Skänninge

2010-05-30 @ 10:34:39
Åkte till skänninge igår med towe och tommy. Riktigt skönt komma ifrån motala en stund. Men det värsta e då tommys grannar som hörs tidigt på morgonen till sent på kvällen. Låter som de möblerar men de har ju en del ungar som sagt det säger ju allt:P
Igår hängde ja med en tripp till norrköping för o hämta sixten från sjukan men det gick bra och köra dit men hemåt gick inte så bra då vi åkte lite fel så fick åka genom fingspång.
Men sen på kvällen skulle jag kolla på eurovision fick towe och somna tills det börja och tommy fick sitta vid datorn då han hatar kolla på eurovision. Va inga låtar som va tip top igår så själv somna man ju på soffan illa det.. Men sen kom tommy så vakna av det så vart att vi gick och la oss i sängen vid 1 på natten.

Vakna på morgon tidigt av att towe ville komma upp ur resesängen hon är så snoig och hostig än tycker hon blivit mer pipplig och snorig nu av medicineringen. Se om det blir bättre i veckan annars får vi kolla upp det på sjukan lite mer.
Ska jobba på fredag uppe i chalottenborg så blir nytt ställe igen jobba på se hur det går. Annars blir det träffa min jobbcoach på torsdag och ams information har jag nu på tisdag  stort suck men men skönt få det gjort.

Nu idag är det mors dag så grattis mamma tänker på dig ofta som du vet säkert.
Vi ska åka till tommys mamma idag och fira henne lite jobbigt på ett sätt då jag inte firar mors dag då man inte har nån mamma men man är ju själv mamma till lille towe <3

Kommentarer

Postat av: anna

går in i V. 19 imorgon så de går undan

2010-05-30 @ 21:13:09
URL: http://tjallmoanna.blogg.se/

Postat av: Karin

Grattis på mors dag! Det bästa som kan hända, vi är mammor :)

2010-05-30 @ 21:14:04
URL: http://iambafucin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback