De små fingrarna

2010-01-28 @ 10:37:37
Aj aj.. De små fingrarna é då överallt, dvdn é kul och pilla på har vi märkt men klämmer sig ofta med de små fingrarna då hon kan öppna och stänga med liten knapp.
Hoppas hon lär sig någon gång.

Igår så la jag henne i hennes säng för och se om det gick o lägga henne där. Efter 30 min skrikande och envishet somna hon i sin säng men 3 ggr fick man va uppe i natt men va då värt. Hon ska då inte sova brevid mamma hela tiden fast hon fått göra det nu sen i söndags. Men kan ju inte ha så hela tiden fast det mysigt ha henne brevid sig.
Ingen feber hade hon nu på morgonen heller så det känns kanon, vattenkopporna börjar bli skorpor så nu går det åt rätt hål:)

Idag blir det städdag, det orkar vi med nog. Skönt få det gjort med.
Jonna fyller även 19 år idag känns lite tråkigt inte kunna fira henne idag men men vill ju inte gå dit och smitta med folk. Hon får ju ändå en present idag av mig och towe som minna skulle ge från oss.

Saknaden har ja efter vänner och släkt med vill kunna umgås.  Skulle va kul för towe va med lite barn med, nu har hon ju inte träffat malte på jätte länge får hoppas det blir av snart.
Även kim o linnea vill man ju träffa de växer ju så fort de små liven..

2a dagen med pulver idag ska fasen klara nu några dagar!! Ett måste..
Men så sugen igår och äta nåt på kvällen men jag klara det som sagt. bara ge fasen på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback