Sömn?

2010-08-12 @ 09:43:41
Hur får man barn och sova? hade en bra rutin då towe gick och la sig när vi natta henne men nu har hon fått för sig och inte vilja sova  när det är läggdags kan ta upp till 3 h innan hon somnar. Ska man då börja tidigare och natta om hon ska hålla på så? nja det tycker ja inte man ska behöva. Har ju en rutin på att äta kvällsmat, medicin,borta tänder ibland läser vi bok beroende på hur trött hon är. Sen brukar hon somna men inte längre. Vet inte om det är med middagsluren som stör henne, ska man ta bort helt och hållet eller vad är bäst?
Har ni förslag så kom gärna med lite kommentar.

Igår fick hon sova en halvtimme på dan för att hon skulle somna vid 7-8 tänkte vi men sluta med att hon somna vid halv tio.


Kan man annars få hjälp med det här av nån?:P Antar att det här är nåt som tillhör trottsåldern:P

Kommentarer

Postat av: anna

nu har vi oxå haft problem med teos sovande på semestern då han inte somnat förre 22 på kvällen. men nu i veckan som kommer börjar förskolan igen o måste försöka få in att somna vid 7 på kvällen då de är uppstigning tidigt på morgonen. ska försöka få honom o sova 2 timmar på dagen istället för 2 tim på fm o 2 tim på em.

hopaps du kommer på ett sätt o få henne o sova.

hur går de för towe då med alal mediciner o så?

2010-08-12 @ 10:46:42
URL: http://tjallmoanna.blogg.se/

Postat av: signe

tror absolut inte det har ngt me trots att göra, hon gör nog så av en anledning! det är ju olika fr barn till barn, men Malte gjorde liknande när vi bodde i Sommen, o då va han ju nästan 1½ år. då drog vi ner dagssömnen till ca en halvtimme, o då blev det bättre. prova några ggr får du se. om det inte är det som är orsaken, kanske du ska prova o ändra kvällsmaten? vad äter hon för ngt? grejen är att hon kanske äter för mkt näring så hon får massa ny energi!! om hon tex äter smörgås o yoghurt, kanske det räcker me bara lite yoghurt me frukt i? prova dej fram, så ska du se att du hittar det bästa som passar just ditt barn! kramar till er båda!

2010-08-12 @ 14:42:55
URL: http://mammasigne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback