Fynd

2011-02-05 @ 08:53:41
Va igår på återvinning i motala en sväng och hitta en tågvagn till brio tågbana för 5kr. När man köper de i affärena nya får man ju över hundra kr för bara ett litet tåg, fattar inte att det kan va så dyrt men e väll för att det är brio. Så köpte det då towe har böjat leka mer och mer med tågbanan men har ju inte så många delar så det blir så snabbt ihopsatt och lekt.

Va igår en sväng hos laila och nu har hon börjat säga jonna och onna till jonna. Innan sa hon mimmi till mimmi och jonna. Sen så ville hon gå på löpbandet laila hade så vi satte på det och hon gick i 3 min men sen börja  hostan och hon fick jätte svårt och bli av med hostan. Tog fram inhalatorn och det hjälpte direkt med att lidra hostan och att det roslar/pipper i halsen. Så det är typiskt tecken på astma att hon blir hostig direkt när hon springer en stund. Så tror då inte att hon har förkylningsastma bara utan mer vanlig astma men får hoppas det växer ifrån sen när hon blir större. För kommer bli jobbigt när hon blir större och ska va med på gymnastik i skolan. Men på barn och ungdom har de tänkt och försöka skicka tid så fort som möjligt till oss så vi kan komma på återbesök och se om förskylningsastman och eksemet har blivit bättre som hon har. Sen så kommer de  kolla järnväderna då hon vart lite trälig med att äta kött. Men nu äter hon korv och köttbullar och det är ett steg framåt.

Idag jobbar tommy över och jag och towe ska väll hitta på nåt, fundera baka nåt men inte kommit så långt. Eller om det ska bli en promenad. Har ju blåst så jäkla mycket nu om dagarna så e då inget väder och gå i när man har blåst hela tiden på en. Känns som man inte kommer någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback