Kanon bra dag:)

2010-01-31 @ 11:20:36
Jäkla blogg som har strulat för mig nu 3gg och fått skriva om hela tiden suck!!!!!! Undra om det hänt så för fler???

I
dag börja dagen med att towe va glad och på bra humör så då vart det ett bad för henne innan frukost. Sen vid frulle då hon älska få ost och skink mjukost det va toppen för henne:P Sen vart det yogurt, standarden såklart.

Efter det så va det dags och ta på sig, jjiipppii sa ja då baggy jeansen sitter bättre på mig nu än vad de gjort innan. De va då de jeansen jag fick av minna as snygga och nya tillomed.
Nu är jag då inne på 5e dagen med pulver känner inget sug av mat längre då ja nästan höll på och glömma äta nu till frukosten pulvret tillochmed.
Men hittills har jag gått ner:

Midjan: 4cm
Mitt på magen där all mage är:P : 3cm
  - 3kg (vägde mig igår)
Men alltid nåt går ju åt rätt håll huvudsaken det.

Idag blir det tvättdag för min del har ju lite som står och väntar. Sen längtar jag på ett sätt till fredag då blir det parken för mig troligsvis med jenny,gustav,danne och sen några till. Bara haka på om ni vill... Vill ju få med dig laila oxå:P (vet då att du läser min blogg:P) Alltid lika kul ha nån och dansa med ju.

Vill att det blir vår snart längtar till det så all snö förvinner så jag kan börja cykla och ha towe i en sittdel bakom mig på cyklen på pakethållaren.



Känns även så gött kommit syrran närmare kunna ha nån och prata med och umgås fast tråkiga då att towe fick de här vattenkopporna nu så då kan vi ju inte se på ett tag men om 1 v ska då skorporna försvunnit då blir det se till att ses:) Längtar efter de små kindsen där hemme hon har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback