Aj

2010-07-14 @ 14:57:45
Påväg hemifrån tog några trappsteg men aj min fot vek sig och kunde knappt gå upp för trapporna hem, tårögd av att det gjorde fruktansvärt ont. Tog en isklaffa och hade på foten så det inte skulle svullna upp.

På morgonen när jag vakna va jag då inte så utvilad för towe e sjuk i feber och kräks lite då o då så lite jobbigt och få henne och sova. Men klev upp på morgonen gjorde frukost men kände att jag knappt kan gå på foten känns som den ska vika sig. Visa sig att jag fick en tid till vårcentralen så fick förband då det skulle stödja foten så det inte viker sig lika lätt. Ledbandet hade nämligen töjt sig ut, fruktansvärt ont. Kunde ta några veckor innan det vart helt återställt men beövde inte sjukskriva mig som tur, då man börjat jobba nu. Men ska ju jobba hos pappa nu torsdag,fredag och lördag så räcker med det. Men fredag natt jobbar jag på corren åter igen.
Skönt med lite ledigt då jag känner att jg knappt vill gå med foten. Men skulle köra lite balansövningar lite längre fram sa vårdcentralen.

Ne nu har tommy fått sutta och somnat så ska nog passa på och vila liten stund med tommy. Älskar er mina babes <3

Längtar även få tiden att träffa kompisarna igen. Saknar dem,.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback