ÅR 2010

2011-01-04 @ 02:52:37

Verka som det flesta på bloggen har berättat hur 2010 har varit så ska berätta det lite kortfattat.

2010

Januari:
Towe klättar överallt och går några steg och hon och jag bor i motala i en 2 då jag och tommy separera 2009 okt.
Sen fick jag tyvärr avliva våran katt då den inte kunde anpassa sig till miljön eller så va det towe då den streja med att kissa i hennes säng.
Sen fick towe vattenkopporna som gjorde henne riktigt dålig så 2 v fick vi stå ute med att va hemma med de där prickarna och knappt någon sömn.
 

Februari:
Towe fyller 1 år och vart lyckad kalas för henne.
  

Mars: Towe döps då hon är 1år och 1 mån, vart lite sent då vi vela fram och tillbaxs med dopet. Träffa jocke även som jag vart ihop med.


April: Hon börja på dagis gick jätte bra men fick även tjata på läkarna att kolla upp towes hosta. Towe intressera sig mer och mer för att rita och sitta och puzzla.
 

Maj: Våren börjar närma sig och jag gör även slut med jocke då jag inser att man blivit mer irriterad på vissa saker och så hade jag kvar känslorna fö tommy. Gjorde även tatuering- LIBRA (vågen)
  

Juni:

   Va och kolla på minna och krilles då de studenten.
Dessutom passa jag och tommy på att va ute med towe som tyckte det va riktigt kul att va ute och springa.

 Jag och saras fam och signes fam va på busfabriken.

Juli: Va ofta hundvakt till rocco lite extra knäck, jobba även hos pappa 2v. Besökte kolmården och kolla på hajar/fiskar m.m. Fick jobb som tidningsutdelare även med corren i mantorp.
  

Augusti:Klippte håret kortare och även lugg en riktigt förändring:)


September: Liten utflykt med jörgen,signe och malte och så fick towe hänga med oxå. De köpte sig en golf kombi. Flytta även samtidigt som jag fyllde 24år så vart en riktig bra födelsedag.
   Mycket bad och lek i sommar vart det även.

Oktober: Flyttat in i 3an riktigt skönt och ha mer utrymme och så har vi även tvättmaskin och torktumlare.

November:  Vart sköna promenader ute nu när det vart höst. Linnea fyllde 1 år även den lille tjejen växer så det knakar. Skaffa diskmaskin:)



Deccember:
 Towe pratar mer och sjunger för fulla muggar och kan blinka lilla stjärna i melodi nu. Men inte de exakta orden men låter så himla sött.  Julafton och juldagen va kanoners. Fick även taxikortet klart kan inte bli mycket bättre. Har även fått åka med taxi för att lära mig mer gator och ställen.



2010 har vart ett bra år då jag och tommy fann till varann igen kunde inte bi mycket bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback