Tänk om?

2011-01-14 @ 08:53:15
 Towe älskar och hjälpa till när mamma ska laga mat här hemma inte alltid det smidigast men det går:) Tänk om hon blir kock när hon bli stor?

Eller så kanse hon blir sportintresserad och spelar hockey  

Eller målare? hon gillar måla men vem gör inte det i den åldern?


Kanse modell? Hon här hemma har börjat ta på sig kepa och svettarmband och ska posa:P

 

Igår vart det plugga och så hade jag full upp med att byta blöjor då towe va dålig i magen men verka som det gick över rätt fort efter några ombyten. Så idag fick hon va hemma från dagis och så skavi då passa på att gå en liten sväng ute. Har även lite bröd till fåglarna och ge, det gillar towe.

Potträningen går sisodär här hemma, men nu har hon börjat sätta sig själv på toan ska klättra upp på sin pall och sätta sig men inte alltid det går så himla lätt så man får va där och hjälpa till.
  Sen har vi trixat e del med sovtiderna när hon är hemma vill hon inte sova middag men det gör att hon blir för trött och som igår vart det så himla tyst i rummet och hon hade somnat..
 Nämligen på bordet!!!! På dagis tycker de att hon borde sova bara 15 min för där sover hon annars 1 h o det gör att hon inte somnar fören 8-10 på kvällen.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Va ute 1½ h, mata fåglarna och gick en sväng in på öob, vart så himla sugen på att ha en löpband börja träna kostar ju lika mycket i månaden som att träna i ett gym ju räkna jag ut.

Kommentarer

Postat av: Signe

haha klockren sovplats! ;) vi ska oxå ta o gå ut o mata fåglarna, M tyckte ju de va så kul när vi gjorde det me er! kram

2011-01-14 @ 13:03:14
URL: http://mammasigne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback