sjukling

2011-09-03 @ 08:05:06
Towe har spytt här hemma inatt 2 ggr:( sen känns hon jätte varm så har nog feber. Vi får va hemma och ta det lugnt.
En annan är jätte snorig med och imon blir det åka med taxi på morgonen sen hur tidigt man behöver åka. Kommer nog frysa på morgonen då folk säger att det är lite kallare än vanligt. Men det blir bra det här,längtar.
Vill bara att towe ska bli frisk våran plutt hatar hösten då e hon alltid sjuk och nu har hon åkt på någon sorts eksem eller allergi som kommer och går stora fläckar som är röda så har fått till barnläkarn 15e sept se vad de säger om det. Vi har funderat om det är nåt med äggallergi eller nåt annat.
Hoppas verkligen att det inte är nåt sånt.

Towe sover fortfarande men det får hon göra bara hon blir utvilad. Ush en annan nyser för fulla muggar och är snorig.

Igår va jag en sväng i nykyrka träffa farmor,inge och mormor. Vi åt på karolinen-riktigt gott. Towe vräkte i sig fisk och potatis som aldrig förr. Först la jag upp åt henne köttlimpa.potatis och brunsås men det dög inte.Hon skulle bara ha fisk och potatis som en annan.
Sen så träffa vi niina en stund, sen åkte jag och handla med towe.
Sen åkte vi hem. Jo förresten va igår även och hämta 2 påsar med bilar till towe för 100:- billigt då det va en drös som sagt,sen va det en större lastbild med släp som towe gilla och leka med. Hon har ju mest flicksaker så tyckte det här skulle va kanon då hon gillar mycket djur och små gubbar. Så bilarna gick hem igår de skulle hon leka med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback