3 Dagar

2011-04-07 @ 10:34:51

Towe har vägrat ha blöja på kvällen när hon skulle gå och lägga sig så vi tänkte att visst vi testar och det gick ju bra så hon kissa i pottan på morgonen.
Så igår spydde towe och bajsa löst då jag trodde hon hade åkt på mageninfluensa men hon klara av att sitta länge på pottan och bajsa när hon va lös i magen men sen vart det 1 olycka i trosor men va ju bara duscha av henne.
Men sen senare framåt kvällen så va hon sig själv:) Hon äter och leker som vanligt. Så va väll en snabb mageninfluensa men hon fick va hemma idag med mig så hon inte går till dagis och smittar. Så hon ville sova natten med trosor igen så då fick hon kissa innan läggdags och det gick ju bra den natten med. Vet inte hur de kan hålla sig så bra då hon brukar kissa i blöjan på natten ändå. Men 3 nätter i rad har hon klart:) Duktig våran tjej är,så stolt<3 Men ma vet ju aldrig om de faller tillbaxs till blöja men nu har ju vi kört med trosor 3v konstant dagarna så det har ju gått bra och så säger hon till när hon vill kissa och bajsa oftast.

 

  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback