Ny vecka

2010-02-22 @ 19:21:34
Måndag nu, 5 dagar kvar tills min tös fyller 1 år.. Då blir hon stora tjejen.
Idag fyller towes kompis 2år, malte. Ska bli kul att träffa dem i helgen för då blir det towes och maltes kalas som ska ske.
Towe har börjat få in rutinen  nu att vakna kl 7 och själv börjar man bli piggare på att gå upp så tidigt men skönt att ha en rutin då towe ska börja dagiset snart.. 15 mars kommer hon börja med inskolning,längtar.

Idag vart det och traska i kylan till agneshögsdagis där dem har öppen förskola. Kul för towe då vi gick med tilda och hennes som daniel som är 1 år.
Så då hade de varann och leka med.
         

Efter det så vart det traska mot busshållsplatsen som va mig skit jobbigt då varje jäkla busshållsplats e igenskotad så vi fick gå några busshållsplatser för att komma på bussen som skulle ta oss till stan.
När vi kom til stan så hade barnen somnat i vagnarna så då vart det en shoppingtur i lilla motala. Vi gjorde lite rea fynd som va kläder till barnen. Själv köpte jag en t-shirt hello kitty till towe hon ska gå när hon fyller år.
Där efter vart det lunch på stan vart på stället njuta vi käka.
Sen gick vi ett tag på stan och sen vart kl närmare 4 så va dag soch åka hemåt.
Vart en snabbis att handla lite till tårtorna som ska va till towes kalas så man slipper köpa allt på en och samma gång.

 Daniel och towe satt och prata hela vägen och blängde till och från, va roligt och titta på.

När vi kom hem så vart det och baka muffins vart vaniljmuffins idag och sen syltmuffins. Lite blandat har man då till kalaset. Sen efter det så va towe så trött att det va jobbigt att somna men till slut somna hon.
Hon har även börjat göra så mycket hys här hemma. Hon har börja riva sönder bladen i böckerna. 
Idag kom hon på även att hon hade hår på huvudet så hon skulle känna på håret och kamma det. Så gulligt se det. Skulle lägga in kort på det men det är taget med minnas kamera så det får bli och lägga in nästa vecka.
Ne nu ska jag ta det lungt och slappa resten av kvällen. Helt slut av en massa äventyr idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback