Inskolning

2010-03-15 @ 21:33:12
Stressigt som fan på morgonen, towe springer i ett och river saker ner till och från och mina kläder släppas genom rummen då hon har kommit på att det e roligt och springa med dem runt omkring och även föröska ta på sig dem över huvudet.
När kl vart kvart i tio vart det och traska till gustasviks dagis då hon skulle börja med inskolningen idag.
Gick faktiskt jätte bra, hon skulle ge en puss till en pojke och det fick hon. Riktig killtjusare, hehehhe.
Annars va det lite rörigt där idag då dem höll på att måla om ena rummet där. Efter det så vart det ett tripp till Daniel men mötte på Carmen så vart det lite snack där vid parkeringen under tiden då jocke gick och kolla post hemma hos daniel. Vi gick efter det till håkn då vi va rätt hungriga så vart det käk och fixa där borta. Potatis,köttbullar och gräddsås mums..
Towe verka då mindre förtjust i det då hon va rätt trött så hon sov idag från 13,30-15,30. Efter det vart jag sugen på att gå en sväng upp till laila så jocke hängde på till henne. Vart fika och lite snack där borta. Riktigt trevligt och kul att jocke ville med.
Kl vart rätt mycket sen efter det så vart det och dra hemåt då towe vart lite trött. Hon somna som en stock när vi kom hem med vällingen. Själv fixa jag kläder till dagiset i en påse och så vart det och märka kläder så nu har man det klart för imorgon då dem ville att man skulle ta med så det finns på dagiset.
Sen kom jockes kompis jocke och håkan förbi på lite fika. Sen hade vi även käk över från igår så håkan och jag käka och så vart ju jocke hungrig framåt kvällen sen. Sen vart det och glo på film dr dolittle. verka helt oki.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback