Magsjuka

2011-01-12 @ 10:27:55
Igår åkte towe på magsjuka hann och komma hem från dagis och så ringde de 1 h efter att hon hade spytt 2 ggr. Va bara hämta stackarn. Hann och ta på henne så vi skulle gå hem men då spydde hon på dagis igen. Hann sen komma hem och hon spydde ett antal ggr men sista va kl 1 så sen va hon hur pigg som helst och ville hon äta glass. Såklart sjukligen ska ha lite glass, huvudsaken hon får i sig nåt. 

På em ville hon ha makaroner så vart macaroner och kötbullar de slank ner och tyckte att towe fick bestämma maten idag då hon vart sjuk o att hon vill äta förvåna mig en del. Men hon va jätte pigg sen på em så nu är det väll över så det blir dagis igen på fredag.

Med pluggandet går det lite trögt när towe e hemma då hon vill gärna hjälpa till och läsa på kartan och igår fick hon tag i en penna och rita på kartan me hoppas se någoting ändå:)
Det är tur även att det inte kostar få karta så kan man få tag i fler i linköping.
Ska ha provet slutet av månaden så har delat upp kartan nu i zoner som de e uppdelat i områden och sa plugga ett ställe i taget varje dag tills det dags och göra prov så ma kan det.
Har ju nämligen fått en ny chef på taxi bil kontoret och han skulle även göra nytt prov prata han om för att han tyckte det va lite svårt de provet som fanns. Då han inte kunde vissa ställen så hoppas på att det blir lättare.
Ne nu ska jag ta och fika här hemma lite sen sätta mig kartan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback