Stressig dag

2010-02-25 @ 22:51:53

Nu sitter man i soffan efter en stressig dag som jag då inte hade räknat med. Men känns jätte bra nu efter all slit.
Dagn börja med att jag visste att jag skulle handla det sista till kalaset i helgen men så vart det ju inte.
Vart en sväng till bokrean til maxi med towe,laila och jonna när vi ändå va i maxi så vart det ju en del man hitta där:P Hitta 2 plagg till towe som kosta 15:- snacka om fynd:P Men lite stora i stl men passar till sommarn och när hon är 2 år. Laila köpte en tunika åt henne som va på rean även.
Hitta en del till kalaset och sen vart det 2 böcker som va pek bok med tjocka sidor så det ska väll hålla lite bättre.
Idag har vi även vart en stund hos carmen och mormor. Snacka om att tiden går. Hos carmen fick vi fika och hennes bullar va tip top enligt towe hon vägra sluta tjuta fören hon hade fått en bulle till. Så hon åkte hem med en bulle i vardera händer:P
Hos mormor fick vi käk hon hade bakat egen pizza den va riktigt god:) Me towe va så mätt efter fikat hos carmen och sen hade maxi sina smakprover så det mätta magen en del för henne.

När man kom hem så vart det natta towe eftersom kl va närmare halv sju på kvällen och towe va så trött eftersom hon hade bara sovit 1 middag på fm.Sen när hon somna så vart det och fixa här hemma med att sätta upp ballonger, fixa matbordet ut i vardagsrummet, tycker det lite mysigare sitta i samma rum  när towe får fira sin födelsedag. Sen baka man chokladbollaras bara det blir bra. Imorgon blir det och fixa tårta, sen e det bara för folket och komma:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback