Barnvakt

2010-03-26 @ 07:47:33
Jäkla förkylningen sitter kvar suck:/ Men annars är man då frisk. Lock för öronen så jäkla jobbigt bara.
Igår så bestämde jag för och bjuda på mc dolnas då jocke ville ha det efter 2 år. Sen så fick ju towe sin lilla happy meal Hon äter bara pommes och hamburgar brödet det är då godast tycker hon.
Va skönt gå en promenad till mv dolnas från väster, det tog ju inga tider men jobbigt med motvind till och från.
Sen vart det och köpa vantar till henne då hennes ena har försvunnit,saker bara försvinner. Sen va vi inne på lindex då de sålde ut gummistövlar och fanns ju då till towe, kosta barar 109,50:- så blir och ta med dem till dagis imorgon:)
Sen hitta jag dopram som va så sött för 120 kr så vart och köpa det ju.

Efter den lilla turen på stan så vart det och åka buss till väster och då vart det och gå förbi daniel och björn. Idag skulle björns dejt komma så de vill ha sitt lilla privata idag och jocke hade lovat va barnvakt till fredriks dotter nova. Under tiden jocke hade nova hos dem så passa jag på och hämta dopklänningen hos laila. Den blir kanon bra imorgon, längtar.
Sen fråga jag fredrik om han hade nåt imot om att nova fick sova över hos mig istället då det e lite roligare för henne med att kunna leka med towe och sen har ja ju så mycket leksaker här hemma som duger till henne med då hon är 4 år snart.
När jocke hämta henne på kvällen så hade ju towe somnat redan men det gjorde då inget för nova då hon prata på som bara den och tyckte om att va så nyfiken på alla leksaker.
Hon fick kvällsmat,fick bada då hon ville det,kolla på en film och leka samtidigt. Men så himla rolig hon är, munnen går i ett och massa frågor. Längtar då towe är i den åldern att de pratar som bara den och har sina funderingar. När jocke hämta henne så gick dem hit och då sa hon:

-Månen följer efter oss.    Då börjar man undra hur dem tänker:)
 
När hon hade badat så hade fredri glömt och skicka med pyjamas men det löste vi snabbt, då jag kom på att jag hade fått så mycket kläder i stl 98/104 och där fanns det ju en pyjamas hon kunde ha så det va ju kanon.

Idag blir det och ha barnvakt på kvällen då jag och jocke ska ut och äta med Håkan och johanna på twins, mums så gott det ska bli. Mimmi och towe komemr säkert ha jätte kul på kvällen då towe älskar och roa sig med henne.
Annars på morgon blir det och gå på dagis med towe, sen blir det träffa prästen och få allt klart för imorgon det sista så man vet hur det går till. Sen blir det och handla det sista in för fikat.
Så fullt upp idag men det ska nog bli bra till slut och hinna med allt.
Ska bli skönt med en annan sak till som man ska göra idag, hoppas på att det kommer gå bra.

Ne nu e både busfröna uppe så blir och fixa ordning sig själv och ge frukost till nova då towe har redan ätit frulle.


Kommentarer

Postat av: Sari

Hej Hanna dopet kommer går bra så behöver inte oroa dig.

Kram Sari

2010-03-27 @ 06:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback