Toppendag, weeiii:)

2010-06-10 @ 08:57:21
Morgonen börja kanon, towe kissa på pottan så nu har vi fått kisseprov till barn och ungdom så blir och lämna det till vårdcentralen nu på morgonen. Se om man kan gå utan vagnen till vårdcentralen med towe så hon får röra på sig lite. Är ju inte så långt, dessutom ligger vagnen i tommys bil så blir lite svårt få med en vagn då han jobbar nu i mjölby.

Sen har towe ätit jätte duktigt idag på morgonen och hon vakna kl 8 :) Kan det bli mycket bättre? Så skönt få sova ut lite för vakna själv kl 8 så towe vakna direkt efter mig.

Idag blir det åka till borensberg till signe så barnen får leka lite och vi vuxna får umgås:) Alltid lika kul... Se om sara och barnen ska med oxå, vore kul.
Ne nu blir det fixa till sig



-------------------------------------------------------------------------------
Vart på promenad nu till vårdcentralen va jobbigt men skönt va ute. Towe orka gå ner alla 3 trappor ut och sen så gick hon halv vägen till vårdcetralen, märks att hon börjar bli stor:)
Men sen tog det stopp fick bära henne resten av biten. När vi ändå va ute och det inte regna än så vart det en tund i lekparken, towe vart så glad när vi gick där förbi så hon fick leka en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback