dagiset satt hon och lekte i sandlådan, va riktigt kul och se henne leka lite för än gång skull. Annars har hon bara suttit hos en dagisfröken alltid eller sovit.
När jag hämta henne så vart det gå hem då jockes kompis jocke oc håkan va på besök, så vart lite fika:)
Sen vart det och gå ut en stund på gården riktigt kul då towe börja triva med att va ute, tycka det är kul och gå ute.


    

Nu på kvällen blir det sitta framför tv:n då man hållt igång hela dagen, imorgon får man besök då kommer signe och malte:) Ska bli kul. Hoppas vädret är lika fint så vi kan va ute med barnen.

Motion

2010-04-11 @ 14:45:48
Morgonen börja med att man vart riktigt sugen på att gå ut då solen va framme idag, så vart frukost och sen drog jag ut med towe med vagnen. Vi gick en sväng i marieberg sen mot varamon, riktigt skönt. Vart 55 minuters promenad:)

När vi kom hem så skulle jocke gå til lstan, jag bestämde mig för att hänka på då även laila ville gå ut och gå så vart och ta med deras hund rocky och sen va kajsa även där. Gick helt oki gå ut med hundarna men dra i koppel va då nåt som kajsa gjorde rätt mycket, styrketräning i armarna.. *pust*
Vart iallafall en promenad in mot stan och tillbaxs.
När vi kom hem så vart det lasange till middag och sen kom även jockes kompis jocke förbi.



Idag prata jocke om att skaffa bil då han tycker det vore bra för mig om jag ska ha något jobb och även smidigt för mig ch åka till mormor, även lämna towe om hon ska till sin pappa m.m.
Vi får väll se hur det blir med den saken.

Fredag

2010-04-09 @ 21:45:44
Vakna på soffan då tyson höll mig och jocke vaken inatt och imorse. Så jag gick och la mig på soffan. När jag vakna på morgonen va det så tomt utan towe o så ringde även mormor och sa hur det gick med towe. Verka gå jätte bra där då även de hade haft besök av raimo,jimmy,jari och eva-lena. Så kul att hon får träffa lite släkt som inte träffar så ofta.

Idag vart det gå upp ett sväng till daniel och björn, kul och träffa dem kunna umgås liten stund.
Sen vart det hemmakväll med älskligen på kvällen och så ringde jag och kolla så allt gick bra med towe hos mormor. Hon hade somnat när man ringde.
Nu på kvällen kom jocke även på besök,  älsklingen skulle raka håret på honom och jag ska raka håret på älskligen sen.
Solsidans sista avsnitt va idag med, måste man kolla:) Så jäkla bra.

Längtar till imorgon då jag och jocke ska hämta towe i nykyrka.

Tyson

2010-04-09 @ 00:20:16
 

Tyson: 2 årig norsk skogskatt som jag fått hem nu, då vi besluta oss att en katt är då enklare för mig och jocke och ha nu när vi inte vet hur jobb ser ut att bli för våran del i framtiden. Vi va inne på en hund annars men det får bli senare i framtiden, tiden kommer väll finnas nån gång.
Tyson fick vi hem för 2 dagar sen, han har börja känna sig hemma idag då han är framme och ska kela hela tiden och busa. Trodde han skulle gå på fiskarna men han va bara där framme och drack lite vatten och gick sen. Så får hoppas det varar:P

Igår åkte jag till mormor för och se efter gammelmormor va skönt och komma bort men jobbigt samtidigt då man e så van att va med jocke varje dag. Men när jag kom hem idag gick jag av vid eluxrondellen och gick till väster då mötte älskligen upp mig, så snällt:) Sen vart det och käka baguett med röra och chokladpuddig på kvällen mums va länge sen.

Faann så kär jag älskar verkligen dig jocke, <3<3<3<3<3<3
Sen idag vart jag så glad över min deklartion, nästan 10 tusen tillbaxs:) Bara försöka få ett jobb nu vad som så man får pengarna själv. Så man inte behöver leva på dem. Fast skönt och slippa soc vilket fall då.



Kort stubin

2010-04-06 @ 10:42:47
Idag är towe verkligen en retsticka som ska gå en på nerverna, då hon ska hälla tvättmedel i tvättkorgen, rita med kritor överallt, blaska i guldfisksskålen allt ska göras verkligen för och retas, hon hade då behövt va på dagis idag märker jag. Men icke det får hon ju inte då hon vat sjuk med mageninfluensa, själv vart man bara dålig en dag så skönt, men towe spydde 2 dagar. Så igår va sista gången hon spydde så skönt att det e över.

Gött idag fick man det man väntat och fått sen slutet av januari, förhoppningsvis kommer man väll må mycket bättre nu i kroppen:)

Ne nu kan jag inte sitta här längre måste ta hand om busfröet som börjat klättre upp på sitt lilla bort i sitt rum, och även öppna en låda som är som en pall vi har i hallen och drar ut allt hon hittar i den. Suck




---------------------------------------------------------------------------------------
Towe sover middagslur passar på att uppdatera lite:P
Vart en stund sitta ute på gården då jocke´s kompis jocke och hans tjejkompis kom ut så satt vi snacka lite och så vart det kaffe för grabbarna. Sen därefter vart det att gå en sväng på väster då jag kände att jag behövde lite luft nu när det va så fint väder ute. Jocke gick till daniel idag och har sin grabbkväll på nytt försök han fick ju inte ha det här om dan då både jag och towe vart sjuka. Idag blir det bara jag och towe som ska ha våran dag ihop sen blir det ikväll kolla på desperate houseweiv för min del, längtar då förra veckan de hoppa över e avsnitt. Jocke prata om att det skulle va på avsnitt denn veckan, hoppas det är så...

Prata med soc idag, fått en ny handläggare så gött och hon verkarhur trevlig som helst. Hon sa att jag skulle säga till när jag vill ansöka om pengar till växarsäng till towe så får jag pengar till det så det va posetivt. det fick kosta högst 903 kr som det billigast kostar på ikea. Men ska kolla om ja hittar nåt på blocket annars.



Påsk

2010-04-05 @ 08:22:40

Påskägg fick min lille tös iallafall av mig, påskägg utan påsk går ju inte. Roligt sen när hon blir äldre när hon förstår mer för då får man börja gömma och säga att påskharen har vart på besök:P
I fredags så kom syrran förbi med barnen, vi va ute och lekte med dem och sen vart det käk här hemma potatis,brunsås och biff. Mums så gott.
      
Sen testa jag towe att hon fick stå på ståbräda, gick ju bra men hon vart så himla liten där.


Linnea har börjat flina och pratar på som bara den, undra va de små liven säger.
  

Lördagen vart lungn och skön, vart och ha mysdag med älskligen. Skönt att slippa festa och va bakis dagen efter.
Söndagen så mådde jag illa lite på morgonen men tänkte inte så mycket på det d towe kom hem på morgonen och hon hade spytt i bilen, trodde det va av en ny yogurt hon hade smakat men visa sig sen att jag hade feber på kvällen 38,8 och kände mig redigt hängig och spydde några ggr.
Gör så ont och spy att känna att magen e så tom att man tar i med magen.Jocke hade towe under dagen så jag fick sova och vila ut mig och det va skönt det hade då inte orkat ha henne och tommy hade då inte tid heller att ha towe igår.
Men kul va det för towe då nova va hos daniel så towe blir så facinerad alltid av andra barn så då hade hon henne och leka med under tiden.
På kvällen när towe kom hem och jocke gick till daniel för och ha sin lilla tid med grabbarna då spydde towe rätt över soffan och min mobil. :( Snabbt och torka av mob och in i duschen med towe men gick bra det. Efter det somna towe och jocke kom hem, vart och glo på film och själv föröskte jag få i mig lite mat 2 knäckebröd och lite fil gick ner så va bra det.
Sara va ju även på besök idag kände mig så dum och inte orka va så social genom at prata men hon kanse förstår varför då jag vart lite sjuker ju.

Idag blir det va hemma, ush för snön som kommit men tror det smälter bort rätt fort. Towe spydde imorse igen så va inte det minsta roligt ta hand om det,så blir då ingen dagis fören på fredag om hon e bra tills det. Ne nu kommer lite nya bilder jag tagit i veckan:



 På väg till dagiset, cykla é kul.

   Trehjuligen är en favorit

  Mammas kläder är alltid roliga

   Kan linnea så kan jag oxå:P

 MIN SÖTNOS <3