Sovmorgon

2010-05-11 @ 19:14:44
Vakna med sovmorgon towe kom och väckte mig 08,35 kom på att det va dagis idag men hon fick bli ledig då vi försov oss hehhe.
Sen efter det vart frulle så vart det promenad ut då jag tyckte det såg så varmt ut. Till en början va det lite kallt men sen fick man upp värmen då man gick lite tempo, towe fick gunga i en lekpark vid råssnäs, sen titta hon på ekorrar,ankor och plocka blommor då hon fick gå lite i skogen.Det verka hon gilla.

           

Efter 2h promenad och lek ute med towe så vart det käk hemma spagetti och köttfärssås mums så gott och towe vräkte i sig hon va då hungrig efter all äventr ute och så sov hon ju en stund i vagnen. Efter det ringde de från timviket att på onsdag nästa vecka ska jag på information skönt då att det fixar sig men vart snabba bud och fixa belastningsregister. Men tror inte ja hinner få det tills dess. Men vart en tur till polishuset för och få papper till belastningsregistret. Sen vart det hem och så mötte man jocke då när vi gick in mot gården då han hade vart och tränat. Vart käk för honom sen stack vi till affärn och sen vart det och posta pappret om belatsningsregistret så nu e det klart:) Imorgon kommer återvinningen och hämtar blå klädskåpet, skönt bli av med den. Sen blir det åka till skänninge ska nämligen på ljusparty. Under tiden får towe va hos tommy.

Kommentarer

Postat av: Zitha - Mamma till Jack

De är en trea på trojan. Hoppas den är fräsch.

2010-05-11 @ 22:09:09
URL: http://nrmc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback