Borensberg

2010-12-30 @ 09:11:50
Va igår i borensberg och hälsa på signe vart en snabbis och tiden gick så fort men de hann och leka så kul och se malte och towe börja prata direkt med varann och malte skulle visa leksakerna för towe.
Sen vet nu towe direkt vart malte bor när vi kommer till borensberg och parkerar utanför dem.
Där efter så åkte jag med towe till farmor, jenny skulle komma ch hälsa på så va riktigt kul och towe va inte det minsta blyg utan skulle sitta hos alla tre. Nu har hon lärt sig säga inge låter så himla ljust och roligt.
Fick jätte god mat- potatis,kött,sås och grönsaker. Towe åt upp det mesta men köttet lämnades kvar det va inte populärt. Hon är fortfarande lite kräsen med kött men körrbullar och korv e nåt som går ner iallafall.

När vi åkte hemåt så somna towe som en stock och va inte populärt ta upp henne när vi kom hem för hon skrev och va ledsen och trotsig som bara den. Hon skulle ha yogurt och fick det men sen dög det inte sitta där utan hon vart mer arg så fick till slut lägga mig med henne i hennes säng och hon somna efter många om och men. Men vilken energi det tar när de är så.

Idag blir det försöka plugga när jag vart ute en sväng ska ta och mata änderna det va länge sen. Dessutom ha vi en hel limpa som måste göras av där.



Kommentarer

Postat av: signe

haha, då är det bäst vi aldrig flyttar då ;)

2010-12-30 @ 15:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback