Påskfest

2012-04-03 @ 19:21:09
Dagen börja med signes familj att vi åkte till motala för att gå på påskfest och det va himla trevligt med alla folk och barnen lekte och gjorde härliga påskpyssel. Där efter åt vi på mcdolnas och sen åkte vi vidare till borensberg för att gå en liten promenad och där efter vart det en stund i lekparken. Men vart himla kallt när solen försvann men inget som störde barnen.




Härliga barn vi har <3


När vi åkte hem sa towe att hon vill åka till farmor desire när vi satt i bilen så ringde en snabbis för och se om de va hemma och en snabbis vart det och träffa de då hon skulle på spelning vid 5 tiden. Men det räckte för towe då hon vart himla glad. Men skit vilket minne man har kom på här hemma nu att man glömt en del hos signe:P Vi skyller på gravminne...
Men något som jag fick med mig idag från signe va lite klädesplagg som vilgot hade växt ut och även barnvagnen. Längtar se lille knutten i den<3 Ingen tveka heller att towe kommer bli en bra stora syster då hon gillar vilgot jätte mycket och krama men ibland kan hon va en buse och ska saker som han har. Sen ville hon köra barnvagnen från bilen in i förrådet här hemma. Hon är då mogen för ett syskon min sötnos.

Fick även provhålla idag en bekants bebis på öppna förskolan så himla mysigt men man har glömt bort att de är så ledlösa i kroppen. Men man kommer nog in i rutin sen när man har en liten och hålla varje dag. Men lite läskigt va det allt. Man glömmer fort att towe vart så liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback