Torsdag

2011-06-30 @ 23:09:41
Yttligare lugn dag med jobbet men vart lite mer matkörningar tack och lov:) Fick förfrågan om att jobba i gotland 1månad se hur det blir med den saken skulle sitta fint med lite extrapengar dessutom se annan miljö men vill ju va i sommar med min familj om man inte får med dem så klart skulle det inte va helt fel:)

Annars har jag gått och letat efter löpband som man kan jogga på men alla billiga varianter är för att gå på så ne då skippa vi det men idag hade jag sån tur att jag prata med en collega, hans kompis hade en till salu så den köpte jag:) Dessutom fick jag med en till träningsgrej på köpet som man sätt på tv så den va bra för lår,ben och rumpa mer.
Men först och främst har jag haft sån energikick så tror löpningen kommer bli susen för mig!! Se hur träningmotiveringen sitter i, brukar oftast va jätte motiverad nån månad sen läggs det av med det återstår och se.



Idag nu på kvällen när jag kom hem så va towe vaken vart lite och äta sen så puzzla vi och nu kan hon 12 bitars puzzel, så det går framåt.
Sen har jag börjat förklara mer att kolla efter färger som passar ihop så då brukar hon förstå hur det ska sitta mer.
Sen skulle hon göras i ordning för sängen och så fick hon välja en bok så vart petsson och findus till kvällssaga. Sen vart det lite lugn barnmusik. Har en skiva som spelat för henne sen hon va bebis så hon kände igen det. Hon somna innan första låten hade spelats klart så hon va riktigt trött men gått riktigt bra och nattat henne nu om nätterna utan protester eller spring upp och ner i sängen.

Nu märks det att det börjat bli sommar, småkryp och flugor har kommit fram mer ush hatar de och specielt tveskärtar som dyker upp bara så där. Har dåliga minnen sen jag va liten av dem då man råka få en i frukosten i filen och råka äta en. ush...  Så dem vill man slippa!!


Imorgon är det fredag skönt sista passet inna helg sen är jag ledig 4 dagar så underbart.

Fasen vad jag är glad och älskar min underbara familj<3




Jobb

2011-06-29 @ 22:11:37
Jobba i denna hettan vart det ush ush jobbigt..
Vart lugn med taxi och matbudet idag men lite vart det ändå.

Blir och tvätta lite kläder nu på kvällen så man har en den vita t-shirten mat24 på sig imon. Minsta lilla fläck syns ju när man har vitt på sig.

Nu på kvällen har jag,towe och tommy spelat lite v smile med towe nallepuh och simba gilla hon.
Köpte den idag begagnad då vi fick den billigt så tänkte vi att eftersom hon älskar och pilla med våra datorer så har hon sitt lilla spel och pilla med nu om hon känner för. Hon ville spela mer på kvällen men det fick hon inte nu va det läggdags sa vi och det lyssna hon på det ska då inte bli så mycket beroende på det där.
Spelet är ju för 3 år uppåt men tyckte att vi kunde köpa nu nåt och så kan hon ha de senare sen om det inte går och spela nu på det men hon verkar fatta hur man springer med gubbarna i spelet.

Annars längtar man till ledigheten nu till helgen, jobbar fredag och så är man ledig lördag,söndag,måndag och tisdag. Underbart!!

Ska antagligen hitta på nåt med signe på måndag och så är föräldraträffen på måndag med,ska bli riktigt kul.
Sen nu på söndag är det homeparty-proffsfotograf som tar 30 min kort på familj,barn,syskon vad man nu vill.
Sen får man korten på en skiva och så får man beställa korten där efter. Kostar endast 100:- kan va värt.



Varmt

2011-06-28 @ 22:39:08
Fy fasen vilken hetta idag,30 grader visa det i bilen att det va ute. Så idag har ac gått i fulla muggar och så har towe vart på dagis en liten stund. Nu har hon bara max 25timmar i veckan på dagiset skönt att mitt schema har ändrats lite nu så man kan få mer tid till familjen på en vardag och även helger då det e 4 veckors schema jag går på rullande. Men sen blir det ändrat när  min chef har anställt en som vill jobba bara lite extra helger och kvällar se när det blir ingen bråska då jag trivs och jobba lite senare nu när det är sommar och varmt och sitta i en bil.

Imorse fick jag ett städryck och det behövdes lite med, dammet kommer fort tillbaxs och nu när det är sol ser man allt vart det ligger.
Sen har towe vart på dagis en stund och jag har jobbat mina 8h idag. Vart även 15min övertid.
Skönr det va och komma hem,towe sover som en stock hade somnat pricis innan jag kom hem.
Skönt att det går bra för tommy med towe men inger jag oroar mig heller men barn har ju sina perioder med mamma eller pappa.

Imon blir det försöka ta mig ut en sväng med towe på morgonen,se om det kanse blir väder. Vart där ett antal ggr nu hon gillar verkligen och leka med sina leksaker hink och spade med vattnet och sanden.
Nu kanse vattnet har börjat bli lite varmare så kanse kan bli ett morgon dopp,vem vet:)

Hej svejs ska ta och sussa kudde snart

Jo vill berätta en sak till överlycklig över att facket fick ärendet med min gamla chef och vi vann:)
10500:- kr in på kontot det tackar man för +att man fick lönen på nya jobbet så denna månad blir en extra bra månad:)
Weii så glad.

Hus

2011-06-26 @ 22:14:45
Va och titta på ett hus som va uthyres idag men det låg verkligen ute på landet så det va väll det ända vi tveka på så vi får nog leta vidare. Men annars hade det vart riktigt våra stil låg en bit från grannar,tegelhus, nära till bad och fiskevatten och så va det 5 rum och kök o garage.
Men nackdelen va att det låg ute på landet för mycket och så va det en bit till en affär,dagis och skola. Vi måste ju tänka på towe med. Vi vill inte att hon ska få gå på nåt dagis som inte har så många barn och få pendla till skolan en bit är då inget vi vill att hon ska få göra så vi letar vidare.
Men alltid kul och titta på hus och fler hus kommer det ju in.



Idag vart signe och jörgen 2 barnsföräldrar och malte fick en liten lillebror. Grattis
Så mysigt med en liten till dem vet även att malte kommer bli en bra storebror.
Se när de kommit i ordning lite så får man ta och hälsa på dem.

Bloggar

2011-06-26 @ 09:54:57
Många som har kvar sina vanliga bloggar eller avslutar de och börjar på någon ny för att de vill att få ska läsa de men inte vissa personer eller så sätter de lösen på dem för at det ska bli mer privata.
Själv så bloggar jag för att det är kul,sen kan man själv gå tillbaxs och läsa det man skrivit och så ser man vad som har hänt under månader-åren.
Sen har jag inget imot om folk läser min då den är tillgänlig för alla.
Men hatar folk som tar för givet saker som man skriver att det e pga av en sak man gör en annan sak.
Man har väll få rätt och leva sina egna liv hur man vill och byta bilar,boende,jobb m.m. pga av att det ska bli bättre för mig och min familj.

Idag hade jag tänkt och berätta om mig själv hur mitt liv ser ut.

Jag är en tjej på 24år som bor med min sambo tommy(24år).
2009 27februari föddes en liten dotter vid namn av towe.
Vi bor i skänninge, inget vi tänkt bo för alltid i men det duger för tillfälligt. Själv skulle jag vilja bo i mantorp eller ute på landet men inte allt för långt ifrån mitt jobb.

Vi bådde jobbar och själv har jag jobb som taxichafför och bud på resturangmat i linköping.
Trivs jätte bra och kan inte ha bättre chef:)
Min sambo jobbar på bt men fick enkligen sin vilja igenom att byta ställe på bt och jobba på  som han frågat om nu i snart 2 år tror jag. Men nu efter sommarn får ha byta skönt för omväxlingt skull för honom.

Eftersom vi har två jobb och bor ute i skänninge har vi behov av 2 bilar men just nu äger vi 3 st men ska väll bara ha 2 är tanken men i sommar ska det ändras lite med den ena bilen så sen är det väll bara sälja iväg den ena volvon. Min bil funkar jätte bra och billig drift gemför golfen jag hade innan. Men beror nog på lite hur man kör med:P
Men jag köpte ju skodan pga av 5 dörrer och det är så skönt med det slippa knöla varje gång med bagage och towe och om någon åker med.


Ne nu blir det och se vad som ska hittas på idag..



Lördag

2011-06-25 @ 19:10:13

Igår va det midsommarafton och då åkte vi till signe,jörgen och malta. Vart lite äta glass vid slussen och kolla efter lite båter men va inte mycket och se men njöt av miljön.
Ingen bebis än men bergsäker att den kommit ut tills vi ses nästa gång.
Malte och towe lekte jätte bra med varann och så kul se dem ihop nu när de både pratar mer men towe har börjat och mumla rätt mycket när hon ska säga så fler ord ihop så hon får ihop 3-4 ord sen blir det mummel. Annars pratar hon så man förstår än, en förälder förstår oftast sitt barn mer än vad de andra gör.







Träffa även farmor en sväng i borensberg hon va vägarna förbi affärn när vi va där med.
Sen vart det lite midsommardans med barnen i ringen, malte ville inte att pappa jörgen skulle va med och dansa så själv fick man dansa med de små,men gick ju bra:)





På kvällen vart det jobb för min del på taxi skönt för omväxlings skull få jobba kvällen:)
Vart en rolig kväll med att köra kunderoch även 2 matkörningar som vart att jag fick hoppa in på.
Va jätte trött när jag kom hem men 8 va det bara gå upp när towe vakna omkring där. 

Annars idag har vi vart och storhandlat på citygross, gjort pannkakor med towe och nu framåt em vart det film-ice age3.
Men nu blir det nog en sväng till väder så hon får leka av sig lite med vatten och hink och spade så hon somnar bra ikväll.


Möte

2011-06-23 @ 09:19:36
Idag blir det  mat24 möte igen efter att man va sjuk  måndags och chefen låg inne på bb så sköts det upp så på idag kl11 sitter man på möte och får träffa alla som jobbar med mat24, kul det:)

Sen väntar man på samtal nu på morgonen så nervöst men det blir nog bra till slut hoppas jag.
Nämligen så fick jag ett samtal igår från facket att idag är det slutet på mötet med den den chefen som jag hade är det tänkt beroende hur vllig han är.

Sen går man och väntar på att signe ska skicka iväg ett sms att de åker till bb, envis unge det är i lille magen som inte vill komma ut:)

Towe sover som en stock börjat sova till 9-10 om mornarna snacka om sovmorgon:) Skönt på ett sätt men ändå inte när man har så lite tid på morgonen med henne som man vill få leka med henne och umgås.

hej svejs dags och göra sig ordning nu..

Sjukstugan

2011-06-19 @ 16:31:44
Åter igen sjukstugan för alla tre här hemma, tow e hostig och ont i tummen och handen till och från vart nu ett par dagar,towe spydde imorse och är snorig,själv är man hängig och är genomförkyld och imorse kändes det som att jag hade feber. Så här hemma tar vi det lugn har kollat på film idag för att fördriva tiden.

Hoppas ni andra mår bra själv ska jag försöka vila.

Prick i korv

2011-06-16 @ 09:28:47

Towe har vart prickig nu i tre dagar men nu börjar det förvinna vet inte varför de kom had fått tid idag till vårdcentralen men det börja ju försvinna nu så då behöve vi inte gå dit. Så imorgon får hon gå till dagis bara hon är piggelin för hon har vart rätt så piplig och tycker det har gjort ont med prickarna. Men tror det är virusprickar då hon art förkyld rätt mycket och hostig.

Fundera på att ta och cykla en liten runda så vi kommer ut iallafall i friska luftan för eftersom hon har sin astma säger de att det e bra att öppna fönstrena. För när det är oftast soligt så är det så mycket pollen jag och towe reagerar på.

hej svejs

Ledigt

2011-06-14 @ 18:38:31
Vart ledig idag och imorgon då jag passa på att handla lite och gå i affärer med tommys mamma och towe. Sen så har jag och towe ätit mat idag från på lunch så himla gott som vi tog hem. Sen så va va ute en sväng towe cykla en liten pytte bit sen tappa hon tålamodet då hon vart väldigt snorig och pipplig. Tror hon håller på att bli sjuk då hon även har fått röda prickar på kroppen de kan ju va om hon haft feber. Hon vakna ju inatt ett antal ggr.

Sen va vi i väder en sväng hon fick leka med vatten,hink och spade.
Själv passa jag på att ta lite kort under tiden:)
Oo självklart delar jag med mig av korten.

      


    

 

Soligt och snorigt

2011-06-13 @ 09:03:42
Ögon och näsa rinner på en snabbt med pollen tablett i en så man orkar med all pollen men tror jag reagerar för nåt mer än bara pollen men kan inte komma på vad det är. Towe fick sin medicin med imorse då hon har sin pollen allergi med sen är hon är hostig att det alldrig ger sig med hostan.

Igår fick jg ett ryck att åka till smultronstället och även jenny hängde med dig.
Va för stora glassar så man orka inte äta upp hela men minnesvärt va det:)
 Båtar åkte det vid slussen va kul och se. Towe väntar på att få sin glass

 Men till sist fick hon sin glass:)

 Ohhh så kom våra glassar,damm va inte lite stora:P

Efter glassen så ville towe sitta i vagnen och vi gick en sväng mot stan som va helt stängt med riktigt mysigt gå där. Vi fann en fontän och towe skena upp direkt ur vagnen och det va ju höjdpunkten då det va vatten och leka med.



 Mamma(jag) och towe

 Towe hade jätte roligt

 yeee!!

Efter leket så forsatte vi mot hamnen och där fynda jag lite smycken och hårsnoddar för 50:- då det va outlet på smycken vilket man köpte från 5:- upp till 50:- smycken och snoddar m.m.
Sen köpte jag på mig strumpor 10par för 100:- för hinner nog inte gå på vätternrundan på fredag och är akut behov av strumpor. Sen hitta jag även boxertrosor 3st för 100:- utan några sömmar one sitz så sköna...

När vi åkte hemåt lämna vi av jenny i linköping sen åkte jag och towe till skänninge och där möte vi upp tommy som vi skulle köra till motala då han köpt sig en volvo combi skit billigt så den ska han byta lite saker från sin volvo till den så blir det toppen. Inte det snyggaste i lacken nu men vi har ju bilarna bara för att köra:)

Ne nu blir det göra sig ordning sen blir det lämna towe på dagis sen ska jag åka till till jobbet. Se om det rör på sig mer med maten nu när folk börjat med sommarlov och slutat skolan.
Annars brukar måndagar va rätt sega men då får man jobba mer med taxin.

Studenten-Fredag

2011-06-11 @ 15:56:31
En inpulsiv fredag kan man säga för det mesta:)
Vart och fira jonna och sara som tog studenten grattis!!
Därefter så sluta kvällen med att jag skulle dricka hos laila med kusiner och massa annat folk,sluta riktigt bra den kvällen. Mycket dans och snack med de flesta och så hamna vi även på harrys som va evigheter sen man festa.
    

På natten åkte jag hem med taxi till skänninge och spendera med min älskling<3 Va så mysigt vakna upp med honom och känna att man fått sova ut och dessutom klarat mig undan bakis dagen:) Men väldigt trött...
Här hemma har vi unnat oss med pizza och film. Snart kommer towe hem från mormor våran tös saknar henne så. Sen ska jag åka och hämta min bil i motala.

Skattepengar

2011-06-09 @ 09:26:15
Då har det rullat in skattepengar in på kontot både för mig och tommy:)
Sen fick man även utbetalt föräldrapenning så det va gött med extra pengar sen nästa vecka är det facket möte med min gamla chef så då kommer han få betala tillbaxs hoppas jag då det fattades pengar för både mig och lina från föregående löner.

Men som tur har man nu en bra chef som ger en bra lön inget strul än och inget srul lär det heller bli.
Fick igår en körning till norrköping det va som attans vilken tur man hade:) Så kanse får hämta honom på fredag morgon med. Se om han hör av sig idag om ha ska ha taxi imon. Han verka väldigt nöjd över körning tog mig i handen och tacka så mycket.
Så då vet man att man gjort det bra ifrån sig:)
Fick stor beröm även av chefen hamna högt upp i listan sa han.

Ne nu blir det och göra sig ordning och hänga upp lite tvätt innan det dags och dra till jobbet.Se om man blir ledig imon hela dan eller o det blir och jobba den lille körningen från norrköping till flyget i linköping.
hej svejs

Studentvecka

2011-06-08 @ 08:50:56
Det är 6år sen man tog studenten skit det va då evigheter vad har man hunnit göra på de 6 åren.
Man ser ungdomar ha sina studenmösserman kommer ihåg hur det va den dagen för en annan med.
På fredag ska vi fira jonna som tar studenten:) Ska bli riktigt kul.

När jag tog studenten så sökte jag jobb på en förskola som jag hade praktiserat på och sluta med att jag fick timvik och timvik gick till schemalagd tjänst tillslut. Jag flytta så fort jag kunde och min första lägenhet vart på väster en tvåa. 
Skaffa en schäfer valp som vart upp till 8 mån sen kunde jag inte ha honom kvar då tog mitt jobb förmycket tid så då fick han komma till en annan familj. Men nu vet jag att han har det bra han hamna hos en barnfamilj ute på landet.

Sen under de här åren träffa jag tommy som jag fick även en liten dotter,nu är hon 2 år och 3mån.

Sen har man vart om bra och dåliga stunden man har mist vänner/släktingar och även fått nya vänner och släktingar.
Men det är sånt som tillhör livet och jag säger hellre få vänner och släkt som är bra för mig som får mig och må bra än att ha stor släkt eller kompiskrets som inte är bra för en och tar bara massa energi.
Jag är nöjd över mitt liv kan inte ha det mycket bättre har min familj<3, jobb som kommer bli fast jobb i höst:)
Bra vänner och släkt.

Ne nu blir det att fixa lite här hemma innan jobbet och dagislämning.
hej svejs






Linköping

2011-06-04 @ 23:50:18
Va en liten tur jag och dottern i linköping, börja med en sväng till ikea och så åt vi lite mat även där. Towe åt upp hela barnportionen med potatis och köttbullar duktigt gjort.
Efter ikea så gick vi en sväng på ikano och biltema sen vart det att åka hem. Fick med mig lite saker från shoping alltid lika roligt:)

 169:-  Hjulsidor till skodan, ser bättre ut nu på bilen än förut men alltid snyggare med riktiga fäljar.

 99:- en stor back så nu får towe plats med hennes leksaker där:)

299:- vardagsrumsbord

 19:- hårsnoddar

Sen köpte vi även hårtrimmer så tommy har rakat av håret skönt för honom. Va så roligt när tommy skulle raka håret då skratta towe hela tiden och sa:
-Pappa tappar hår  (skrattar där efter)

Sen hitta jag sjäv en munktröja med dragkedja på bikbok för 75:-  på rea så det va toppen.
Man använder ju inte så mycket tröja nu men kommer till användning sen.

Har hyrt lite filmer till helgen vart änglagård 3, dilemma och i rymmden finns inga känslor.
Inget va kanon bra men det gick och se. Tycker de nya filmerna som kommer är det alltid med nåt som man vet vad som ska hända i filmen. Lite tråkigt men men är väll så i filmvärlden.

Imorgon blir det nog en tripp till nykyrka och se vad dagen har och erbjuda.

Fredag

2011-06-03 @ 09:09:04
Haft mycket och göra på jobbet helt slut när man kommer hem men kul att dagen går fort på jobbet. Idag är det jobb sen är det helg:) Skönt det ska bli,se om man hittar högtalre till bilen vore kul och sätta dit i helgen.

Annars har towe börjat prata fler meningar och förklarar saker som är jätte roligt och höra på:)

Denna vecka har towe fått va hemma från dagis hon har vart så hostig och snorig att det alldrig ska gå över..
Hoppas på att det snart ger sig då hon har inhalator och hostedicin.

Vi va förra helgen på kolmården va riktigt kul,skulle man kunna göra om:) Towe va helt överlycklig när vi kom till bamses värld oh vägra gå därifrån me till slut efter många om och men så gick det att övertala henne med de andra djuren att gå och titta på.