Sol

2011-05-09 @ 22:47:22
Sol och värme ajajaj för varmt i bilen och köra taxi, det går ju men ser ut som en kräfta på armarna och över brösten. Så duschen längtar man till..

Haft rikgtig trevligt i helgen.
Fredagen vart det en lugn kväll då man kom hem till 9.

Lördagen: städdag, sen kom signe och malte förbi:) De va här till kvällen och towe skulle ge många kramar och pussar till malte när de skule åka. Magen har blivit riktigt stor på signe,vi spådde även så se om det stämmer in med könet. En tjej ska det så fall bli. En livlig tjej så fall då den sparka ofta i magen.




Söndagen: Åkte till motala till laila vart då ingen valla då inte folk kunde åka dit. Men hade lika trevligt hos laila då jonna och krille kom förbi. Sen kom mimmi med elin även framåt eftermiddag. Sen fick vi besök av gammelmormor och mormor hos laila. Towe log en del åt gammelmormor så hon kom allt ihåg henne.

Towe fick även leka med sandys barn ute vid lekparken, towe skulle härma allt hennes stora tjej gjorde.Gick ju inte lika bra men hon såg allt hon gjorde. 
Towe fick även med en del barnbäcker som kommer till god användning här hemma,sen fick hon en mindre sterio och så får hon byta till en större tv denna månad då laila ska flytta så behöver de bli av med lite saker.
Så det blir kanon när towe får tvbänk och en annan hylla och större tv.Blir nog lite mer utrymme även i rummet.
Så bokhyllan åker ut sen eller om vi ska ha den  vardagsrummet då vi ska byta soffa med:)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback