Motala-Borensberg

2011-02-27 @ 20:41:54
Vart en sväng till motala idag på fm och hälsa på laila och så va raimo och kusinerna där. Fika lite och towe fick lite paket och populäraste va prinsesstältet:) Vissligen fattades det pinnar till det så fick åka till maxi och hämta ett par så det kommer upp helt och hållet.
Sen fick hon snygga kläder även men inget populärt för towe men riktigt fina, bra smak:)
Sen va jag idag med krille till garaget en snabbis för va tvungen och få hjälp med att ta bort skyddsplåten till bakre ljuddämparn så blir och köpa ny bakdämpare sen i sommar så man kan byta ute när det är varmare.
Ingen som är akut nu.

Efter visiten i motala så åkte vi till borensberg och va en stund hos farmor och så va thomas,fredrik och vicha där. Riktigt kul träffa de då man inte sätt de på ett tag, towe va lite blyg för thomas och satte händerna för ögonen. Men vicha ville hon sitta hos, gick ju riktigt bra och så satt de och rita och kolla i en bok som hon fick nu när hon fyllde.

Efter fikat hos farmor så åkte jag och towe till signe och familjen. Towe va riktigt glad och sprang in men halka ute då det va mycket grus och fick litet skrapsår men inget hon sura över utan ville komma in direkt och träffa malte. Malte öppnade dörren med ett leende och gav towe ett paket. Towe öppna det och det va en prinsess klänning riktigt fin:) Men towe ville inte ha kläder som paket men fick henne och testa den ändå senare.
Vart även bjudna på middag riktigt gott, potatisgratäng och snitzel.
Vart en del bus för towe och malte och de sprang runt även som yra höns en stund. Men när vi skulle åka hem så fick malte pussar och kramar och när vi satte och i bilen vart towe så trött så hon somna efter nån min.

Mormor ringde även och tänkte komma hälsa på tisdag så vi fundera på att åka och bada med towe i mjölby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback