Värme

2010-07-12 @ 00:09:46
Det håller i med värmen som gör det svårt och somna, va även ute e hopplöst märker jag då luften e så kvav. Ush..
Ska nog åka bada med towe imorgon om det är bra väder.
Sen har vi fått erbjudande om en 3a på trojenborg, vart då inget med huset då det va för många som vill flytta in redan i sug och förstår om han väljer dem före.
Men en 3a på trojenborg funkar det med värt och betala 500:- mer då elen ngår i hyran och sen kan man koppla in diskmaskin och tvättmaskin. Det vore tip top. Har ju redan en tvättmaskin så bara köpa till diskmaskinen ju någon begagnat ska man väll kunna så fall hitta.

På tisdag blir det gå och kolla på lägenheten iallafal, längtar. Sen blir det och mycket jobb och pluggandet här i veckan.

Måndag: Ska jobba söndag natt men till på morgonen. Så blir för tommy och ta towe på morgonen när hon vaknar. Sen blir kanse åka in till mjölby fixa med ams och även kanse träffa sara en som gick på min mammagrupp som har en dotter. Hoppas på bra väder så man kan hitta på nåt.

Tisdag: Jobbar måndag natt till tisdag morgon, åker till motala har teori karläsning tecikörkortet vid 12 tiden. Sen blir det åka hem och sen blir det kolla på lägenheten framåt eftermiddan. Sen jobba natten till onsdag

Onsdag: Kanse börjar även va hundvakt tills söndag eller veckan eftet till onsdag. Får se hur många dagar det blir annars kommer hund på torsdagen.

Torsdag: börjar jobba hos pappa i djuraffären då man har även corren så blir så inte mycket tid över.

Fredagen corren jobb, jobba hos pappa.

Lördag: corren jobb och jobba hos pappa.

Veckan efter blir det bara corren jobb och kanse hundvakt även.


----------------------------------------------------

Håller på och pluggar till taxikörkort se när man e klar med pluggandet, svårt e då kartläsningen tror jag. Då de provet tar 120 min och sitta och göra det riktiga provet. Pust.
LÄngtar då inte sitta så länge med den men ett måste. Bara plugga på det.

Kommentarer

Postat av: Malin

Hon är 9 mån :)

2010-07-13 @ 18:56:46
URL: http://malinmildh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback