2 ÅR

2011-02-27 @ 09:38:17
Grattis min sötis, hon fick paket och blåsa ut 2 små ljus. Hon blåste de snabbt och tyckte det va jätte kul.
När hon öppna paketen så va det nick nyfiken på dvd hon ville kolla direkt men sen fick hon även my littel ponny och det gilla hon,m.m.:) Men när vi kom till kläder så ville hon inte dra ut luvtröjorna hon fick syn på lite i kartongen:P

Idag ska jag och towe till farmor och fira towe och så kommer även fredrik dit då thomas och hans tjej är där. Blir kanoners dag:)
Funder även åka till motala en sväng innan men återstår och se skulle gärna velat gå på motala live men går då inte trängas med vagn och ingen lust och bära på towe där inne och tränagas så får nog avstå det.
Men kan ju annars hälsa på kusinerna skulle va roligt.

Idag är man även ledig från jobbet då jag skulle jobbat 10h pass igår men vart vårdav barn då tommy va dålig i mage och spydde en gång igår. Men nu har han inte spytt mer så är väll på bättringsvägar.
Så towe hade vart hos farmor fredag kväll till lördag fm. Hon somna i bilen när vi åkte dit så hon sov bara för det mesta men sen på morgonen hade hon vaknat tidigt. Men hade gått bra och de tyckte det hade vart så kul och ha henne att de ville ha nån annan dag mer. 




Kommentarer

Postat av: anna

du missade inget på blocket live. va jättedåligt utbud på grejer. inte mycket kläder/barngrejer för våra busar. va mest bebisgrejer eller äldre.

den 27 mars är de nästa gång o då hoppas ja att ja hittar mycket till thea

2011-02-27 @ 21:00:21
URL: http://tjallmoanna.blogg.se/

Postat av: emelie

Motalalive är den 27 mars igen..=)

2011-02-28 @ 07:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback