Melodifestivalen-Final

2011-03-12 @ 21:49:27
Kollat på melodifestivalen med towe och tommy titta till och från men inget som intresserar honom vad han tyckte men ändå kolla han på det:P
Natta även towe nyss så nu har hon lärt sig säga godnatt då en annan brukar säga det varje kvll och säga att jag älskar henne.
Skön känsla att natta henne då man knappt har fått göra det nu när man börjat jobba med taxi. Så va kul och natta min lille tös.

Idag har vi haft besök av jenny och gustav:) Vart lite fika och towe fick en spargris som hon fick lägga mynten och sedlar i som hon hade i sin andra spargris som jag inte riktigt lägga sedlar i då det fastnar.Så va riktigt använtbart. Sen fick hon ett litet paket då det va en bok olika låtar man ska sjunga så det har hon tjatat här hemma hela tiden. Så små grodorna är det populäraste låten hon vill att man ska sjunga hela tiden så imorgon blir det leta fram barnlåtar så hon kan få det på en skiva.

Igår jobba man och fick va med om fjortisar som va riktigt piss fulla i bilen, en annan va nära på att spy men hade påse i bilen, sen va det en äldre kille med rullstol som va rätt berusad och vägde omkring 130kg va då inte lätt och hjälpa honom men det gick tillslut.
Har även fått erbjudan börja dags jobb inom en annan taxi bolag som blir  att man får köra taxibilen hem så fall. Sen får man köra 40h i veckan 5 dagar i veckan som gör att det skulle bli lite mer fritid hemma och kunna hitta på mer. Vore underbart och fast lön. Det tål och tänka på... Va nämligen en kompis som hade taxibolaget så det vore inte helt fel och börja jobba hos honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback