Trehjuling

2011-05-20 @ 20:42:08
För 2 månadersen tror jag det vadå nådde inte towe ner till tramparna på trehjulingen nu når hon ner:)
Skit vad hon måste ha växt våran tös.
  Bild taget 2010 Feb

Idag va det en som ringde om hörnsoffa så han kommer och hämtar den på söndag fm så det blir kanon eftersom vi hämtar den andre hos laila under söndagen.
Kommer bli kanon bra:) Bara byta vardagsrumsbord nu och det är ju inget svårt har en på g som jag vill ha så får se om det blir den.

Idag så fick vi ett inpulsiv åk till mjölby ringde och kolla om tiina va hemma och de va det så vart ett litet åk till väderstad och träffa de en liten stund. Towe fick en glass i affärn och vi hitta äve ett litet leksaks set till liam som han kan ha nytta av sen när han blir lite större.
Han va så lugn och söt liten plutt. Towe skulle ge nappen hela tiden men sen spotta han ut den hela tiden och towe sa oj hela tiden då och skulle stoppa in den igen men de ville inte liam.
Sen hitta hon lite leksaker och leka med som hon i en liten låda och giraffen från madagaskar gosedjur va populärast.  Sen efter en stund så vart det en sväng in till mjölby för attköpa blomma och fira tommmys mamma, vi åt smörgåstårta och så fika vi lite. Proppmätt en anning.

Nu är man hemkommer så skönt nybäddad säng har man även fixat nu och så väntas bigbrother på tv.
Towe somna i soffan när vi titta på lejonkungen 2 ihop. Kul och se lite filmer ihop med tösen då hon vart så inne på telletubbies och musse hela tiden men nu börjar pippi och mer disnefilmer intressera sig mer för henne.

Älskar min familj<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback