Fredag

2011-02-04 @ 08:49:39
Helgen är här:) Igår så skulle tommy jobbat över men vart inte så utan han jobbar på lördag istället. Han har vart så himla trött om dagarna efter jobbet men kan  förstå honom då han haft mycket på jobbet.
Men skönt att de får jobba över lite de som vill,jobb finns ju.

Igår så va jag och towe en sväng hos farmor och inge. Towe prata inte så mycket utan va blyg men när vi skulle hem så va min farmor på toa och towe ropa,farmor. Det va då populärt va med henne:)
Sen skulle vi åka vidare till signe och malte. Vi vänta på parkeringen på att signe skulle komma med malte frå dagis. Malte vinka och towe va lite fundersam men efter ett tag så reagera hon och vart glad:)
Vi va inne på att åka till busfabriken men sen åkte vi istället till tornby jysk och ikano. Signe hade lite ärende där så vart ju bra och passa på att ta det igår då.
Shopping sluta med att man köpte en fleece jacka/tröja till towe för 49:- som hon kan ha i vår. Tänkte om jag skulle köpa någon väst sen till våren hon kan ha till fleece tröjan.

Idag så blir det en visit till motala hälsa på laila och så kommer jonna även dit. Tror det är nästan 2 v sen vi träffa dem senast så tycker det va dags nu. Vart så himla mycket med jobb och pluggande så inte hunnit men nu när man e ledig får man passa på.
Måste även till mjölby ams idag för att lämna in ett papper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback