Söndag

2012-04-29 @ 08:32:33
Fullspäckad dag vart det igår så glömde totalt bort bloggen men va gör det?
På morgonen va vi i mjölby på bakluckeloppis och hitta en mössa som kostar 150:- annars men köpte den för en 10:- till bebis.
Sen så hitta jag ett stall till towes my little ponny för en 10:-. Det va då mitt köp där:)
Va tydligen gratis och stå där och sälja så nästa gång blir det nog stå där nere.
Efter marknaden åkte vi hem till hanna och tom och fika lite sen städa vi våra bilar då man hade ett kg grus och sten i bilen efter vintern:P Men nu är det väck och towe hjälpte till och tvätta mattor och det gilla hon och även spruta ner hanna med vattenflaskan:P
När vi hade städat bilarna va vi helt slut och grabbarna kom hem med bilen de hade bogserat från mjölby en som tom hade köpt. Och inte mer med de, de fick igång bilen efter en liten stund vilket förvåna mig då bilen va köpt för 2500:-. Vilket kap ha gör:)
När grabbarna höll på med bilarna åkte vi tjejer med towe till sharpan, vi fynda strumpor till towe 5kr paret och så bjöd de på korv med bröd och fika. Hanna hitta lite hästsaker vilket va tanken då det va 50% på rean där nere.
Towe träffa pippi oh fick rida på lilla gubben vilket va en succe. Hon fick även en guldpeng av pippi som hon åt up i bilen.
Efter sharpan vart det hämta käk från pizzerian och så satt vi och åt hemma hos hanna och tom ute i inglasad varandan. Mycket trevligt. Även dagen flöt på hemma hos dem och vi titta på film framåt kvällen och därefter åkte vi hem. Vart ett bad här hemma för towe och sen fick hon leka en stund med stallet och där efter vart hon trött och somna som en stock.<3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är vi nere i 85 dagar kvar till bf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback